Νέα

Relax Spa Μιχαλακοπούλου 99

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stamatisp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 254K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εσυ ελληνικα μιλας αλλα μυαλο δεν εχεις να καταλαβεις οτι ο καθενας ενεργει απο μονος του. αλλος κανει συννενοηση με την κοπελα, αλλος με την σεριφισσα, αλλος αφου εχει αρχισει το προγραμμα, αλλος ενω κανει το μπανιο του κτλ. δηλαδη περιμενεις να σε παρει κανενας απο το χερακι να σε βαλει και μεσα να σε γδυσει να σε ξαπλωσει να σε κανει και μπανιο και να σου λεει πως θα γα****σεις κιολας???
ελληνικα σου απαντησα ελπιζω
ξαναδιάβασε λοιπόν την ερώτηση που σου έκανα. Είμαι πολύ σαφής. Δεν είναι θέμα του πελάτη αδερφέ το τι θα κάνει, αλλά θέμα του μαγαζιού. Αν δεν θέλουμε να μας τα τρώνε, τότε βάζουμε σωστά τα στοιχεία για τα μαγαζιά. Ανέφερα στην ερώτησή μου πως υπάρχουνε μαγαζιά που με το που πάς σου βγάζουνε τιμοκατάλογο. Και άλλα που κάνεις παιχνίδι μέσα. Αλλά αν περάσεις χωρίς συνεννόηση πιο πριν μπορείς να φας φόλα και να σου ππούνε έλα αύριο πάλι.
Βοηθάμε τους άλλους όταν τους λέμε τον τρόπο, το να κάνεις τον έξυπνο δεν βοηθάει.

Και μην αρπάζεσαι.
μυαλό πολύ δεν έχω, αλλά μου φτάνει για να καταλάβω στοιχειώδη πράγματα.
Όπως κατάλαβα πως εσύ δεν μας είπες τι έκανες, ενώ ο νασσίνιο μας είπε.

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
ξαναδιάβασε λοιπόν την ερώτηση που σου έκανα. Είμαι πολύ σαφής. Δεν είναι θέμα του πελάτη αδερφέ το τι θα κάνει, αλλά θέμα του μαγαζιού. Αν δεν θέλουμε να μας τα τρώνε, τότε βάζουμε σωστά τα στοιχεία για τα μαγαζιά. Ανέφερα στην ερώτησή μου πως υπάρχουνε μαγαζιά που με το που πάς σου βγάζουνε τιμοκατάλογο. Και άλλα που κάνεις παιχνίδι μέσα. Αλλά αν περάσεις χωρίς συνεννόηση πιο πριν μπορείς να φας φόλα και να σου ππούνε έλα αύριο πάλι.
Βοηθάμε τους άλλους όταν τους λέμε τον τρόπο, το να κάνεις τον έξυπνο δεν βοηθάει.

Και μην αρπάζεσαι.
μυαλό πολύ δεν έχω, αλλά μου φτάνει για να καταλάβω στοιχειώδη πράγματα.
μυαλο πολυ μπορει να μην εχεις αλλα παρε το πιντικακι στο χερακι σου και γυρνα λιγες σελιδουλες πιο πισω για να δεις τι εγραψα για την επισκεψη μου στο μαγαζι αυτο. αφου το διαβασεις περιμενω παλι εδω την απαντηση σου.
το πως δουλευει εδω επισης το forum  το γνωριζω. τωρα για το τι λενε και γινετε στα αλλα μαγαζια στην τελικη παω βλεπω συννενοουμε και εαν ειναι καθομαι αλλιως φευγω. απλα πραγματακια λεμε εδω.

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195

σελ 9 αναφερω:

επιστροφη πριν απο λιγο απο μανιακη καταδιωξη στην περιοχη αμπελοκηπων. τελικα μετα απο επισκεψεις στα ιδρυματα κατεληξα στο 99 της μιχαλακοπουλου. αν και δεν επισκεφθηκα το ιδρυμα για χειρομαλαξεις αλλα μονο για γευμα παραγγειλα τελικα δυο πιατα μαζι. σονια και παολα. τιμη στα 120 μαζι με το κουβερ.περασα πολυ καλα χορτασα και στο τελος μετα απο ενα χαλαρωτικο μπανακι μαζι με τις θεραπευτριες πηρα τον δρομο της επιστροφης. μιλαμε παντως αυτο το διδυμο εχει χημεια μεταξυ του.εκαναν απιστευτα πραγματα.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Κι εγω σας ειπα τι έκανα.... :jerking:

Παιδιά,δεν εχει νόημα να πλακωνόμαστε μεταξύ μας.....Το συγκεκριμένο είδος "μπουρδέλλου",γιατί για μπουρδέλλα πρόκειται,θέλει "ειδικό" τρόπο αντιμετώπισης που ποικίλλει ανάλογα με την περίπτωση.Εχετε ας πούμε ποτέ αντιμετωπίσει πρόβλημα συνεννόησης στη Στουρνάρη? φαντάζομαι πως οχι...

Τώρα κι εμας μας τρώει ο κωλαράκος μας....Πάμε κάπου,περνάμε καλά χωρίς προβλήματα και μετά θέλουμε να ψάξουμε κι αλλού...Ε,το "αλλού" έχει πάντα το στοιχείο της αμφιβολίας....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
όταν έκανα την ερώτηση είχα διαβάσει όλες τις σελίδες μία μία. Δεν είδα πουθενά να το γράφεις το πώς το έκανες. Μόνο το πόσα έδωσες και τι έκανες μέσα στο δωμάτιο.
Μίλησες για ντηλ και πως πήγαν οι κοπέλες και ρωτήσανε. Εδώ έλεγες πως θα τρέξουνε να σε σταματήσουνε στην πόρτα.
Σταράτη απάντηση μπορείς να δώσεις; Γράφουμε ΄δυο ώρες ενώ θα μπορούσες να πεις μια κουβέντα: μίλησα με την πορτιέρισα, ή συνεννοήθηκα με την κοπέλα στο δωμάτιο ή της ξεκίνησα το μπαλαμούτι και βγήκε στην πορεία...απλά πράγματα όπως λες και εσύ. 30 ποστ για μια απάντησή σου.
Αν δεν θες να πεις, κάνε τον έξυπνο, νο προμπλεμ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ο νασσίνιο την κατάλαβε την ερώτηση...μάλλον και εκείνος ήταν τόσο χαζός όσο εγώ να υποθέσω;

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Κι εγω σας ειπα τι έκανα.... :jerking:

Παιδιά,δεν εχει νόημα να πλακωνόμαστε μεταξύ μας.....Το συγκεκριμένο είδος "μπουρδέλλου",γιατί για μπουρδέλλα πρόκειται,θέλει "ειδικό" τρόπο αντιμετώπισης που ποικίλλει ανάλογα με την περίπτωση.Εχετε ας πούμε ποτέ αντιμετωπίσει πρόβλημα συνεννόησης στη Στουρνάρη? φαντάζομαι πως οχι...

Τώρα κι εμας μας τρώει ο κωλαράκος μας....Πάμε κάπου,περνάμε καλά χωρίς προβλήματα και μετά θέλουμε να ψάξουμε κι αλλού...Ε,το "αλλού" έχει πάντα το στοιχείο της αμφιβολίας....
το θεμα ειναι οτι σε επισκεψεις σε τετοιου ειδους μαγαζιων υπαρχει πιθανοτητα να φας και την φολα σου. . . .

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
όταν έκανα την ερώτηση είχα διαβάσει όλες τις σελίδες μία μία. Δεν είδα πουθενά να το γράφεις το πώς το έκανες. Μόνο το πόσα έδωσες και τι έκανες μέσα στο δωμάτιο.
Μίλησες για ντηλ και πως πήγαν οι κοπέλες και ρωτήσανε. Εδώ έλεγες πως θα τρέξουνε να σε σταματήσουνε στην πόρτα.
Σταράτη απάντηση μπορείς να δώσεις; Γράφουμε ΄δυο ώρες ενώ θα μπορούσες να πεις μια κουβέντα: μίλησα με την πορτιέρισα, ή συνεννοήθηκα με την κοπέλα στο δωμάτιο ή της ξεκίνησα το μπαλαμούτι και βγήκε στην πορεία...απλά πράγματα όπως λες και εσύ. 30 ποστ για μια απάντησή σου.
Αν δεν θες να πεις, κάνε τον έξυπνο, νο προμπλεμ.
λοιπον εγινε συνενοηση με την σονια κατ'αρχας που πηρε την συμφωνη γνωμη της σεριφισσας πριν αρχισω το προγραμμα και μεσα στο δωματιο. η συννεονοηση εγινε πρωτα με την κοπελα και με την συμφωνη γνωμη της σεριφφισας. οκ? κατανοητος?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το θεμα ειναι οτι σε επισκεψεις σε τετοιου ειδους μαγαζιων υπαρχει πιθανοτητα να φας και την φολα σου. . . .
δε είναι έτσι...υπάρχει η πιθανότητα αν δεν συνεργαζόμαστε ή αν πας αγαθός. Και αυτό είναι την πρώτη φορά όχι συνέχεια. Ακόμα απάντηση δεν έχω λάβει.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
λοιπον εγινε συνενοηση με την σονια κατ'αρχας που πηρε την συμφωνη γνωμη της σεριφισσας πριν αρχισω το προγραμμα και μεσα στο δωματιο. η συννεονοηση εγινε πρωτα με την κοπελα και με την συμφωνη γνωμη της σεριφφισας. οκ? κατανοητος?
κατανοητός...είδες τι εύκολο που ήτανε;
Ευχαριστώ.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
βεβαιως , αλλα υπαρχει και ενα στερεοτυπο
οσον αφορα τις τιμες...
οταν ζητανε 160 για μια ωρα - δυο μπαλακια ειναι υπερβολικο
                                                                                  Σωστοs o iblis.Επισηs ξεχασα να αναφερω οτι εγω ερωτηση τουs εκανα,ποσα θελουν για 2η φορα.Και το μαγαζι απαντησε οτι θελει 160 ευρω.Αυτο δεν παει να πει οτι συμφωνησα και εγω.

big_lebowski

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα εν μπουρδελω αδερφια!!!

επισκεψη χτες στο εν λογω ασυλο ηδονης...Σονια, Μονικα, μια αλλη ξανθια που δε θυμαμαι ονομα, και μια αλλη καστανη ψιλοτουμπανο (βυζαρες, κωλαρα) που επισης δε θυμαμαι ονομα!!

Ειπα να δοκιμασω καποιο αλλο μεζε εκτος Μονικας και στραφηκα, με τη πολυτιμη βοηθεια των περιγραφων και των σχολιων σας, στη Σονια...Λογω του υψους μου (1.93) κατατασσω την Σονια στη κατηγορια του "ψωλομεζε", μια κατηγορια που εχει δωσει στο παρελθον πολλες συγκινησεις και στιγμες ηδονης. Κανω ντουζακι, πινω το αναψυκτικο μου να ξεδιψασω λογω ζεστης και η Σονια ξεκιναει μασαζ στην πλατη...Με ρωταει με ποιες κοπελες εχω κανει "μασαζ" και μολις της ειπα, με ρωταει αν περασα καλα. Τοτε της πεταξα την φακα "Περιφημα, γιναμε κολλητοι με την Μονικα. Για να δω πως θα περασω και με σενα...". Μονομιας αφηνει τα λαδια και τις μαλακιες και γδυνεται...Ωραια βυζια και τσουπωτο κωλαρακι κολαση..!!! Ξεκιναει Scottie Pippen και μετα απο λιγο καθεται στο μαγιοξυλο και αρχιζει να γαμιεται σα τρελη....Το μουνακι της ειχε γινει μουσκεμα...Μετα εγω απο πανω (στο αβολο ντιβανι) και μετα απο πισω, οπου και κατεθεσα....

Πολυ καλυτερη συμμετοχη και πιο καυλιαρα απο την Μονικα, η οποια ηταν εκει και νομιζε, κατα την παρουσιαση της ομαδας, οτι θα την διαλεγα..Στην εξοδο μου ειδα το θλιμμενο βλεμμα της να αναπαυεται στον καναπε της υποδοχης..Η ταριφα κλασσικα 80 ευρα.

Την επομενη φορα θα κανω πραξη το ντουετακι που ελεγα σε προηγουμενο post με Σονια και καποια αλλη πασπαρτου.

nassinio

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Νασαι καλά βρε συναγωνιστή, με συγκίνησες πρωί πρωί....
Ένιωσα σαν να ήμουνα εγώ στην θέση σου.....
Άντε βρε και όποιος πάρει ντουετακι πρώτος να γράψει εντυπώσεις....

big_lebowski

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1

συναγωνιστη nassinio ο δρομος που εχουμε παρει δεν εχει επιστροφη!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ!! χαχαχα

ασχετο. ξερεις απο που ειναι αυτο το πορνιδιο? καταγωγη? ξεχασα να το ρωτησω....

nassinio

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Κάτι μου είχε πει στην αρχή όταν την είχα πρωτοπάρει αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν θυμάμαι καθόλου ..... :headbang:
Την άλλη φορά θα ρωτήσω .....
Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δεν είναι ΣΟΝΙΑ το πραγματικό της όνομα....

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195

επιστροφη πριν απο λιγο απο μανιακη καταδιωξη στην περιοχη αμπελοκηπων. τελικα μετα απο επισκεψεις στα ιδρυματα κατεληξα στο 99 της μιχαλακοπουλου. αν και δεν επισκεφθηκα το ιδρυμα για χειρομαλαξεις αλλα μονο για γευμα παραγγειλα τελικα δυο πιατα μαζι. σονια και παολα. τιμη στα 120 μαζι με το κουβερ.περασα πολυ καλα χορτασα και στο τελος μετα απο ενα χαλαρωτικο μπανακι μαζι με τις θεραπευτριες πηρα τον δρομο της επιστροφης. μιλαμε παντως αυτο το διδυμο εχει χημεια μεταξυ του.εκαναν απιστευτα πραγματα.
αναρτηθηκε 27/2/09 στο thread μασατζιδικα που γαμας

επειδη σβηστηκε (να δω ποσες φορες θα το κανω copy-paste αραγε!!!!!)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom