Άφησε εποχή στο StarΦραπεδακι πρωτης κατηγοριας.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Renata Alcatraz
- Μέλος που άνοιξε το νήμα RT103
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 154
- Εμφανίσεις 27K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
olotyxeros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.223
- Πόντοι
- 1.796
Ποια Μαρία? Η Λιθουανή?
Ναι αλλά δεν νομίζω να έκανε κάτι παραπάνω από φραπεδιάΟσοι ειναι η τυχεροι και την ξερουν αναπολουν της καλες εποχες των στριπ.εγραψε ιστορια.
Αυτές δεν χρειάζεται να ξαναδουλέψουν ποτε στη ζωή τους με αυτά που έχουν βγάλειΛαρισα Ρενατα Μαρια Σβετλανα εβγαλα πολλα λεφτακια της χρυσες εποχες των στριπ.
olotyxeros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.223
- Πόντοι
- 1.796
Αξίζανε τουλάχιστον? Την Μαρία την είχα άχτι..Η Φραπεδακι μου εκαναν σχεδον ολες οι Ρουμανες αδερφές Ρενατα Λαρισα και Μαρια Λιθουανή στο παλιο ΑΛΚΑ που μάλιστα της τα πέταξα στα τεράστια Βυζιά της αλώστε το μισο σμαρτακι που αγόρασε από τα δικα μου χρήματα το πηρέ από χορούς πριβεδες.
Ρενάτα και Λαρίσα οι καλύτερεςΗ Φραπεδακι μου εκαναν σχεδον ολες οι Ρουμανες αδερφές Ρενατα Λαρισα και Μαρια Λιθουανή στο παλιο ΑΛΚΑ που μάλιστα της τα πέταξα στα τεράστια Βυζιά της αλώστε το μισο σμαρτακι που αγόρασε από τα δικα μου χρήματα το πηρέ από χορούς πριβεδες.
Και Trust πήγαιναν πολύΗ Ρενατα και η Λαρισα εβγαιναν και στα παραλιακα μαγαζια μαζοι με πελατες χωρευαν και προκαλουσαν ολο το κλαμπ!!
Popai69
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2023
- Like
- 381
- Πόντοι
- 21
ε καλα εκει ηταν το δευτερο σπιτι τους!!Και Trust πήγαιναν πολύ
Ωραίες εποχές έσκαγες κατά τις 8 το πρωί και τις έβρισκες να τα πίνουν στο μπαρε καλα εκει ηταν το δευτερο σπιτι τους!!
Popai69
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2023
- Like
- 381
- Πόντοι
- 21
Ποιο πολυ της επερνα στο αλκατραζ στο ακρωτηρι και στο Dream city τοτεςΩραίες εποχές έσκαγες κατά τις 8 το πρωί και τις έβρισκες να τα πίνουν στο μπαρ
Ποια ήταν η αγαπημένη σου? Εμένα Ρενάτα με διαφοράΟι Αδερφες Ρενατα και Λαρισα εκαναν απο τα καλυτερα show στο παλιο αλκα και στο πριβε θυμαμε που της εβαζα και γλειφοντουσαν μεταξυ τους επαιζαν με τα γατακια τους και μου εκαναν φραμπαλα και με επιπλεον τιπς εδιναν και μπριζολα.
Popai69
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2023
- Like
- 381
- Πόντοι
- 21
Ρενατα και ΛαρισαΠοια ήταν η αγαπημένη σου? Εμένα Ρενάτα με διαφορά
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21