Golemis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.788
- Πόντοι
- 216
Οι λευκες νυχτες τωρα τι ειδους μαγαζι ειναι;
Ειναι κλασσικο πυρφοραδικ
Οι λευκες νυχτες τωρα τι ειδους μαγαζι ειναι;
Κονσόμα όπως πάνταΕιναι κλασσικο πυρφοραδικ
Φοβερό τουερκ η ΡεναταΚαυτες Ρουμανες η Λαρισα και η Ρενατα.απιστευτες στον χορο πριβε.
Να ταν μόνο το μυαλό, έχανες και ότι είχες μέσα στο πορτοφόλι σουΝαι το κουναγε τον κολο της στο χορο και το εχανες το μυαλο σου.
Στην φωτογραφία νούμερο 19, ποζάρει μαζί με κάποια μαυρομαλλα, ποία είναι;;;Τα καυρα κοριτσια απο την Ρουμανια Ρενατα και Λαρισα
Οχι χαιρομουν που ετρεχε το γαλα πανο τους.Απίστευτες και οι δυο χαιρόσουν να σου τρωνε τα λεφτά
Τί γίνεται nes??? Απατάς τη Σαμπίνα;;;Οχι χαιρομουν που ετρεχε το γαλα πανο τους.
Η Julia είναι αυτή φίλε Ουκρανη με παρόμοια καριέρα με την ΡεναταΣτην φωτογραφία νούμερο 19, ποζάρει μαζί με κάποια μαυρομαλλα, ποία είναι;;;
Το ξέρω ότι είναι Ουκρανη. Την ακολουθώ στο ινσταγκραμ,αλλά θέλω να μάθω αν κάνει ραντεβού και πως ερχόμαστε σε συνεννόηση, γιατί από το ινσταγκραμ δεν απαντάει!!!Η Julia είναι αυτή φίλε Ουκρανη με παρόμοια καριέρα με την Ρενατα
Μόνο μέσω γνωστού παίζουν αυτά φίλε που θα στην πασάρει και θα το έχει κανονίσει. Από ινστα δεν γίνεταιΤο ξέρω ότι είναι Ουκρανη. Την ακολουθώ στο ινσταγκραμ,αλλά θέλω να μάθω αν κάνει ραντεβού και πως ερχόμαστε σε συνεννόηση, γιατί από το ινσταγκραμ δεν απαντάει!!!
Αυτό είναι το θέμα, υπάρχει κανας γνωστός να μας φέρει σε επαφή;;;Μόνο μέσω γνωστού παίζουν αυτά φίλε που θα στην πασάρει και θα το έχει κανονίσει. Από ινστα δεν γίνεται
Ο ειδήμων του μπου που τα ξέρει όλα και τις γαμαει όλες, και χωρίς να του τα τρώνε!! με 10-20 γιούρια το πολύ! γιατί δεν αξίζουν και παραπάνω οι τζουδες,οπως λέει...όχι μαλακιες να ξοδεύεται η να του τα τρώνε και τέτοια...ότι να ναι...Αυτό είναι το θέμα, υπάρχει κανας γνωστός να μας φέρει σε επαφή;;;
Ποίος είναι ο ειδήμων του μπου;;;Ο ειδήμων του μπου που τα ξέρει όλα και τις γαμαει όλες, και χωρίς να του τα τρώνε!! με 10-20 γιούρια το πολύ! γιατί δεν αξίζουν και παραπάνω οι τζουδες,οπως λέει...όχι μαλακιες να ξοδεύεται η να του τα τρώνε και τέτοια...ότι να ναι...
Κρίνεις μόνος σου απ το βομβαρδισμό μυνηματων των τελευταίων ημερών...Ποίος είναι ο ειδήμων του μπου;;;
Και πως μπορεί να μας φέρει σε επαφή με την κυρία;;;
Μια απο τις 2 εχω την εντυπωση οτι ειδα στο Μπαμπιλον προσφαταΑχτυπητο δίδυμο οι αδερφές
Μπορείς να δώσεις το ινστα να δω αν είναι αυτή που θυμάμαι;Το ξέρω ότι είναι Ουκρανη. Την ακολουθώ στο ινσταγκραμ,αλλά θέλω να μάθω αν κάνει ραντεβού και πως ερχόμαστε σε συνεννόηση, γιατί από το ινσταγκραμ δεν απαντάει!!!
Την Ρενατα αποκλείεται γιατί είναι μόνιμα Ρουμανία οπότε μπορεί την ΛαρισαΜια απο τις 2 εχω την εντυπωση οτι ειδα στο Μπαμπιλον προσφατα