Νέα

Ρίμπο.....τέλος!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 208
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
ελα μου ντε..καποτε οι βαζελοι τον ελεγαν μισο του γκονζαλες ...τωρα λενε ''τζιγγερ παρτον'' αυτα ρε γαμωτο με απογοητευουν...

Τι σε απογοητεύει? Σαδιστικά αν το πάρεις, υπάρχει μεγαλύτερο κάζο από αυτό? Δεν σας το κάναμε με τον Μητρόπουλο? Δεν θα ήταν η μεγαλύτερη τιμωρία για τον μέσο Ολυμπιακό οπαδό να δει τον Ρίμπο να ξεσκονίζει πάγκους στην Παιανία?
Αλλά... ακριβώς επειδή είναι ο Ριβάλντο, δεν θέλω τέτοια μεταχείριση. Προσπερνάω την χαιρεκακία μου να δω τους γαύρους τάβλα(όπως χθες με τον δύσμοιρο οπαδό --Φέρ'τον πίσω Κόκκαλη...μην πάει στον Παναθηναϊκό...Θα είν' κατάρααα...--). Δεν κάνει. Δεν είναι σωστό.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Ενω ο Μουρινιο πριν γινει γνωστος ηταν καλυτερος απο το Σερ Τακη?
Για να μαθαινεις,ο Μουρινιο δεν ειχε καμμια σχεση με τη προπονητικη..Πριν μερικα χρονια ηταν..ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ-ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ προπονητων ποδοσφαιρου..!!
Ασε να δουμε τη μπαλιτσα που θα παιξει του χρονου ο γαβρος και αναλογα τον κρινουμε...και ο πρωτος που θα τον κραξει αν η ομαδα ειναι χαλια,ειμαι εγω..

Και ο Βενγκέρ ήταν λογιστής... Τι πάει να πει αυτό ρε φίλε?

Ο Τάκης ήταν και είναι και θα είναι ένας αμόρφωτος κλωτσοσκούφης, γλύφτης, πωρωμένος wannabe.

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
κατα την γνωμη μου οι προθεσεις του κροκους για τον νεο ολυμπιακο φανηκαν ξεκαθαρα με την προσληψη για 2 χρονια του sir TAKIS.
τωρα απλα βλεπουμε την συνεχεια του εργου...
οποιος περιμενει υπερβαση μαλλον θα περιμενει για πολυ...

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
το κλαμπ των μεγαλων της ευρωπης(οκταδα) στοιχιζει πολλα λεφτα
οποιος θελει να μπει πρεπει να παιξει με τους κανονες που θετουν αυτοι
για να μη φευγουμε απο το θεμα και γω προτιμω μια ομαδα οπως την ειχε κανει ο μπλαχιν γρηγορη αλλα να εχω και ενα παικτη να μπορει να στειλει τη μπαλα στο πλεκτο με πολλους τροπους και κυριως απο στημενες μπαλλες.θυμαμαι καποτε κερδιζαμε του κοσμου τα φαουλ και δεν ειχαμε ενα  γκολ .λεμε για παλιους αργους ποδοσφαιριστες αλλα αυτοι τουλαχιστον ηξεραν να σημαδευουν και μη μου πειτε οτι τοτε δεν ειχαν αμυνες ισως καλυτερες απο τωρα.ο ριμπο εφυγε καποιος αλλος θα ερθει και αν ειναι καλος θα ξεχαστει οπως ο ζιοβανι δηλαδη θα τους θυμομαστε μονο οταν θα βλεπουμε τα φοβερα γκολ που εχουν βαλει.
εμεις δεν εχουμε λογο γιατι δεν βαζουμε χρηματα.αυτος που τα βαλει αποφασιζει εμεις απλα παρακολουθουμε τις εξελιξεις

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
1.Φιλε POLYATAKTOS,δε διαφωνω,οτι ηταν ΛΑΘΟΣ ο τροπος που εφυγε ο Ριμπο και οτι εγιναν λαθη στο χειρισμο της υποθεσης του..Ομως τα πραγματα γιγαντωθηκαν και από τα ΜΜΕ,γιατι τα θεματα του Ολυμπιακου,ως γνωστον πουλανε..
2.Ερωτηση:όταν ο Ροτσα πηγε τον βαζελο στους 4 της Ευρωπης,ειχε πριν παρει 2 Τσαμπιονς Λιγκ,3 Ουεφα και ενα διηπειρωτικο?
3.Τα μεγαλα ονοματα-Προπονητες δε θα ερθουν ποτε στην Ελλαδα,αν δεν τους εξασφαλισεις και ενα μπατζετ τουλάχιστον 20-30 εκ ευρω για να φερουν και καποιους δικους τους καλους παικτες-εργαλεία.Ασε που οταν ακουνε Ελλαδα,κοβουν λασπη γιατι η φημη των ομαδων μας για το τροπο που μεταχειριζονται τους προπονητες (στη πρωτη στραβη-τον πουλο),ειναι παγκοσμιο ανεκδοτο.
4.Ειδα και τα "χαιρια" των δηθεν "μεγαλων" προπονητων που περασαν από την Ελλαδα (Μαλεζανι,Σκαζνι,Μπακε,Μουνιοθ,Φερερ,Σολιντ,Κατανετς,Σαντος κλπ).
5.Ερωτηση:Μα καλα..ο Λινεν?..ο Μαουρερ?..Δεν ειναι προπονητες που απεδειξαν οτι κανουν πολυ καλη δουλειά?
Απαντηση:Πρωτον,δε ξερουμε πως θα μπορουσαν να διαχειριστουν το υλικο μιας ομαδας που κανει πρωταθλητισμο και δευτερον,αν τους εφερνε ο Ολυμπιακος,δε θα προλαβαιναν να βγουν από το αεροπλανο και θα τους ειχαν σταυρωσει μεσω των "λαικων δικαστηριων"..(Ποιος ειναι αυτος ρε παιδια?...Παλι στη φτηνια παει να τη βγαλει ο Σωκρατης..Δεν εβαζε καλυτερα τον Αλεφαντο που τουλάχιστον εχει και πλακα..?)

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
1.Φιλε POLYATAKTOS,δε διαφωνω,οτι ηταν ΛΑΘΟΣ ο τροπος που εφυγε ο Ριμπο και οτι εγιναν λαθη στο χειρισμο της υποθεσης του..Ομως τα πραγματα γιγαντωθηκαν και από τα ΜΜΕ,γιατι τα θεματα του Ολυμπιακου,ως γνωστον πουλανε..
2.Ερωτηση:όταν ο Ροτσα πηγε τον βαζελο στους 4 της Ευρωπης,ειχε πριν παρει 2 Τσαμπιονς Λιγκ,3 Ουεφα και ενα διηπειρωτικο?
3.Τα μεγαλα ονοματα-Προπονητες δε θα ερθουν ποτε στην Ελλαδα,αν δεν τους εξασφαλισεις και ενα μπατζετ τουλάχιστον 20-30 εκ ευρω για να φερουν και καποιους δικους τους καλους παικτες-εργαλεία.Ασε που οταν ακουνε Ελλαδα,κοβουν λασπη γιατι η φημη των ομαδων μας για το τροπο που μεταχειριζονται τους προπονητες (στη πρωτη στραβη-τον πουλο),ειναι παγκοσμιο ανεκδοτο.
4.Ειδα και τα "χαιρια" των δηθεν "μεγαλων" προπονητων που περασαν από την Ελλαδα (Μαλεζανι,Σκαζνι,Μπακε,Μουνιοθ,Φερερ,Σολιντ,Κατανετς,Σαντος κλπ).
5.Ερωτηση:Μα καλα..ο Λινεν?..ο Μαουρερ?..Δεν ειναι προπονητες που απεδειξαν οτι κανουν πολυ καλη δουλειά?
Απαντηση:Πρωτον,δε ξερουμε πως θα μπορουσαν να διαχειριστουν το υλικο μιας ομαδας που κανει πρωταθλητισμο και δευτερον,αν τους εφερνε ο Ολυμπιακος,δε θα προλαβαιναν να βγουν από το αεροπλανο και θα τους ειχαν σταυρωσει μεσω των "λαικων δικαστηριων"..(Ποιος ειναι αυτος ρε παιδια?...Παλι στη φτηνια παει να τη βγαλει ο Σωκρατης..Δεν εβαζε καλυτερα τον Αλεφαντο που τουλάχιστον εχει και πλακα..?)
φίλε,δεν διαφωνούμε καθόλου στα περί νοοτροπίας του κόσμου και-κυρίως-των δημοσιογράφων.αλλά δεν πιστεύω πως είναι τόσο....τραγικά δύσκολο να έρθει κάποιος προπονητής "μεγάλος" εδώ.ειδικά αν πάρουμε ως παραδείγματα τον Τραπατόνι(έστω και τώρα)που είναι στην.....Αούστρια Σάλτσμπουργκ και έναν ακόμα Ιταλό(δεν θυμάμαι ποιος ήταν)που είχε πάει στην Ουκρανία.και μιλάω φυσικά για Ολυμπιακό-Παναθηναικό,που έχουν και την οικονομική δυνατότητα.αν και-εδώ που τα λέμε-"αδικούμε" την ΑΕΚ,μιας και είναι η μόνη που έχει προπονητή με-έστω μικρή-θητεία στην Μπαρτσελόνα.άρα δεν είναι μόνο το "δεν θέλουν" αυτοί.αλλά-κυρίως-το ότι δεν θέλουμε εμείς(δηλαδή οι πρόεδροί μας)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
νομίχω οτι τώρα που τα έβαλε με την 7 ο Κροκους,έφθασε το τέλος του..Αυτος τους δημιούργησε,αυτός θα τους λουστεί..Μίλησε πολυ ασχημα,'κακομαθημένοι΄ κλπ δεν συγχωρούνται έυκολα..

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Καλά...κάτσε να γίνουν κάνα δυο μεταγραφές...στυλ Roberto Carlos να δεις πως θα ξεχαστούν...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ωραια κυριε Καρπετοπουλε..
Ας επιστρεψουμε στην προ-Κοκκαλη εποχη,με τις ηθικες αξιες..το ρομαντισμο της εξεδρας...και τους παικτες να παιζουν για την ομαδα και οχι για το Προεδρο..Και να γυρισουμε παλι στα ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ..
Να φερνει ο Χ προεδρος του Ολυμπιακου μεγαλα ονοματα και να τους δινει 1-2 εκ. ευρω στο καθενα το χρονο,αλλα το πρωταθλημα να το περνει ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ,φερνοντας αγνωστους παικτες απο χαμηλοτερης αξιας πρωταθληματα,αντε απο καμμια Β' Ισπανιας η 32-35 αρηδες η τραυματιες απο την Α'..(π.χ. Βικτορ).Να τους δινουν 100-200 χιλ. ευρω το χρονο και οι δυο τους να γελανε με το γαβρο,που "πεταει" λεφτα σε κατι "αγνωστους" Καρεμπεδες,Ζιοβανηδες,Ζαχοβιτς,Ριβαλντους ενω η δυο τους βρισκουν ΠΑΝΤΑ ΛΑΒΡΑΚΙΑ με το 1/10 των λεφτων και μονοπολουν το πρωταθλημα..
ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ κ. ΚΑΡΠΕΤΟΠΟΥΛΕ?
Και ΟΝΤΩΣ ο Ολυμπιακος ειναι εντελως ανοργανωτος,χωρις οραμα και προγραμματισμο.Εγω προσωπικα ομως προτιμω την "ανοργανωτη" ομαδα που περνει 10 στα 11 πρωταθληματα,παρα την οργανωμενη που το περνει μια φορα καθε 20 χρονια..
Και βεβαια μη ξεχασω,οτι το μεγαλο εγκλημα ειναι οτι ο Ριμπο δε θα συνεχισει στον Ολυμπιακο σαν τεχνικος διευθυντης γιατι με τις διασυνδεσεις του θα επειθε τον Λουξεμπουργκο η τον Κουπερ η τον Μουρινιο η τον Μπενιτεθ να ερθουν ΤΖΑΜΠΑ στον παγκο του Θρυλου.
Και αυτοι με τη σειρα τους δε θα ζητουσαν ΦΡΑΓΚΟ για την ενισχυση της ομαδας,παρα με τις διασυνδεσεις τους θα εφερναν Ροναλντινιο,Κακα,Μεσι και 5-6 αλλους "αγνωστους" και θα τους επειθαν για το μεγαλειο του να φορεσεις την ερυθρολευκη φανελα,παρα την πατσαβουροφανελα Μπαρτσελονας,Ρεαλ,Μαντσεστερ ΚΛΠ...
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ...Τα παντα στο ποδοσφαιρο ειναι ΜΠΙΖΝΑ και δε χωρανε συναισθηματισμοι..

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
ευχαριστουμε ριμπο για την τιμη που μας εκανες να ρθεις στο μπουρδελοελληνικο πρωταθλημα γαμωτο βαζω και τα κοριτσια στην ιδια κατηγορια με τους μαλακες

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
pipinomaniac ειναι ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ τα γράφει ο καρπετ..
οι γάβροι ΠΑΝΤΑ ηταν ΗΘΙΚΟΙ..Ποτέ δεν θα πανηγύριζαν για κάλπικο πρωκτάθλημα η πέναλτι παπουτσέλι απο το κέντρο!
απο 96 μετά ο Κόκκαλης με βρώμικο brain storming τους  κατάντησε ΠΡΟΒΑΤΑ και ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

νομίχω οτι τώρα που τα έβαλε με την 7 ο Κροκους,έφθασε το τέλος του..Αυτος τους δημιούργησε,αυτός θα τους λουστεί..Μίλησε πολυ ασχημα,'κακομαθημένοι΄ κλπ δεν συγχωρούνται έυκολα..

Όταν αρχίσουν να σκάνε οι δικηγορικές αμοιβές για υπεράσπιση σε ανθρωποκτονία και άλλα κακουργήματα (και για τέτοιες υποθέσεις μιλάμε για ποσά της τάξης των ? 50.000 ανά άτομο) να δεις πώς θα το βουλώσει και η θύρα 7....

pipinomaniac ειναι ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ τα γράφει ο καρπετ..
οι γάβροι ΠΑΝΤΑ ηταν ΗΘΙΚΟΙ..Ποτέ δεν θα πανηγύριζαν για κάλπικο πρωκτάθλημα η πέναλτι παπουτσέλι απο το κέντρο!
απο 96 μετά ο Κόκκαλης με βρώμικο brain storming τους  κατάντησε ΠΡΟΒΑΤΑ και ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ.

Τον Κοσκωτά τον ξέχασες φίλε Λαπλας; Ακόμη και σήμερα οι γαύροι τον θυμούνται με αγάπη...Μη μου μιλας για ηθική και νοημοσύνη...
Όσο για τον Κόκκαλη, αρχικά είδε ότι δε χρειάζεται προπονητή για να παίρνει πρωταθλήματα και άρχισε να διώχνει για ασήμαντες αφορμες προπονητές- τι να τους κάνει όταν τα πρωταθλήματα τα έπαιρνε με τον ένα τρόπο ή τον άλλο;
Τώρα πέρασε στη φάση 2 και έκρινε ότι μπορεί να παίρνει τίτλους και χωρίς παίκτες- τι να την κάνει την υποδομή και την οργάνωση;

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ενω φιλε Laplace,οι βαζελοι και οι Αεκτζηδες ηταν ΠΑΝΤΑ ΑΝΗΘΙΚΟΙ και πανηγυριζαν τα καλπικα πρωταθληματα που περναν,την εποχη της παντοδυναμιας τους (εποχες "Καπετανιου" και Ψωμιαδη-Μελισσανιδη που μπαιναν με τα κουμπουρια στο γηπεδο).
Αυτο θες να μου πεις?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Συμφωνω φιλε str1977.Με τους παικτες που εφερνε ο Κοκκαλης στον Ολυμπιακο,ηταν τοσο τεραστια η διαφορα με το ροστερ των αλλων ομαδων,που και εγω να ημουνα προπονητης,κουτσα-στραβα θα το επαιρνα το πρωταθλημα...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16

str81977 εχεις δίκιο για εποχή Κοσκωτά..
pipinomaniac αν νομίζεις οτι ηταν στημένα,τότε για εσένα ειναι έτσι..Για εμένα δεν ήταν στημένα..

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
βλεπω την συνεντευξη του τωρα...ο ανθρωπος κλαει απο συγκινηση...τι να πω ρε γαμωτο..Σημερα ντρεπομαι που ειμαι γαυρος!
PSAXNO δεν πρεπει να ντρεπεσε που εισαι γαυρος δεν πιστευω οτι ο κοκκαλης εκφραζει τον ολυμπιακο(αν εσυ το πιστευεις τοτε καλα κανεις και ντρεπεσε..)μια συμβουλη αν θες(πιστευω οτι  δεν την θεωρεις κακοβουλη!!)αν παρετε ακι του χρονου τον τιτλο ας μην ξεχασεις την συμπεριφορα του ανθρωπου κοκκαλη..

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ρε νικολα εξαρταται πως θα το παρει...βεβαια ποτε μου δεν φωναξα σε κανα γηπεδο ''κοκκλαης ολε'' παντα για την ομαδα και καλα χαιρομουν κι οχι για την διοικηση!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ...Τα παντα στο ποδοσφαιρο ειναι ΜΠΙΖΝΑ και δε χωρανε συναισθηματισμοι..

Αυτοαναιρείσαι με αυτή την φράση. Αν είναι μόνο μπίζνα το ποδόσφαιρο(τι κλισέ αλήθεια), τότε γιατί υπάρχουν οπαδοί? Γιατί τσακώνονται? Γιατί χαίρονται? Γιατί κλαίνε? Αν ήταν μπίζνα, τότε θα κάθε σεζόν θα υποστήριζες αυτόν που πήρε τα περισσότερα. Τότε δεν θα υπήρχε το πανώ στο τηγάνι "Σ'ευχαριστούμε Ρίμπο", τότε δεν θα κράζαμε τον Τζίγγερ & τον Κόκκαλη που επιδεικνύουν αυτό που πολύ σωστά αναφέρει ο Καρπετόπουλος ως κυνική επιχειρηματικότητα... Τότε η Μπάρτσα δεν θα συμβόλιζε έναν ολόκληρο λαό(Καταλωνία), η Ρίβερ δεν θα ήταν η ομάδα των ανώτερων τάξεων και η Μπόκα των λαίκών στρωμάτων, το ʼνφιλντ δεν θα ήταν η πιο όμορφη έδρα παγκοσμίως και δεν θα είχε αυτή την δυναμική, η φανέλα της Μίλαν θα ζύγιζε όσο ένα κομμάτι ύφασμα. Ο Ζιντάν θα ήταν ένας Αλγερινός μετανάστης που κλωτσάει ένα τόπι, ο Μαραντόνα ένας απλός κοντόχοντρος πρέζος...

Αυτή η τόσο ξεχειλωμένη άποψη μου θυμίζει έναν πιτσιρικά στο Λύκειο: "Τι ομάδα είσαι ρε?..." Απ.: "Όπου παίζει χόρτο..."

Αν ήταν μπίζνα, τότε ο Δεληκάρης δεν θα έκλαιγε και ο Γραμματικόπουλος δεν θα ζούσε...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Αυτοαναιρείσαι με αυτή την φράση. Αν είναι μόνο μπίζνα το ποδόσφαιρο(τι κλισέ αλήθεια), τότε γιατί υπάρχουν οπαδοί? Γιατί τσακώνονται? Γιατί χαίρονται? Γιατί κλαίνε? Αν ήταν μπίζνα, τότε θα κάθε σεζόν θα υποστήριζες αυτόν που πήρε τα περισσότερα. Τότε δεν θα υπήρχε το πανώ στο τηγάνι "Σ'ευχαριστούμε Ρίμπο", τότε δεν θα κράζαμε τον Τζίγγερ & τον Κόκκαλη που επιδεικνύουν αυτό που πολύ σωστά αναφέρει ο Καρπετόπουλος ως κυνική επιχειρηματικότητα... Τότε η Μπάρτσα δεν θα συμβόλιζε έναν ολόκληρο λαό(Καταλωνία), η Ρίβερ δεν θα ήταν η ομάδα των ανώτερων τάξεων και η Μπόκα των λαίκών στρωμάτων, το ʼνφιλντ δεν θα ήταν η πιο όμορφη έδρα παγκοσμίως και δεν θα είχε αυτή την δυναμική, η φανέλα της Μίλαν θα ζύγιζε όσο ένα κομμάτι ύφασμα. Ο Ζιντάν θα ήταν ένας Αλγερινός μετανάστης που κλωτσάει ένα τόπι, ο Μαραντόνα ένας απλός κοντόχοντρος πρέζος...

Αυτή η τόσο ξεχειλωμένη άποψη μου θυμίζει έναν πιτσιρικά στο Λύκειο: "Τι ομάδα είσαι ρε?..." Απ.: "Όπου παίζει χόρτο..."

Αν ήταν μπίζνα, τότε ο Δεληκάρης δεν θα έκλαιγε και ο Γραμματικόπουλος δεν θα ζούσε...
εγραψες!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16

1.Εγω δε παω στο γηπεδο για να τσακωθω (οπως εσυ μαλλον),αλλα για να δω μπαλλα.Περυσι το μονο παιχνιδι που ευχαριστηθηκα ηταν το 2-4 με τη Βαλενθια.Μπορει να χασαμε,αλλα χορτασα μπαλλα.Το Ποδοσφαιρο σαν αθλημα,ειναι πανω από οποιαδηποτε ομαδα για μενα.Και αν στο 0-1,Ο βαζελος μας ειχε κλεισει στα καρε και μας επαιζε μονοτερμα,Και ΌΧΙ με μια φορα που περασε τη σεντρα να βαλει γκολ,εγω θα εβγαινα πρωτος να τον χειροκροτησω.
2.Δε κλαιω για τη μπαλλα ουτε από χαρα,ουτε από λυπη..Εχω πιο σοβαρα πραγματα που με απασχολουν.
3.Δεν ειμαι προσωπολατρης και ουτε προκειται να σηκωσω πανω για κανεναν.
4.Ολες οι ομαδες που αναφερεις ειναι ΠΑΜΠΛΟΥΤΕΣ και οτι και να συμβολιζουν,χωρις το χρημα,θα ειχαν καταποντιστει στη σημερινη εποχη της στιγνης επιχειρηματικοτητας.
5.Το Ανφιλντ,ειναι ναος και η φανελα της Μιλαν,οντως βαρια.Αυτο τι σημαινει δηλαδη?Οτι αν τη φορεσει η Δοξα Γλυκων Νερων και παιξει στο Ανφιλντ,θα γινει υπερομαδα?
6.Ο Δεληκαρης και ο Γραμματικοπουλος πΑιζαν μπαλλα σε αλλες εποχες,που το ποδοσφαιρο ΔΕΝ ηταν ΜΠΙΖΝΑ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom