Νέα

Relax Spa Μιχαλακοπούλου 99

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stamatisp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 255K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

big_lebowski

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
φαινεται οτι διαβαζεις το ''μασατζιδικα που γαμς'' και μαλλον σε καταλαβαν.. :cheesy:

μηπως οταν εκανατε μασαζ της εκανες την εξης ερωτηση: ΄΄μηπως θα πρεπει να ξεκινησουμε το ψησιμο?΄΄

ηθελα να παω διαβασμενος!!  :cheesy:

δεν εκανα ακριβως αυτην την ερωτηση...το νοημα παντως ηταν παρεμφερες!!!

asaitos kavalaris

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
1
ηθελα να παω διαβασμενος!!  :cheesy:

δεν εκανα ακριβως αυτην την ερωτηση...το νοημα παντως ηταν παρεμφερες!!!

απο την επομενη φορα να μην κανεις ερωτησεις,να λες κατευθειαν το μαθημα.. :cheesy:

big_lebowski

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
απο την επομενη φορα να μην κανεις ερωτησεις,να λες κατευθειαν το μαθημα.. :cheesy:

η πλακα ηταν οτι εγω ημουν κομμαντο, βιρα τις αγκυρες...και αυτη ντυμενη σα κρεμμυδι!!! χαχαχαχα

1) ποσο παει το ντουετακι εκει?
2) λογικα καποτες εχουν αυτες ε?

συγχωρα με για τις αφελεις ερωτησεις αλλα ειναι ενας καινουργιος κοσμος προς εξερευνηση!!! Στον λοιπο κλαδο (μπουρδελα, στριπτιτζαδικα, κτλ.) ειναι πιο απλα τα πραγματα!! χαχαχα

master.ioannis

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
5.795
η πλακα ηταν οτι εγω ημουν κομμαντο, βιρα τις αγκυρες...και αυτη ντυμενη σα κρεμμυδι!!! χαχαχαχα

1) ποσο παει το ντουετακι εκει?
2) λογικα καποτες εχουν αυτες ε?

συγχωρα με για τις αφελεις ερωτησεις αλλα ειναι ενας καινουργιος κοσμος προς εξερευνηση!!! Στον λοιπο κλαδο (μπουρδελα, στριπτιτζαδικα, κτλ.) ειναι πιο απλα τα πραγματα!! χαχαχα
1. ντουετακι εκει λογικα θα σου πουν 80+80=160 αλλα στο χερι σου ειναι να κανεις παζαρι στην τιμη.θα τρεξουν να παρουν την συμφωνη γνωμη της σεριφισσας.(προσωπικα εγω καθαρισα με 120)
2. σκουφακια ειναι προσφορα του καταστηματος

master.ioannis

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
5.795
ναι δεν μου ανοίγουν την πόρτα γιατί δεν έχουν λεφτά να με πληρώσουν για να τους ξεσκίσω τη σούφρα!!! :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:
καλως τον  :jerking:
warnwarn.gif
 διαφορες του κωλου που θελετε να λυσετε μεταξυ σας δεν απασχολουν το παρον θρεντ της ενημερωσης..

big_lebowski

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
1. ντουετακι εκει λογικα θα σου πουν 80+80=160 αλλα στο χερι σου ειναι να κανεις παζαρι στην τιμη.θα τρεξουν να παρουν την συμφωνη γνωμη της σεριφισσας.(προσωπικα εγω καθαρισα με 120)
2. σκουφακια ειναι προσφορα του καταστηματος

ευχαριστω για τις πολυτιμες πληροφοριες αλλα μιας και κατεχεις τον τιτλο του master και βλεπω οτι το κατεχεις το ολο θεμα, στο συγκεκριμενο μασατζιδικο οταν παει καποιος για πρωτη φορα συνηθιζεται να μενει με το πουλι στο χερι ή απλα διαλεξα μια λιγοτερο αλανιαρα?

ρωταω γιατι πιστευω οτι καταλαβαινεις την ηττα που εφαγα (για πρωτη φορα στον ευρυτερο κλαδο) να πληρωνω και να μενω παγωτο... :)

Επισκέπτης
ευχαριστω για τις πολυτιμες πληροφοριες αλλα μιας και κατεχεις τον τιτλο του master και βλεπω οτι το κατεχεις το ολο θεμα, στο συγκεκριμενο μασατζιδικο οταν παει καποιος για πρωτη φορα συνηθιζεται να μενει με το πουλι στο χερι ή απλα διαλεξα μια λιγοτερο αλανιαρα?

ρωταω γιατι πιστευω οτι καταλαβαινεις την ηττα που εφαγα (για πρωτη φορα στον ευρυτερο κλαδο) να πληρωνω και να μενω παγωτο... :)

για εσένα το έγραψα το από πάνω ποστ!

asaitos kavalaris

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
1
για ξαναδιάβασε την πληροφορία που έγραψα

αμα ειναι καποιος stockton σαν και εσενα δεν τρωει.. :jerking:

κλαψεεεεεε... :cheesy:
warnwarn.gif
 δεν βγαινουμε off-topic στα θρεντ της ενημερωσης, δεν προσβαλουμε αλλα μελη..

master.ioannis

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
5.795
κανεις συναγωνιστης επισκεφθηκε να κανει ντουετακι εκει τελικα???

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ειναι ακομη καμμια απο τις πολωνες στο μαγαζι?η καρλα ολοι ξερουμε οτι ειναι πλατεια αμερικης,οι αλλες?(αγκατα κλπ..).Εχει ερθει κατι νεο?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ειναι ακομη καμμια απο τις πολωνες στο μαγαζι?η καρλα ολοι ξερουμε οτι ειναι πλατεια αμερικης,οι αλλες?(αγκατα κλπ..).Εχει ερθει κατι νεο?
Ολγα δουλευει εκει...
αυτη υποτιθεται ηταν το αστερι της Μιχαλακοπουλου?

Gutter

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες το αστέρι (Paola) δυστυχώς εδώ και μία εβδομάδα την έκανε για το εξωτερικό.
Αληθεύει? :helpplea: :helpplea:

nassinio

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν εχθές πέρασα από το εν λόγο ίδρυμα...
Εκεί ήταν η Σόνια (προσωπική αγαπημένη μου) η Αφροδίτη και η Μόνικα....
Για να απαντήσω σε ερώτηση προηγούμενου η Paola την έκανε για εξωτερικό...
Λοιπόν στο ψητό τώρα....
Την Σόνια φαντάζομαι όλοι σας την ξέρετε... γιαυτούς που δεν ξέρουν είναι μινιόν κατάσταση με ξανθό μαλλί και φυσικό τριάρι στήθος.
Πολύ καλή στην επικοινωνία της και πολύ ζεστή στην συμπεριφορά της....
Ξεκινήσαμε με μασαζάκι και μετά περάσαμε και στην δράση.....
Πολύ καλή στην πεολειχία και γενικά στην εξυπηρέτηση... παρόλο που ήμουνα πολύ πεσμένος ψυχολογικά κατάφερε και με έκανε να χαλαρώσω τόσο που παραλίγο να κοιμηθώ... εκεί που ξεκίναγα τον ύπνο άρχισε η Σόνια (δεν είναι αυτό το πραγματικό της όνομα) τα χάδια και τα φιλάκια.... έφτασα στο αποκορύφωμα και πριν προλάβω να τελειώσω ανεβαίνει επάνω μου.... μια σχετικά άβολη στάση για το στενό κρεβάτι...
Μετά από περίπου πέντε λεπτά με τράβηξε και με οδήγησε μόνη της στην επόμενη στάση,.... ξάπλωσε επάνω στο κρεβάτι και με οδήγησε στο παρκάρισμα...περίπου πέντε λεπτά με γλείψιμο και πολύ έντονη διείσδυση.... μετά μου τούρλωσε το κολαράκι της και πάλι με οδήγησε εκεί που ήθελε αυτή... εδώ έκανα στάση για περίπου 10 λεπτά όπου στο τέλος τελείωσα......
Σε όλη την διάρκεια έδειχνε να το απολαμβάνει και εάν κρίνω από τους μορφασμούς του προσώπου της το ευχαριστιότανε πάρα πολύ....
Της είπα ότι εάν υποκρίνεται τουλάχιστον το κάνει πολύ καλά ....
Γέλασε και μου είπε πως μπορεί να υποκριθεί για λίγο, αλλά όχι για όλη την διάρκεια και μου έβαλε το χέρι στο νάκι της.... πιστεύεις ότι θα ήμουνα τόσο υγρή εάν υποκρινόμουνα μου λεει....
Δεν το συνέχισα.... σηκώθηκα και έφυγα χαλαρωμένος και πολύ ευχαριστημένος... για άλλη μια φορά...

Και κάτι τελευταίο.... στο συγκεκριμένο μαγαζί από την πρώτη φορά που πήγα πήρα full πρόγραμμα (έφαγα μπριζόλα)... δεν περίμενα να με γνωρίσουνε και να τους γνωρίσω.....

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.367
Πόντοι
19.505

nassinio

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Στο Νακι της με οδήγησε.... κωλαράκι δεν δίνει....
αυτό για να ξεκαθαρήσει η αμφιβολία σου...!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom