You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Relax Spa Μιχαλακοπούλου 99
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stamatisp
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 255K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.717
- Πόντοι
- 7.715
πόσες δουλεύουν τώρα ρε παίδες εκεί?
εγώ πήγαινα προ 6 μήνου και βάλε και έπαιρνα μια φανταστική γυναίκα (κατα την κρίση μου)με βυζάρες τεράστιες η ΟΛΓΑ και έκανα τα πάντα κ τελείωνα όπου ήθελα
δουλεύει εκεί τώρα?![]()
παλαιων πατρων γερμανος...ολγα τελος...απο κει τουλαχιστον...το ροστερ εχει αλλαξει κατα τα 3/4....
Επισκέπτης
μηπως την εχεις συνηθισει σε δωρακια?
μη το κανεις αυτο γιατι χαλαει η πιατσα ετσι με τα κωλομουνα που την βλεπουν.Σιγα μη δινουμε κ δωρα στις τσουλοαλβανιδες τωρα.Δεν πιστευω να εχεις φαει κ εσυ το παραμυθι οτι ειναι ιταλιδα?![]()
Αν έμπαινες στο κόπο να διαβάσεις παλαιότερα ποστ μου,θα καταλάβαινες ότι έχω καταλάβει εδώ και καιρό ότι πρόκειται για Ιταλίδα από το Αργυρόκαστρο!
κουλουρτζης
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2008
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Επίσκεψη σήμερα στο εν λόγω ίδρυμα. Η κυρία επί της υποδοχής με ενημέρωσε για το κόστος -60€ για μισή ώρα. Τρεις κοπέλες, Πάολα, Σόνια και άλλη μία που δεν συγκράτησα το όνομα.Επέλεξα την Σόνια. Έκανα το μπανάκι μου και πέρασα στα ενδότερα. Ο χρόνος κυλούσε με ένα μετριότατο αν και κάπως φιλότιμο τρίψιμο, ώσπου η Σόνια με ενημέρωσε ότι τελειώσαμε. Στη κουβέντα που ξεκίνησα, έμεινε ακλόνητη ότι αυτή κάνει ΜΟΝΟ μασαζ. Ντύθηκα το λοιπόν, με την ησυχία μου και βγήκα στη ρεσεψιόν. Η ευγενική κυρία με ρώτησε αν θέλω απόδειξη και απάντησα ΑΣΦΑΛΩΣ. Πάει να ανοίξει το ψεύτομπλοκ και της τονίζω πως θέλω απόδειξη από μηχανή, την οποία φυσικά και δεν διέθετε το κατάστημα. Λυπάμαι, αλλά χωρίς απόδειξη αρνούμαι να πληρώσω. Με καλοσύνη(χωρίς ειρωνία), η ευγενική κυρία της υποδοχής με αποχαιρέτησε.
Εν ολίγοις, εγώ έμεινα με το πο.λι στο χέρι και οι κυρίες πήραν τα @@ μου. Δικαιότατη συναλλαγή
Εν ολίγοις, εγώ έμεινα με το πο.λι στο χέρι και οι κυρίες πήραν τα @@ μου. Δικαιότατη συναλλαγή
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Επίσκεψη σήμερα στο εν λόγω ίδρυμα. Η κυρία επί της υποδοχής με ενημέρωσε για το κόστος -60€ για μισή ώρα. Τρεις κοπέλες, Πάολα, Σόνια και άλλη μία που δεν συγκράτησα το όνομα.Επέλεξα την Σόνια. Έκανα το μπανάκι μου και πέρασα στα ενδότερα. Ο χρόνος κυλούσε με ένα μετριότατο αν και κάπως φιλότιμο τρίψιμο, ώσπου η Σόνια με ενημέρωσε ότι τελειώσαμε. Στη κουβέντα που ξεκίνησα, έμεινε ακλόνητη ότι αυτή κάνει ΜΟΝΟ μασαζ. Ντύθηκα το λοιπόν, με την ησυχία μου και βγήκα στη ρεσεψιόν. Η ευγενική κυρία με ρώτησε αν θέλω απόδειξη και απάντησα ΑΣΦΑΛΩΣ. Πάει να ανοίξει το ψεύτομπλοκ και της τονίζω πως θέλω απόδειξη από μηχανή, την οποία φυσικά και δεν διέθετε το κατάστημα. Λυπάμαι, αλλά χωρίς απόδειξη αρνούμαι να πληρώσω. Με καλοσύνη(χωρίς ειρωνία), η ευγενική κυρία της υποδοχής με αποχαιρέτησε.
Ωραιοs!!!!!!!!!!!
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
Mαλλον το μασαζερι θελει να προσφερει.....δωρεαν ντουs!!!!! Αs το δουμε κι απο αυτη τη σκοπια!!!!
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Αν θελαμε κανονικο μασαζ πηγαιναμε και στιs διπλωματουχουs του..ΙΚΑ
Ειπαμε ....θελουμε μασαζ με το κατι τιs μαs δλδ...
Να το γραφαμε σto κουτελο μηπωs???
Εκτοs και θελουνε να τιs ρωταμε απο την εξωπορτα...
"χαιρετε"....."Τι προσφερετε???" Μασαζ.........."Σκετο???"
"Σκετο"....."Αντιχαιρετε"
Ειπαμε ....θελουμε μασαζ με το κατι τιs μαs δλδ...
Να το γραφαμε σto κουτελο μηπωs???
Εκτοs και θελουνε να τιs ρωταμε απο την εξωπορτα...
"χαιρετε"....."Τι προσφερετε???" Μασαζ.........."Σκετο???"
"Σκετο"....."Αντιχαιρετε"
Φίλε, δεν ήταν "τρυπημένο" το μπλοκάκι;
Αν έκανες αυτά που λες, είσαι άξιος.
Επισκέπτης
Ρε σύντροφοι τι έγινε? πήγα το μεσημέρι κατα τις 12.30 στο εν λόγω ίδρυμα με σκοπό να μπριζολιάσω το κοντοπούτανο την Πάολα και ήταν κλειστό! συνέβη κάτι που δεν το γνωρίζω? για δώστε τα φώτα σας!
Επισκέπτης
Ρε σύντροφοι τι έγινε? πήγα το μεσημέρι κατα τις 12.30 στο εν λόγω ίδρυμα με σκοπό να μπριζολιάσω το κοντοπούτανο την Πάολα και ήταν κλειστό! συνέβη κάτι που δεν το γνωρίζω? για δώστε τα φώτα σας!
ρε σύντροφοι καμια πληροφορία?
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.717
- Πόντοι
- 7.715
κυριακη το συγκεκριμενο ειναι ΠΑΝΤΑ κλειστο....ρε σύντροφοι καμια πληροφορία?
Επισκέπτης
κυριακη το συγκεκριμενο ειναι ΠΑΝΤΑ κλειστο....
μόνο που αν πρόσεξες πήγα Δευτέρα
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
ασχετα ποστ σβηστηκαν. ας μεινουμε στα του θρεντ. για περαν του θρεντ συζητησεις υπαρχει το τσατ, τα πμ και ενα σωρο αλλα θρεντ που δεν αφορουν ενημερωσεις..
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.717
- Πόντοι
- 7.715
τοτε εφαγες πορτα.....μόνο που αν πρόσεξες πήγα Δευτέρα![]()
![]()
![]()
Φίλοι καλησπέρα.Πήγα Τετάρτη μεσημέρι κατα τη μία.Ετυχα σε φάση χωρίς ρεύμα και μου άνοιξε μία που έμενε στην πολυκατοικία.Μου άνοιξε η Πάολα(εξ Ιταλίας)η οποία ήταν και η μόνη.Μετά από λίγη ανάκριση με ποια έχω πάει κλπ πέρασα.Ωραία γκόμενα αλλά πολύ ξεπέτα.Full πρόγραμμα με 80€.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.887
- Πόντοι
- 42.697
.Μου άνοιξε η Πάολα(εξ Ιταλίας)η οποία ήταν και η μόνη.
Το Αργυρόκαστρο στην Ιταλία είναι?
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.683
- Πόντοι
- 606
Το Αργυρόκαστρο στην Ιταλία είναι?
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.717
- Πόντοι
- 7.715
πεστα ρε ζερο,γιατι με τις καργιολες θα μας πεισουνε στο τελος οτι εδω ειναι ινδια.....χο,χο,χο,....Το Αργυρόκαστρο στην Ιταλία είναι?
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.717
- Πόντοι
- 7.715
κοιταξε...η παολα αν πας πρωτη φορα μαζι της ειναι ετσι οπως τα λες....της ξεπετας....με την δευτερη και πανω ομως, την ωριτσα μεσα, την εχει ευκολα....αυτα....Φίλοι καλησπέρα.Πήγα Τετάρτη μεσημέρι κατα τη μία.Ετυχα σε φάση χωρίς ρεύμα και μου άνοιξε μία που έμενε στην πολυκατοικία.Μου άνοιξε η Πάολα(εξ Ιταλίας)η οποία ήταν και η μόνη.Μετά από λίγη ανάκριση με ποια έχω πάει κλπ πέρασα.Ωραία γκόμενα αλλά πολύ ξεπέτα.Full πρόγραμμα με 80€.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις