You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ενταξει μωρέ,δεν σου πάει η καρδιά να δεις τον ΠΑΟΚ στην Α2.ΌΠως κ να γινόνταν κάτι τέτοιο με σας.Είμαι της γενιάς εκείνων που έβλεπαν να μεσουρανούν τότε οι Άρης-ΠΑΟΚ κ όσο νά ναι σου κάθεται κάπως να τους βλέπεις να παραπαίουν.
Αλλά α δεν ξυπμήσουν γρήγορα εκεί στην Πυλαία,δε νομίζω να μπορεί την επόμενη φορά να τους γλιτώσει η ΑΕΚ.
Αλλά α δεν ξυπμήσουν γρήγορα εκεί στην Πυλαία,δε νομίζω να μπορεί την επόμενη φορά να τους γλιτώσει η ΑΕΚ.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Με μισή καρδιά,πάντως(από κει που ήμουν φανατικός υπέρμαχος της πρόσληψης Δώνη),θα δω τον νέο κόουτς να καθεται στον πάγκο της ομαδας μας από του χρόνου.όχι ότι αμφισβητώ ως προπονητή τον Δώνη-αντιθέτως τον θεωρώ τον κορυφαίο Έλληνα προπονητή αυτή τη στιγμή,αλλά με τις εμφανίσεις πόυ κάνει η ομαδα μας με τον Πατριάρχη Κωστένογλου,σκέφτομαι μήπως τελικά θα έπρεπε να του εμπιστευτούμε τον Κωστένογλου για τη νέα χρονιά.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Πάντως ο Δώνης είναι πιο ψημένος κ για αυτό τελικά θα προτιμηθεί.
nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
και εγω φιλε τον πατερ προτιμώ
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καταρχάς καλημέρα Νικολάκη.
Κατά δεύτερον ,είναι αλήθεια ότι κατέκτησε μια θεση στις καρδιές μας ο Κωστένογλου,ειδικά μετά την τεσσάρα που ξεκώλιασε τους γαύρους.Αλλά από κει κ πέρα το ειδικό βάρος που έχει ώστε να ανταπεξέλθει στα δύσκολα του χρόνου,δεν ξέρω αν έχει.Ο Δώνης κ ψημένος είναι κ γνώστης είναι.
Προτείνω στους γαυρους να τον πάρουν,μπας κ μπορέσουν να μας εκδικηθούν ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ,γιατί με Δώνη στον παγκο που είναι λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου λίγα θα ναι τα 4.
Κατά δεύτερον ,είναι αλήθεια ότι κατέκτησε μια θεση στις καρδιές μας ο Κωστένογλου,ειδικά μετά την τεσσάρα που ξεκώλιασε τους γαύρους.Αλλά από κει κ πέρα το ειδικό βάρος που έχει ώστε να ανταπεξέλθει στα δύσκολα του χρόνου,δεν ξέρω αν έχει.Ο Δώνης κ ψημένος είναι κ γνώστης είναι.
Προτείνω στους γαυρους να τον πάρουν,μπας κ μπορέσουν να μας εκδικηθούν ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ,γιατί με Δώνη στον παγκο που είναι λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου λίγα θα ναι τα 4.
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.621
- Πόντοι
- 606
φυσικα τον πατερ.εδεσε την ομαδα ο αρχοντας.καλη ψυχολογια,αυτο ελειπε φετος απο την αεκαρα.μας κατεστρεψε ο καθηγητης....και εγω φιλε τον πατερ προτιμώ
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Το έθεσα σε νέα ψηφοφορία για να μην το πλατιάζουμε.Πάντως είναι η πρωτη φορά σε ψηφοφορία που δεν ξέρω τι να ψηφίσω.Για αυτό βάζω το ΔΑ/ΔΞ.
nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
χαχαχα προπονητολογια στην ΑΕΚ και να μην υπαρχει το ονομα του αμφιβιου?
καλημερα σε ολους
καλημερα σε ολους
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Τον έχουν οι γάυροι.Δεν μπορούν αν δεν έχουν το όνομά του σε προπονητολογία σε ετήσια βάση.
Λέει μια φυλλάδα,ότι ερίζουν 2 τούρκικες ομάδες για τον παγκοσμίου κλάσεως προπονητή τον Σερ Τάκη.Φαντάζεστε να πάει κ να πέσει με τον γαύρο σε κανά προκριματικό του Τσου Λου;;;Και να τον αποκλείσει κιόλας
Λέει μια φυλλάδα,ότι ερίζουν 2 τούρκικες ομάδες για τον παγκοσμίου κλάσεως προπονητή τον Σερ Τάκη.Φαντάζεστε να πάει κ να πέσει με τον γαύρο σε κανά προκριματικό του Τσου Λου;;;Και να τον αποκλείσει κιόλας
nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
και να τους δειξει και τα δαχτυλα?
και να πει " αμφιβαλω για τα πρωταθληματα που πηρα στον παγκο "
και να πει " αμφιβαλω για τα πρωταθληματα που πηρα στον παγκο "
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Μήπως να χτυπάγαμε τον Σεγκούρα,αν τελικά κάνει την βλακεία ο θείος κ τον διώξει;;;;αφού είναι κ πρωταθλητης ο άνθρωπος θα αξίζει.Τι κ ανέφαγε 4.'Ηταν οφσάιντ το γκολ του Ζορρό ,οπότε ήταν πέτσινο το αποτέλεσμα
Πρέπει να κοιτάξουμε κ αυτή την επιλογή,ως την κατάλληλη κ την πλέον ενδεδειγμένη.
Πρέπει να κοιτάξουμε κ αυτή την επιλογή,ως την κατάλληλη κ την πλέον ενδεδειγμένη.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Χθες έπαιζε ο Χούτος με τον Πανιώνιο.Καθώς(και εννοείται) ότι είχα πάει,βρέθηκα στην θέση να τον ξαναδώ live κ να δω κ πάλι αυτό που είχα από καιρό ως εντύπωση:ότι πρόκειται για τον καλύτερο Έλληνα επιθετικό αυτή την στιγμή(τουλάχιστον στους εναπομείναντες εν Ελλάδι),αλλά βέβαια όταν ο θεός μοίραζε μυαλά,αυτός κράταγε ομπρέλλα.Πάντως αν αλλάξει μυαλά κ το αποδείξει,θα με ενδιέφερε να τον δω στην ΑΕΚ.Έχει φοβερή κίνηση το παιδί κ ξέρει να σπάει την μπάλλα.Μυαλό αρκεί να δούμε ,αν απέκτησε.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Όσοι βρεθήκατε χθες ΟΑΚΑ,ακούσατε το σύνθημα των ποιητών της ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ που λέει κ για τη νονά;;;
΄΄και τον παππού και την γιαγιά και την πουτάνα τη νονά΄΄
΄΄και τον παππού και την γιαγιά και την πουτάνα τη νονά΄΄
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
...στρακια και αστράκια...
Γειά σας συναγωνιστές. Προτείνω να δώσουμε τα 2 εκατομμύρια που ζητάει ο Γκαγκάτσης εάν ο Γκαγκάτσης μαζί με τον Σωκράτη γυρίζουν ένα παρόμοιο βίντεο κλιπ με της Εφης Σαρρή, που ζητάει και αυτή αποζημίωση από τον Λαζόπουλο. Αλήθεια η Σαρρή δεν θα κάνει μήνυση στην ΑΕΚ? Ολοι κάνουν....
Γκαγκάτση ..... Ολυμπιακέ
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
Γκαγκάτση ..... Ολυμπιακέ
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
έκτακτη είδηση από την ΕΠΟ (θυγατρική ΟΣΦΠ Κρόκους ΕΠΕ όπως ΜΠΕ) αλλαγή του ΚΑΠ και από εδώ και πέρα αντί για ένσταση θα καταθέτουν εξώδικο....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις