Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
ΕΠΟ και στράκια!!!!!

Συνημμένα

• gkagka.jpg
    gkagka.jpg
    66,6 KB · Εμφανίσεις: 20

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Kαλημέρα αδέρφια μου Ενωσίτες.
Η πρασπάθεια απαξίωσης του ΡΙΒΑΛΝΤΟ από την πλευρά των ψευτοπρωταθλητών συνεχίζεται.
Τώρα έχουν βγάλει όλους τους ηθικολόγους τους(Ελέ,Αλέκος,μπαρμπαΣάββας :jerking:) και προσπαθούν να μειώσουν έναν παίκτη που μας έκανε ΤΙΜΗ που ήρθε και αγωνίστηκε σε αυτό το μπουρδέλο που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ήθελα να ήξερα δεν καταλαβαίνουν πόσο γελειοποιούνται και πόσο τον ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ με αυτή τη προσπάθεια απαξίωσής του που επιχειρούν?
Νά'σαι καλά ρε ΡΙΜΠΟ και συνέχισε να τους θυμίζεις πόσο ρόμπες είναι.
Νά'σαι καλά και εσύ και η οικογένειά σου και όσοι αγαπάς, ΤΙΜΗ μας που φόρεσες τη φανέλα της ομάδας μας.

Συνημμένα

• ribo-4.jpg
    ribo-4.jpg
    19,3 KB · Εμφανίσεις: 22

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
το ποιο καλό θα είναι να μείει ο Ρίμπο και στην νέα περίοδο όταν θα μπαίνει στο τηγάνι να τους σηκώσει το χέρι με την 4άρα να γίνει κόλαση.....

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Kαλημέρα αδέρφια μου Ενωσίτες.
Η πρασπάθεια απαξίωσης του ΡΙΒΑΛΝΤΟ από την πλευρά των ψευτοπρωταθλητών συνεχίζεται.
Τώρα έχουν βγάλει όλους τους ηθικολόγους τους(Ελέ,Αλέκος,μπαρμπαΣάββας :jerking:) και προσπαθούν να μειώσουν έναν παίκτη που μας έκανε ΤΙΜΗ που ήρθε και αγωνίστηκε σε αυτό το μπουρδέλο που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ήθελα να ήξερα δεν καταλαβαίνουν πόσο γελειοποιούνται και πόσο τον ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ με αυτή τη προσπάθεια απαξίωσής του που επιχειρούν?
Νά'σαι καλά ρε ΡΙΜΠΟ και συνέχισε να τους θυμίζεις πόσο ρόμπες είναι.
Νά'σαι καλά και εσύ και η οικογένειά σου και όσοι αγαπάς, ΤΙΜΗ μας που φόρεσες τη φανέλα της ομάδας μας.

Συνημμένα

• 1003.jpg
    1003.jpg
    64,9 KB · Εμφανίσεις: 20

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Πόσταρε στο μπουρδελάκι σας γιατί τα πάμε καλά και εμείς με το copy-paste ;)

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Νά'σαι καλά ρε ΡΙΜΠΟ και συνέχισε να τους λες την ΑΛΗΘΕΙΑ, γιατί η ΠΟΥΤΑΝΑ η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ ειδικά όταν λέγεται από ένα τεράστιο μέγεθος σαν και εσένα.
ΜΕΓΑΣ είσαι ΡΙΜΠΟ.

Συνημμένα

• ribo-4.jpg
    ribo-4.jpg
    19,3 KB · Εμφανίσεις: 27

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Πόσταρε στο μπουρδελάκι σας γιατί τα πάμε καλά και εμείς με το copy-paste ;)
Φίλε μου όσο κι αν ψάξεις αντίστοιχες αλήθειες δεν θα βρεις .... Εμεις δεν απαξιώσαμε και μετά Θεοποιήσαμε παίκτες με τον τρόπο που το κάνατε εσεις (μέσω εφημερίδας) .... δυστυχώς τα γραπτά μένουν !!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Φίλε μου όσο κι αν ψάξεις αντίστοιχες αλήθειες δεν θα βρεις .... Εμεις δεν απαξιώσαμε και μετά Θεοποιήσαμε παίκτες με τον τρόπο που το κάνατε εσεις (μέσω εφημερίδας) .... δυστυχώς τα γραπτά μένουν !!!

Ακριβώς το αντίθετο!!!! Πρώτα κάνατε θεό τον Ρίμπο και μετά τον απαξιώσατε σαν τυπικοί γραφικοί μακάκες με τις φυλλάδες σας. Δυστηχώς τα γραπτά μένουν!!!!!

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Ακριβώς το αντίθετο!!!! Πρώτα κάνατε θεό τον Ρίμπο και μετά τον απαξιώσατε σαν τυπικοί γραφικοί μακάκες με τις φυλλάδες σας. Δυστηχώς τα γραπτά μένουν!!!!!
Βλέπεις ? .... Εγώ σε προκαλώ να μου ποστάρεις έστω και μια εφημερίδα ή ένα κείμενο που τον απαξίωσε σαν παίκτη .... όχι σαν άτομο ....δυστυχως γι αυτόν σαν άνθρωπος έχει απαξιωθεί από μόνος του ...

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Όπως ακριβώς το γράφεις φίλε μου μέσω εφημερίδας.
Που φυσικά αυτό δε λέει ότι εμείς συμφωνούμε με αυτά που γράφει μια εφημέριδα, σαν κάτι άλλα πρόβατα που έχουν για ευαγγέλιο το Φως και το Πρωταθλητή και αναμασούν ότι γράφουν.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Βλέπεις ? .... Εγώ σε προκαλώ να μου ποστάρεις έστω και μια εφημερίδα ή ένα κείμενο που τον απαξίωσε σαν παίκτη .... όχι σαν άτομο ....δυστυχως γι αυτόν σαν άνθρωπος έχει απαξιωθεί από μόνος του ...

Μισό, σε ετοιμάζω  ;)

Αυτό που λέει η φυλλάδα σας σήμερα για έτοιμα γκολ από λάθη αντιπάλων δεν είναι απαξίωση παίχτη???? Αλλά ποιά αξιοθρήνητη κωλοτούμπα θα το παραδεχτεί???? Άντε καλό πάσχα!!!!

Συνημμένα

• fyllada_perysi.jpg
    fyllada_perysi.jpg
    260,6 KB · Εμφανίσεις: 39
  • fyllada_fetos_2.jpg
    fyllada_fetos_2.jpg
    92,3 KB · Εμφανίσεις: 33

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
οι θέσεις των συλλόγων όπως είναι η ΑΕΚ δεν εκφράζοντε μέσω της άποψης κάποιας εφημερίδας έστω και αν αυτή μπορεί να αυτοχαρακτηρίζεται φίλα προσκείμενη προς αυτήν, αλλά και όχι και από της απόψεις μερικών οπαδών η θέση του συλλόγου και ειδικά της ΑΕΚ εκφράζεται από την διοίκηση της και από την συντριπτική πλειοψηφεία των οπαδών της......
η ΑΕΚ εκφράζει τον Ελληνισμό που διώχθηκε από της χαμένες πατρίδες και είναι ιδέα και όχι θάψιμο των ονείρων των λαών από άτομα που υπηρέτησαν το μαύρο σκοτάδι της ΣΤΑΖΙ......

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Όπως ακριβώς το γράφεις φίλε μου μέσω εφημερίδας.
Που φυσικά αυτό δε λέει ότι εμείς συμφωνούμε με αυτά που γράφει μια εφημέριδα, σαν κάτι άλλα πρόβατα που έχουν για ευαγγέλιο το Φως και το Πρωταθλητή και αναμασούν ότι γράφουν.
Ετσι ακριβώς .... απλά αυτές οι φυλλάδες δεν απαξίωσαν ποτέ τον Ριβάλντο σαν παίκτη ...αλλά ούτε και κανέναν άλλο .... το ότι είναι κατάπτυστος σαν χαρακτήρας αυτό θα το καταλάβουν και οι ΑΕΚτζήδες μετά τα πλεϊ οφ ...οταν με λίγα παραπάνω φραγκάκια θα δεχτει να μείνει στην ΑΕΚ ...και θα κανει γαργάρα τις δηλώσεις του ....κι εγω δεν θα πω πως σαν παίκτης δεν τα αξίζει ....ίσως να είναι και ο μόνος που τα αξίζει ....
Απλά για να καταλάβετε κάτι απλό ....Απαξίωσε ο Μαλάκας πρωτάθλημα (2005) που το πήρε μόνος του τελευταία αγωνιστική με δικό του γκολ στο Καυτατζόγλειο .... σε μια χρονιά δώρο από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό ....δηλαδή ότι και να είχε γίνει μέχρι την 29η ο Ολυμπιακός το είχε χάσει ... τι να λέμε τώρα γι αυτόν ?

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
προς ΓΑΥΡΟΥΣ.....
ο Ριβάλντο υπήρξε και είναι μια από της κορυφαίες μορφές του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και όσα και να λένε οι οσφυοκάμπτες δημοσιογραφίσκοι για αυτόν το κάνουν για εκδούλευση προς τον Κρόκους για να του απαλύνουν την διεθνή ξευτίλα που έχει φάει......
τα μηνύματα του Ρίμπο έχουν κάνει τον γύρω της γης και την χρονιά που έρχεται όπου και να παίξεται θα γελάνε μαζί σας ρεντίκολα όλλοι..

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Διαβάστε κωλοτούμπες (ειδικά ένας και ο μεγαλύτερος)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• fyllada_fetos_2.jpg
    fyllada_fetos_2.jpg
    92,3 KB · Εμφανίσεις: 37

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μισό, σε ετοιμάζω  ;)

Αυτό που λέει η φυλλάδα σας σήμερα για έτοιμα γκολ από λάθη αντιπάλων δεν είναι απαξίωση παίχτη???? Αλλά ποιά αξιοθρήνητη κωλοτούμπα θα το παραδεχτεί???? Άντε καλό πάσχα!!!!
αλλο εννοει αλλα που να το καταλαβεις.....

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Μισό, σε ετοιμάζω  ;)

Μιλάει για το χτεσινο παιχνίδι και φυσικά όχι για τα υπόλοιπα γκολ που έχει βάλει ....Αμα πάρεις τον Πρωταθλητή της Προηγούμενης Δευτέρας θα διαβάσεις στο παιχνίδι με τον Αστέρα ότι έγραψε για "πολυ όμορφο γκολ με το δεξί" ...οχι πρωτοσέλιδο βέβαια.

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
προς ΓΑΥΡΟΥΣ.....
ο Ριβάλντο υπήρξε και είναι μια από της κορυφαίες μορφές του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και όσα και να λένε οι οσφυοκάμπτες δημοσιογραφίσκοι για αυτόν το κάνουν για εκδούλευση προς τον Κρόκους για να του απαλύνουν την διεθνή ξευτίλα που έχει φάει......
τα μηνύματα του Ρίμπο έχουν κάνει τον γύρω της γης και την χρονιά που έρχεται όπου και να παίξεται θα γελάνε μαζί σας ρεντίκολα όλλοι..
Μεγάλε on camera μίλησε ο Λαχταρολεφτάς .... εκτός αν η μεταφραστρια του δεν ξέρει Πορτογαλέζικα ...δεν χρειαζόμαστε δημοσιογράφους να μας πουν τι βλέπουμε και τι ακουμε

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Δεν διαβάζω μαλακίες συνήθως, ούτε μου ρίχνουν κουτόχορτο στυλ Πρωταθλητή........ο καθένας πιστεύει ότι θέλει. Κωλοτούμπα σε παρακαλώ ξανακλάψε για το χάρτινο πρωτάθλημα που ΔΕΝ ήθελες ρε συ να γελάσουμε λίγο!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom