Νέα

Relax Spa Μιχαλακοπούλου 99

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stamatisp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 255K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
λολα ξανθια μετριο υψοσ πολλη γλυκια αλλα λιγο αμηχανη
σονια κοντουλα καστανη γλυκουλα γυρω στα 22 την εκανα
μπορεισ να με βοηθησεισ αν εχεισ περασει με καμια να μου πεισ αν αξιζει???

Η Σονια ειναι ψιλο-ξεπετα.  Αλλα κανει καλο στοματικο και εχει ωραιο σωμα.

Η λολα ειναι καινουργια.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
πουτανοκαψούρης, αγαπούλης και μαλακας (στην καλλιτερη περιπτωση για να μην πω και την ρεαλιστικη άποψή μου και σκούζεις)  :)

και για να προλαβω και σχόλια, προσπαθω να βρω κανενα ποστ σου για άλλο μασατζιδικο αλλα δενννν.......

εν κατακλείδι, αν πληρωνεις εκει, εισαι στόκος..  :tooth:

:2funny: :2funny:

nassinio

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
χοντρό-ξεπέτα μάλλον θα έλεγα.

Σε ότι αφορά την ΣΟΝΙΑ αυτό που έχω να πω είναι ότι σε εμένα έχει φερθεί άψογα.
Έχει όντως πολύ καλό σώμα και είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει.
Όσες φορές και εάν έχω πάει δεν έχω φύγει κάτω από το μισάωρο και πάντα με τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Για την καινούργια δεν έχω άποψη μια και δεν έκατσε ακόμη να την πάρω.
Φαίνετε όμορφη και ίσως την τιμήσω στο άμεσο μέλλον. Οσονούπω δηλαδή για να μας καταλαβαίνουνε και οι επαγγελματίες του είδους PAPA PATHOS……..

Στο συγκεκριμένο μαγαζί δύο είναι τα αστέρια. Η ΣΟΝΙΑ και η ΜΟΝΙΚΑ.
Τις άλλες όλες δεν τις έχω δοκιμάσει και ούτε και πρόκειται να το κάνω.

big_lebowski

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Προσθεστε και την Χριστινα στην all star τριαδα του εν λογω σωματοτριβειου. Εχω να παω καιρο βεβαια..δεν ξερω αν ειναι εκει ακομα...

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Σε ότι αφορά την ΣΟΝΙΑ αυτό που έχω να πω είναι ότι σε εμένα έχει φερθεί άψογα.
Έχει όντως πολύ καλό σώμα και είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει.
Όσες φορές και εάν έχω πάει δεν έχω φύγει κάτω από το μισάωρο και πάντα με τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Για την καινούργια δεν έχω άποψη μια και δεν έκατσε ακόμη να την πάρω.
Φαίνετε όμορφη και ίσως την τιμήσω στο άμεσο μέλλον. Οσονούπω δηλαδή για να μας καταλαβαίνουνε και οι επαγγελματίες του είδους PAPA PATHOS……..

Στο συγκεκριμένο μαγαζί δύο είναι τα αστέρια. Η ΣΟΝΙΑ και η ΜΟΝΙΚΑ.
Τις άλλες όλες δεν τις έχω δοκιμάσει και ούτε και πρόκειται να το κάνω.

Συγγνώμη φίλε μου αλλά αυτό εγώ το θεωρώ ξεπέτα όταν πρόκειται για 80άρι και τι στιγμή που σε άλλα καταστήματα ο χρόνος προσεγγίζει τη 1 ώρα.

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μισαωρο?  Η Χριστινα ακομη κανει μασαζ στο μισαωρο.

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
παιδεσ προτεινετε την σονια?σκεφτομε να παω μια βολτα απο κει χτεσ κατι μου ετυχε και δεν περασα!!!ειμαι 25 αξιζει η φαση???

nassinio

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
παιδεσ προτεινετε την σονια?σκεφτομε να παω μια βολτα απο κει χτεσ κατι μου ετυχε και δεν περασα!!!ειμαι 25 αξιζει η φαση???

Εγώ στην θέση σου θα πήγαινα.
Αξίζει τον κόπο να δοκιμάζει κανείς.
Και μια και ο φίλος πιο πάνω ανέφερε την ώρα ως όριο για κάθε συνεδρία, παρακαλώ όπως μου αναφέρει ένα δύο ταυτόσημα ιδρύματα έτσι ώστε να τα επισκεφτώ και να σχηματίσω άποψη.

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
και την λολα σκεφτομαι αλλα δεν εχει κριτικεσ μαλλον δεν την εχει παρει κανεισ ακομα!!!!πρωτη φορα περασα απο κει χτεσ επειδη ξενερωσα στο καλλιροησ 48 νπου ημουν πελατησ!!!αρπακολα του πουστη στο κ48!!!!!εκει τα ιδια ειναι???σε προσεχουν καθολου????κανει αναλ η σονια ξερεισ???

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ στην θέση σου θα πήγαινα.
Αξίζει τον κόπο να δοκιμάζει κανείς.
Και μια και ο φίλος πιο πάνω ανέφερε την ώρα ως όριο για κάθε συνεδρία, παρακαλώ όπως μου αναφέρει ένα δύο ταυτόσημα ιδρύματα έτσι ώστε να τα επισκεφτώ και να σχηματίσω άποψη.

Kαι στην ιλιάδα όσες φορές εχω πάει εχω φυγει στη 1 ώρα και κάποιες φορές και περισσότερο και στη μπουμπουλίνας (αν και δε το προτείνω ως μαγαζί) κοντά στην ωρα κάθησα. Πάντα μιλάμε συμπεριλαμβανομένου του μπάνιου.

ROMANTIC LOVER

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
αγαπητοι συναγωνιστες καλησπερα...ψιλοκατεχω τα του αθληματος των στου αλλα απο μασατζιδικα τπτ απολυτως....και 8α το η8ελα πολυ να το δοκιμασω...αξιζει????εχετε να μου συστησετε καποιο???και ποια η διαδικασια????ευχαριστω προκαταβολικα..... :humpleg:

nassinio

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Kαι στην ιλιάδα όσες φορές εχω πάει εχω φυγει στη 1 ώρα και κάποιες φορές και περισσότερο και στη μπουμπουλίνας (αν και δε το προτείνω ως μαγαζί) κοντά στην ωρα κάθησα. Πάντα μιλάμε συμπεριλαμβανομένου του μπάνιου.

Εγώ μιλάω για 45 από την ώρα που το κορίτσι μπει στο δωμάτιο.
Μιλάω για καθαρό χρόνο.

Επισκέπτης

η Παόλα το Ρουμανάκι-πουτανάκι που δούλευει πέρσι θα επιστρέψει? :headbang:

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ μιλάω για 45 από την ώρα που το κορίτσι μπει στο δωμάτιο.
Μιλάω για καθαρό χρόνο.

Αν δε κανω λάθος είχες μιλήσει για μισάωρο και όχι 45 για αυτό και ξεκίνηε η συζήτηση. Πάντως στα 45-50 λεπτά καθαρός χρόνος είναι οκ από εκεί και κάτω ξεπέτα imho.

nassinio

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Αν δε κανω λάθος είχες μιλήσει για μισάωρο και όχι 45 για αυτό και ξεκίνηε η συζήτηση. Πάντως στα 45-50 λεπτά καθαρός χρόνος είναι οκ από εκεί και κάτω ξεπέτα imho.

Αυτό που είπα ήταν για τουλάχιστον μισή ώρα.
Μου έχει τύχει και αυτό κάποιες φορές.
Αλλά τις περισσότερες ήταν με το τέλος του χρόνου.

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
ΠΑιδια ΜΕ ΤΗΝ ΛΟλα εχει περασει κανεισ??αξιζει??

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
αγαπητοι συναγωνιστες καλησπερα...ψιλοκατεχω τα του αθληματος των στου αλλα απο μασατζιδικα τπτ απολυτως....και 8α το η8ελα πολυ να το δοκιμασω...αξιζει????εχετε να μου συστησετε καποιο???και ποια η διαδικασια????ευχαριστω προκαταβολικα..... :humpleg:

Αν δεν σε ενδιαφέρει το μασάζ ως concept, έστω και σε θεωρητικό επίπεδο, μην δοκιμάσεις. Η παρούσα περίοδος δεν ενδείκνυται για πειραματισμούς. Ειδικά για πειραματισμούς στο ίδρυμα που αναφέρεται το παρόν θρεντ.

Αν έχεις αποφασίσει ότι σε ενδιαφέρει, αφιέρωσε μερικές ώρες διαβάζοντας τυχαία ποστ σε τυχαία θρεντ της ενότητας των μασάζ, και θα βρεις τον δρόμο σου, νέε μου.  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom