Νέα

Relax Spa Μιχαλακοπούλου 99

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stamatisp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 254K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εσυ τωρα νομιζεις οτι και αυτες δεν εχουν παντα στο μυαλο τους τις αρπαχτες που θα κανουν? δεν μιλαω μονο για το συγκεκριμενο καταστημα αλλα γενικα.το θεμα ειναι πιστευω να κανεις την εξηγηση σου απο την αρχη. εαν κατσε καλώς αλλα ειμαι σιγουρος οτι εαν την κανεις προς την πορτα θα σε σταματησουν και θα το κουβεντιασουν
σόρρυ που το λέω αδερφέ αλλά δεν έχω δει ΚΑΝΕΝΑ σπίτι (είτε μασάζ είτε στούντιο) να χαμπαριάζει όταν σε βλέπει να σηκώνεσαι να φύγεις. Στο συγκεκριμένο ίδρυμα ΔΕΝ έχω πάει, γι'αυτό διαβάζω εδώ τώρα, να ενημερωθώ μπας και ροβολήσω κατά δώθε, αλλά επειδή το ψυχολογικό τεστάρισμα το έχω κάνει πολλές φορές ΔΕΝ πιάνει. και ΑΝ πιάσει...μπαίνεις μέσα και σε ξεπετάνε ή δεν σου δίνουν αυτό που συνεννοήθηκες.
και άντε βγάλε άκρη μετά...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
έχω μια απλή ερώτηση για τον μάστερ τζον.
υπάρχουν μασαζερί που τα λένε όλα στην αρχή (φρατζή, Καλλιρόης κλπ) και άλλα που "και καλά" πρέπει να κάνεις παιχνίδι με την κοπέλα εντός δωματίου.
Σε ποια κατηγορία ανήκει αυτό το ίδρυμα; Εξήγηση από πριν για φουλ πρόγραμμα ή εντός δωματίου στα ίσα με την κοπέλα ή μήπως χρειάζεται παιχνίδι την ώρα του μασάζ;
Για να ξέρουμε τι να περιμένουμε. Νομίζω πως είναι το πιο σημαντικό στοιχείο αυτό.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
υπάρχουν μασαζερί που τα λένε όλα στην αρχή (φρατζή, Καλλιρόης κλπ) και άλλα που "και καλά" πρέπει να κάνεις παιχνίδι με την κοπέλα εντός δωματίου.
Σε ποια κατηγορία ανήκει αυτό το ίδρυμα; Εξήγηση από πριν για φουλ πρόγραμμα ή εντός δωματίου στα ίσα με την κοπέλα ή μήπως χρειάζεται παιχνίδι την ώρα του μασάζ;
Για να ξέρουμε τι να περιμένουμε. Νομίζω πως είναι το πιο σημαντικό στοιχείο αυτό.
πολυ καλη ερωτηση

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
ρε παιδιά να ρωτήσω γιατί τρώγωμαι.Αυτή η Μόνικα είναι μία ρουμάνα μιλφ 40άρα που την έχω πιάσει και σολωμού 54? ίμπλις γνωρίζεις τίποτις?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε παιδιά να ρωτήσω γιατί τρώγωμαι.Αυτή η Μόνικα είναι μία ρουμάνα μιλφ 40άρα που την έχω πιάσει και σολωμού 54? ίμπλις γνωρίζεις τίποτις?
αδερφέ, δεν έχω πάει, αλλά αν διαβάσεις προσεκτικά τις προηγούμενες σελίδες θα δεις πως είναι εκτενώς ανελυμένο το ερώτημά σου. (Η απάντηση είναι όχι")

nassinio

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1

Ότι περιγράψω είναι η δική μου εμπειρία στο συγκεκριμένο κολέγιο.
Επίσης να πω πως δεν έχω επισκεφτεί άλλα κολέγια μέχρι τώρα οπότε αυτό που θα περιγράψω είναι και η παρθενική μου φορά σε μασαζερι.
Το μέρος μου το είχε προτείνει ένας φίλος ο οποίος δεν είχε πάει ούτε και αυτός αλλά είχε ακούσει πολλά.
Μπαίνω μέσα και με υποδέχεται η κυρία Τάδε...
Με βάζει στο δωμάτιο και μου λεει περίμενε να έρθουν τα κορίτσια μας να τα δεις...
Περνάνε τα κοριτσάκια και μετά ξαναμπαίνει στο δωμάτιο η κυρία Τάδε...
Με ρωτάει πιο κοριτσάκι μου άρεσε για Μασάζ...
Ρωτάω ο αφελής και άβγαλτος.... μόνο μασάζ παρέχει το μαγαζί...
Απάντηση φυσικά και μόνο Μασάζ 60 Ευρώ για 45 λεπτά ....
Λεω δεν βαριέσαι ήρθα που ήρθα ας δοκιμάσω και ένα μασαζάκι με την ΠΑΟΛΑ που μου άρεσε πολύ....
Μπανάκι και μετά από λίγο μπαίνει μέσα το μωρό με ένα πολύ καυτό σορτσάκι.....
Ασχολήθηκε με το μασαζάκι για κανένα τέταρτο και μετά είπα να αρχίσω να χαϊδεύω και εγώ λιγάκι και ότι γίνει βρε αδερφέ....
Άρχισα λοιπόν την εξερεύνησή μου στο υπέροχο κωλαράκι της...
Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα να ανταποκριθεί μιας και ήταν η πρώτη μου φορά....
Το μωρό όμως ανταποκρίθηκε και τα υπόλοιπα ανήκουν στην ιστορία....
Εννοείτε πως από εκείνη την φορά και μετά δεν ασχολήθηκα ξανά με ερωτήσει του τύπου πόσο και εάν και πως και πια........... όλα κυλήσανε ομαλά ........

Ελπίζω να σε βοήθησα σύντροφε....

Επισκέπτης
Επίσης να πω πως δεν έχω επισκεφτεί άλλα κολέγια μέχρι τώρα οπότε αυτό που θα περιγράψω είναι και η παρθενική μου φορά σε μασαζερι.
Το μέρος μου το είχε προτείνει ένας φίλος ο οποίος δεν είχε πάει ούτε και αυτός αλλά είχε ακούσει πολλά.
Με βάζει στο δωμάτιο και μου λεει περίμενε να έρθουν τα κορίτσια μας να τα δεις...
Λεω δεν βαριέσαι ήρθα που ήρθα ας δοκιμάσω και ένα μασαζάκι με την ΠΑΟΛΑ που μου άρεσε πολύ....
Ασχολήθηκε με το μασαζάκι για κανένα τέταρτο και μετά είπα να αρχίσω να χαϊδεύω και εγώ λιγάκι και ότι γίνει βρε αδερφέ....
Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα να ανταποκριθεί μιας και ήταν η πρώτη μου φορά....
Εννοείτε πως από εκείνη την φορά και μετά δεν ασχολήθηκα ξανά με ερωτήσει του τύπου πόσο και εάν και πως και πια........... όλα κυλήσανε ομαλά ........

πότε πήγες με την Πάολα τελευταία φορά?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

και είπες πως πλήρωσες πόσα;;
και αυτό που λες οκ, δεκτό, αλλά φαντάζομαι πως για να παίρνει κάποιος ντουέτο με 120 πρέπει να γίνεται το ντηλ πιο πριν. Δεκτές πάντως οι πληροφορίες, αλλά για αυτό το λόγο και ζήτησα πληροφορίες από τους ΜΑΣΤΟΡΕΣ του συγκεκριμένου μαγαζίου.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Εχει δίκιο ο συναγωνιστής και αυτό επιβεβαιώνει και τα δικά μου σχόλια στο βασικό thread οτι τα πάντα ειναι θέμα συμπεριφοράς δικής μας και χημείας με την κοπέλλα....

Πριν κάποιους μήνες,πήγα κι εγω για πρώτη και μοναδική φορά στο εν λόγω μαγαζί.Πήρα την Πάολα,η οποια ηταν φιλικότατη και θερμότατη.Συνηθισμένος απο άλλα μαγαζιά,άφησα τον χρόνο να κυλήσει,χωρίς να κάνω τίποτα,πρώτον διοτι το μασαζ ηταν καλό και δεύτερον γιατί πρίμενα πρωτοβουλία απο εκεινη....

Το αποτέλεσμα? πέρασαν 45 λεπτά,ακουσα το περίφημο "τελειώσαμε...." και έφυγα χωρίς καν φραπεδιά.60 ευρώ πλήρωσα βέβαια,αλλα τι να το κάνεις?

Ηθικό δίδαγμα: όταν τα πράγματα δεν πάνε οπως περιμένεις,αναλαμβάνεις πρωτοβουλία....Μισή ντροπή δική σου και μισή δική της.... :2funny:

nassinio

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
και είπες πως πλήρωσες πόσα;;
και αυτό που λες οκ, δεκτό, αλλά φαντάζομαι πως για να παίρνει κάποιος ντουέτο με 120 πρέπει να γίνεται το ντηλ πιο πριν. Δεκτές πάντως οι πληροφορίες, αλλά για αυτό το λόγο και ζήτησα πληροφορίες από τους ΜΑΣΤΟΡΕΣ του συγκεκριμένου μαγαζίου.

Λοιπόν με την ΠΑΟΛΑ τελευταία φορά πρέπει να ήταν πριν την πρωτοχρονιά.....
Δεν θυμάμαι ακριβός.....
Τώρα σε ότι αφορά το ποσό είναι 60 ΕΥΡΩ το μασάζ και +20 τα υπόλοιπα....
Στα υπόλοιπα περιλαμβάνονται όλα πλην ακάποτου και πρωκτικού......
Τώρα σε ότι αφορά το ντουέτο δεν έχω κάνει ακόμη και δεν μπορώ να σου απαντήσω...
Όπως μπορείς να διαβάσεις και σε προηγούμενες καταχωρήσεις, δέχθηκα μία πρόταση από την ΣΌΝΙΑ την οποία και θα συζητήσω την επόμενη φορά που θα βρεθώ στο εν λόγω κολέγιο...

Σίγουρα θα έχετε ενημέρωση όταν θα φτάσω σε αυτό το σημείο....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αδερφέ νασσίνιο, μου βγάζεις τιμοκατάλογο, τον οποίο προφανώς θα έμαθες μετά την πρώτη σου εμπειρία.
Σου είπα, όλα οκ σε αυτό. Αλλά θα ήθελα κάποια γνωμη από αυτούς που μιλάνε για ντηλς. Η δική σου γνώμη είναι σαφής και αντιληπτή.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Εχει δίκιο ο συναγωνιστής και αυτό επιβεβαιώνει και τα δικά μου σχόλια στο βασικό thread οτι τα πάντα ειναι θέμα συμπεριφοράς δικής μας και χημείας με την κοπέλλα....

Πριν κάποιους μήνες,πήγα κι εγω για πρώτη και μοναδική φορά στο εν λόγω μαγαζί.Πήρα την Πάολα,η οποια ηταν φιλικότατη και θερμότατη.Συνηθισμένος απο άλλα μαγαζιά,άφησα τον χρόνο να κυλήσει,χωρίς να κάνω τίποτα,πρώτον διοτι το μασαζ ηταν καλό και δεύτερον γιατί πρίμενα πρωτοβουλία απο εκεινη....

Το αποτέλεσμα? πέρασαν 45 λεπτά,ακουσα το περίφημο "τελειώσαμε...." και έφυγα χωρίς καν φραπεδιά.60 ευρώ πλήρωσα βέβαια,αλλα τι να το κάνεις?

Ηθικό δίδαγμα: όταν τα πράγματα δεν πάνε οπως περιμένεις,αναλαμβάνεις πρωτοβουλία....Μισή ντροπή δική σου και μισή δική της.... :2funny:

στα 60 δεν συμπεριλαμβάνεται η φράπα?

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
την ερωτηση που κανεις δεν εχω καταλαβει!! δηλαδη να σου πω στα ισια εκει τρως εκει δεν τρως εκει πινεις φραπε με γαλα χωρις γαλα κτλ??? για βοηθησε λιγο για να παρεις μια απαντηση αφου απευθυνεσαι σε μενα προσωπικα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
την ερωτηση που κανεις δεν εχω καταλαβει!! δηλαδη να σου πω στα ισια εκει τρως εκει δεν τρως εκει πινεις φραπε με γαλα χωρις γαλα κτλ??? για βοηθησε λιγο για να παρεις μια απαντηση αφου απευθυνεσαι σε μενα προσωπικα
μα τι λες βρε συ!!
είναι σαφέστατη η ερώτηση. Πού γίνεται η συνεννόηση, και αν θες και ειδικότερα...πού γίνεται την πρώτη φορά!
Ελληνικά μιλάω!

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
μα τι λες βρε συ!!
είναι σαφέστατη η ερώτηση. Πού γίνεται η συνεννόηση, και αν θες και ειδικότερα...πού γίνεται την πρώτη φορά!
Ελληνικά μιλάω!
εσυ ελληνικα μιλας αλλα μυαλο δεν εχεις να καταλαβεις οτι ο καθενας ενεργει απο μονος του. αλλος κανει συννενοηση με την κοπελα, αλλος με την σεριφισσα, αλλος αφου εχει αρχισει το προγραμμα, αλλος ενω κανει το μπανιο του κτλ. δηλαδη περιμενεις να σε παρει κανενας απο το χερακι να σε βαλει και μεσα να σε γδυσει να σε ξαπλωσει να σε κανει και μπανιο και να σου λεει πως θα γα****σεις κιολας???
ελληνικα σου απαντησα ελπιζω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom