Νέα

Relax Spa Μιχαλακοπούλου 99

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stamatisp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 254K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcer2

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα εν μπουρδελω αδερφια!!!

Μετα την προηγουμενη απογοητευτικη εμφανιση στο συγκεκριμενο σωματοτριβειο, οπλιστηκα με τολμη, θαρρος και πολυ γκαυλα και ξαναπηγα την Κυριακη.

Μου ανοιξε η Σονια, η οποια φορουσε ενα ξωβυζο μπλουζακι που δεν αφηνε πολλα στην φαντασια...Οι αλλες κοπελες ηταν η Μονικα (τρελη αδυναμια) και 2 πατσολες, οι οποιες ειχα κατι μπουτια σαν του Σαλπιγγιδη και πλατες σαν του αειμνηστου Σουγκλακου.. Επελεξα την Μονικα (μελαχρινη με αψεγαδιαστο σωμα εκ Ρουμανιας) αλλα περιμενα κανα 10λεπτο γιατι ειχε πελατη...workacholic η κοπελα!! Η Σονια, η οποια ειχε επισης πελατη, με ρωτησε αν μου αρεσαν οι αλλες 2 κοπελες-βροντοσαυροι..Της ειπα οτι προτιμω να περιμενω την Μονικα..Μετα απο κανα 10λεπτο σκαει η Μονικα στο δωματιο, με βλεπει αρκετα .....ενθουσιασμενο, αρχιζουμε χαδια και φιλια, γδυνεται και ξεκιναει δυναμικα με scottie pippen με σκουφο. Εν συνεχεια, τη ξαπλωνω στο κρεβατι ιεαραποστολικως (πλησιαζει και το Αγιο Πασχα), μετα πισωκολλητο και τελος καθομαι στο καναπε με αυτη on top, σημειο που δε κρατηθηκα και εκτοξευσα την καυτα λαβα της ηδονης...Εκανα ντουζακι και μετα πιασαμε κουβεντα..Η Μονικα ειναι μονο Κυριακες στη Μιχαλακοπουλου και τις υπολοιπες μερες ειναι σε ενα αλλο μασατζιδικο, Καφανταρη 4 (απεναντι απο την εκκλησια του Αγ.Ιωαννη στο Νεο Κοσμο, εκει που εχει σταση μετρο)

Την επομενη φορα θα τιμησω την Σονια solo ή ντουετο με Μονικα....Οψομεθα!!!!

εμένα θα με ενδιέφερε να μου πείς για τις άλλες τις χοντρές και πατσόλες :idiot:
πώς ήταν?κωλάρες και βυζάρες?είχαν? ή ήταν μικρόβυζες και χοντρές :think:
διευθήντρια είναι ακόμα η μελαχρινή που μάλλον είναι τραβέλι? :huh:

big_lebowski

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εμένα θα με ενδιέφερε να μου πείς για τις άλλες τις χοντρές και πατσόλες :idiot:
πώς ήταν?κωλάρες και βυζάρες?είχαν? ή ήταν μικρόβυζες και χοντρές :think:
διευθήντρια είναι ακόμα η μελαχρινή που μάλλον είναι τραβέλι? :huh:

μια μελαχρινη ηταν και μια ξανθια...μιλαμε για XXXL...μονο αμα ημουν μαστουρωμενος θα τις πηδαγα!!!

η Σονια μου ανοιξε. Την προηγουμενη φορα που ειχα παει ηταν η μελαχρινη..Φαινεται οτι ειναι οπαδοι του rotation οπως ο Τεν Κατε

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
μια μελαχροινη ηταν και μια ξανθια...μιλαμε για XXXL...μονο αμα ημουν μαστουρωμενος θα τις πηδαγα!!!

η Σονια μου ανοιξε. Την προηγουμενη φορα που ειχα παει ηταν η μελαχρινη..Φαινεται οτι ειναι οπαδοι του rotation οπως ο Τεν Κατε

Κριμα κι ημουνα κοντα.....
Τουλαχιστον τα λεφτα θα πιασουν τοπο....θα διατεθουν για τα παιδια τηs...Σενεγαληs!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Παιδεs σαs εχει τυχει να ζητουν για 2η φορα καπακι 80+80=160 ευρω? η εμπνευστηκαν απο την δικη μου φατσα και ζητησαν τοσα απο μενα? παρακαλω απαντηστε για να μην μου δημιουργηθουν και ψυχολογικα προβληματα.

takhstakhs

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
πηρα τισ προαλλεσ την ατζελα...κακο μασαζ αλλα ποκυ καλο σωμα γι τα γουστα μου...ξερει κανεισ τιποτα αλλο γι αυτην<//?? δεν εφαγα μονο καφε...

arcer2

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παιδεs σαs εχει τυχει να ζητουν για 2η φορα καπακι 80+80=160 ευρω? η εμπνευστηκαν απο την δικη μου φατσα και ζητησαν τοσα απο μενα? παρακαλω απαντηστε για να μην μου δημιουργηθουν και ψυχολογικα προβληματα.

φίλε για 2ρη φορά +80 πρώτη φορά το ακούω αν έκανες παζάρι θα έπιανε δλδ ένα 40ρι το πολύ ακόμα
εκτός αν ήθελες δίδυμο εκεί οι τιμές είναι όπου πιάσεις

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
φίλε για 2ρη φορά +80 πρώτη φορά το ακούω αν έκανες παζάρι θα έπιανε δλδ ένα 40ρι το πολύ ακόμα
εκτός αν ήθελες δίδυμο εκεί οι τιμές είναι όπου πιάσεις
το διδυμο μου κοστισε παντως 120

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
ειναι αισχρη αισχροκερδια...
ΜΑΥΡΟ!!!

arcer2

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μια μελαχρινη ηταν και μια ξανθια...μιλαμε για XXXL...μονο αμα ημουν μαστουρωμενος θα τις πηδαγα!!!

ε όχι και τόσο χοντρές δεν είπα.... έλεος πιά :2funny:
εχω καιρό να πάω απο εποχής όλγας (βυζαρού κ κωλαρού με απαιχτο πρόγραμμα)
λέω μέσα στην μεγάλη 7δα να πάω να ανάψω το κερί :bigdick: στο εν λόγω ιδρυμα να δω τι παίζει :priest:

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
εσυ μαστρο-Γιαννη εισαι εκτος συναγωνισμου,
ας οψονται τα ευεργετηματα του ελευθερου εμποριου... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πρεπει να παραδεχτεις ομως οτι υπαρχει ελευθερη αγορα και στον τομεα των μασαζιουχων. οι τιμες ποικιλουν καθως και τα προγραμματα και οι ωρες της επισκεψης. ετσι δεν ειναι? εχεις ελευθερια κινησεων να διαλεξεις οτι θες!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
πρεπει να παραδεχτεις ομως οτι υπαρχει ελευθερη αγορα και στον τομεα των μασαζιουχων. οι τιμες ποικιλουν καθως και τα προγραμματα και οι ωρες της επισκεψης. ετσι δεν ειναι? εχεις ελευθερια κινησεων να διαλεξεις οτι θες!!
βεβαιως , αλλα υπαρχει και ενα στερεοτυπο
οσον αφορα τις τιμες...
οταν ζητανε 160 για μια ωρα - δυο μπαλακια ειναι υπερβολικο

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
βεβαιως , αλλα υπαρχει και ενα στερεοτυπο
οσον αφορα τις τιμες...
οταν ζητανε 160 για μια ωρα - δυο μπαλακια ειναι υπερβολικο
εσυ τωρα νομιζεις οτι και αυτες δεν εχουν παντα στο μυαλο τους τις αρπαχτες που θα κανουν? δεν μιλαω μονο για το συγκεκριμενο καταστημα αλλα γενικα.το θεμα ειναι πιστευω να κανεις την εξηγηση σου απο την αρχη. εαν κατσε καλώς αλλα ειμαι σιγουρος οτι εαν την κανεις προς την πορτα θα σε σταματησουν και θα το κουβεντιασουν

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
εσυ τωρα νομιζεις οτι και αυτες δεν εχουν παντα στο μυαλο τους τις αρπαχτες που θα κανουν? δεν μιλαω μονο για το συγκεκριμενο καταστημα αλλα γενικα.το θεμα ειναι πιστευω να κανεις την εξηγηση σου απο την αρχη. εαν κατσε καλώς αλλα ειμαι σιγουρος οτι εαν την κανεις προς την πορτα θα σε σταματησουν και θα το κουβεντιασουν
μπα , οσες φορες εχω παρει δευτερο μπαλακι δε χρειαστηκε να κανω εξηγηση,
ασε που απλως στο τελος πληρωσα την ωρα χωρις εξτρα...
αυτη που το κανει αυτο τη μαυριζεις , τελος...

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
μπα , οσες φορες εχω παρει δευτερο μπαλακι δε χρειαστηκε να κανω εξηγηση,
ασε που απλως στο τελος πληρωσα την ωρα χωρις εξτρα...
αυτη που το κανει αυτο τη μαυριζεις , τελος...

δεν συζηταμε για τα εξτρα. εκει ειναι προσωπικο προβλημα του καθενος εαν τα αφησει ή οχι. το θεμα ειναι οτι και στο επαναλαμβανω στην πουτανα πουτανιες δεν πιανουν. για αυτο το λογο πρεπει ολοι να πηγαινουμε ψυλιασμενοι ειδικα στα μασατζιδικα διοτι ειναι πολυ ευκολα να πιαστουμε κοροϊδα στα συγκεκριμενα μαγαζια

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
δεν συζηταμε για τα εξτρα. εκει ειναι προσωπικο προβλημα του καθενος εαν τα αφησει ή οχι. το θεμα ειναι οτι και στο επαναλαμβανω στην πουτανα πουτανιες δεν πιανουν. για αυτο το λογο πρεπει ολοι να πηγαινουμε ψυλιασμενοι ειδικα στα μασατζιδικα διοτι ειναι πολυ ευκολα να πιαστουμε κοροϊδα στα συγκεκριμενα μαγαζια
πολυ σωστο , συμφωνουμε!

Επισκέπτης

..το κοντοπούτανο η Πάολα που μας το παίζει Ιταλίδα από το Αργυρόκαστρο εξακολουθεί να εργάζεται στο μαγαζί?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom