redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Ε για αυτό το λέω ρε τύπε Στον Άρη είχε κάνει παπάδες πάντως 2 γκολάκια μας είχε καρφώσειαυτος εκοψε την μπαλα ειναι καρδιοπαθης
γιατι ειμαστε προβατα γι αυτο!!!ο σκοκο ηταν μοναδικος...αλλα πλεον δεν ειναι αυτος που ηταν κ δεν θα ειναι σιγουρα αυτος που ηταν...απλα θελουν να μας "τρελανουν"..κ εμεις τα πιστευουμε..αντι να κυνηγησουν νεους ταλανταχους παιχτες με λιγοτερα χρηματα..και ξοδευοντας αρκετα σε scouters..εμεις τρεχουμε πισω απο 30χρονους ακριβους που δεν ξερουμε αν θα πιασουν...γι αυτο δεν θα παμε μπροστα σε αυτην την χωρα (ΚΑΙ στο ποδοσφαιρο)
παπαγαλακια ειναι κ αυτη φιλε μου..μην μασας κουτοχορτο...οτι τους πουν αυτο κανουν..ανεκαθεν αυτο γινοταν..Δεν λεω για τους οπαδους λεω για τους δημοσιογραφους που ολο κανουν αφιερωματα μαζεμενα
παπαγαλακια ειναι κ αυτη φιλε μου..μην μασας κουτοχορτο...οτι τους πουν αυτο κανουν..ανεκαθεν αυτο γινοταν..
O Mπουανανότε δεν είχε σκοτώσει άνθρωπο;
Ε κάτι τέτοιο ρε τύπε δεν θυμάμαι καλά μετά είχε ψυχολογικά πάντως για την Άεκ καλή περίπτωση είναισκοτωνω σημαινει προθεση αυτος τρακαρε με αλλους τρεις στο αμαξι αυτος γλυτωσε οι αλλοι πεθαναν ακαριαια....
Ε κάτι τέτοιο ρε τύπε δεν θυμάμαι καλά μετά είχε ψυχολογικά πάντως για την Άεκ καλή περίπτωση είναι
μουνιαροςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςελα πισω μωρη καβλα να μην μου μεινει σταγονα
www.aek365.com/a-398815/proxwraei-me-kabbatha-h-aek.htm]http://www.aek365.com/a-398815/proxwraei-me-kabbatha-h-aek.htm[/url]
μουνιαροςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
δεν γνωριζω φιλαρακι...λογικα θα αποσυρθηκε λογω οικογενειας..ετσι κανουν σχεδον ολες....
η Γιωτα Γκιουζελη ξερεις που παιζει τυπε γιατι εχει χαθει
δεν γνωριζω φιλαρακι...λογικα θα αποσυρθηκε λογω οικογενειας..ετσι κανουν σχεδον ολες....
Σου χω πει μην διαβαζεις γαυρο, τίποτα εσύ.αμα το Τζακ Ποτ του Τζοκερ φτασει τα 30 μυρια τοτε θα κανουμε μεταγραφες
ναι αδερφε...μην εκανε και 2ο δεν ξερω...παντως ενα εχει σιγουραΓιατι εχει παιδι τυπε?
Σου χω πει μην διαβαζεις γαυρο, τίποτα εσύ.