"Είναι πιο εύκολο να κυβερνάς 100 καράβια παρά τον Ολυμπιακό..."
"Στον Ολυμπιακό δεν πας για να βγάλεις χρήματα. Ο Ολυμπιακός δεν είναι μία ακόμα επιχείρηση, είναι ιδέα και πρέπει να ξέρεις από πριν πως θα βγεις ζημιωμένος... Έβαλα αρκετά χρήματα στον Ολυμπιακό, αλλά ποτέ δεν τα ζήτησα πίσω.
Για παράδειγμα, το 1992, έβαλα 500.000 δολάρια και άλλα τόσα ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο Γιώργος Σαλονίκης και πέντε φίλοι εφοπλιστές και προχωρήσαμε. Και όταν έφυγα, δεν τα ζήτησα πίσω... Είναι πιο εύκολο να κυβερνάς 100 καράβια παρά τον Ολυμπιακό!
Το έχω ξαναπεί στο παρελθόν, έτσι ήταν, έτσι είναι και έτσι θα είναι... Ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, που είναι μεγάλοι σύλλογοι, πρέπει να έχουν στο "τιμόνι" τους σπουδαίους καπετάνιους. Οι πρόεδροι σε αυτές τις ομάδες είναι υποχρεωμένοι να βάζουν συνέχεια παράδες. Χρήμα με τη σέσουλα.
Όποιος δεν μπορεί, δεν αντέχει, έχει κουραστεί ή δεν θέλει, πρέπει να κάνει στην άκρη... Δεν θέλω να ρίξω ευθύνες στον Κόκκαλη. Έχει βάλει αρκετά χρήματα στην ομάδα. Και δεν είναι σωστό να ακούγονται όλα αυτά που ακούστηκαν εις βάρος του τις τελευταίες αγωνιστικές στο Καραϊσκάκη.
Δεν πρέπει να υπάρχει αχαριστία. Όμως, αν ο Κόκκαλης δεν μπορεί να συνεχίσει, υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να αναλάβουν τον Ολυμπιακό".
"Όχι" στην πολυμετοχικότητα, "ναι" στον Μαρινάκη
"Σε ό,τι αφορά το ερώτημα ποια είναι η καλύτερη λύση για την ομάδα, γνώμη μου είναι ότι δεν πρέπει να οδηγηθούμε σε πολυμετοχικό σχήμα. Θα δημιουργήσει προβλήματα και τριγμούς. Ο Ολυμπιακός πρέπει να κυβερνάται από έναν. Άλλωστε, όπου λαλούν πολλοί κοκόροι...
Αν ο Σωκράτης Κόκκαλης έχει τη διάθεση και τη δύναμη να βάλει παράδες και να συνεχίσει, ας το κάνει. Αν, όμως, ο πρόεδρος κουράστηκε, ας βγει να το πει δημόσια. Να μπει κάποιος άλλος που μπορεί να βοηθήσει. Ας δώσει την ΠΑΕ στον Βαγγέλη Μαρινάκη ή σε άλλον ενδιαφερόμενο.
Τον Βαγγέλη Μαρινάκη τον ξέρω από παιδάκι. Έχει μεγαλώσει δίπλα μου. Τον είχε μαζί του σε όλα τα παιχνίδια ο πατέρας του, Μιλτιάδης, ο οποίος ήταν μέλος της ΠΑΕ και επίσης εκτελούσε καθήκοντα γενικού αρχηγού. Ο Βαγγέλης τον αγαπάει πολύ τον Ολυμπιακό και έχει τη δύναμη και το πάθος για να βοηθήσει τον σύλλογο".