Νέα

Relax Spa Μιχαλακοπούλου 99

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stamatisp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 255K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
καλά σε αυτό το μασατζίδικο είναι γιούφτοι

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
περασα και δεν με δεχτηκαν??θεσ να πεισ κατι???
ε ναι βρε παληκαρι..

το καταστημα ειναι φουλ του άσσου πεους..

αν δεν εχεις αρκετη εμπειρια στα μασατζιδικα, ριξε μια ματια www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,10265.0]εδώ[/url] και ό,τι ειναι τα ξαναλεμε..

καλά σε αυτό το μασατζίδικο είναι γιούφτοι
άλλο αυτο. παντως γαμας και παιρνεις και ρεστα..

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
παντως, ανδιαμφισβητητα...
ειμαστε πολλοι που τις πρωτες 1-2 φορες μας το παιζανε οτι δεν ξερουν τιποτα εκει...δεν καταλαβαινω...

και μενα τις πρωτες 2 φορες ετσι, το παιζαν δεν τα κανω εγω αυτα...

την 3η τους ξηγηθηκα...και γιναν ολα οπως πρεπει

big_lebowski

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
επισκεψη χθες το απογευμα στο εν λογω σωματοτριβειο...Μετα την ανταλλαγη ευχων με την παντα ευγενεστατη μασαζοτσατσα, παρελασαν οι Σονια, Χριστινα, Μονικα και μια αλλη ψωλομουρα που δεν θυμαμια το ονομα της. Παρηγγειλα το ουισκακι μου και διαλεξα την μασαζοκαψουρα, την Χριστινα. Χωρις ιδιαιτερο ωραιο προσωπο, το σωμα της ειναι σκετη καυλα....βυζαρες, κωλαρα, και πολυ ταλαντουχα στο κλαρινετο... Κατεβαλα υπερανθρωπη προσπαθεια να μην ριξω το υγρο μου πυρ κατα τη διαρκεια της απιστευτης πιπας που μου επερνε αλλα τελικα, δεν αντεξα!!Και να πω οτι ημουν φορτωμενος και ηθελα να ξεμπουκωσω να το καταλαβω... Αντικειμενικα κρινοντας και χωρισ εν βρασμο ψυχης, πρεπει να ειναι απο τις top 3 καλυτερες πιππες που μου εχουν παρει...Πραγματικα οτι και να πω ειναι λιγο.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
επισκεψη χθες το απογευμα στο εν λογω σωματοτριβειο...Μετα την ανταλλαγη ευχων με την παντα ευγενεστατη μασαζοτσατσα, παρελασαν οι Σονια, Χριστινα, Μονικα και μια αλλη ψωλομουρα που δεν θυμαμια το ονομα της. Παρηγγειλα το ουισκακι μου και διαλεξα την μασαζοκαψουρα, την Χριστινα. Χωρις ιδιαιτερο ωραιο προσωπο, το σωμα της ειναι σκετη καυλα....βυζαρες, κωλαρα, και πολυ ταλαντουχα στο κλαρινετο... Κατεβαλα υπερανθρωπη προσπαθεια να μην ριξω το υγρο μου πυρ κατα τη διαρκεια της απιστευτης πιπας που μου επερνε αλλα τελικα, δεν αντεξα!!Και να πω οτι ημουν φορτωμενος και ηθελα να ξεμπουκωσω να το καταλαβω... Αντικειμενικα κρινοντας και χωρισ εν βρασμο ψυχης, πρεπει να ειναι απο τις top 3 καλυτερες πιππες που μου εχουν παρει...Πραγματικα οτι και να πω ειναι λιγο.

Ερώτηση διευκρινιστική.... :idiot:η πίπα ήταν με η ανευ? το τελείωμα που έγινε?
thanks

big_lebowski

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ανευ ηταν κατι το τελειωμα πανω της...

απο την μια σπαστηκα λιγο που δεν την πηδηξα, απο την αλλη ομως η πιπα ηταν απιστευτη...

fatsas30

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
παιδια αυτη η μονικα πως ειναι μπορει να μου πει καποιος?
γιατι ψαχνω μια μονικα που δουλευε παλια ζανοσπιτο

big_lebowski

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
η Μονικα ειναι μελαχροινη, με καπως μαυριδερο δερμα, αδυνατο σωμα, σχετικα ψηλη.

nassinio

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1

Λοιπόν εδώ είμαστε πάλι.
Σχετικά με αυτό το μαγαζί δεν έχω και πολλά να πω.
Τα έχω πει όλα σε προηγούμενες συνεντεύξεις μου.
Το μόνο που με ωθεί να γράψω ξανά είναι η απίστευτη χημεία μεταξύ της Μόνικας και της Σόνιας.
Απλά καθημερινά κορίτσια, που έχουν σαν σκοπό να σε κάνουν να νοιώσεις καλά και να αφήσεις πίσω τα όποια προβλήματα σε απασχολούν.
Μοναδικές στο να σε χαλαρώνουνε και να σε ανεβάζουνε.
Περί του στίβου μάχης δεν έχω να αναφέρω κάτι καινούργιο.
Απλά όπως τους το υποσχέθηκα, θα ήθελα να τις ευχαριστήσω για τις πολύ όμορφες στιγμές που μου προσφέρανε.
Μακάρι να είχα περισσότερα να τις επισκέπτομαι και πιο συχνά.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
σημερινη επισκεψη τιποτα το ιδιαιτερο

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
οχι εσυ δε συχναζεις;;

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
Λοιπόν εδώ είμαστε πάλι.
Σχετικά με αυτό το μαγαζί δεν έχω και πολλά να πω.
Τα έχω πει όλα σε προηγούμενες συνεντεύξεις μου.
Το μόνο που με ωθεί να γράψω ξανά είναι η απίστευτη χημεία μεταξύ της Μόνικας και της Σόνιας.
Απλά καθημερινά κορίτσια, που έχουν σαν σκοπό να σε κάνουν να νοιώσεις καλά και να αφήσεις πίσω τα όποια προβλήματα σε απασχολούν.
Μοναδικές στο να σε χαλαρώνουνε και να σε ανεβάζουνε.
Περί του στίβου μάχης δεν έχω να αναφέρω κάτι καινούργιο.
Απλά όπως τους το υποσχέθηκα, θα ήθελα να τις ευχαριστήσω για τις πολύ όμορφες στιγμές που μου προσφέρανε.
Μακάρι να είχα περισσότερα να τις επισκέπτομαι και πιο συχνά.
σεβαστεs οι αποψειs σου, αλλα υπερβαλλειs λιγο. θα επρεπε να δοκιμαζεs και αλλα διπλα σε αλλα μαγαζια.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
παπα-γιωργη ΟΡΜΑ ΤΟΥ.   τι υποσχεση ηταν αυτη?
ασε, τον εδωσες εσυ..  :)

εχει πλακα παντως αυτος. βαζει και κριτικες με τιτλο οπως ''Ένα υπέροχο απόγευμα.......'' και τετοια..  :)

και παντα για το ιδιο μαγαζι..  :P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ασε, τον εδωσες εσυ..  :)

εχει πλακα παντως αυτος. βαζει και κριτικες με τιτλο οπως ''Ένα υπέροχο απόγευμα.......'' και τετοια..  :)

και παντα για το ιδιο μαγαζι..  :P

να ανοίξουμε μήπως ένα θρέντ....ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ ΠΡΟΜΟΤΟΡΕΣ? :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom