Νέα

Relax Spa Μιχαλακοπούλου 99

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stamatisp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 254K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
πως ηταν η συνεργασια των 2 κοριτσιων? ειχαν χημεια? ρωταω γιατι η Σονια προτιμαει αλλη για ντουετο..
μπορω να πω αψογη. αν και η η ιδια μου προτεινε την κοπελα και την ρωτησα επειδη το ξερω οτι θα μου προτεινε αλλη κολλησα λιγο αλλα μου ειπε μην το σκεφτεσα;ι θα περασουμε αψογα οι τρεις μας οπως και εγινε. πεσανε και κατι γλωσσοφιλα με τις δυο τους γλυφτηκανε ωραιο θεαμε ρε παιδια. τα παντα ολα :rockon:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
1. επίσκεψη την ίδια μέρα που κουβεντιάζαμε (νομίζω ήταν Τρίτη ή Τετάρτη κατά τις 5). Πήρα Σόνια, που μου είπε πως είχε περίοδο οπότε έμεινε μόνο στο ακάποτο γλειφιτζούρι και COB.
2. Τα υπόλοιπα ρε σεις είναι όλα κοντοπούτανα (μηδέ της Σόνιας εξαιρουμένης!) Μιλάμε για ένα κοψίδι και κάτι! μου έκανε φοβερή εντύπωση που όλες ήτανε κοντές. Μόνικα δεν υπήρχε. Μια που συστήθηκε Χριστίνα ήταν Ξανθιά! Η Αφροδίτη πρέπει να σου αρέσουνε τα χάμπουργκερ για να σου αρέσει...προσωπικά δεν θα την έπαιρνα ποτέ. Αλλά γούστα είναι αυτά. Πάολα δεν υπήρχε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
α, και 120 είναι ελαφρώς too low. Αφού λένε πως το απλό μασάζ έχει 60, και μετά δωράκι. Τι διάολο...χωρίς δωράκι τις αφήνεις ρε αδερφέ; και έρχονται; τεσπα..μαγκιά σου.

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
1. επίσκεψη την ίδια μέρα που κουβεντιάζαμε (νομίζω ήταν Τρίτη ή Τετάρτη κατά τις 5). Πήρα Σόνια, που μου είπε πως είχε περίοδο οπότε έμεινε μόνο στο ακάποτο γλειφιτζούρι και COB.
2. Τα υπόλοιπα ρε σεις είναι όλα κοντοπούτανα (μηδέ της Σόνιας εξαιρουμένης!) Μιλάμε για ένα κοψίδι και κάτι! μου έκανε φοβερή εντύπωση που όλες ήτανε κοντές. Μόνικα δεν υπήρχε. Μια που συστήθηκε Χριστίνα ήταν Ξανθιά! Η Αφροδίτη πρέπει να σου αρέσουνε τα χάμπουργκερ για να σου αρέσει...προσωπικά δεν θα την έπαιρνα ποτέ. Αλλά γούστα είναι αυτά. Πάολα δεν υπήρχε.
H μόνικα από ότι μου είπαν μέτραγε ώρες εκεί. περάσανε όλες οι κοπέλες και όντως πάολα δεν είδα. φυσικά δεν ρώτησα εκτός εάν ήταν σε δωμάτιο!!!

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
α, και 120 είναι ελαφρώς too low. Αφού λένε πως το απλό μασάζ έχει 60, και μετά δωράκι. Τι διάολο...χωρίς δωράκι τις αφήνεις ρε αδερφέ; και έρχονται; τεσπα..μαγκιά σου.
δωράκι??? τι είναι αυτό :2funny: :2funny: τα 120 τα έχω ξαναδωσει για τριο αλλα παντα με συννενοηση με την σεριφισα και αφου πρωτα πηγε η σονια και πηρε την συμφωνη γνωμη της. ααα σε ρωτηση ποσο θα μου παει ο 2ος γυρος ομως πηγαν να μου πιασουν τον κλο λιγο. αλλα 120 ζητησαν ή 80 για σονια μονο. πιασοκολε μου φανηκε και δεν τα εδωσα

big_lebowski

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
H μόνικα από ότι μου είπαν μέτραγε ώρες εκεί. περάσανε όλες οι κοπέλες και όντως πάολα δεν είδα. φυσικά δεν ρώτησα εκτός εάν ήταν σε δωμάτιο!!!

ποιοι σου ειπαν οτι μετραει ωρες εκει? η σεριφισσα? Η Σονια ειναι και Κυριακες εκει?

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
ποιοι σου ειπαν οτι μετραει ωρες εκει? η σεριφισσα? Η Σονια ειναι και Κυριακες εκει?
και η σονια και η ιδια μου το ειπαν (οχι ωρες απλα οτι ειναι πολυ κανουργια στον χωρο). κυριακες εχω την εντυπωση ειναι η σονια (μου τι ειπε χωις ομως να μου πει 100% οτι καθε κυριακη ειναι εκει) με την σεριφισσα ενα καλησπερα και ενα καλο σκ ειπαμε μονο

vaskore

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Συναγωνιστες

δωστε πληροφοριες πως μπορω να επισκεφτω το εν λόγω θεραπευτηριο

Οροφος? Κουδουνι?
Τιμές?

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Συναγωνιστες

δωστε πληροφοριες πως μπορω να επισκεφτω το εν λόγω θεραπευτηριο

Οροφος? Κουδουνι?
Τιμές?

OPOΦOΣ 1ος. κουδουνι spa (νομιζω) τιμες 60 το προγραμμα + 20 τα επιπελον = 80 τελικο κουστουμακι. τωρα τιθετε ενα θεματακι σχετικα με το εαν θα φας απο την πρωτη επισκεψη. αναλογα την θεραπευτρια παντως νομιζω

big_lebowski

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
παιζει το σκηνικο να παρεις 2 γκομενενες και την σεριφισσα να σε περνει ματι, καθισμενη καπου στο δωματιο?

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.170
Πόντοι
456
παιζει το σκηνικο να παρεις 2 γκομενενες και την σεριφισσα να σε περνει ματι, καθισμενη καπου στο δωματιο?
Οπου τοχω ζητησει εχω φαει πορτα(κουμανουδη,κηφισιας κ.λ.π)
Σαν φαση λεει παντως  :happy:

big_lebowski

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Οπου τοχω ζητησει εχω φαει πορτα(κουμανουδη,κηφισιας κ.λ.π)
Σαν φαση λεει παντως  :happy:

τρελα λεει αλλα μαλλον πρεπει να πεσεις σε καμμια πολυ γαμιολα, να γουσταρει το ματι...

η ελπιδα πεθαινει τελευταια!! :happy:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
εχετε ξεφυγει

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Εντελώς όμως.

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
για το συγκεκριμενο δεν νομιζω οτι να πληρωνες να παρεις 2 τεμαχια και να ηθελες να βλεπεις την συγκεκριμενη σεριφισσα να σε παιρνει ματι. μιλαμε για πολυ χαλι :2funny: :2funny:

big_lebowski

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
για το συγκεκριμενο δεν νομιζω οτι να πληρωνες να παρεις 2 τεμαχια και να ηθελες να βλεπεις την συγκεκριμενη σεριφισσα να σε παιρνει ματι. μιλαμε για πολυ χαλι :2funny: :2funny:

τα 2 τεμαχια τα πληρωνεις ουτως ή αλλως για την γκαυλα σου. Και η σεριφισσα ανθρωπος ειναι ρε παιδια...θα γουσταρει να σε βλεπει να ξεπαρταλιαζεις τα κοντοπουτανα της!! χαχαχα

Ασε και το αλλο. Θα μπορει να αξιολογησει καλυτερα την αποδοση της ομαδας της!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom