Νέα

Relax Spa Μιχαλακοπούλου 99

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stamatisp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 254K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

big_lebowski

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
επιστροφη πριν απο λιγο απο μανιακη καταδιωξη στην περιοχη αμπελοκηπων. τελικα μετα απο επισκεψεις στα ιδρυματα κατεληξα στο 99 της μιχαλακοπουλου. αν και δεν επισκεφθηκα το ιδρυμα για χειρομαλαξεις αλλα μονο για γευμα παραγγειλα τελικα δυο πιατα μαζι. σονια και παολα. τιμη στα 120 μαζι με το κουβερ.περασα πολυ καλα χορτασα και στο τελος μετα απο ενα χαλαρωτικο μπανακι μαζι με τις θεραπευτριες πηρα τον δρομο της επιστροφης. μιλαμε παντως αυτο το διδυμο εχει χημεια μεταξυ του.εκαναν απιστευτα πραγματα.
αναρτηθηκε 27/2/09 στο thread μασατζιδικα που γαμας

επειδη σβηστηκε (να δω ποσες φορες θα το κανω copy-paste αραγε!!!!!)

πες μερικα απο τα απιστευτα πραγματα που εκαναν...για να παρουμε μια ιδεα...

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
πες μερικα απο τα απιστευτα πραγματα που εκαναν...για να παρουμε μια ιδεα...
κατ αρχας τον πηραν και οι δυο στο στοματακι τους. η μια μπαλες και η αλλη κορμο. μετα αφου εβαλα σκουφακι πηρα την μια στο μαζασοκρεβατο και γλυφοντουσαν μεταξυ τους με γλωσσοφιλα (οχι πολυ ωρα ομως) και γλυφανε τους βυζους τους. μετα ακουσα την σονια που μου λεει μην χυσεις θελω εγω να σε τελειωσω !!!! αλλαγη σκουφο στησιμο σονιας απο πισω παιρνω θεση και απο πισω η αλλη κοπελα μου εδινε ρυθμο. μετα εσκυψε μπηκε αναμεσα στα ποδια μου και αρχισε ενα γλυψιμο στις μπαλες αλλο πραγμα.

big_lebowski

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
κατ αρχας τον πηραν και οι δυο στο στοματακι τους. η μια μπαλες και η αλλη κορμο. μετα αφου εβαλα σκουφακι πηρα την μια στο μαζασοκρεβατο και γλυφοντουσαν μεταξυ τους με γλωσσοφιλα (οχι πολυ ωρα ομως) και γλυφανε τους βυζους τους. μετα ακουσα την σονια που μου λεει μην χυσεις θελω εγω να σε τελειωσω !!!! αλλαγη σκουφο στησιμο σονιας απο πισω παιρνω θεση και απο πισω η αλλη κοπελα μου εδινε ρυθμο. μετα εσκυψε μπηκε αναμεσα στα ποδια μου και αρχισε ενα γλυψιμο στις μπαλες αλλο πραγμα.

μαστερ δικαιολογεις απολυτα το nickname σου..!! Η Παολα, αν θυμαμαι καλα, εχει φυγει τωρα? Η εναλλακτικη πασπαρτου στα ντουετα της Σονιας, ξερεις ποια ειναι? Με αλλα λογια, ποια ερχεται απο τον παγκο για να σκοραρει?

nassinio

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν σταματήστε και οι δύο γιατί θα κάνω κανένα λάθος στην δουλεία, από αυτά που διαβάζω και μετά θα σας το χρεώσω..... :helpplea:

Σύντροφο η ΣΟΝΙΑ προτιμάει να έχει την Αφροδίτη...
Εγώ όμως από αυτά που είδα η Χριστίνα μου γυάλισε περισσότερο.....

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Λοιπόν σταματήστε και οι δύο γιατί θα κάνω κανένα λάθος στην δουλεία, από αυτά που διαβάζω και μετά θα σας το χρεώσω..... :helpplea:

Aφροδιτη με τουμπανο βυζομπαλα!!!!

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195

αντε λες να κανω καμια επισκεψη για σονια+χριστινα σημερα??/ εχω ψηθει ηδη!!!

big_lebowski

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1

νασινιο εχεις βαλει νεα δεδομενα στο τραπεζι!!! Περιεγραψε Αφροδιτη και Χριστινα... μη με αφηνεις στο σκοταδι...Και εγω δουλεια ειμαι, αλλα μπορει να περιμενει..χαχαχα

nassinio

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Πες μας μόνο τι ώρα θα πας να έρθουμε να κάνουμε εξέδρα.....

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
νασινιο εχεις βαλει νεα δεδομενα στο τραπεζι!!! Περιεγραψε Αφροδιτη και Χριστινα... μη με αφηνεις στο σκοταδι...Και εγω δουλεια ειμαι, αλλα μπορει να περιμενει..χαχαχα

αφροδιτη ξανθια λιγο στρουμπουλη (με πιασιματα) και μεγαλους βυζους με το tatοo στην πλατη

nassinio

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Αφροδίτη έχω πάρει αλλά δεν μου άρεσε...
Ελληνίδα είπε από Βόλο.... τι να πω δεν ξέρω....
Σχετικά ψηλή με μεγάλους βύζους φυσικούς και πολύ τσουποτό κωλαρακι με τατου στην μέση...
Έχει όμως λίγα περισσότερα κιλά στην κοιλιά και αυτό με χαλάει... και βέβαια ασχημόφατσα....

Χριστίνα κορμί λαμπάδα και τέλειες αναλογίες την έχω δει μόνο ντυμένη οπότε δεν μπορώ να ξέρω,.....

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Αφροδίτη έχω πάρει αλλά δεν μου άρεσε...
Ελληνίδα είπε από Βόλο.... τι να πω δεν ξέρω....
Σχετικά ψηλή με μεγάλους βύζους φυσικούς και πολύ τσουποτό κωλαρακι με τατου στην μέση...
Έχει όμως λίγα περισσότερα κιλά στην κοιλιά και αυτό με χαλάει... και βέβαια ασχημόφατσα....

Χριστίνα κορμί λαμπάδα και τέλειες αναλογίες την έχω δει μόνο ντυμένη οπότε δεν μπορώ να ξέρω,.....

η χριστινα ειναι μελαχροινη????

nassinio

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Ναι με μακρή ίσιο μαλλί.......

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
παντως το θεραπευτηριο τουτο μου δινει την εντυπωση ενος αξιοεπισκεψιμου μαγαζιου, οχι τοσο απο θεμα εμφανισης δωματιων (ειναι απο πολυ εως καργα παραμελλημενα) αλλα εστω στο εσωτερικο δεν υπαρχουν μυρωδιες απο φασολαδα, πιτσα, σουβλακια και γεμιστα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: οπως σε αλλα θεραπευτηρια :think:

nassinio

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Σε άλλα δεν έχω πάει για να ξέρω...
αλλά αυτό το μαγαζί είναι πολύ περιποιημένο

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Σε άλλα δεν έχω πάει για να ξέρω...
αλλά αυτό το μαγαζί είναι πολύ περιποιημένο
που να πας σε αυτα τα πολυδιαφημιζομενα μελινο-καιτοσπιτα. πηγα πριν καιρο και με το που μπηκα με πηρ η βρωμα του παστιτσιου :2funny: :2funny: και φυσικα μεταβολη

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
επισκεψη σημερα γυρω στις 4,30. τριο  :rockon: :rockon: εγω η σονια και η μονικα. σχετικα καινουργια εκει με απιστευτο κορμι. επισκεψη οπως παντα 120 ευρω.

big_lebowski

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
επισκεψη σημερα γυρω στις 4,30. τριο  :rockon: :rockon: εγω η σονια και η μονικα. σχετικα καινουργια εκει με απιστευτο κορμι. επισκεψη οπως παντα 120 ευρω.

πως ηταν η συνεργασια των 2 κοριτσιων? ειχαν χημεια? ρωταω γιατι η Σονια προτιμαει αλλη για ντουετο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom