Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (1 μέλη και 57 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ντεμουνίτιδα...κουτόχορτοοοοοοοοοοοοοοοο

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
και τι να κάνουμε να ασχολούμαστε με εσένα τον ηλίθιο?
δεν πάτε στο θρεντ σας να κάνετε καμιά αλαξωκολιά...
Που είσουνα εξαφανισμένη μωρή πορνόγρια?Μέτραγες τις ψω  λές που μαζέψατε πάλι?Εσύ γιατί έρχεσαι στο θρεντ μας μωρή?Σου αρέσει η κόκκινη τσαπού έτσι?

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ην
λοιπόν όταν χάνεις...αγχώνεσαι...χαχα
δεν αγχώνομαι και είμαι εδώ και ο άλλος ο δικός σας ο παπάρας την πέταξε την μαλακία ότι την έχουμε κάνει..
δηλαδή τι ζητάτε να μην ασχοληθούμε λίγο και με το σπίτι μας την οικογένεια μας...
εγώ πριν λίγο γύρισα από την δουλειά δεν θέλω σαν άνθρωπος να φάω?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Τελικα υπαρχει "θεος" που τιμωρει την αλαζονεια,την υπερβολη,τη διαστρεβλωση και το κομπλεξισμο,αυτων που στηριζομενοι σε μια και μονο ευρεια νικη,εστησαν αυτο το ανεκδιηγητο και εμετικο παραμυθι περι δηθεν πραγματικων και μη πραγματικων πρωταθλητων.Αυτοι που το εκαναν αυτο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ παρα δεκανικια και φερεφωνα της σαπιας διοικησης του Ντεμη.
Ευχομαι ο ιδιος "θεος",να δωσει φωτιση σε αυτους που ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ την ΑΕΚ,ωστε να συνειδητοποιησουν το που βρισκεται το πραγματικο προβλημα,ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ της ΑΕΚ και ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ...
Γιατι δε φταιει η παραγκα και ο Γκαγκατσης που η ΑΕΚ ειναι πιο φτωχη ομαδα σε μπατζετ απο Ολυμπιακο και ΠΑΟ...
Δε φταιει η παραγκα και ο Γκαγκατσης που "καποιοι" μεσα στην ΑΕΚ,ΔΕΝ θελουν η ομαδα να παει μπροστα...Να περασει στα χερια ΣΟΒΑΡΩΝ επενδυτων-Βλεπε Μελισσανιδης,που οταν την ειχε στα χερια του,η ΑΕΚ ηταν πραγματικα μεγαλη...
Ο ΠΑΟ και η οικογενεια Βαρδινογιαννη,αργησε,αλλα το πηρε χαμπαρι...Με πορδες,ΔΕΝ ΒΑΦΟΥΝ ΑΥΓΑ...Πρεπει να γινουν επενδυσεις για να ξεριζωθει η αυτοκρατορια Κοκκαλη...
Στο χερι λοιπον της ΑΕΚ ειναι να γυρισει σελιδα και να ακολουθησει σε αυτη τη νεα εποχη,η να παραμεινει στη γωνια "κλαψουριζοντας" σα τη Βροχοπουλου για το δηθεν κλεμμενο πρωταθλημα...

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα
Μαμα φερε μου ενα σωβρακο να αλλαξω. εχω χεστει απο τα γελια.
Πριν μερικα χρονια ο Χαρι Κλιν που τοτε ηταν προεδρος στον Απολωνα Καλαμαριας, ελεγε ενα ανεκδοτο που ταιριαζει γαντι στην φετινη κλαψομουνα τη χανουμα.
Ελεγε λοιπον ο Χαρη:
Μια φορα κερδισαμε τον Εθνικο στο γηπεδο μας, και ετρεξαν οι φιλαθλοι μας και μου φωναζαν: Προεδρε χασαμε το πρωταθλημα μεσα απο τα χερια μας, κλαψ, κλαψ.

Χα χα χα χα. Μαμα κι αλλο σωβρακο, ξαναχεστηκα.
Και σημερα-αυριο που θα βγει και το μουνι στη Τηλεωραση να κλαιγεται,.... ερε γλεντια.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Που είσουνα εξαφανισμένη μωρή πορνόγρια?Μέτραγες τις ψω  λές που μαζέψατε πάλι?Εσύ γιατί έρχεσαι στο θρεντ μας μωρή?Σου αρέσει η κόκρολόγιο κινη τσαπού έτσι?
μαζέψου λίγο οκ? μαγκιές από το πληκτρολόγιο είναι τσάμπα μαγκιές...

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
κο κο κο κο κο κο κο κο κο κο πουστόγρια :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κο κο κο κο κο κο κο κο κο κο πουστόγρια :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
έλα ρε συ....σταμάτε πια κι εσύ. Δηλαδή τι κερδίζεις με αυτό για να καταλάβω. Είπαμε να κάνουμε την πλάκα μας εδώ μέσα. και να συζητάμε λίγο να περνάει η ώρα, όχι να βλέπουμε 2 κοκκόρια να μαλώνουνε χωρίς λόγο και χωρίς οφελος

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
έλα ρε συ....σταμάτε πια κι εσύ. Δηλαδή τι κερδίζεις με αυτό για να καταλάβω. Είπαμε να κάνουμε την πλάκα μας εδώ μέσα. και να συζητάμε λίγο να περνάει η ώρα, όχι να βλέπουμε 2 κοκκόρια να μαλώνουνε χωρίς λόγο και χωρίς οφελος
βλέπεις πως αρχίζουν οι προκλήσεις δεν σου λέω τίποτε άλλο.....

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Έχεις δίκιο αλλά με τσαντίζει ο παλιόπ  ουστας! ! !Δεν ξαναασχολούμαι με τον ξεκο  λιάρη.Τέλος

Tefktros

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Να δείς που ο Σωκράτης μετά τα άλλα 2 ματσάκια (με Πάνθηρες και ΠΑΟ) θα του δείχνει του λιγούρη και με τα δακτυλάκια των ποδιών.
Έχουμε και λέμε:
4 από ΠΑΟ
4 από Άρη
και έπεται συνέχεια Πρωταθλητές της τεσσάρας...

Ribo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ηρεμία. Εχθές μου χαλάσατε μια υπέροχη βραδιά αναμνήσεων μετά από τρίο με λεσβιακό που μου πέταξε τα μάτια έξω ...
Σήμερα με πονοκεφαλιάζετε με χαζομάρες μετά από ένα δύσκολο μήτινγκ με αντιπρόσωπο μαλακοπίτουρα που μου τα έπρηξε.
Χαλαρώστε. Αν βάλετε και οι δύο τόπο στην οργή και σταματήστε να είστε παρορμητικοί θα δείτε πως χωρίς προκλήσεις ενδεχομένως να μπορείτε να μιλήσετε και όμορφα. (είπα ενδεχομένως-δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά...)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Να δείς που ο Σωκράτης μετά τα άλλα 2 ματσάκια (με Πάνθηρες και ΠΑΟ) θα του δείχνει του λιγούρη και με τα δακτυλάκια των ποδιών.
Έχουμε και λέμε:
4 από ΠΑΟ
4 από Άρη
και έπεται συνέχεια Πρωταθλητές της τεσσάρας...

Ribo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
στο πρωτάθλημα δεν έχουν σημασία τα επιμέρους αποτελέσματα αν δεν επηρεάζουν ουσιαστικά την τελική κατάταξη. Περισσότερο με πείραξε που χάσαμε 1-0 από την Καλαμαριά παρά από την ΑΕΚ 4-0. Γιατί με την ΑΕΚ είναι ντέρμπι που μπορεί να βγεί οποιοδήποτε αποτέλεσμα, αλλά από την καλαμαριά...δεν περιμένω να χάσω αδερφέ.
Και η ήττα από την ΑΕΚ είχε τόση σημασία όση σημασία είχε και το γεγονός πως στα πέτρινα χρόνια ΠΑΟ και ΑΕΚ ρουφούσανε διαρκώς από εμάς. Δηαλδή καμία, γιατί στο τέλος ...παλι πέτρινος ήταν ο χρόνος κάθε φορά.
τα αποτελέσματα αυτά απλά αποτελούν τρόπο καλό να περάσουνε οι πρόεδροι τις μαλακίες τους και να μην βάζουνε χρήμα κάθε φορά που ζορίζονται...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τελικά υπάρχει Θεός και είναι με τον Κρόκους!Μας καταράστηκε και γίναμε τεσσαροεισπράκτορες! :priest:
Άντε ας τον παρουσιάσουν και αυτόν τον Δώνη...ας το πιούμε και αυτό το ποτήριον! :crazy:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τελικά υπάρχει Θεός και είναι με τον Κρόκους!Μας καταράστηκε και γίναμε τεσσαροεισπράκτορες! :priest:
Άντε ας τον παρουσιάσουν και αυτόν τον Δώνη...ας το πιούμε και αυτό το ποτήριον! :crazy:
μα γατί το λες;;; Αφού έχετε ανίκητη ομάδα!!

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ηρέμησε θα σου στείλω κάποια στιγμή πμ είναι μέσα στο κόλπο η ιστορία.....

άσε τώρα γιατί αν τα πούμε εδώ θα πλακώσουν οι γραφικοί...

g.s.m.arena

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
149
Πόντοι
2.277
καλησπερα και απο μενα αρχισατε τις 4αρες εσεις η πρωταθλητρια του γηπεδου

Stories