man27forsex
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
τι ωρα κλεινουν σημερα ρε παιδια?
5τι ωρα κλεινουν σημερα ρε παιδια?
παπαρια.....φοβαται μη χασει την πελατεια η σονια και το κομμα της.....σε τα μας τωρα!!!!!μπορει να φοβουνται το "κακο ματι"
περαστικά..Πήγα σήμερα για 1η φορά στο μαγαζί, και η θεία μου τα μάσησε:
Μασάζ για 40 λεπτά, στα 60 ευρώ λέει.
Τα υπόλοιπα, ρωτάω ?
Ποια υπόλοιπα, εγώ μόνο αυτό μπορώ να σου πω, μου λέει.
Εννοείται ότι την έκανα με ελαφρά, δεν υπάρχουν λεφτά για πέταμα. Όταν το καταλάβουν, θα με ξαναδούνε.
τί εννοεις 2 φορες ?φιλε μου και γω τα ιδια επαθα και χειροτερα!!!!δυο φορεσ πηγα κΑΙ ΤΠΤ!!!!μου ειπαν και μενα κατι παραπανω δεν κανουν!!!πρεπει να παμε με μεσο εκει???τον καραμανλη θελουν??
μπαρμπα ωραια φωτο στο αβαταρ εβαλεςτί εννοεις 2 φορες ?
2 φορες πηγες και ρωτησες ????
ειναι νεα παραλαβη..μπαρμπα ωραια φωτο στο αβαταρ εβαλες
ειναι νεα παραλαβη..
υ.γ. κατσε να δεις που θα πει τωρα το παληκαρι οτι πηγε 2 φορες και ρωτησε και θα σκισω τα ρασα μου να δειξω και λιγο μπούτι..
θα το πει..παπαγιωργο...αν το πει... θα σκισω και γω κανα καλσον.....
ποσα πληρωσες ?ρε μαγκεσ εδω ρωτησα ακομα και την σονια στο δωματιο και μου λεει δεν κανω τπτ αλλο μονο μασαζ!!!!!πρεπει να εισαι πουρο για να περασεισ καλα???πρεπει να κανω σχεδια για να περασω για μπριζολιτσα???
ρε μαγκεσ εδω ρωτησα ακομα και την σονια στο δωματιο και μου λεει δεν κανω τπτ αλλο μονο μασαζ!!!!!πρεπει να εισαι πουρο για να περασεισ καλα???πρεπει να κανω σχεδια για να περασω για μπριζολιτσα???
τι εννοεις πουρο;; οτι ειμαστε πουριτανοι ο παπαγιωργος και γω;;
αυτο που σου συνεβη, αδερφε ..θα εχει την εξηγηση του...μηπως εχεις μπατσοφατσα;;μηπως κατι αλλο;;
τα βλεπετε ρε μαλακες ????δεν πληρωσα εφυγα!!!!![size=20pt]λεσ αμα ξεκιναγαμε[/size] να ειχαμε φουλ προγραμμα??και αν εκανε την παπια να πληρωνα το 60αρι τσαμπα??για μαλακεσ ψαχνουν!!