Δεν υπήρχε το twerk της και έτσι μικροκαμωμένη που ήταν την έκανες ότι ήθελεςΣτο twerk που εκανε πανο στο παντελονι μου δεν θα το ξεχασω ποτε ηταν σαν να αναβιωνει ο σειγμος της Αταλαντης!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Renata Alcatraz
- Μέλος που άνοιξε το νήμα RT103
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 154
- Εμφανίσεις 27K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ακούραστη πραγματικά την θυμάμαι μούσκεμα στον ιδρώτα να χτυπιέται ασταμάτητα. Στο φραπεδακι είχε μάστερΑκριβως και ηταν προθυμη να το κανει και ακουραστη να χτυπιεται επι πολλες ωρες!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το εχουνε η Ρουμανες αυτο.
Εννοείται η αδυναμία τους ήταν οι τεράστιοι δονητεςΘυμασε τα μεγαλα δονηταρια που εβαζε μαζι με την αδερφη της στα κλουβια???
Ασταμάτητες ήταν και οι δυοΤους εβαζαν βαθυα μεσα τους αλλα και μεταξυ τους συνεχεια καθε βραδυ!!!
Δες στο νέο Αλκατράζ τη Νανσυ, ρουμανα αθλήτρια ρυθμικής,θα σε καλύψει σίγουραΤέτοιος κωλος δεν ξαναπερναει από Alcatraz
crazy bunny
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 31
- Like
- 2.651
- Πόντοι
- 2.471
Δες στο νέο Αλκατράζ τη Νανσυ, ρουμανα αθλήτρια ρυθμικής,θα σε καλύψει σίγουρα
Πως είναι εμφανισιακά; Νεαρή;
Υπολογίζω γύρω στα 28, όμορφο πρόσωπο αλά Ραταικοφσκι με γωνιες ,κωλος μπάλα το χαρακτηριστικό της, όχι τουπέ πολύ καλό παιδι,αυτα...Πως είναι εμφανισιακά; Νεαρή;
sTeL77
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2011
- Like
- 4.286
- Πόντοι
- 441
& η Ραλούκα δυνατό πολύΜε την κολλητή της
economy man
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.660
- Πόντοι
- 1.296
Στο πριβέ κανει το κάτι παραπάνω;η μένει στα απλά...;Υπολογίζω γύρω στα 28, όμορφο πρόσωπο αλά Ραταικοφσκι με γωνιες ,κωλος μπάλα το χαρακτηριστικό της, όχι τουπέ πολύ καλό παιδι,αυτα...
Ναι είναι απίστευτο μουνι και αυτή& η Ραλούκα δυνατό πολύ
olotyxeros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.223
- Πόντοι
- 1.796
Δυστυχώς τις ξέρω όλες χρόνια. Θυμάμαι κάποια εποχή που είχα πετύχει και τις 4 μέσα στο σπίτι.
Όταν λες και τις 4? Ρενάτα Λάρισα και την Ραλουκα με την αδερφή της?Δυστυχώς τις ξέρω όλες χρόνια. Θυμάμαι κάποια εποχή που είχα πετύχει και τις 4 μέσα στο σπίτι.
olotyxeros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.223
- Πόντοι
- 1.796
Ρενατα, Λαρισα, Κλαουντια, Τζοαννα
Αχτύπητη 4αδα φίλεΡενατα, Λαρισα, Κλαουντια, Τζοαννα
olotyxeros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.223
- Πόντοι
- 1.796
Για μένα η Κλαουντια ήταν από άλλο πλανήτη, αλλά δυστυχώς οι προτιμήσεις της, ήταν πάντα για τον πούτσο!
Την χαιρόταν ο Κώστας για χρόνια τώρα δεν ξέρω αν είναι μαζίΓια μένα η Κλαουντια ήταν από άλλο πλανήτη, αλλά δυστυχώς οι προτιμήσεις της, ήταν πάντα για τον πούτσο!
olotyxeros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.223
- Πόντοι
- 1.796
Από όσο ξέρω όχι αλλά τι να το κάνεις? Δυστυχώς έχει καεί και αυτή. Θυμάμαι εποχές Αλκα μέσα με Αλμάζα, Αλιόνα, Βερόνικα, Καμυ, Αντα, Μπιανκα, ΜΙΛΕΝΑ!!, Κατια, Σβετλανα, Σόνια, Ραμονα και πόσες ακόμα.. Τώρα οι μισές έιναι ότι να ναι εκεί μέσα.
Η αδυναμία μου ήταν η Ρενάτα αλλά η Λαρισα άβαφη ήταν πολύ πιο ωραίαΓια μένα η Κλαουντια ήταν από άλλο πλανήτη, αλλά δυστυχώς οι προτιμήσεις της, ήταν πάντα για τον πούτσο!
olotyxeros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.223
- Πόντοι
- 1.796
Τις έχω δει όλες άβαφες. Αλιόνα και Σόνια φοβερά πιστόλια!Η αδυναμία μου ήταν η Ρενάτα αλλά η Λαρισα άβαφη ήταν πολύ πιο ωραία
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις