Νέα

Ρίμπο.....τέλος!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 208
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Ξαναδιαβάστε το, όσοι έχετε χρόνο, διάθεση και το βρήκατε ενδιαφέρον, γιατί έχω κάνει δύο-τρείς μικρές προσθήκες. Και ΜΗΝ τσακώνεστε. Τι κακό είναι αυτό με σάς; Μονίμως λυμένο για καυγά το 'χετε το ζωνάρι σας.

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
προλαβες κ ποσταρες το μυνηματακι σου πριν ποσταρο το δικο μου...βεβαια προλαβες κ εγραψες κ την μαλακια σου...
κ μετα μου λετε οι μοντς για προκλησεις...ας δουν ποιος ειναι ο προκλητικος..
έλα ρε mega,χαβαλέ έκανε-νομίζω-αφού ήταν χιουμοριστικό το πείραγμα,μην "αρπάζεσαι".ρε μάγκες,κάτι φορές είμαστε απαράδεκτοι(και βάζω και μένα μέσα,φυσικά,που έχω παρασυρθεί και έχω απαντήσει "περίεργα")ρε,εδώ μπαίνουμε για να περάσουμε καλά,να πούμε καμιά μλκία,να δούμε κανένα-δόξα το Θεό πολλά!!!-ωραίο μουνάκι,κτλ.υπάρχει λόγος να αρπαζόμαστε?οκ,είναι το πιο φυσιολογικό-και "σωστό"-να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις,σε πάρα πολλά θέματα(και ειδικά στα οπαδικά)ε,δεν προσπαθούμε καλύτερα να συζητήσουμε σαν άνθρωποι και ν'αφήσουμε τις προσβολές και τις κόντρες?ε,να την "πει" ο ένας στον άλλον,λογικό και "ωραίο" κάποιες φορές,αν γίνεται με μέτρο,αλλά να μας χαλάει και η διάθεση ή ν'αρχίζουν τα βρισίδια επί προσωπικού,είναι μαλακία,νομίζω.όλοι έχουμε φίλους που υποστηρίζουν κάποια άλλη ομάδα,μάλλον όλοι έχουμε κάποια στιγμή τσακωθεί και με αυτούς για τις ομάδες.ε,όσο μεγαλώνουμε ας "στρώνουμε" καλύτερα,παρά να "χαλάμε"

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Μαγκες..ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΙΣΗ και πιαστε το ΓΑΜΙΣΙ!!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Σχετικά με το θέμα μπάλα - business που συζήταγα με τον φίλο μου pipinomaniac, χθες έγραφα ότι πολλές φορές προτιμώ να βλέπω την αλήθεια φιλτραρισμένη μέσα από το πρίσμα του ρομαντισμού.

Χθες διάβασα το παρακάτω άρθρο, το οποίο δυστυχώς καταρρίπτει την άποψή μου(γιατί θα πρέπει να είσαι χαζός ώστε να μην σε αγγίζει κάτι τέτοιο):

Απ, Εξω...
Ω, τι κόσμος!
Στο ποδόσφαιρο όλοι και όλα έχουν την τιμή τους. Ετσι πάει να αποδειχτεί τον τελευταίο καιρό, και δη στην Αγγλία, την υποτιθέμενη πατρίδα τού φερ πλέι και των λοιπών βαρύγδουπων. Ακόμη και ένδοξες ιστορίες πωλούνται; Μα πουλήθηκαν κιόλας (λέγε με Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Αστον Βίλα, Γουεστ Χαμ, Φούλαμ, Πόρτσμουθ). Σε όλο το διεθνή χώρο αυτή είναι η τάση, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων (π.χ. Μπιλμπάο). Ολα σφάζονται, όλα μαχαιρώνονται. Το αγγλικό φούτμπολ, με του οποίου την «καθαρότητα» συνηθίζουμε να μαγευόμαστε ζώντες στην ποδοσφαιροχώρα της φτωχολαμογιάς (αλλά πρόκειται μόνο για το «ψάρωμα του κακομοίρη»), όσο πάει και καταλαμβάνεται από τους κάθε λογής απίθανους κατεργαραίους που ενσκήπτουν από την Εσπερία. Στην Τσέλσι ο Ρώσος ολιγάρχης, από εκείνους που καταλεηλάτησαν τα λεφτά του ρώσικου λαού. Επτά ομάδες της Πρέμιερσιπ με ξένο αφεντικό και έπεται συνέχεια. Η άμεση συνέχεια φωτογραφίζει ακόμη ένα «λελούδι», που βρίσκεται κοντά στην αγορά της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ τρία χρόνια επιχείρησε να βάλει στο χέρι τη Λίβερπουλ.
Οκτώ μήνες πριν ο ζάπλουτος Θακσίν Σιναουάτρα (Μπερλουσκόνι της Νοτιοανατολικής Ασίας τον αποκαλούσαν) ανατράπηκε από στρατιωτικό πραξικόπημα όντας πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης. Οι κατηγορίες για διαφθορά που τον ακολουθούν χρόνια τώρα αφορούν αστρονομικά νούμερα. Μετά, πάντως, το πραξικόπημα εγκαταστάθηκε στο Λονδίνο, όπου και διαχειρίζεται την τεράστια περιουσία που απέκτησε κυριαρχώντας στην Ταϊλάνδη. Και τώρα εμφανίζεται φαβορί να αγοράσει τη Μάντσεστερ Σίτι. Τα ζητήματα του χαρακτήρα του δεν τους απασχολούν στη Σίτι. Δεν χαμπαρίζουν, όπως δεν χαμπαρίζουν οι της Τσέλσι με τον Αμπράμοβιτς. Τι μας νοιάζει εμάς, σου λένε, τι ρεμούλες έκανε στην Ταϊλάνδη ή αν ακόμη τον κατηγορούσε η Διεθνής Αμνηστία κι ο κόσμος όλος για καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων; Ιδού, λοιπόν, ολόιδιος ο «αγνός οπαδός», ο διόλου αθώος, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη. Η ομάδα του να κερδίζει κι ας ψοφήσουν όλοι οι άλλοι. «Δεν ανησυχούμε για το παρελθόν του. Εμείς ως οπαδοί ρωτάμε μόνο: έχει τα λεφτά να πάει ψηλά το σύλλογο;» αποφαίνεται ο εκπρόσωπος της ομοσπονδίας οπαδών της Σίτι, Κέβιν Πάρκερ. Και συμπληρώνει ανατριχιαστικά: «Τα ανθρώπινα δικαιώματα έρχονται χαμηλά στη λίστα μας».
Κι ο έγκριτος αρθρογράφος της «Γκάρντιαν», Πάολο Μπαντίνι, απορεί με όλα αυτά: «Γιατί δεν φρίττουμε; Τόσο πολύ έχει λοιπόν αμβλυνθεί η ηθική μας; Τόσο μας στραβώνει η επιτυχία της ομάδας, ώστε να μη μας νοιάζει το ποιόν αυτών που θέλουν να μας ευεργετήσουν; Ή μήπως είμαστε εθισμένοι να οδηγούν επί χρόνια το ποδόσφαιρό μας οι κατεργάρηδες;». Θυμίζει τον παλιό πρόεδρο της Γιουνάιτεντ, Λούις Εντουαρντς, που προμήθευε σάπιο κρέας τα παιδιά της Γρανάδα, τον καταδικασθέντα της Ντάρλινγκτον Τζορτζ Ρέινολντς, τον καταδικασμένο για βιασμό της Μπλάκπουλ, Οουεν Γιούστον. Θυμίζει επίσης τους κατεργαραίους της αλλοδαπής, τον μακαρίτη Χεσούς Χιλ, τον Μπερνάρ Ταπί και λοιπά λαμόγια.

Κ. Ανς

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 15/05/2007

...Και έπειτα είδα τον τελικό του UEFA Cup... Και από το ναδίρ στο ζενίθ!
Δύο σπουδαίες ΟΜΑΔΕΣ, με σπουδαίους αθλητές και πολύ σπουδαίους προπονητές.
Ποδόσφαιρο όμορφο, να χαίρεσαι που το παρακολουθείς, εξέδρες γεμάτες πολύχρωμο κόσμο, μία Σεβίλλη ποιοτική και ιπποτική(παρατηρήστε στο 2ο ημίχρονο της παράτασης ότι τα σουτ τα στέλνουν άουτ ή πάνω στον τερματοφύλακα από αλληλεγγύη, μια Εσπανιόλ κόντρα σε όλα, με 10 παίχτες να το πηγαίνει ως εκεί που δεν πάει άλλο και να χάνει(???) με αξιοπρέπεια και ήθος. Ένας Χουάντε Ράμος των 19 ομάδων σε 10 έτη, επαναστάτης και αντισυμβατικός, ένας Βαλβέρντε(ο Ντέμης κάτι ήξερε που πήγε να τον κλείσει πέρισυ) Κύριος, εφευρετικός, αγωνιστής, συναισθήματα στις εξέδρες, πάθος, παλμός και απονομή στο τέλος με τους ηττημένους να περνάνε ανάμεσα από τους νικητές οι οποίοι τους χειροκροτάνε και τους παρηγορούν... Μεγάλος τελικός, μεγάλο παιχνίδι. Τυχερός που το έζησα.

Τι σου είναι η ρημάδα η μπάλα...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Κι υστερα από τετοιες ματσαρες που βλεπουμε από το καναπε,ερχονται ο Σωκρατης,ο Ντεμης και ο Τζιγκερ και σου λενε "φερε τοσα" για διαρκειας...
Για να δουμε τι?Ποδοσφαιρο η "κατι σαν ποδοσφαιρο" που παιζεται στην Ελλαδα?
Αληθεια...πιστευει κανενας από εσας,οτι ο Ριμπο στα 35 του,θα ειχε θεση στη ενδεκαδα σε καποια από αυτές τις δυο ομαδες?
Ειλικρινα,θα ημουνα ο πρωτος που θα εκραζε το Σωκρατη,αν ηξερα οτι την επομενη του διαζυγιου,οι προτασεις από αλλες ευρωπαικες ομαδες για συνεργασια,θα επεφταν βροχη..
Ομως δε του εγινε ΚΑΜΜΙΑ..
Ακομα και η Μιλαν που ειναι η πιο γερασμενη ομαδα,τον ειχε διωξει από τα 32 του...
Και σκεφτειτε,οτι το συμβολαιο του-γυρω στο 1,5 εκ.-ειναι εφικτο για το συνολο των ομαδων που παιζουν στις Ευρωπαικες διοργανωσεις..
Κι αυτο δυστυχώς αποτυπωνει τη ποιοτητα του Ελληνικου ποδοσφαιρου..γιατι ο παικτης αυτος,πηρε 3 πρωταθληματα μονος του..Φανταστειτε,ποσο σκαρτοι ειναι οι υπολοιποι παικτες που υπαρχουν στα ροστερ των ομαδων μας..
Μηπως ομως κι εμεις οι ιδιοι,με τα λεγομενα μας,συμβαλουμε στη καταντια του Ελληνικου ποδοσφαιρου,οταν θεοποιουμε ακομα,ενα μεγαλο παικτη που ομως βρισκεται στη δυση της καριερας του?
Και οσο περνανε τα χρονια,η ψαλιδα μεγαλωνει..Μεχρι πριν 4 χρονια,ειχαμε τουλαχιστον ενα Παναθηναικο,που εφερνε καλα αποτελεσματα (εστω και με τσουκου-τσουκου μπολ)..Και αρκετες φορες μαλιστα,ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΣΙΑ..Γιατι αλλο βεβαια να περνεις αποτελεσμα,εχοντας παραταξει,μια στιβαρη ομαδα,που φτυνει αιμα ο αντιπαλος για να σου κανει ευκαιρία, και καποια στιγμη,σε μια αντεπιθεση το καρφωνεις,και αλλο να περνεις το αποτελεσμα καθαρα από τυχη..
Δηλαδή να εχεις αμυνα μπατε-σκυλοι-αλλεστε,να εχουν 5 δοκαρια οι αντιπαλοι,να εχουν χασει τα αχαστα και ο τερματοφυλακας σου να εχει πιασει τα απιαστα..και στο τελος να κερδιζεις από αυτογκολ..
Το ταμπλο,το ιδιο θα γραψει,αλλα οπως και να το κανουμε..ειναι διαφορετικο..
Λυπηση επισης μου προκαλει και η οικονομικη κατασταση και τα μπατζετ των ομαδων μας..
Να θελει ας πουμε η δευτεραθλητρια Ελλαδος ΑΕΚ,να ενταξει το Ριμπο στο ροστερ και να εχει αμολλησει λυτους και δεμενους για να βρει χρηματοδοτες και σπονσορες για να κανει την "υπερβαση"...
Παρτε το χαμπαρι..στη σημερινη εποχη που το ποδοσφαιρο ειναι μπιζνα,η Ελλαδα ειναι Ψωροκωσταινα..
Και ερχονται δυστυχώς και χειροτερα,οταν θα κλεισει ακομα περισσοτερο η κανουλα,με τη συμμετοχη,ολο και λιγοτερων ομαδων μας στα Ευρωπαικα κυπελλα..

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
καθε μερα που περνάει επιβεβαιωνεται αυτο που λεγαμε εξ'αρχης οτι ο "Θειος" θα βαλει οσους πληρωνει για να σπιλωσουν τον Ριμπο και να βγαλουν "λαδι" αυτον
αποψε το γνωστο "τσατσόνι" που εκδιδει τη γνωστη φυλλάδα "πρωταθλητης" (με χρηματα του "Θειου" βεβαια), εφερε στην εκπομπη του το ΘΛΙΒΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ Γρηγορη Γεωργατο κι επιδοθηκαν στο γνωστο "λιβανισμα" του "αφεντικου" τους...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Λιβανισμα,ξε-λιβανισμα,δε πρεπει να τα μηδενιζουμε ολα..
Ο Κοκκαλης εχει γραψει ιστορια στο ελληνικο ποδοσφαιρο..Με τον ενα η με τον αλλο τροπο,ο Ολυμπιακος ειτε με το σπαθι του,ειτε εχοντας "κερδισει" την ευννοια του "συστηματος" (μεσω των διασυνδεσεων του Κοκκαλη-της παραγκας δηλαδη),εχει παρει 10 στα 11 πρωταθληματα.
Κατι που κανενας αλλος δεν εχει κανει στην Ελλαδα.
Ο χρονος θα δειξει,αν εκανε καλα που απομακρυνε το Ριμπο (οπως και πολλους αλλους στο παρελθον).
Κανενας προεδρος ομαδας στην Ελλαδα δεν ειναι αλανθαστος..Αλλα εαν γκρινιαζουν οι γαβροι για το Σωκρατη,τοτε οι Αεκτζηδες και οι βαζελοι,τι επρεπε να κανουν?
Μηπως ο Τζιγκερ (και οι διαφοροι προεδροι-υπαλληλοι) και ο Ντεμης με οσους ηταν πριν απο αυτον,δεν εκαναν λαθη?
Ο Σωκρατης εχει κανει μαλακιες αλλα ΔΕΝ τις εχει πληρωσει μεχρι τωρα,γιατι τουλαχιστον παιρνει κουπες...
Και οσο η κατασταση αυτη συνεχιζεται,δε προκειται να γινει καμμια θεαματικη αλλαγη..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
pipinomaniac καλα εμεις οι παναθηναικοι ΑΛΛΑ οι αεκτζήδες γιατι να βρίζουν τον ΝΤΕΜΗ?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Πρωτη μαλακια που εκανε το Φερερ,απολυτο αφεντικο.Σε καμμια μεγαλη ομαδα,δε μπορει ο προπονητης να ειναι και μανατζερ και σκαουτερ και τεχνικος διευθυντης.
Αν ειναι οριστικο οτι πηρε το Ριμπο,τοτε εκανε ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ..Και εξηγουμαι γιατι:
1)Οταν εισαι σοβαρος επιχειρηματιας,δε παιρνεις εναν παικτη,δινοντας του τοσα λεφτα,που δε προκειται ποτε να αποσβεσεις..
Ενα βασικο κινητρο για να φερεις ενα ΟΝΟΜΑ στην ομαδα,ειναι τα προσδοκωμενα χρηματα απο την πωληση αναμνηστικων,φανελας και λοιπων διαφημιστικων εσοδων.
Η Ρεαλ και η καθε μεγαλη ομαδα,μπορει να χωνει 50 εκ. ευρω για τον Μπεκαμ ας πουμε,αλλα μεσα σε ενα μηνα εχει κανει αποσβεση απο τις φανελες τις διαφημισεις τα αναμνηστικα και τους σπονσορες..
Ο Ντεμης μεσα στους ορους που συζητησε με το Ριμπο,ειναι η παραχωρηση σε αυτον,ενος μεγαλου ποσοστου απο ΟΛΑ ΑΥΤΑ τα εσοδα (φανελες,αναμνηστικα κλπ).Αρα απο διαφημιστικα εσοδα ΠΑΠΑΛΑ,καθως ειναι γνωστο,το ποσο περιορισμενη ειναι και η αγοραστικη δυναμη του κοσμου της ΑΕΚ.Για να καταλαβετε τα μεγεθη,η ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε. που πουλαει τα αναμνηστικα του Ολυμπιακου,με επισημα στοιχεια,εχει 45 φορες μεγαλυτερο τζιρο απο τις μπουτικ της ΑΕΚ..Ποσο παραπανω να ανεβει ο τζιρος τωρα με το Ριμπο?Θα πουλησει τουλαχιστον 100.000 φανελες?ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ..
2)Οταν ο Κοκκαλης αρχισε να φερνει ονοματα,με μεγαλα συμβολαια,αναγκαστηκε να κανει αναπροσαρμογη και στους αλλους παικτες...Και πειτε μου εσεις..Αν ας πουμε εισασταν στη θεση του Πλιατσικα η του καθε πιτσιρικα και περνατε 50.000 ευρω το χρονο,πως θα αντιδρουσατε οταν θα μπαινατε στο γηπεδο?
Θα παιζατε για τη φανελα και για να αναδειχτειτε,θα μου λεγατε...εστω και με 50 χιλιαρικα...
Στα δυσκολα ομως,δε θα πολυ-σκοτιζοσαστε και υποσυνειδητα θα λεγατε:"Μωρε δε γαμιεται..ας βγαλει τα καστανα απο τη φωτια Ο Ριμπο..αυτος παιρνει τα χοντρα φραγκα,αυτος ας βγαλει το φιδι απο τη τρυπα.."
Αρα οπως καταλαβαινετε,αν δε κανει αναπροσαρμογη συμβολαιων για να αποκατασταθουν οι ισορροπιες στην ομαδα,τοτε οχι ενας,αλλα ουτε 3 Ριμπο δε φτανουν για να καλυτερεψει η εικονα της ΑΕΚ σαν ομαδα..
3)Ανοιξε μετωπο με το Σωκρατη και αυτο ΔΕΝ μου ακουγεται καλο...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
pipinomaniac ο Ντέμης ειχε μέτωπο με Κρόκους εδω και 1 δεκαετία..
Οσο για Φερέρ εκανε την ίδια δουλεια στην ΜΠΑΡΤΣΑ..

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
"Μετωπο" μπορει να εχει 10 χρονια,αλλα δεν τον "πειραξε"..
Και ο Φερερ εκανε την ιδια δουλεια στη Μπαρτσα,αλλα ειχε 100 φορες μεγαλυτερο μπατζετ για να διαχειριστει,καθως και γυρω στους 50 βοηθους-σκαουτερ,διασκορπισμενους σε ολο το κοσμο...
Ετσι ειναι...και δυστυχως εδω ισχυει η γνωστη ελληνικη παροιμια "Με πορδες..δε βαφουν αβγα.."

Επισκέπτης
Φίλοι συναγωνιστές αν όλοι (Πράσινοι , κόκκινοι, κίτρινοι και άλλοι) δεν αδειάσουμε τα γήπεδα τότε για μια ζωή οι πρόεδροι, οι δημοσιογράφοι και οι παράγοντες θα μας θεωρούν μαλάκες (μέχρι τώρα έχουν δίκιο) και θα μας πουλάνε το ξυλίκι για ποδόσφαιρο, τους αποτυχημένους για προπονητές και τα κατσίκια για παίκτες. Μην πάμε μακριά πάρτε τις φυλλάδες της τελευταίας 5ετίας και δείτε τι έχουν γράψει και τιέχει γίνει. Δεν αντέχω άλλο την κοροιδία. Είμαι Λίβερπουλ (στην Αγγλία) και αν και έχασα χθές αισθάνομαι περήφανος για την ομάδα μου και δεν στεναχωρήθηκα καθόλου. Ποιός από μας αισθάνεται περήφανος για την ομάδα του στην Ελλάδα? Γιατί σκοτώνονται όλοι για το Ρίμπο? και μετά απο αυτόν τι? Είναι ποτέ δυνατόν ένας γεροκούκος να φέρει την άνοιξη? Αν ναι έχω καλύτερη πρόταση, τον Ιούνη λήγει το συμβόλαιο του Μαλντινι. Βουρ μην τον χάσουμε..................

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Φιλε,tefktros...το εχεις πιασει το Νοημα..Σωστοτατη η αποψη σου..

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Πρωτη μαλακια που εκανε το Φερερ,απολυτο αφεντικο.Σε καμμια μεγαλη ομαδα,δε μπορει ο προπονητης να ειναι και μανατζερ και σκαουτερ και τεχνικος διευθυντης.

Νομίζω ότι είναι μοντέλο Αγγλίας αυτό. Βλ. Φέργκιουσον, Βενγκέρ κλπ.
ʼποψή μου είναι ότι ό,τι μπορεί, ο Ντέμης κάνει.

...Και ο Τσακίρης π.χ.

ΥΓ1.: Δεν με χάλαγε ο Μαλντίνι και στα 42 του, what the hell, δεν με χάλαγε ούτε ο Κοστακούρτα αλλά αυτοί είναι "αλλού".
ΥΓ2.: Τον Πετράκη τον είδατε μετά τον τελικό? Back on the wagon?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ο Φεργκιουσον και ο Βενγκερ,ειναι αλλα μεγεθη.Ασε που αυτοι,εχουν και σοβαρο μπατζετ να διαχειριστουν.
Θελετε να μου πειτε δηλαδη,οτι θα φερει στην ΑΕΚ ο Φερερ κατι 12χρονους πιτσιρικαδες,δινοντας απο 5εκ. ευρω για το καθενα,οπως κανουν αυτοι?Τοσο δεν ειναι ολο το μπατζετ!
Σοβαρευτειτε ΡΕΕΕ!Κατεβειτε απο τα συννεφα!
Και φιλε elf,το σχολιο σου,ειναι σωστο,ομως δυστυχως καταδικνυει,τη καταντια και το μεγεθος του Ελληνικου ποδοσφαιρου.
Ακομα και ο Πελε στα 60 του,λαβρακι θα ητανε!!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ρε εδώ παίζει ο Δομάζος σε κάτι αγώνες βετεράνων και τρέχει περισσότερο από τους σημερινούς αστέρες(του κώλου).
:2funny:
Ασχετο!
τωρα μου θυμισες και τη διαφημιση Δομαζου με τη πιπα magic life!
Αν και η κορυφαια ever ειναι του Αναστοπουλου με το rexona! :2funny:

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Δεν είναι θέμα του να κατέβει κάποιος από τα σύννεφα. Πιστεύω ότι και ο Ντέμης και ο Φερέρ γνωρίζουν καλά ότι εδώ είναι Ελλάδα κλπ κλπ κλπ.
Το θέμα είναι κάνουμε κάτι μπας και τ'αλλάξουμε(όπως κρίνω εγώ ότι κάνει ο Ντέμης και οι συν αυτώ) ή μένουμε στη μιζέριά μας και την κλάψά μας?

Και το μπάτζετ ωραίο είναι αλλά όχι πανάκεια(βλ. Ίντερ, Ρεάλ, Μπάρτσα, Μπάγερν, Σαχτάρ, ΤΣΣΚΑ). Η Σπόρτινγκ με άγνωστους παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, η ʼντερλεχτ το ίδιο, το project Sevilla βαίνει καλώς σε υπερθετικό βαθμό κλπ κλπ κλπ.

Περιμένω να δω τι και πως και στο τέλος ας κρίνω πιο καθαρά. Από το να βυθίζομαι στη μίρλα και τα σκάνδαλα, καλλίτερο μου φαίνεται.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Οι Πορτογαλικες και οι Ισπανικες ομαδες,μη ξεχνας,οτι εχουν το πλεονεκτημα,να εχουν αμεση προσβαση,στην μεγαλυτερη ποδοσφαιρικη αγορα..Τη Βραζιλιανικη..Και εκει βρισκεις πολλα λαβρακια..
Και οσον αφορά το μοντελο Ντεμη,σαν υγιης φιλαθλος,ευχομαι με ολη μου τη καρδιά να πετυχει.Αλλωστε η ολη κινηση Ντεμη,ειναι οτι πιο υγιες συνεβη στο ελληνικο ποδοσφαιρο τα τελευταια 20 χρονια..
Απλα..το θεωρω πολυ δυσκολο..αν οχι ακατορθωτο..
Και μη ξεχναμε οτι το αρχικο σχεδιο (παιρνουμε πιτσιρικαδες ελληνες και ξενους και φτιαχνουμε μια ομαδα από την αρχη,με νιατα,τρεξιμο και ορεξη για μπαλλα),απετυχε παταγωδως και εγκαταλειφθηκε λογω της πιεσης του κοσμου..
Φετος η ΑΕΚ,αν παρει και το Ριβαλντο,θα συναγωνιζεται σε γεραματα ακομα και τον Ολυμπιακο..(Λυμπεροπουλος,Ζηκος,Δελλας,Ριμπο,Λακης,Αρουαμπαρενα-ολοι 30φευγα)..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom