redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ο Καρίγιο είναι καλύτερος ξαδερφε!Μεγαλη παικτουρα τυπε, γιατι δεν τον παιρνετε εσεις?
ο Καρίγιο είναι καλύτερος ξαδερφε!
Όταν θα κλείσει στην Ίντερ να δω τι θα πεις τύπεοι εφημεριδες κοντευουν να τον ανεβασουν στα τριαντα εκατομμυρια τιμη πωλησης ξαδερφε
Όταν θα κλείσει στην Ίντερ να δω τι θα πεις τύπε
Ξαδερφε αυτός ο Σαμπαλι τι ρολο βαραει?
ποιος ειναι πιο πουτανας γιος;αυτος που εβαλε μπραβους να τον σκοτωσουν η ο ιδιος;για σενα...
"Όμως από ευθιξία και προκειμένου να προστατεύσω το κύρος της Κ.Ε.Δ και της Ε.Π.Ο., θέτω την παραίτησή μου στην κρίση της.
Δυστυχώς μετά την απόπειρα φυσικής μου εξόντωσης, ακολουθεί δεύτερη επίθεση με σκοπό τη φυσική και ηθική μου εξόντωση."
Για την απόπειρα της φυσικής του εξόντωσης είπε όμως ψέμματα. Τότε δε σκέφτηκε να προστατεύσει το κύρος της Κ.Ε.Δ και της Ε.Π.Ο; Πουτάνας γιος
Και αυτός που έβαλε μπράβους, αλλά και ο Ζωγράφος που είπε ψέμματα. Τον μεν δεν ξέρω ποιος είναι, τον δε όμως που είπε ψέμματα (όπως αποδείχτηκε) μπορώ να τον λέω πουτάνας γιο και καραπουσταρα, γιατί δεν είχε τ αρχίδια να πει σ αυτούς που του είπαν να πει ψέμματα "όχι"ποιος ειναι πιο πουτανας γιος;αυτος που εβαλε μπραβους να τον σκοτωσουν η ο ιδιος;για σενα...
Και αυτός που έβαλε μπράβους, αλλά και ο Ζωγράφος που είπε ψέμματα. Τον μεν δεν ξέρω ποιος είναι, τον δε όμως που είπε ψέμματα (όπως αποδείχτηκε) μπορώ να τον λέω πουτάνας γιο και καραπουσταρα, γιατί δεν είχε τ αρχίδια να πει σ αυτούς που του είπαν να πει ψέμματα "όχι"
Εννοείς για του χρόνου;Κανε κανα σχολιο σεντονι για τα μεταγραφικα και τους στοχους φετος και ασε τον Χρηστιδη
Εννοείς για του χρόνου;
Για μεταγραφικά τ έχω πει. Η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει 4-5 11αδάτους, έχει κλείσει έναν ακόμα (τον Πορτογάλο). Θέλει ακόμα 5-6 11αδάτους. Κάτι μαλακία περί του Ολλανδού απλά τα διαβάζω και γελάω (δε θα εξηγήσω το γιατί, ο καθένας το καταλαβαίνει που έχει λίγο μυαλό).
Για πρωτάθλημα του χρόνου λίγο δύσκολο το βλέπω (έχει να κάνει με το τι θα ρίξει και ο χοντρός ή αν θα πουλήσει σανό, και αν έχει βοήθεια από τον γνωστό μηχανισμό). Θεωρώ πιο λογικό στόχο το να μπει στη 3άδα μέσα. Ο Ιβάν μπορεί ν έχωσε λεφτά αλλά μ αυτά που έχει κάνει στα τελευταία ματς το γαμάει το θέμα. Ο Αλαφού έχει θεωρώ έναν πολύ καλό προπονητή, δουλευταρά και με 3-4 καλούς παίκτες που έχει, κάνει παπάδες (αν ήταν άλλος αυτός ο ΠΑΟ δε θα έμπαινε πλέι-οφ). Το θέμα είναι πόσο θ αποδυναμωθούν ή ενισχυθούν ο Αστέρς και ο Ατρόμητος.
Αυτά
Ο Μενσα Μπονσου έκανε τελικά εκείνη την press conferance για το τι εγινε με τo ντοπινγκ?
Όχι.Στους εντεκαδατους συμπεριλαμβανεις τον Πιατελλα και την Μπαρμπι?
Φτωχουλης ειναι ο Τιγρης και δεν μπορει να φερει παιχτες σαν τον Φαν Ντερ Φααρτ? Μην ξεχνας οτι νοιαζονται να πουλησουνε και διαρκειας φετος
Όχι.
Γιοχανσον, Μάνταλος, Μπακάκης (όταν γυρίσει με το καλό), Κολοβτσιος, και Αραβίδης (εγώ πιστεύω ότι μπορεί άνετα να σταθεί Α Εθνική. Απ εκεί και πέρα θέλει τέρμα, δεξί μπακ, κεντρικό αμυντικό, έχει πάρει τον Πορτογάλο για το κέντρο, 2 εξτρεμ, και φορ. 6 11αδάτες μεταγραφές.
Πάλι τ ίδια θα λέμε; Φτωχούλης δεν είναι αλλά το θέμα πιο είναι; Να ρίξει 10-15 μύρια (λέω τώρα) και μετά να έχουμε πάλι τ ίδια, ή να κάνει σοβαρές μεταγραφές (και γιατί όχι λαβράκια; ). Ο Ολλανδός είναι 32 ετών, έχει να παίξει σοβαρή μπάλα δε θυμάμαι και εγώ από πότε, θέλει και 4 μύρια. Όχι. Δε χρειαζόμαστε άλλον Γκουτζιοσεν. Προτιμώ έναν Κασάμι για την ΑΕΚ παρά έναν Αφελάι ή Σαβιόλα.
Ερχόμαστε...
Με Ανέστη Αραβίδη και Πλατέλα!
Μπορέι να αργήσουμε λίγο...φάτε!