gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Είπα εγώ ποτέ ότι έχουμε ανίκητη ομάδα?μα γατί το λες;;; Αφού έχετε ανίκητη ομάδα!!
Είπα εγώ ποτέ ότι έχουμε ανίκητη ομάδα?μα γατί το λες;;; Αφού έχετε ανίκητη ομάδα!!
γιατί; δεν μπορούσατε να χάσετε τη δεύτερη θέση με ισοπαλίες; έπρεπε να τρώτε τεσσάρες;...ηρέμησε θα σου στείλω κάποια στιγμή πμ είναι μέσα στο κόλπο η ιστορία.....
άσε τώρα γιατί αν τα πούμε εδώ θα πλακώσουν οι γραφικοί...
θα έρθεις στης 22/5 στο τσιμπούσι?Είπα εγώ ποτέ ότι έχουμε ανίκητη ομάδα?
όχι ρε συ! ο Κωτσάνογλου!Είπα εγώ ποτέ ότι έχουμε ανίκητη ομάδα?
ρε συ...δεν καταλαβαν πως το κάνανε επίτηδες οι παίκτες...βλέπεις πού να καταλάβουν αυτοί πως όλοι ήταν συνεννοημένοι (έ,ρε σενάρια) για να έρθει ακριβώς τέτοιο σκορ....Απο Sportfm :
Περίπου 150 οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να εκφράσουν στα μέλη της αποστολής της ομάδας τη δυσαρέσκειά τους για τη συντριβή με 4-0 από τον Άρη. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ σε συνεννόηση με αυτούς του αεροδρομίου και υπό το φόβο επεισοδίων «φυγάδευσαν» την αποστολή από την πίσω πόρτα και το πούλμαν αποχώρησε χωρίς προβλήματα από το χώρο του αεροδρομίου
Ερωτηση : Γιατι τετοια συμπεριφορα στους πρωταθλητες που ηταν η καλυτερη ομαδα στην Ελλαδα ?
Η απάντηση είναι εύκολη φίλε!Θυμίσου τι έγινε μετά την 4άρα που σας ρίξαμε!Το ψάχναμε για 2-3 μέρες το πούλμαν με την αποστολή της ομάδας!Γιατί???Απο Sportfm :
Περίπου 150 οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να εκφράσουν στα μέλη της αποστολής της ομάδας τη δυσαρέσκειά τους για τη συντριβή με 4-0 από τον Άρη. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ σε συνεννόηση με αυτούς του αεροδρομίου και υπό το φόβο επεισοδίων «φυγάδευσαν» την αποστολή από την πίσω πόρτα και το πούλμαν αποχώρησε χωρίς προβλήματα από το χώρο του αεροδρομίου
Ερωτηση : Γιατι τετοια συμπεριφορα στους πρωταθλητες που ηταν η καλυτερη ομαδα στην Ελλαδα ?
καλά αυτοί μια ζωή βλέπουν το δέντρο και δεν βλέπουν το δάσος....Η απάντηση είναι εύκολη φίλε!Θυμίσου τι έγινε μετά την 4άρα που σας ρίξαμε!Το ψάχναμε για 2-3 μέρες το πούλμαν με την αποστολή της ομάδας!Γιατί???
Η απάντηση είναι εύκολη φίλε!Θυμίσου τι έγινε μετά την 4άρα που σας ρίξαμε!Το ψάχναμε για 2-3 μέρες το πούλμαν με την αποστολή της ομάδας!Γιατί???
Δεν θυμάσαι καλά!Είχε μαζευτεί αρκετός κόσμος στο Ρέντη και περίμενε την αποστολή!Δεν θυμάμαι πόσο κόσμο είχατε στο γήπεδο την επόμενη αγωνιστική...αλλά είσασταν ακόμη πρώτοι μετά την 4άρα!Δεν είναι το ίδιο...Για προληψη αλλα εμεις οι οπαδοι δεν καναμε κατι. Αντιθετως την επομενη αγωνιστικη γεμισαμε το Καραισκακη και σπρωξαμε την ομαδα. Αληθεια εσεις αν παιζατε εντος μεθαυριο ποσοι θα ησασταν ? Πανω απο 3000 ? Επισης εμεις πριν την 4αρα που μας ριξατε δεν τους αποθεωναμε ουτε ηταν οι πρωταθλητες της ...καρδιας μας.
Εσύ γάμισες τώρα με ξένα αρχίδια και είσαι χαρούμενος?Γιατί έχω μετρήσει περίπου 150 σελίδες να γράφετε για την 4αρα σε μας και άλλες τόσες για το CAS. Όμως για τη δική σας ήττα από τον ΠΑΟ με τεσσάρα γράψατε 2 σελίδες. Και γιαυτό τσιμπήσατε και δεύτερη τεσσάρα μπας και ξυπνήσετε "ανίκητη" ομάδα του "ηθικού" πρωταθλητή Ρίμπο.
Περίμενε, αύριο θα βγει και θα πει πως έπαιξε σε λάθος θέση. Αλήθεια έπαιξε ο κομπάρσος του θεού;
Μην ανοίγεσαι...έχεις κι εσύ ματς με τον βάτραχο...και μάλιστα πιο σημαντικό!Κρύβε λόγιααααααααΟ Βατραχακος σας τεσσαρισε κανονικα!!!!!!!!!!!!!!!!
36 ειναι πολλα!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν θυμάσαι καλά!Είχε μαζευτεί αρκετός κόσμος στο Ρέντη και περίμενε την αποστολή!Δεν θυμάμαι πόσο κόσμο είχατε στο γήπεδο την επόμενη αγωνιστική...αλλά είσασταν ακόμη πρώτοι μετά την 4άρα!Δεν είναι το ίδιο...
Εγω μπορει να τα ρουφηξω,αλλα εσεις δεν ισχυριζοσατε οτι η αδεκαρα παιζει την καλυτερη μπαλα και ο Κωστενογλου ειναι προπονηταρας!!!!!!!!!!!!Μην ανοίγεσαι...έχεις κι εσύ ματς με τον βάτραχο...και μάλιστα πιο σημαντικό!Κρύβε λόγιαααααααα
Όχι εγώ φίλε!Ας σου απαντήσουν αυτοί που τα λέγανε...αν τα λέγανε!Σε κάποια χρονικά διαστήματα η ΑΕΚ έπαιξε την καλύτερη μπάλα αλλά γενικά και οι 3 ήταν για τον μπούτσο!Ο Κωστένογλου εννοείται ότι δεν είναι προπονηταράς!5 ματς έχει κοουτσάρει όλα κι όλα!Με τι εμπειρία???Εγω μπορει να τα ρουφηξω,αλλα εσεις δεν ισχυριζοσατε οτι η αδεκαρα παιζει την καλυτερη μπαλα και ο Κωστενογλου ειναι προπονηταρας!!!!!!!!!!!!
Κοιτα να δεις εγω απο τον Θρυλο που Ευρωπη επιξε καλα αλλα στην Ελλαδα σερνοταν αυτο που καταλαβα ειναι οτι η ομαδα μου χρειαζοταν αλλους 5-6 Γκαλλετιδες ,για να μην τα φτυσουν και προπονητη που να μην τον γραφουν στα αρχιδια τους οι παικτες,αοσο αφορα την ΑΕκ αμα δεν εχεις λεφτα αυτα παθαινεις και αγωνιστικα και παραγοντικα,αλλα με τις εφημεριδες ο Ντεμακος εχει αριστες δημοσιες σχεσεις,τρωει 4 απο Παο και ουτε γατα ουτε ζημια τρωει ο Θρυλος και ο Βαζελος καταστροφη κυριου.Όχι εγώ φίλε!Ας σου απντήσουν αυτοί που τα λέγανε...αν τα λέγανε!Σε κάποια χρονικά διαστήματα η ΑΕΚ έπαιξε την καλύτερη μπάλα αλλά γενικά και οι 3 ήταν για τον μπούτσο!Ο Κωστένογλου εννοείται ότι δεν είναι προπονηταράς!5 ματς έχει κοουτσάρει όλα κι όλα!Με τι εμπειρία???