Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ενα ποστ ηταν, το οποιο αναφεροταν στου spermbob, στο οποιο κοπηκε ενα ιδιαιτερως υβριστικο σημειο

ητανε και η δικια μου απαντηση σε αυτο το ποστ η οποια δεν ητανε υβριστικη!!
αλλα μαγκια σας εχετε το μαχαιρι εχετε και το πεπονι καλα κανετε!!!
και απο οτι βλεπω ο αλλος ''μαγκας'' συνεχιζει τις ειρωνιες του και αυτος καλα κανει!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
sorry  αλλα δεν με καλυπτει  η εξηγηση!!!
ποτε δεν εχω ξεκινησει καβγα!!παντα οπου εχω προκληθει εχω απαντηση (σε κοσμια νομιζω )πλαισια!!

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
ητανε και η δικια μου απαντηση σε αυτο το ποστ η οποια δεν ητανε υβριστικη!!
αλλα μαγκια σας εχετε το μαχαιρι εχετε και το πεπονι καλα κανετε!!!
και απο οτι βλεπω ο αλλος ''μαγκας'' συνεχιζει τις ειρωνιες του και αυτος καλα κανει!!!

μονο η δικη σου ηταν, που αναφεροταν σε κατι που πλεον αφου ειχε κοπει , δεν ειχε νοημα ως απαντηση

το οτι βγηκε το δικο σου ποστ, δεν ειχε σχεση με κοσμιοτητα ή λογοκρισια, απλα πλεον φαινοταν ασχετο

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
αυριο το πρωι χαιρετω την  υπολοιπη παρεα και τερμα!!
ουτος η αλλος δεν προσφερω κατι στο θεμα του σαιτ!!

fylisihos

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
...είναι για λύπηση οι φιλοι αεκτζήδες, για λύπηση. Μια ζωή τρίτοι σαν τον Ρομπαξ που τρωει το καπέλο του (αυτός τουλάχιστον είχε και κανα φραγκο). Σαν το κογιοτ!!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Kαλησπέρα!

Ο "monimo sex" απουσιάζει και από τον κατάλογο των μελών. (Θα ξαναδώ αργότερα μήπως έκανα λάθος). Δεν μπορώ να γνωρίζω αν διαγράφτηκε μόνος του ή μπαναρίστηκε.

Φίλε nik30, εδώ κάποιοι λίγοι έχουν το δικαίωμα να ειρωνεύονται και να προκαλούν. Αν απαντήσεις στο ίδιο ύφος, μπορεί (όχι σίγουρα) να μην είναι και τόσο καλό για σένα....

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
μονο η δικη σου ηταν, που αναφεροταν σε κατι που πλεον αφου ειχε κοπει , δεν ειχε νοημα ως απαντηση

καταρχην δεν εχω κατι συγκεκριμενα μαζι σου αλλα δεν μπορεις ΕΣΥ να κρινεις αν εχει νοημα η οχι!!
αυτο που μπορεις να κανεις (ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ) ειναι να σβηνεις τα ποστ!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Kαλησπέρα!

Ο "monimo sex" απουσιάζει και από τον κατάλογο των μελών. (Θα ξαναδώ αργότερα μήπως έκανα λάθος). Δεν μπορώ να γνωρίζω αν διαγράφτηκε μόνος του ή μπαναρίστηκε.

Φίλε nik30, εδώ κάποιοι λίγοι έχουν το δικαίωμα να ειρωνεύονται και να προκαλούν. Αν απαντήσεις στο ίδιο ύφος, μπορεί (όχι σίγουρα) να μην είναι και τόσο καλό για σένα....

καμια σχεση!!!η απαντηση μου στα λεγομενα του μαγκα(να βαλουμε στο αβαταρ μας την εικονα και στον κωλο μας γιατι χωραει οπως χωραει και η πουτσα του θρυλου)
ηταν οτι επιτελους αποκαλυφθηκε και οτι στο επιπεδο του δεν μπορω να απανταω  και να κανω συζητηση μαζι του!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
αφου αυτα που γραφω προσβαλουν καποιους τα σβηνω εγω!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
το οτι αναφερομαι στην ρουλι δεν σημαινει οτι της κανω επιθεση, τα ιδια θα ελεγα στον οποιονδηποτε moderator!!
η ρουλι(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ MODERATOR) εφαρμοζουν την ηθικη και τους κανονες του σαιτ!!!
δικο τους ειναι οτι θελουν κανουν!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλά ρε πούστη μου τι θέλουν οι γυναίκες εδω μέσα κ σβήνουν ποστ.Ρε δεν πάμε καλά.Νίκο σταμάτα να εκνευρίζεσαι κ αναλαμβάνω εγώ .Κ θα συνεχίσεις να γράφεις κανονικά.Κάτσε να μπουν λίγο κάποια πράγματα στην θέση τους  εδώ μέσα.Εντάξει είπαμε να μας ειρωνευτούν αλλά όχι να σβήνουν κ οι άσχετες αυτά που γράφουν λες κ τους πέφτει λόγος.Νίκο cool.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Καλά ρε πούστη μου τι θέλουν οι γυναίκες εδω μέσα κ σβήνουν ποστ.Ρε δεν πάμε καλά.Νίκο σταμάτα να εκνευρίζεσαι κ αναλαμβάνω εγώ .Κ θα συνεχίσεις να γράφεις κανονικά.Κάτσε να μπουν λίγο κάποια πράγματα στην θέση τους  εδώ μέσα.Εντάξει είπαμε να μας ειρωνευτούν αλλά όχι να σβήνουν κ οι άσχετες αυτά που γράφουν λες κ τους πέφτει λόγος.Νίκο cool.

καλησπερα dark!!
ειναι αδικο να κανεις επιθεση στην ρουλι!!οπως ειπα η ρουλι ενεργησε οπως ο οποιοσδηποτε Moderator!!
εγω δεν εχω τιποτα με την  ρουλι και θα με ενοχλησει αν το πατε προσωπικα μαζι της!!
δεν υπηρχε περιπτωση για ειρωνια να γινει τετοιο θεμα τις ειρωνιες τις αντιμετωπιζω απλως οι ''κανονες'' δεν μου αρεσουν!! αυριο χαιρετω τους υπολοιπους

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
καλησπερα dark!!
ειναι αδικο να κανεις επιθεση στην ρουλι!!οπως ειπα η ρουλι ενεργησε οπως ο οποιοσδηποτε Moderator!!
εγω δεν εχω τιποτα με την  ρουλι και θα με ενοχλησει αν το πατε προσωπικα μαζι της!!

Να πάψει να κάνει διακρίσεις.Τόσην ώρα κανένας mod δεν μίλησε στον sperm bomb για τις ειρωνείες του κ ότι έχει κάνει το ρεντ μπουρδέλο.Με τις ειρωνείες φτάσαμε +200 μηνυματα σήμερα.Κ εξάλλου υπάρχουν τόσοι άντρες mods που τα καταφέρνουν καλύτερα στα οπαδικά.Κ σήκωνε το τηλ.όταν σεπαίρνουν.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
sorry για το τηλ αλλα δεν μπορω να μιλησω τωρα(ειμαι στην δουλεια)!!!!
το ποστ που εσβησε ηταν του αλλου εμενα εσβησε την απαντηση!!
οπως ειπα ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΥΛΗ

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλο βραδυ μαγκες τα λεμε αυριο !!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΟΚ τότε,αφού δεν έχεις πρόβλημα δεν ξέρω με ποιαν,κάτσε ήσυχα-ησυχα κ συνέχιζε να γράφεις στο θρεντάκι μας κ μην λες ότι θα φύγεις κ δεν θα γράφεις γιατί θα σε δείρω(λέμε τώρα).Αν είναι δυνατόν λόγω των κάφρων να διαλυθόύμε εδώ μέσα.

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
παιδια καλησπερα μολις γυρισα απο ταξιδι (ξυνο μου βγηκε) απο οτι διαβασα βγαλαν γλωσσα οι αλοθρησκοι . Λοιπον ηρεμια φιλε νικ αστους να εκτηθονται εμεις δεν ειμαστε ΑΕΚΑΡΕΣ μονο στα ευκολα αλλα και στα πολυ δυσκολα .... Φιλαρακο νταρκ και εσυ εκει που πηγες ξυνο σου βγηκε ελπιζω ολα τα αλλα να ηταν τελεια . Ερχονται δυσκολες μερες μεχρι το καλοκαιρι αλλα εμεις εκει ..
Μπραβο στους βαζελους αξια μας νικησαν αλλα εως εδω .
Καλη συνεχεια στην εβδομαδα και ελπιζω σε ενα καλο αποτελεσμα (δεν λεω προκριση) να μας δωσει φτερα για μια καλυτερη συνεχεια στο πρωταθλημα.
ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ.
ΝΑΙ στην ελευθερη εκφραση αποψεων - σχολειων ΟΧΙ στην καφριλα.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Έχω πρόβλημα στο γραφίο με τη γραμμή και δεν ξέρω αν φτιαχτεί και αύριο. Με έδειχνε online σήμερα αλλά δεν ήμουν. Να είστε σίγουροι ότι μόλις αναλάβω δράση πάλι ΟΛΟΙ θα μπουν στη θέση τους. Υπομονή.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα σε όλα τα αετόπουλα.Υπομονή για άλλη μία χρονιά...

[move]  ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!![/move]

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Λυπάμαι που βλέπω ότι τα πράγματα έφτασαν σε αυτό το σημείο και ακόμα περισσότερο λυπάμαι που βλέπω δυο αξιόλογα κατ' εμέ μέλη (dark, Spermbob) να αντιδικούν. Κατά την ταπεινή μου γνώμη έχουν και οι δύο εν μέρει δίκιο και εν μέρει άδικο.

Το ότι υπάρχουν μέλη που δεν ασχολούνται με την θεματολογία του site είναι σωστή παρατήρηση από την άλλη όμως είναι ένα πραγματικό γεγονός. Όταν υπάρχουν άτομα που μας μιλάνε για την κάθε λογής καύλα τους (be it Στάλιν, μηχανές ή ακόμα και ταινίες) δεν βλέπω λόγο γιατί κάποιος να μην γράφει και για την ΑΕΚ. Το thread έχει απήχηση, σεβαστό λοιπόν.

Από την άλλη, ο φίλος dark μας τα έχει ζαλίσει λίγο με τις αντιγαυρικές ψηφοφορίες. Εντάξει, (κατα)λάβαμε το μήνυμα. Από εκεί και πέρα, το να γράφεις συνεχώς για διαιτητές ή την (δυστυχώς μηδαμινή) ευρωπαϊκή πορεία του θρύλου, καταντά βαρετό και ίσως για κάποιους εκνευριστικό.

Θα μπορούσαμε ίσως να συμφωνήσουμε σε ένα modus vivendi. Από την στιγμή που πλέον κάθε ομάδα έχει το δικό της thread, ας περιοριστούν οι φίλαθλοι της σε αυτό και αν είναι να γράφουν σε άλλα, ας το κάνουν για να πουν κάτι το εποικοδομητικό. Είναι ντροπή να κλειδώσει ένα κατά βάση αξιόλογο thread.

@nik30: Μην ταράζεσαι. "Θύματα" του moderating έχουμε πέσει όλοι. Και το λέω αυτό γιατί και εμένα (πχ.) έχουν σβηστεί μηνύματα, όταν σβήστηκε και το μήνυμα στο οποίο αναφέρονταν. Λογικό είναι, όταν εκλείπει η πρόκληση να είναι αλυσιτελής και η απάντηση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom