baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.300
- Πόντοι
- 5.097
τι δε σ'αρεσει η ονομασια νεα αεκTυπε μετα ξυπνησες η ειδες και αλλο ονειρο?
ετσι οπως το παει ο μακαρος τον βλεπω να παιρνει ομαδα της σερια Β
τι δε σ'αρεσει η ονομασια νεα αεκTυπε μετα ξυπνησες η ειδες και αλλο ονειρο?
τι δε σ'αρεσει η ονομασια νεα αεκ
ετσι οπως το παει ο μακαρος τον βλεπω να παιρνει ομαδα της σερια Β
δεν ειναι ο μακαρος μπροσταρηςΤον Μακαρο καταρχας ουτε ζωγραφιστο δεν θελουν να τον βλεπουν οι αεκτζηδες... επισης ο πουρατος ποτε δεν παει σε ομαδες που χρωστανε πολλα αλλα μονο σε αυτες που δεν χρωστανε για να δημιουργησει χρεοι πχ μπασκετικη αεκ,ποδοσφαιρικη αεκ,θρασυβουλος,καβαλα... περιμενε να δεις ποσα θα χρωσταει ο νεος ηρακλης μολις την κανει ο μακαρος ελλαδαρα ρεεεεεε
παπα παιδι διαβολου καλτσα ειναι ο πουστηςδεν ειναι ο μακαρος μπροσταρης
αλλα ο σταυρακας
δε βλεπεις ακομα και στις φωτο πισω στο βαθος ειναι ο μακης
αυτος ακομα και τα παιδια του θα ριξει στη φυλακη εν αναγκη
Τον Μακαρο καταρχας ουτε ζωγραφιστο δεν θελουν να τον βλεπουν οι αεκτζηδες... επισης ο πουρατος ποτε δεν παει σε ομαδες που χρωστανε πολλα αλλα μονο σε αυτες που δεν χρωστανε για να δημιουργησει χρεοι πχ μπασκετικη αεκ,ποδοσφαιρικη αεκ,θρασυβουλος,καβαλα... περιμενε να δεις ποσα θα χρωσταει ο νεος ηρακλης μολις την κανει ο μακαρος ελλαδαρα ρεεεεεε
Ο κάτω είναι ο Σταύρακας και ο πίσω ο Αντωνάκης ή το ανάποδο;;;;;Αποκλειστικές φώτο από τις διαπραγματεύσεις
τι καφενειο μας λες εσυ? μεχρι και τα μπουρδελα εχουν κανονες που εφαρμοζοντε και οργανωση καλυτερη απο το κρατος μας... ποτε δεν θα δουμε ασπρη μερα σε αυτη τη χωρα... δεν υπαρχει ελπιδα...Πόσο καφενείο είμαστε σαν χώρα και επιτρέπονται αυτά;;;;;
εδώ φαίνεται πόσο μικρή δυναμική αυτής της ομάδας, -Καβάλα- σε άλλες πόλης όπως η δικιά μου ούτε που θα πέρναγε στο μυαλό του κάθε ψωμιάδη να το έκανε αυτό. Αλλά βρίσκουν και τα κάνουν, όπως ο Μητρόπουλος που έκανε το Χαϊδάρι Αιγάλεω και τελικά τις διάλυσε και τις δύο,το προβλημα ειναι οτι δεν παιρνεις μια ομαδα γειτονιας να την κανεις συγχωνευση
αλλα μια ομαδα ολοκληρης πολης και την κανεις συγχωνευση με ομαδα αλλης πολης
ο ατρομητος γιατι δεν εγινε χαλκηδονα πχ
θα αρεσε στους ηρακλειδης να γινοντουσαν καβαλα
και γιατι δε βαζει σαν εδρα τη καβαλα να δω και εκει τους ηρακλειδης
τα εχουμε γαμηση ολα αυτο ξερω να πω
τι καφενειο μας λες εσυ? μεχρι και τα μπουρδελα εχουν κανονες που εφαρμοζοντε και οργανωση καλυτερη απο το κρατος μας... ποτε δεν θα δουμε ασπρη μερα σε αυτη τη χωρα... δεν υπαρχει ελπιδα...
δεν ειναι ο μακαρος μπροσταρης
αλλα ο σταυρακας
δε βλεπεις ακομα και στις φωτο πισω στο βαθος ειναι ο μακης
αυτος ακομα και τα παιδια του θα ριξει στη φυλακη εν αναγκη
egv το ειπα
egv το ειπα
ο σταυρακας θα τη πληρωσει
και δεν εχεις δει ακομακαλα μιλαμε με εστειλες αδιαβαστο... τι γκαντεμοστομα ειναι αυτο που εχεις...
και δεν εχεις δει ακομα
τις προβλεψεις μου για την αεκ
*Δεν διάβασα για ποιο θέμα συζητάτε αλλά ο μαύρος γάτος η πρόβλεψη και η ΑΕΚ μου αρκούν..............πάρε να έχειςκαι δεν εχεις δει ακομα
τις προβλεψεις μου για την αεκ