Νέα

Relax Spa Μιχαλακοπούλου 99

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stamatisp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 255K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
Μια ξανθιά γαλανομάτα μαλλί μέχρι τους ώμους, ωραίο πρόσωπο,γεματούλα με πιασίματα γύρω στο 1,70 ωραίους βύζους μου είχε πάρει φραπεκάλαμο πριν κάτι μήνες.
Όνομα δεν θυμάμαι. Απο τότε δεν την ξαναείδα πουθενά και έχω πολύ καιρό να κάνω επίσκεψη εκεί λόγω χρόνου.
Μήπως είναι η Πάολα που λέτε?
Βρίσκεται ακόμη εκει? Τη δοκίμασε άλλος ξερει κανείς που βρίσκεται τώρα?  :think:

Επισκέπτης
σήμερα επισκέφτηκα το ίδρυμα...και είχε ένα καινούριο πιπινάκι 19 ετών από Ρουμανία την Μόνικα...μελαχρινή ομορφούλα,προστυχούλα αλλά άβγαλτη..μου είπε ότι ήταν η πρώτη μέρα της στη δουλειά...πάντως μπριζολίτσα έφαγα...αν και λίγο ανάλατη...

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Επίσκεψη σήμερα στο εν λόγω ίδρυμα. Η κυρία επί της υποδοχής με ενημέρωσε για το κόστος -60€ για μισή ώρα. Τρεις κοπέλες, Πάολα, Σόνια και άλλη μία που δεν συγκράτησα το όνομα.Επέλεξα την Σόνια. Έκανα το μπανάκι μου και πέρασα στα ενδότερα. Ο χρόνος κυλούσε με ένα μετριότατο αν και κάπως φιλότιμο τρίψιμο, ώσπου η Σόνια με ενημέρωσε ότι τελειώσαμε. Στη κουβέντα που ξεκίνησα, έμεινε ακλόνητη ότι αυτή κάνει ΜΟΝΟ μασαζ. Ντύθηκα το λοιπόν, με την ησυχία μου και βγήκα στη ρεσεψιόν. Η ευγενική κυρία με ρώτησε αν θέλω απόδειξη και απάντησα ΑΣΦΑΛΩΣ. Πάει να ανοίξει το ψεύτομπλοκ και της τονίζω πως θέλω απόδειξη από μηχανή, την οποία φυσικά και δεν διέθετε το κατάστημα. Λυπάμαι, αλλά χωρίς απόδειξη αρνούμαι να πληρώσω. Με καλοσύνη(χωρίς ειρωνία), η ευγενική κυρία της υποδοχής με αποχαιρέτησε.
Εν ολίγοις, εγώ έμεινα με το πο.λι στο χέρι και οι κυρίες πήραν τα @@ μου. Δικαιότατη συναλλαγή
σωστος...

geon1

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Συγνωμη πεδια ...κουδουνακι εχουμε ευκαιρω!!!pm οποιος θελει!!

big_lebowski

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα

πρωτη φορα σε μασατζιδικο, αν και εχω τιμησει δεοντως ολους τους υπολοιπους κλαδους (μπουρδελα, cg, ct, στριπτιτζαδικα, κτλ.)

το Σαββατο επισκεφθηκα το εν λογω μασατζιδικο και διαλεξα την Μονικα. 60 ευρω αλλα εκανε ΜΟΝΟ μασαζ...!!! τι μα και μου και μη και οχι...μου ειπε οτι ηταν η πρωτη της φορα (παπαριες) και κανει μονο μασαζ. Τα ερωτηματα που με βασανιζανε ωσπου να παω στο αυτοκινητο ηταν τα εξης 2¨

1) αν εδινα κατι παραπανω, θα επαιζε μπριζολα?
2) αφου διαλεξα την κοπελα με ρωτησαν αν θελω να κανω ντους. Η απαντηση ηταν αρνητικη επειδη ημουν καθαρος. Λετε να επηρεασε αυτο την εκβαση της υποθεσης?

ευχαριστω

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
1. Μπορεί ναι. Δεν της το πρότεινες στο δωμάτιο?
2. Όχι

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
καλησπερα

πρωτη φορα σε μασατζιδικο, αν και εχω τιμησει δεοντως ολους τους υπολοιπους κλαδους (μπουρδελα, cg, ct, στριπτιτζαδικα, κτλ.)

το Σαββατο επισκεφθηκα το εν λογω μασατζιδικο και διαλεξα την Μονικα. 60 ευρω αλλα εκανε ΜΟΝΟ μασαζ...!!! τι μα και μου και μη και οχι...μου ειπε οτι ηταν η πρωτη της φορα (παπαριες) και κανει μονο μασαζ. Τα ερωτηματα που με βασανιζανε ωσπου να παω στο αυτοκινητο ηταν τα εξης 2¨

2) αφου διαλεξα την κοπελα με ρωτησαν αν θελω να κανω ντους. Η απαντηση ηταν αρνητικη επειδη ημουν καθαρος. Λετε να επηρεασε αυτο την εκβαση της υποθεσης?

ευχαριστω
φραπεδακι επαιξε και αν ναι ευκολα η με δικη σου πιεση??...το εν λογω μαγαζι παντως ειναι  fullllllllllll....

Επισκέπτης
καλησπερα

ευχαριστω

πρώτη φορά αν πήγες δεν τρως μπριζόλα στο συγκεκριμένο μαγαζί!!!

geon1

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
πηγα και εγω τη παρασκευη...δε ειπιαμε δεν φαγαμε συντροφοι!!!!για πρωτη φορα παντα μιλαμε!!

master.ioannis

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
5.795
επιστροφη πριν απο λιγο απο μανιακη καταδιωξη στην περιοχη αμπελοκηπων. τελικα μετα απο επισκεψεις στα ιδρυματα κατεληξα στο 99 της μιχαλακοπουλου. αν και δεν επισκεφθηκα το ιδρυμα για χειρομαλαξεις αλλα μονο για γευμα παραγγειλα τελικα δυο πιατα μαζι. σονια και παολα. τιμη στα 120 μαζι με το κουβερ.περασα πολυ καλα χορτασα και στο τελος μετα απο ενα χαλαρωτικο μπανακι μαζι με τις θεραπευτριες πηρα τον δρομο της επιστροφης. μιλαμε παντως αυτο το διδυμο εχει χημεια μεταξυ του.εκαναν απιστευτα πραγματα.
αναρτηθηκε 27/2/09 στο thread μασατζιδικα που γαμας

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
επιστροφη πριν απο λιγο απο μανιακη καταδιωξη στην περιοχη αμπελοκηπων. τελικα μετα απο επισκεψεις στα ιδρυματα κατεληξα στο 99 της μιχαλακοπουλου. αν και δεν επισκεφθηκα το ιδρυμα για χειρομαλαξεις αλλα μονο για γευμα παραγγειλα τελικα δυο πιατα μαζι. σονια και παολα. τιμη στα 120 μαζι με το κουβερ.περασα πολυ καλα χορτασα και στο τελος μετα απο ενα χαλαρωτικο μπανακι μαζι με τις θεραπευτριες πηρα τον δρομο της επιστροφης. μιλαμε παντως αυτο το διδυμο εχει χημεια μεταξυ του.εκαναν απιστευτα πραγματα.
αναρτηθηκε 27/2/09 στο thread μασατζιδικα που γαμας

Δεν σε πολυκατάλαβα έτσι που τόγραψες. Τελικά τι περιείχε το μενού; Τις πήρες και τις δύο; η μια μόνη της πάει 80 αν δεν κάνω λάθος.

master.ioannis

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
5.795
Δεν σε πολυκατάλαβα έτσι που τόγραψες. Τελικά τι περιείχε το μενού; Τις πήρες και τις δύο; η μια μόνη της πάει 80 αν δεν κάνω λάθος.
φυσικα και τις 2!!!!το μενου περιειχε λεσβιακο προγραμματακι, παρτουζιτσα και εναλλαξ γαμησακι.πιο κατανοητος δεν γινετε να γινω.

master.ioannis

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
5.795
τιμή 120 ευρώπουλα μαζί και τις δύο λίγο μούφα μου ακούγεται... :think:
μουφα αγηπητε ου συναδελφε????ολα ειναι θεμα πλεον προσφορας και ζητησης.ζητας και εαν μπορουν στην τιμη που θετεις σου προσφερουν.....για δοκιμασε και εσυ αγαπητε συναγωνιστη.μπορει και με λιγοτερα κατι να γινει

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Ηρεμία  ρε παιδιά

big_lebowski

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
φραπεδακι επαιξε και αν ναι ευκολα η με δικη σου πιεση??...το εν λογω μαγαζι παντως ειναι  fullllllllllll....

ουτε φραπεδακι ουτε μπριζολα. Πιεσα αλλα η αμυνα ζωνης δεν εσπασε...!! Μαλλον επειδη ηταν πρωτη επισκεψη..Πεταξε ενα υπονοουμενο οτι κατι μπορει να γινει την επομενη φορα που θα παω..Λαμβανοντας υποψη την οικονομικη κριση, τιθεται το εξης ερωτημα αγαπητοι συνμπουρδελιαρηδες: αμα παω και μεινω παλι με το πουλι στο χερι, δεν ειμαι να σκαω 60αρια και 80αρια για πλακα..Θα δοκιμασω αλλη μια φορα και θα σας πω...

asaitos kavalaris

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
1
ουτε φραπεδακι ουτε μπριζολα. Πιεσα αλλα η αμυνα ζωνης δεν εσπασε...!! Μαλλον επειδη ηταν πρωτη επισκεψη..Πεταξε ενα υπονοουμενο οτι κατι μπορει να γινει την επομενη φορα που θα παω..Λαμβανοντας υποψη την οικονομικη κριση, τιθεται το εξης ερωτημα αγαπητοι συνμπουρδελιαρηδες: αμα παω και μεινω παλι με το πουλι στο χερι, δεν ειμαι να σκαω 60αρια και 80αρια για πλακα..Θα δοκιμασω αλλη μια φορα και θα σας πω...

οταν πηγαινεις πρωτη φορα μυριζεις νιουφιλα απο χιλ(ε)ομετρα..
εμενα ουτε (καν και που δεν θελαμε) με ειχανε ρωτησει εαν εχω ξαναερθει την πρωτη φορα και κατευθειαν μπριζολα..
να μαθεις να εισαι πιο ανετος και ολα θα βαινουν ισ[size=19pt]ι[/size]α..

big_lebowski

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
οταν πηγαινεις πρωτη φορα μυριζεις νιουφιλα απο χιλ(ε)ομετρα..
εμενα ουτε (καν και που δεν θελαμε) με ειχανε ρωτησει εαν εχω ξαναερθει και κατευθειαν μπριζολα..
να μαθεις να εισαι πιο ανετος και ολα θα βαινου ισ[size=19pt]ι[/size]α..

αρκετα ανετος ημουνα...ειπα οτι ειχα παει πριν ενα χρονο και ειχα παρει την στελλα (μουφα αλλα δεν ηθελα να με περασει για νεουδι)

asaitos kavalaris

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
1
αρκετα ανετος ημουνα...ειπα οτι ειχα παει πριν ενα χρονο και ειχα παρει την στελλα (μουφα αλλα δεν ηθελα να με περασει για νεουδι)

φαινεται οτι διαβαζεις το ''μασατζιδικα που γαμς'' και μαλλον σε καταλαβαν.. :cheesy:

μηπως οταν εκανατε μασαζ της εκανες την εξης ερωτηση: ΄΄μηπως θα πρεπει να ξεκινησουμε το ψησιμο?΄΄

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom