Επισκέπτης
οταν πηγα δεν την ειδα εκτος εαν ηταν σε δωματιο. . . . . .
οκ...ευχαριστώ..κάποιος άλλος που να έχει πιο σαφή εικόνα?
οταν πηγα δεν την ειδα εκτος εαν ηταν σε δωματιο. . . . . .
οκ...ευχαριστώ..κάποιος άλλος που να έχει πιο σαφή εικόνα?
ξαναδιάβασε λοιπόν την ερώτηση που σου έκανα. Είμαι πολύ σαφής. Δεν είναι θέμα του πελάτη αδερφέ το τι θα κάνει, αλλά θέμα του μαγαζιού. Αν δεν θέλουμε να μας τα τρώνε, τότε βάζουμε σωστά τα στοιχεία για τα μαγαζιά. Ανέφερα στην ερώτησή μου πως υπάρχουνε μαγαζιά που με το που πάς σου βγάζουνε τιμοκατάλογο. Και άλλα που κάνεις παιχνίδι μέσα. Αλλά αν περάσεις χωρίς συνεννόηση πιο πριν μπορείς να φας φόλα και να σου ππούνε έλα αύριο πάλι.εσυ ελληνικα μιλας αλλα μυαλο δεν εχεις να καταλαβεις οτι ο καθενας ενεργει απο μονος του. αλλος κανει συννενοηση με την κοπελα, αλλος με την σεριφισσα, αλλος αφου εχει αρχισει το προγραμμα, αλλος ενω κανει το μπανιο του κτλ. δηλαδη περιμενεις να σε παρει κανενας απο το χερακι να σε βαλει και μεσα να σε γδυσει να σε ξαπλωσει να σε κανει και μπανιο και να σου λεει πως θα γα****σεις κιολας???
ελληνικα σου απαντησα ελπιζω
μυαλο πολυ μπορει να μην εχεις αλλα παρε το πιντικακι στο χερακι σου και γυρνα λιγες σελιδουλες πιο πισω για να δεις τι εγραψα για την επισκεψη μου στο μαγαζι αυτο. αφου το διαβασεις περιμενω παλι εδω την απαντηση σου.ξαναδιάβασε λοιπόν την ερώτηση που σου έκανα. Είμαι πολύ σαφής. Δεν είναι θέμα του πελάτη αδερφέ το τι θα κάνει, αλλά θέμα του μαγαζιού. Αν δεν θέλουμε να μας τα τρώνε, τότε βάζουμε σωστά τα στοιχεία για τα μαγαζιά. Ανέφερα στην ερώτησή μου πως υπάρχουνε μαγαζιά που με το που πάς σου βγάζουνε τιμοκατάλογο. Και άλλα που κάνεις παιχνίδι μέσα. Αλλά αν περάσεις χωρίς συνεννόηση πιο πριν μπορείς να φας φόλα και να σου ππούνε έλα αύριο πάλι.
Βοηθάμε τους άλλους όταν τους λέμε τον τρόπο, το να κάνεις τον έξυπνο δεν βοηθάει.
Και μην αρπάζεσαι.
μυαλό πολύ δεν έχω, αλλά μου φτάνει για να καταλάβω στοιχειώδη πράγματα.
Όπως κατάλαβα πως εσύ δεν μας είπες τι έκανες, ενώ ο νασσίνιο μας είπε.
Όπως κατάλαβα πως εσύ δεν μας είπες τι έκανες, ενώ ο νασσίνιο μας είπε.
Η ΠΑΟΛΑ δεν εργαζεται πλέον στο εν λόγο κολέγιο....
από όσο ξέρω έχει αποχωρίσει από Ελλάδα...
το θεμα ειναι οτι σε επισκεψεις σε τετοιου ειδους μαγαζιων υπαρχει πιθανοτητα να φας και την φολα σου. . . .Κι εγω σας ειπα τι έκανα....
Παιδιά,δεν εχει νόημα να πλακωνόμαστε μεταξύ μας.....Το συγκεκριμένο είδος "μπουρδέλλου",γιατί για μπουρδέλλα πρόκειται,θέλει "ειδικό" τρόπο αντιμετώπισης που ποικίλλει ανάλογα με την περίπτωση.Εχετε ας πούμε ποτέ αντιμετωπίσει πρόβλημα συνεννόησης στη Στουρνάρη? φαντάζομαι πως οχι...
Τώρα κι εμας μας τρώει ο κωλαράκος μας....Πάμε κάπου,περνάμε καλά χωρίς προβλήματα και μετά θέλουμε να ψάξουμε κι αλλού...Ε,το "αλλού" έχει πάντα το στοιχείο της αμφιβολίας....
λοιπον εγινε συνενοηση με την σονια κατ'αρχας που πηρε την συμφωνη γνωμη της σεριφισσας πριν αρχισω το προγραμμα και μεσα στο δωματιο. η συννεονοηση εγινε πρωτα με την κοπελα και με την συμφωνη γνωμη της σεριφφισας. οκ? κατανοητος?όταν έκανα την ερώτηση είχα διαβάσει όλες τις σελίδες μία μία. Δεν είδα πουθενά να το γράφεις το πώς το έκανες. Μόνο το πόσα έδωσες και τι έκανες μέσα στο δωμάτιο.
Μίλησες για ντηλ και πως πήγαν οι κοπέλες και ρωτήσανε. Εδώ έλεγες πως θα τρέξουνε να σε σταματήσουνε στην πόρτα.
Σταράτη απάντηση μπορείς να δώσεις; Γράφουμε ΄δυο ώρες ενώ θα μπορούσες να πεις μια κουβέντα: μίλησα με την πορτιέρισα, ή συνεννοήθηκα με την κοπέλα στο δωμάτιο ή της ξεκίνησα το μπαλαμούτι και βγήκε στην πορεία...απλά πράγματα όπως λες και εσύ. 30 ποστ για μια απάντησή σου.
Αν δεν θες να πεις, κάνε τον έξυπνο, νο προμπλεμ.
δε είναι έτσι...υπάρχει η πιθανότητα αν δεν συνεργαζόμαστε ή αν πας αγαθός. Και αυτό είναι την πρώτη φορά όχι συνέχεια. Ακόμα απάντηση δεν έχω λάβει.το θεμα ειναι οτι σε επισκεψεις σε τετοιου ειδους μαγαζιων υπαρχει πιθανοτητα να φας και την φολα σου. . . .
κατανοητός...είδες τι εύκολο που ήτανε;λοιπον εγινε συνενοηση με την σονια κατ'αρχας που πηρε την συμφωνη γνωμη της σεριφισσας πριν αρχισω το προγραμμα και μεσα στο δωματιο. η συννεονοηση εγινε πρωτα με την κοπελα και με την συμφωνη γνωμη της σεριφφισας. οκ? κατανοητος?
Εχει φυγει εδω και 1,5 μηνα.Τωρα δουλευει στο εξωτερικο.απάντηση δεν έχω λάβει ακόμα σύντροφοι...
Σωστοs o iblis.Επισηs ξεχασα να αναφερω οτι εγω ερωτηση τουs εκανα,ποσα θελουν για 2η φορα.Και το μαγαζι απαντησε οτι θελει 160 ευρω.Αυτο δεν παει να πει οτι συμφωνησα και εγω.βεβαιως , αλλα υπαρχει και ενα στερεοτυπο
οσον αφορα τις τιμες...
οταν ζητανε 160 για μια ωρα - δυο μπαλακια ειναι υπερβολικο
Νασαι καλά βρε συναγωνιστή, με συγκίνησες πρωί πρωί....
Ένιωσα σαν να ήμουνα εγώ στην θέση σου.....
Άντε βρε και όποιος πάρει ντουετακι πρώτος να γράψει εντυπώσεις....
Νασαι καλά βρε συναγωνιστή, με συγκίνησες πρωί πρωί....
Ένιωσα σαν να ήμουνα εγώ στην θέση σου.....
Άντε βρε και όποιος πάρει ντουετακι πρώτος να γράψει εντυπώσεις....