Νέα

Relax Spa Μιχαλακοπούλου 99

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stamatisp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 255K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
η Παόλα το Ρουμανάκι-πουτανάκι που δούλευει πέρσι θα επιστρέψει? :headbang:
  την εχει παει ο γκομενοs  ολλανδια μερια. εκει με τιs βιτρινεs. οποιοs θελει να την βρει ουτε δυσκολο ειναι ουτε μακρυα.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
εγω δεν εχω παραπονα απο τον χρονο.  1 ωρα μου παιρνει.   10 λεπτα συζητηση- 40 λεπτα μπανιο( τοσο μου εχουν πει να καθομαι) και τα υπολοιπα 10 το υπολοιπο προγραμμα ανευ μασαζ.

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
εγω δεν εχω παραπονα απο τον χρονο.  1 ωρα μου παιρνει.   10 λεπτα συζητηση- 40 λεπτα μπανιο( τοσο μου εχουν πει να καθομαι) και τα υπολοιπα 10 το υπολοιπο προγραμμα ανευ μασαζ.

Σωστός  :2funny: :2funny: :2funny:
Από το πολύ πλύσιμο γίνεσαι και αόρατος οπότε δε χρειάζεται και να σε περιποιηθούν μετά.

big_lebowski

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εχει παει κανεις τελευταια στο εν λογω σωματοτριβειο? η Χριστινα ειναι εκει?

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16

Και ... οικονομία σπίτι...!!! :2funny:

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
παιδια το ιδρυμα προσφερει κουλουρι??

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
καλησπερα παιδεσ περασα πριν καμια ωρα απο το ιδρυμα και δεν εφαγα!!!!μιλησα με σονια και μου λεει οτι μονο μασαζ κανω εγω τπτ αλλο!!!με δουλευε το πουτανακι!!!μπορει να με βοηθησει καποιοσ να σπασω τον κωδικα εκει??

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Εγω αφου εφαγα τις ιδιες φολες...τους το ειπα απο την αρχη θα κατσω μονο αν ειναι να προχωρησουμε, ηρθα εδω αλλες φορες και τιποτα τι θα γινει...και εγινε η δουλεια...
αλλοι λενε πως γαμησαν απο την αρχη...ας δωσουν τα φωτα τους...
καλησπερα παιδεσ περασα πριν καμια ωρα απο το ιδρυμα και δεν εφαγα!!!!μιλησα με σονια και μου λεει οτι μονο μασαζ κανω εγω τπτ αλλο!!!με δουλευε το πουτανακι!!!μπορει να με βοηθησει καποιοσ να σπασω τον κωδικα εκει??

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
καλημερα!!!και γω φιλε μου τουσ ξηγηθηκα οτι δεν θα κατσω αν δεν γινει τπτ!!και τελικα αποχωρησαααααααααα!!!!πρεπει να δοκιμασω ξανα να παω για να πεσει το τειχοσ???βοηθηστε ρε παιδια!!μου λενε δεν κανουμε τετοια εδω!!εγω πηγαινα συνηθωσ κ48 και φρατ 4 αλλα ξενερωσα!!!!μηπωσ με ειδαν πιτσιρικα και σου λεει μπατσοσ ειναι ??

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
καλημερα!!!και γω φιλε μου τουσ ξηγηθηκα οτι δεν θα κατσω αν δεν γινει τπτ!!και τελικα αποχωρησαααααααααα!!!!πρεπει να δοκιμασω ξανα να παω για να πεσει το τειχοσ???βοηθηστε ρε παιδια!!μου λενε δεν κανουμε τετοια εδω!!εγω πηγαινα συνηθωσ κ48 και φρατ 4 αλλα ξενερωσα!!!!μηπωσ με ειδαν πιτσιρικα και σου λεει μπατσοσ ειναι ??
  ποσεs φορεs δλδ πρεπει να παs ?  θα τα εχουν οικονομησει για τα καλα λοιπον, αφου με την αναμενομενη οικονομικη κριση,  κανουν και ΕΠΙΛΟΓΕΣ και αφηνουν πελατεs να φευγουν. τοσα αλλα μαγαζια υπαρχουν.

tourist

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
περασα απο το ιδρυμα κ μου ειπαν ντανιελλα τελος.εχω χασει επεισοδια?που πηγε ξερει κανεις?

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
μπορει σε καμια καφανταρη....γινονται αυτα μεταξυ αδερφων....
δεν ειναι ουτε εκει spunky.  μαλλον σε καμμια φυληs θα ειναι. αφου το κοριτσακι το σαμποταρανε οι αλλεs οι παλιεs και λυσσασμενεs και δεν δουλευε και αναγκαστηκε να φυγει.

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
γιατί δεν φέρνουν μεγάλα βυζιά στο μαγαζι...?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom