olotyxeros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.223
- Πόντοι
- 1.796
Ψάχνετε για δύσκολες καταστάσεις. Η Λαρισα γενικά κυκλοφορεί με πολύ κόσμο της νύχτας, οπότε δύσκολο για βίζιτα.
Μα ακριβώς γι αυτό, αφού κυκλοφορεί με πολύ κόσμο της νύχτας...γιατί να είναι δύσκολο...για όσους ενδιαφέρονται,εγω προσωπικά όχιΨάχνετε για δύσκολες καταστάσεις. Η Λαρισα γενικά κυκλοφορεί με πολύ κόσμο της νύχτας, οπότε δύσκολο για βίζιτα.
Κατάλαβα, ευχαριστώ αδερφέ!!!
Είχε σχέση με γνωστό μου για αρκετό διάστημα πριν 2 χρόνια περίπουΨάχνετε για δύσκολες καταστάσεις. Η Λαρισα γενικά κυκλοφορεί με πολύ κόσμο της νύχτας, οπότε δύσκολο για βίζιτα.
Αφού μας άφησε....Το χάσαμε το κορμί...Τώρα κάνει ραντεβού το κορίτσι;;;
Για όλους τους παλιούς που θυμούνται την Ρενατα από τα τοπ ονόματα του Αλκα μαζί με την αδερφή της Larisa. Από το 2017 χόρευε και στο Lohan και πλέον έχει γίνει μάνα και ζει Ρουμανία.
Ας συζητήσουμε εμπειρίες όποιος την έχει δει από κοντά και ξέρει
Για όλους τους παλιούς που θυμούνται την Ρενατα από τα τοπ ονόματα του Αλκα μαζί με την αδερφή της Larisa. Από το 2017 χόρευε και στο Lohan και πλέον έχει γίνει μάνα και ζει Ρουμανία.
Ας συζητήσουμε εμπειρίες όποιος την έχει δει από κοντά και ξέρει
Απίστευτα μουνια και τα δύο τις έβρισκα συνέχεια στο τραστ μετά τις 7 το πρωί. Αδυναμία μου η Ρενατα αν και η Λαρίσα άβαφη ήταν πολύ πιο ωραίαΑδυναμια ειχαν στο πριβε τα δυνατα χαστουκια το χοντρο μπαλαμουτιασμα και το τελειωμα πανο τους.ηθελαν να σε τελειωνουν και να σε κοιτανε....
Ρενάτα τώρα είναι Ελλάδα;Απίστευτα μουνια και τα δύο τις έβρισκα συνέχεια στο τραστ μετά τις 7 το πρωί. Αδυναμία μου η Ρενατα αν και η Λαρίσα άβαφη ήταν πολύ πιο ωραία
Ρουμανία και είναι έγκυος το δεύτερο παιδί της. Η Λαρισα είναι εδώ και ζει με την ξαδέρφη της την Κλαούντια μαζίΡενάτα τώρα είναι Ελλάδα;
Η έφυγε για άλλα μέρη;
Στο σώμα η Ρενατα δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από καμία για μένα ειδικά στην πίσω κίνησητο φοβερό θηλυκό στο ίδρυμα το συγκεκριμένο ήταν η καμέλια η ρουμούνα....αυτό ήταν τοπ κλάς ασύλληπτα σέξι γυναίκα με ένα κορμί και ένα γαμημένο ρουμάνικο μελαχροινό πρόσωπο που σε καθήλωνε...ποιά ρενάτα τώρα το στυλιάρι!!!!!! να σοβαρευτούμε λίγο...
Αν σου αρέσει να γαμάς ή να τον παίζεις με τηλεγραφόξυλα να συμφωνήσω, αν θες να κάνεις τα αντίστοιχα με γυναίκες όχι φυσικά..Στο σώμα η Ρενατα δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από καμία για μένα ειδικά στην πίσω κίνηση
Γούστα είναι αυτάΑν σου αρέσει να γαμάς ή να τον παίζεις με τηλεγραφόξυλα να συμφωνήσω, αν θες να κάνεις τα αντίστοιχα με γυναίκες όχι φυσικά..
Θα θελατε να δειτε μερικες αποκαλυπτικες φωτογραφιες απο τα κοριτσια Ρενατα και Λαρισα???
Υπαρχουν αρκετα βιντεο και φωτο απο της εν λογο κορασιδες!ρητορικη η ερωτηση μαλλον
εδώ μέσα τα παιδιά νομίζω δε θα θέλουν, είναι λίγο ντροπαλοί και κυρίως παλαιών αρχών.Θα θελατε να δειτε μερικες αποκαλυπτικες φωτογραφιες απο τα κοριτσια Ρενατα και Λαρισα???
Μην μας ρωτας τα αυτονόητα εννοείται πως θέλουμε!!!Υπαρχουν αρκετα βιντεο και φωτο απο της εν λογο κορασιδες!