την εχει παει ο γκομενοs ολλανδια μερια. εκει με τιs βιτρινεs. οποιοs θελει να την βρει ουτε δυσκολο ειναι ουτε μακρυα.η Παόλα το Ρουμανάκι-πουτανάκι που δούλευει πέρσι θα επιστρέψει?![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Relax Spa Μιχαλακοπούλου 99
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stamatisp
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 255K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
εγω δεν εχω παραπονα απο τον χρονο. 1 ωρα μου παιρνει. 10 λεπτα συζητηση- 40 λεπτα μπανιο( τοσο μου εχουν πει να καθομαι) και τα υπολοιπα 10 το υπολοιπο προγραμμα ανευ μασαζ.
Σωστός
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Από το πολύ πλύσιμο γίνεσαι και αόρατος οπότε δε χρειάζεται και να σε περιποιηθούν μετά.
big_lebowski
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εχει παει κανεις τελευταια στο εν λογω σωματοτριβειο? η Χριστινα ειναι εκει?
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
εγω δεν εχω παραπονα απο τον χρονο. 1 ωρα μου παιρνει. 10 λεπτα συζητηση- 40 λεπτα μπανιο( τοσο μου εχουν πει να καθομαι) και τα υπολοιπα 10 το υπολοιπο προγραμμα ανευ μασαζ.
Και ... οικονομία σπίτι...!!!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
μονο αν εισαι εργενης..Και ... οικονομία σπίτι...!!!![]()
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
man27forsex
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Εγω αφου εφαγα τις ιδιες φολες...τους το ειπα απο την αρχη θα κατσω μονο αν ειναι να προχωρησουμε, ηρθα εδω αλλες φορες και τιποτα τι θα γινει...και εγινε η δουλεια...
αλλοι λενε πως γαμησαν απο την αρχη...ας δωσουν τα φωτα τους...
αλλοι λενε πως γαμησαν απο την αρχη...ας δωσουν τα φωτα τους...
καλησπερα παιδεσ περασα πριν καμια ωρα απο το ιδρυμα και δεν εφαγα!!!!μιλησα με σονια και μου λεει οτι μονο μασαζ κανω εγω τπτ αλλο!!!με δουλευε το πουτανακι!!!μπορει να με βοηθησει καποιοσ να σπασω τον κωδικα εκει??
!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.059
- Πόντοι
- 4.415
τι λε ρε παιδακι μου...την εχει παει ο γκομενοs ολλανδια μερια. εκει με τιs βιτρινεs. οποιοs θελει να την βρει ουτε δυσκολο ειναι ουτε μακρυα.
καλημερα!!!και γω φιλε μου τουσ ξηγηθηκα οτι δεν θα κατσω αν δεν γινει τπτ!!και τελικα αποχωρησαααααααααα!!!!πρεπει να δοκιμασω ξανα να παω για να πεσει το τειχοσ???βοηθηστε ρε παιδια!!μου λενε δεν κανουμε τετοια εδω!!εγω πηγαινα συνηθωσ κ48 και φρατ 4 αλλα ξενερωσα!!!!μηπωσ με ειδαν πιτσιρικα και σου λεει μπατσοσ ειναι ??
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.059
- Πόντοι
- 4.415
ακομα να το χωνεψω... :'( :'( :'( :'(σου φαίνεται απίστευτο,ε?![]()
ποσεs φορεs δλδ πρεπει να παs ? θα τα εχουν οικονομησει για τα καλα λοιπον, αφου με την αναμενομενη οικονομικη κριση, κανουν και ΕΠΙΛΟΓΕΣ και αφηνουν πελατεs να φευγουν. τοσα αλλα μαγαζια υπαρχουν.καλημερα!!!και γω φιλε μου τουσ ξηγηθηκα οτι δεν θα κατσω αν δεν γινει τπτ!!και τελικα αποχωρησαααααααααα!!!!πρεπει να δοκιμασω ξανα να παω για να πεσει το τειχοσ???βοηθηστε ρε παιδια!!μου λενε δεν κανουμε τετοια εδω!!εγω πηγαινα συνηθωσ κ48 και φρατ 4 αλλα ξενερωσα!!!!μηπωσ με ειδαν πιτσιρικα και σου λεει μπατσοσ ειναι ??
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.717
- Πόντοι
- 7.715
μπορει σε καμια καφανταρη....γινονται αυτα μεταξυ αδερφων....περασα απο το ιδρυμα κ μου ειπαν ντανιελλα τελος.εχω χασει επεισοδια?που πηγε ξερει κανεις?
δεν ειναι ουτε εκει spunky. μαλλον σε καμμια φυληs θα ειναι. αφου το κοριτσακι το σαμποταρανε οι αλλεs οι παλιεs και λυσσασμενεs και δεν δουλευε και αναγκαστηκε να φυγει.μπορει σε καμια καφανταρη....γινονται αυτα μεταξυ αδερφων....
!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.059
- Πόντοι
- 4.415
μπορει να φοβουνται το "κακο ματι"γιατί δεν φέρνουν μεγάλα βυζιά στο μαγαζι...?
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις