Αλμαζα τι είπες τώρα και τι δεν θα έδινα για να την ξεσκίσω αυτήΑπό όσο ξέρω όχι αλλά τι να το κάνεις? Δυστυχώς έχει καεί και αυτή. Θυμάμαι εποχές Αλκα μέσα με Αλμάζα, Αλιόνα, Βερόνικα, Καμυ, Αντα, Μπιανκα, ΜΙΛΕΝΑ!!, Κατια, Σβετλανα, Σόνια, Ραμονα και πόσες ακόμα.. Τώρα οι μισές έιναι ότι να ναι εκεί μέσα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Renata Alcatraz
- Μέλος που άνοιξε το νήμα RT103
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 154
- Εμφανίσεις 27K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σονια λες την ψηλή που έπαιξε και σε τσόντες?Τις έχω δει όλες άβαφες. Αλιόνα και Σόνια φοβερά πιστόλια!
olotyxeros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.223
- Πόντοι
- 1.796
Όχι, η Σόνια είναι κοντούλα.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.846
- Πόντοι
- 9.931
Αυτη πρέπει να ηταν μεγάλο πιστολι στα νιατα της, πρεπει να κοντεύει 50 και ακόμα κρατιέται μια χαρα.Αλμαζα τι είπες τώρα και τι δεν θα έδινα για να την ξεσκίσω αυτή
Αν την δεις στο Ελλάδα έχεις ταλέντο πριν 13 χρόνια θα αρρωστήσειςΑυτη πρέπει να ηταν μεγάλο πιστολι στα νιατα της, πρεπει να κοντεύει 50 και ακόμα κρατιέται μια χαρα.
lemourios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2016
- Κριτικές
- 19
- Like
- 997
- Πόντοι
- 1.011
Η οποία παίζει ακόμα στο νέο αλκαΌχι, η Σόνια είναι κοντούλα.
sTeL77
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2011
- Like
- 4.286
- Πόντοι
- 441
Σονια ναι & η Ραλούκα ήταν αλλά τώρα έχει χαθεί, επίσης & άλλη μια φίλη τους τώρα η Λουσίνκα άλλο κοντό πιστόλιΗ οποία παίζει ακόμα στο νέο αλκα
Ραλουκα και η αδερφή της τρομερά πιστόλιαΣονια ναι & η Ραλούκα ήταν αλλά τώρα έχει χαθεί, επίσης & άλλη μια φίλη τους τώρα η Λουσίνκα άλλο κοντό πιστόλι
Την πήρε ο γεράκος που έχει και το σταμάτησε το άθλημα δυστυχώςΑυτη πρέπει να ηταν μεγάλο πιστολι στα νιατα της, πρεπει να κοντεύει 50 και ακόμα κρατιέται μια χαρα.
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.169
- Πόντοι
- 5.916
μεγάλη καριόλα όμως.....εργαΖότΑΝ χρόνια στο star live της μεταμόρφωσηςΑπό το νέο Αλκα γουστάρω Σβετλανα με το γυμνασμένο σώμα η κοντουλα
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.169
- Πόντοι
- 5.916
το καλύτερο κορμί και το καλύτερο μουνί για μένα ήταν είναι και θα είναι η κάμυ(καμέλια) ρουμάνα.....μιλάμε για ΤΟΝ ΥΠΕΡΜΟΥΝΑΡΟ με ένα κορμί σκέτη κόλαση!!!!!!!!Για μένα η Κλαουντια ήταν από άλλο πλανήτη, αλλά δυστυχώς οι προτιμήσεις της, ήταν πάντα για τον πούτσο!
Έχεις καμία εμπειρία μαζί της?μεγάλη καριόλα όμως.....εργαΖότΑΝ χρόνια στο star live της μεταμόρφωσης
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.169
- Πόντοι
- 5.916
ευρωφονευει.......Έχεις καμία εμπειρία μαζί της?
Το δίνει καθόλου ή μόνο τρίβεται ;ευρωφονευει.......
olotyxeros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.223
- Πόντοι
- 1.796
Αν λέτε την Σβετλανα με τον δράκο στην πλάτη, τώρα έχει σχέση, δεν κάνει τίποτα. Εγώ πάντως έχω περάσει πολύ καλά μαζί της πριν 1,2 χρόνια
Έκανε πολύ δυνατό φραπεδακιΤο δίνει καθόλου ή μόνο τρίβεται ;
Εσύ μάλλον λες την άλλη Σβετλανα με τα γαλάζια μάτια που έχει το τατουάζ στο κέντρο της πλάτης,κάτω από τα βυζια και στο πόδιΑν λέτε την Σβετλανα με τον δράκο στην πλάτη, τώρα έχει σχέση, δεν κάνει τίποτα. Εγώ πάντως έχω περάσει πολύ καλά μαζί της πριν 1,2 χρόνια
Λογικό τέτοια μουναρα τι άλλο να κάνειευρωφονευει.......
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις