megantoine
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
τωρα με προσεβαλες...ξερεις τωρα..
έλα ρε mega,χαβαλέ έκανε-νομίζω-αφού ήταν χιουμοριστικό το πείραγμα,μην "αρπάζεσαι".ρε μάγκες,κάτι φορές είμαστε απαράδεκτοι(και βάζω και μένα μέσα,φυσικά,που έχω παρασυρθεί και έχω απαντήσει "περίεργα")ρε,εδώ μπαίνουμε για να περάσουμε καλά,να πούμε καμιά μλκία,να δούμε κανένα-δόξα το Θεό πολλά!!!-ωραίο μουνάκι,κτλ.υπάρχει λόγος να αρπαζόμαστε?οκ,είναι το πιο φυσιολογικό-και "σωστό"-να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις,σε πάρα πολλά θέματα(και ειδικά στα οπαδικά)ε,δεν προσπαθούμε καλύτερα να συζητήσουμε σαν άνθρωποι και ν'αφήσουμε τις προσβολές και τις κόντρες?ε,να την "πει" ο ένας στον άλλον,λογικό και "ωραίο" κάποιες φορές,αν γίνεται με μέτρο,αλλά να μας χαλάει και η διάθεση ή ν'αρχίζουν τα βρισίδια επί προσωπικού,είναι μαλακία,νομίζω.όλοι έχουμε φίλους που υποστηρίζουν κάποια άλλη ομάδα,μάλλον όλοι έχουμε κάποια στιγμή τσακωθεί και με αυτούς για τις ομάδες.ε,όσο μεγαλώνουμε ας "στρώνουμε" καλύτερα,παρά να "χαλάμε"προλαβες κ ποσταρες το μυνηματακι σου πριν ποσταρο το δικο μου...βεβαια προλαβες κ εγραψες κ την μαλακια σου...
κ μετα μου λετε οι μοντς για προκλησεις...ας δουν ποιος ειναι ο προκλητικος..
Πρωτη μαλακια που εκανε το Φερερ,απολυτο αφεντικο.Σε καμμια μεγαλη ομαδα,δε μπορει ο προπονητης να ειναι και μανατζερ και σκαουτερ και τεχνικος διευθυντης.
Ρε εδώ παίζει ο Δομάζος σε κάτι αγώνες βετεράνων και τρέχει περισσότερο από τους σημερινούς αστέρες(του κώλου).