Νέα

Relax Spa Μιχαλακοπούλου 99

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stamatisp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 255K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν έδωσα το +20 για το cim...δώρο για τις γιορτές το έδωσα με δική μου πρωτοβουλία!!! :sunglasses:

τα λεφτα τα εδωσες μετα η απο πριν?γιατι αν εκανε cim χωρις να πεις για παραπανω λεφτα τοτε αυτες αρχισαν τα εορταστικα δωρα :2funny:

maximospapa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ειχα μια πληροφορια εκ των εσω οτι θα επιστρεψει το γεναρη αλλα τιποτα σιγουρο.Ισως εχω περισσοτερα νεα το απογευμα

θα αναμενουμε με τις ψωλες ανα χειρας.. :cum: :cum: :cum:

υ.γ.δεν θα ξεχασω το στησιμο της στο μασαζοκρεβατον με την γοβα(το ποδι τεντα) και της κραυγες που εβγαζε με την εκφυλοφατσα της,
και στο τελος το ραντισμα στα βυζια,λαιμο,στομα,μουτρα... :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
θα αναμενουμε με τις ψωλες ανα χειρας.. :cum: :cum: :cum:

υ.γ.δεν θα ξεχασω το στησιμο της στο μασαζοκρεβατον με την γοβα(το ποδι τεντα) και της κραυγες που εβγαζε με την εκφυλοφατσα της,
και στο τελος το ραντισμα στα βυζια,λαιμο,στομα,μουτρα... :rockon: :rockon:

ναι αλλα cim δεν εκανε στο στανταρ ποσο :(  με εξτρα λεφτα ειχες παρει backdoor κ cim?

maximospapa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ναι αλλα cim δεν εκανε στο στανταρ ποσο :(  με εξτρα λεφτα ειχες παρει backdoor κ cim?

κωλο δεν εγαμισα,δεν ξερω παντως επειδη την ειχα παρει στην αρχη της καριερας της
στα μουτρα και στο λαιμο που της τα πεταξα τα πηρε μια χαρα.. :rockon:

Επισκέπτης
κωλο δεν εγαμισα,δεν ξερω παντως επειδη την ειχα παρει στην αρχη της καριερας της
στα μουτρα και στο λαιμο που της τα πεταξα τα πηρε μια χαρα.. :rockon:

ναι εννοω κανονικο cim . cob cif δεχοταν με ευχαριστιση :rockon:  

υγ κατσε μηπως εννοεις μια καρλα που δουλευε παλιοτερα εκει?Γιατι ειχε ερθει κ μια καινουργια καρλα για κανα 2 μηνες τωρα πριν φυγει.Μπορεις να την περιγραψεις αυτη που εννοεις?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
ναι αλλα cim δεν εκανε στο στανταρ ποσο :( 
σιγα βρε παληκαρια..

αν αρχισουν τα τεμαχια να βγαζουν και τιμοκαταλογο και στις μασαζερι (εξαιρειται το αντερο), καληνυχτα γι αυριο..

αλλα καλα σας κανουν, που εκτος απο τα σπερματοζωάρια, τους πετατε στα μουτρα και μπουρμπούρια..

maximospapa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ναι εννοω κανονικο cim . cob cif δεχοταν με ευχαριστιση :rockon:  

υγ κατσε μηπως εννοεις μια καρλα που δουλευε παλιοτερα εκει?Γιατι ειχε ερθει κ μια καινουργια καρλα για κανα 2 μηνες τωρα πριν φυγει.Μπορεις να την περιγραψεις αυτη που εννοεις?

η καρλα που λεω εγω ηταν ψηλη,ξανθια,κορμαρα με πολυ ωραια μεση,βυζι μικρο σχετικα,φατσα λιγο ταλαιπωρημενη κοπροσκυλε
και ηταν πολωνεζα..

Επισκέπτης
σιγα βρε παληκαρια..

αν αρχισουν τα τεμαχια να βγαζουν και τιμοκαταλογο και στις μασαζερι (εξαιρειται το αντερο), καληνυχτα γι αυριο..

αλλα καλα σας κανουν, που εκτος απο τα σπερματοζωάρια, τους πετατε στα μουτρα και μπουρμπούρια..

:huh:
εγω δεν εχω δωσει ποτε εξτρα λεφτα ουτε εχω κανει ποτε δωρα κ μαλακιες.Οτι σερβις παιρνω ειναι στο συμφωνημενο 70αρι 80αρι αναλογα το μαγαζι

maximospapa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
φιλε gandy και η καρλα ακαποτα τον εβαζε μεσα ολο.. :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
η καρλα που λεω εγω ηταν ψηλη,ξανθια,κορμαρα με πολυ ωραια μεση,βυζι μικρο σχετικα,φατσα λιγο ταλαιπωρημενη κοπροσκυλε
και ηταν πολωνεζα..

μαλλον η ιδια ειναι.Την εχει κανει για Πολωνια παιζει να γυρισει γεναρη αλλα δεν ειναι σιγουρο.Οντως επροκειτο για καλη περιπτωση συμφωνω.

υγ  giorgospapa τσεκαρε πμ

Επισκέπτης
Είμαι καλός πελάτης της Πάολα...ίσως για αυτό με άφησε να την ψεκάσω με την ησυχία μου!!! ;)

μηπως την εχεις συνηθισει σε δωρακια? :think:
μη το κανεις αυτο γιατι χαλαει η πιατσα ετσι με τα κωλομουνα που την βλεπουν.Σιγα μη δινουμε κ δωρα στις τσουλοαλβανιδες τωρα.Δεν πιστευω να εχεις φαει κ εσυ το παραμυθι οτι ειναι ιταλιδα? :uglystupid:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.717
Πόντοι
7.715
να ρωτησω και γω.....η σονια το κοντοπουτανο κανει cim?...γιατι cob κανει.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom