Νέα

Relax Spa Μιχαλακοπούλου 99

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stamatisp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 254K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

big_lebowski

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα συναγωνιστες,

επισκεψη πριν μερικες μερες στο εν λογω σωματοτριβειο και επιτελους εκανα πραξη αυτο που εγραφα σε παλαιοτερα σχολιο μου- ντουετο με Μονικα και Σονια.. :grin:

Η τιμη στα 160 ευρα (αν και προσπαθησα παζαρι, αλλα τζιφος)

οι εντυπωσεις σε γενικες γραμμες πολυ καλες! αν εξαιρεσω βεβαια το απολυτο ξενερωμα να αλλαζω καθε τρεις και λιγο σκουφο γιατι συχενοταν η μια τα υγρα του μουνιου της αλλης

στην μαχη-συγκριση Σονια vs Μονικα, πρωτη εκοψε το νημα η Σονια...Καυλα και υγρη οπως παντα..

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Καλησπερα συναγωνιστές...

Πρωτο ποστ για μένα και διάβασα όλο το θρεντ για το εν λόγο μαγαζί. Βλέπω ότι το τελευταίο ποστ ειναι περίπου 1 μήνα πριν. Μήπως ξέρετε ποίες είναι εκεί αυτόν τον καιρό?

Γενικά καινουργιός στο άθλημα (μασαζ, δεν εχω ξανα πάει).
Και λίγο βοηθεια για το πως κινουμαστε σ'αυτα τα μαγαζιά?
Ορολογία? Μην πάω και ζητήσω φραπε και πιώ καφεδακι!!!  :2funny:

Θένκς....

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Καλησπερα συναγωνιστές...

Πρωτο ποστ για μένα και διάβασα όλο το θρεντ για το εν λόγο μαγαζί. Βλέπω ότι το τελευταίο ποστ ειναι περίπου 1 μήνα πριν. Μήπως ξέρετε ποίες είναι εκεί αυτόν τον καιρό?

Γενικά καινουργιός στο άθλημα (μασαζ, δεν εχω ξανα πάει).
Και λίγο βοηθεια για το πως κινουμαστε σ'αυτα τα μαγαζιά?
Ορολογία? Μην πάω και ζητήσω φραπε και πιώ καφεδακι!!!  :2funny:

Θένκς....

δεν θελει αγχος. διαλεγεις κοπείτσα στο συγκεκριμενο μπαινεις μεσα ξαπλωνεις και ολα τα αλλα θα ερθουν μονα τους. μολις ακουσεις "ζεστη εχει εδω να βγαλω και εγω κατι" εχει πεσει το συνθημα. εκει τοοοοοοοσα χρονια την ιδια ατακα λενε :2funny: :2funny: χωρις αγχος και ολα θα γινουν

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
δεν θελει αγχος. διαλεγεις κοπείτσα στο συγκεκριμενο μπαινεις μεσα ξαπλωνεις και ολα τα αλλα θα ερθουν μονα τους. μολις ακουσεις "ζεστη εχει εδω να βγαλω και εγω κατι" εχει πεσει το συνθημα. εκει τοοοοοοοσα χρονια την ιδια ατακα λενε :2funny: :2funny: χωρις αγχος και ολα θα γινουν

Ευχαριστώ Master...

Οπότε να μην κανω καποια κίνηση εγω? Είτε με την σερίφισα, είτε με την κοπέλα?

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.883
Πόντοι
3.145
Καλα μην το παιξεις..και κανα αγιο  παιδι.....

γιατι  θα σου παρουνε  κανα  80αρι...και δεν θακαταλαβεις τι εγινε...

στην αρχη θα σου λενε..οχι σεχ, οχι πιπ, μονο :jerking:

αλλα μην μασησεις.....

αντε καλο  ξεκινημα..

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
μολις ακουσεις "ζεστη εχει εδω να βγαλω και εγω κατι" εχει πεσει το συνθημα. εκει τοοοοοοοσα χρονια την ιδια ατακα λενε :2funny: :2funny: χωρις αγχος και ολα θα γινουν

εμενα μου το ειχε πει , κατα χειμωνο , φανταζεστε τι γελια πηγα να βαλω μεσα . . . .

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
εμενα μου το ειχε πει , κατα χειμωνο , φανταζεστε τι γελια πηγα να βαλω μεσα . . . .

Αρα, αν δω οτι περνάει πολυ ωρα και δεν έχει "ζεσταθεί" να αναφέρω ΕΓΩ οτι κάνει ΠΟΛΥ ζεστη!!!!

Μπας και  :pipa1:

Ευχαριστω παίδες!

MrBig

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ερωτηση αρχαριου, πηγαινωντας στο εν λογο μαγαζι υπαρχει περιπτωση οσο μιλας με κυρια και αποφασιζεις κοπελιτσα να τυχει να συναντηθεις με αλλο πελατη, η ολα αυτα γινονται σε καποιο πριβε χωρο/ δωματιο? Πως γινεται η επιλογη, ερχονται σε πασαρελλα μπροστα, η μια μετα την αλλη?

Τα φωτα σασς παρακαλω!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697
Ερωτηση αρχαριου, πηγαινωντας στο εν λογο μαγαζι υπαρχει περιπτωση οσο μιλας με κυρια και αποφασιζεις κοπελιτσα να τυχει να συναντηθεις με αλλο πελατη, η ολα αυτα γινονται σε καποιο πριβε χωρο/ δωματιο? Πως γινεται η επιλογη, ερχονται σε πασαρελλα μπροστα, η μια μετα την αλλη?

Τα φωτα σασς παρακαλω!

συνήθως σε πάνε σε ένα δωμάτιο μόνος σου.
εκεί έρχεται μια  μιά η κοπές και συστήνονται προκειμένου να διαλέξεις.
φροντίζουν να μην έρθεις πρόσωπο με πρόσωπο με άλλον πελάτη, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Πακετο παιδες...Πηγα σημερα απογευμα..Μου λεει η τσατσα εχεις ξαναρθει? οχι λεω εχω επισκεφτει αλλα οχι εδω..μου λεει μονο μασαζ..δεν λεω τπτ..μπαινω δωματιο, σκαει μυτη η μονικα...μου λεει στα πε η κυρια ε? λεω ναι..αρχιζει μασαζ...της λεω εισαι ομορφη...γελαει λεω απο μεσα μου θα φαμε καλα..της λεω μετα απο καποια ωρα..να προχωρησουμε παραπανω?οχι λεει δεν γινεται..μετα απο λιγο της το ξαναπα...τα ιδια...στο τελος της το ξαναλεω, δεν γινεται τπτ παραπανω? και τελικα την βγαλαμε μονο με μασαζ ουτε καν φραπε, 60 γιουργια...στο τελος ηρθε να την πληρωσω, της λεω παλι (κολησε η βελονα) δεν γινεται να προχωρησουμε και σε κατι αλλο? τι να σου πω..οτι μου πουνε κανω κ εγω μου απαντησε...να πω οτι ειμαι κανας ασχημομουρης ισα ισα το αντιθετο..δεν ξερω τι συμβαινει με τη γκαντεμια μου..

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
ξεχασα να πω...ουτε καν υπονοουμενο για next time...τι τους εκανα ρε γμτο κ με μισουν τοσο?

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
ξεχασα να πω...ουτε καν υπονοουμενο για next time...τι τους εκανα ρε γμτο κ με μισουν τοσο?
                                                                                  Φιλε εκει δεχονται μονο τουs πολυ ομορφουs.Φαινεται οτι δεν ανηκειs σε αυτη την κατηγορια.Λοιπον σοβαρα τωρα,απλα εχουν αρχισει και προσεχουν παρα πολυ, μετα απο τα διαφορα ντου που εχουν γινει σε αλλα μασαζ,και οι κοπελλεs εχουν την εντολη μονο σε γνωστουs.Δεν εφταιγε λοιπον η ΜΟΝΙΚΑ,ετσι τηs εχουν πει να κανει και ετσι εκανε.Την επομενη φορα,εξηγησου πριν μπειs.

alapis

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
9
Like
132
Πόντοι
1
Η Μονικα έφυγε???

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
                                                                                   Φιλε εκει δεχονται μονο τουs πολυ ομορφουs.Φαινεται οτι δεν ανηκειs σε αυτη την κατηγορια.Λοιπον σοβαρα τωρα,απλα εχουν αρχισει και προσεχουν παρα πολυ, μετα απο τα διαφορα ντου που εχουν γινει σε αλλα μασαζ,και οι κοπελλεs εχουν την εντολη μονο σε γνωστουs.Δεν εφταιγε λοιπον η ΜΟΝΙΚΑ,ετσι τηs εχουν πει να κανει και ετσι εκανε.Την επομενη φορα,εξηγησου πριν μπειs.
αν ηξερα πως θα εχει αποτελεσμα..αλλα πιστευω πως οταν φευγεις ετσι ξενερωμεος και τους λες μα δεν γινεται τπτ παραπανω? κ σου λεει η μονικα οχι, και ουτε καν υπονοουμενο για επομενη φορα...υπαρχουν πλεον πολλες πιθανοτητες για διπλη ελειμοσυνη, και ειμαι τυπος που δινω μονο μια φορα ελειμοσυνες συνηθως...στη τελικη αν τους ξανατιμησω και κανουν τα ιδια, θα αποδυκνειεται πως καλα κανουν ..

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
αν ηξερα πως θα εχει αποτελεσμα..αλλα πιστευω πως οταν φευγεις ετσι ξενερωμεος και τους λες μα δεν γινεται τπτ παραπανω? κ σου λεει η μονικα οχι, και ουτε καν υπονοουμενο για επομενη φορα...υπαρχουν πλεον πολλες πιθανοτητες για διπλη ελειμοσυνη, και ειμαι τυπος που δινω μονο μια φορα ελειμοσυνες συνηθως...στη τελικη αν τους ξανατιμησω και κανουν τα ιδια, θα αποδυκνειεται πως καλα κανουν ..
και στην τελικη 60 ευρω χωρις ουτε καν φραπε? πως την εχουν δει? σου λεω εφυγα πολυ στραβωμενος...

nikolas9

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
χτεσινη επισκεψη μιχαλακοπουλου 99 πρωτη και τελευταια. Θεραπευτρια σονια αν και συμπαθητικη μασαζ χαλια γιατι ειχε  θεμα με τον ωμο της! απο φαι μονο φραπε γιατι ειχε λεει περιοδο!τοτε βρε ηλιθια τι σκατα θες μες στο δωματιο ?γιατι αν με περνας για μπατσο δε σερβιρεις φραπε και αν με εχεις πελατη τι να σε κανω με περιοδο? Την επομενη φορα λεει θα κανουμε περισσοτερα εδωσα 60 καιεφυγα.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
χτεσινη επισκεψη μιχαλακοπουλου 99 πρωτη και τελευταια. Θεραπευτρια σονια αν και συμπαθητικη μασαζ χαλια γιατι ειχε  θεμα με τον ωμο της! απο φαι μονο φραπε γιατι ειχε λεει περιοδο!τοτε βρε ηλιθια τι σκατα θες μες στο δωματιο ?γιατι αν με περνας για μπατσο δε σερβιρεις φραπε και αν με εχεις πελατη τι να σε κανω με περιοδο? Την επομενη φορα λεει θα κανουμε περισσοτερα εδωσα 60 καιεφυγα.
σε ποια αλλα ιδρυματα εχεις παει φιλε?

big_lebowski

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
επισκεψη το Σαββατο στο εν λογω σωματοτριβειο..

Σονια, Μονικα, Συλβια, Αφροδιτη και μια αλλη που δε θυμαμαι ονομα..Σκεφτομαι να δοκιμασω κατι καινουργιο και οχι παλι Σονια ή Μονικα. Διαλεγω Αφροδιτη και δικαιωνομαι!! Καστανη, τουμπανο μυζαρες και κωλος..ωραια πιπα, αλλα ακομα καλυτερη η βυζομαλακια..ισπανικο μεχρι θανατου..μετα απο εναλαγη μερικων στασεων, κατεθεσα πισωκολλητα της...

θα την ξαναπαρω την Αφροδιτη ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΑ!!!!!!!!

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
επισκεψη το Σαββατο στο εν λογω σωματοτριβειο..

Σονια, Μονικα, Συλβια, Αφροδιτη και μια αλλη που δε θυμαμαι ονομα..Σκεφτομαι να δοκιμασω κατι καινουργιο και οχι παλι Σονια ή Μονικα. Διαλεγω Αφροδιτη και δικαιωνομαι!! Καστανη, τουμπανο μυζαρες και κωλος..ωραια πιπα, αλλα ακομα καλυτερη η βυζομαλακια..ισπανικο μεχρι θανατου..μετα απο εναλαγη μερικων στασεων, κατεθεσα πισωκολλητα της...

θα την ξαναπαρω την Αφροδιτη ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΑ!!!!!!!!
απο μασαζ λεει τιποτα?
ηταν η τσατσα στην πορτα η η ξανθεια πιτσιρικα...ειναι σημαντικο γι αυτο ρωταω,καθως η τσατσα με θυμαται απ αλλεσ φορεσ ενω η αλλη οχι....απο μασαζ αφου εχεισ παρει και ελλεσ απο κει μεσα ποια λεει πιο πολυ?και ποιοτικο οσο αφορα το μασαζ και διαρκεια...τ αλλα τα βρισκουμε στη συνεχεια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom