Επισκέπτης
ρε φιλε εδωσες +20 για ενα cim? την εχουνε που την εχουνε δει εκει περα αμα κανετε κ τετοια γαμα τα κ βραστα![]()
Δεν έδωσα το +20 για το cim...δώρο για τις γιορτές το έδωσα με δική μου πρωτοβουλία!!!
ρε φιλε εδωσες +20 για ενα cim? την εχουνε που την εχουνε δει εκει περα αμα κανετε κ τετοια γαμα τα κ βραστα![]()
γιατι ετσι ? τις θεωρεις κακοπληρωμένες ??Δεν έδωσα το +20 για το cim...δώρο για τις γιορτές το έδωσα με δική μου πρωτοβουλία!!!![]()
Δεν έδωσα το +20 για το cim...δώρο για τις γιορτές το έδωσα με δική μου πρωτοβουλία!!!![]()
Μ-Ο-Υ-Ν-Α-Ρ-Α!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
κριμα,δεν το βλεπω να ξαναγυριζει... :'(
ειχα μια πληροφορια εκ των εσω οτι θα επιστρεψει το γεναρη αλλα τιποτα σιγουρο.Ισως εχω περισσοτερα νεα το απογευμα
θα αναμενουμε με τις ψωλες ανα χειρας..![]()
![]()
υ.γ.δεν θα ξεχασω το στησιμο της στο μασαζοκρεβατον με την γοβα(το ποδι τεντα) και της κραυγες που εβγαζε με την εκφυλοφατσα της,
και στο τελος το ραντισμα στα βυζια,λαιμο,στομα,μουτρα...![]()
![]()
γιατι ετσι ? τις θεωρεις κακοπληρωμένες ??![]()
ναι αλλα cim δεν εκανε στο στανταρ ποσομε εξτρα λεφτα ειχες παρει backdoor κ cim?
τα λεφτα τα εδωσες μετα η απο πριν?γιατι αν εκανε cim χωρις να πεις για παραπανω λεφτα τοτε αυτες αρχισαν τα εορταστικα δωρα![]()
κωλο δεν εγαμισα,δεν ξερω παντως επειδη την ειχα παρει στην αρχη της καριερας της
στα μουτρα και στο λαιμο που της τα πεταξα τα πηρε μια χαρα..![]()
σιγα βρε παληκαρια..ναι αλλα cim δεν εκανε στο στανταρ ποσο![]()
προηγήθηκε το cim και ακολούθησε το δικό μου δώρο!!!![]()
![]()
![]()
ναι εννοω κανονικο cim . cob cif δεχοταν με ευχαριστιση![]()
υγ κατσε μηπως εννοεις μια καρλα που δουλευε παλιοτερα εκει?Γιατι ειχε ερθει κ μια καινουργια καρλα για κανα 2 μηνες τωρα πριν φυγει.Μπορεις να την περιγραψεις αυτη που εννοεις?
η καρλα που λεω εγω ηταν ψηλη,ξανθια,κορμαρα με πολυ ωραια μεση,βυζι μικρο σχετικα,φατσα λιγο ταλαιπωρημενη κοπροσκυλε
και ηταν πολωνεζα..
σιγα βρε παληκαρια..
αν αρχισουν τα τεμαχια να βγαζουν και τιμοκαταλογο και στις μασαζερι (εξαιρειται το αντερο), καληνυχτα γι αυριο..
αλλα καλα σας κανουν, που εκτος απο τα σπερματοζωάρια, τους πετατε στα μουτρα και μπουρμπούρια..
δηλαδη εκανε cim ΑΚΑΠΟΤΟ k αφιλοκερδοςπεριεργο γιαυτη κ για το μαγαζι γενικοτερα
η καρλα που λεω εγω ηταν ψηλη,ξανθια,κορμαρα με πολυ ωραια μεση,βυζι μικρο σχετικα,φατσα λιγο ταλαιπωρημενη κοπροσκυλε
και ηταν πολωνεζα..
Είμαι καλός πελάτης της Πάολα...ίσως για αυτό με άφησε να την ψεκάσω με την ησυχία μου!!! ;)