Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
τιποτα να μην πεις...παρα μονο να δωσεις τους τρεις κλεμμενους βαθμους απο τον πανιωνιο (αφου τον κερδισες με ντοπα) η να ζητησεις να ματαγινει το ματς...
απλα αντρικεια και σταρατα  ;)
δεν χρειαζονται κροκοδειλια δακρυα και ταχα μου ευαισθησιες...
μπαμ μπαμ...κυριοι σας κερδισα με ντοπαρισμενο -ους (?) παιχτες;;μαλιστα...επειδη ειμαι αεκ και σεβομαι την ιστορια μου και το ονομα μου η παρτε τα ποντακια πισω η ελατε να ξαναπαιξουμε...
και αν ο νομος δεν το επιτρεπει, μια συγνωμη τουλαχιστον με ανακοινωση της παε αεκ προς αυτη του πανιωνιου καθαρα και μονο απο ΗΘΙΚΗΣ πλευρας
(οντας και ηθικη πρωταθλητρια το '08) οτι κυριοι συγνωμη που σας κερδισαμε με ανομο τροπο και το ματς δεν διεξηχθη υπο ισους ορους και για τις δυο ομαδες...
αυτο...τοσο απλα...

ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Φέρτε μου πίσω το πρωτάθλημα που μου έκλεψαν το 1987,με την υπόθεση Τσίγκοφ,που άλλαξε ο ΄΄σκατόψυχος΄΄ τον νόμο μέσα σε μία νύχτα για να ανέβει στο Κιλελέρ,και ας πάρουν τους 3 βαθμούς από την ΑΕΚ στο ματς με τον ΟΦΗ.

Και αφού θες να μας το παίζεις υπεράνω και καμπόσος,δεν θυμάμαι να ήσουν τόσο αλτρουιστής στην υπόθεση Βάλνερ.

Άντε ρε Χρηστιδάκο που θα μου κάνεις μαθήματα μεγαλοψυχίας.
5 σαν και σένα θέλω στην καθισιά μου βλαμμένε.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Χρονια πολλα στον αγαπημενο μας "κουμπαρο" εναν απο τους πιο αγαπητους παιχτες που περασαν απο την ΑΕΚαρα μας,και τεραστιο ποδοσφαιριστη.
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=i2PUukFeGsM[/video[/video]]

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Στο σπίτι του «Τίγρη» οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ

Έξω από το σπίτι του Δημήτρη Μελισσανίδη βρίσκεται αυτήν την ώρα αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ.

Οι φίλοι της «Ένωσης», κυρίως της Original 21 ξεκίνησαν από το «Δωματιάκι» μαζί με τον Δημήτρη Χατζηχρήστο και κατευθύνθηκαν προς την οικία του άλλοτε μεγαλομετόχου της ομάδας, προκειμένου να του ζητήσουν να αναλάβει διοικητικές πρωτοβουλίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν είχε κλειστεί κάποιο ραντεβού, αλλά οι οπαδοί πήραν αυτήν την πρωτοβουλία, καθώς εκτιμούν πως ο «Τίγρης» θα τους δεχτεί και θα ακούσει τι έχουν να του πουν.

Μάλιστα άπλωσαν πανό που απευθύνεται στον Μελισσανίδη και γράφει «Δεν μπορεί να μη ματώνει η καρδιά σου».

Πάντως μέχρι στιγμής οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ δεν έχουν καταφέρει να συναντήσουν τον«Τίγρη», καθώς ο τελευταίος δεν έχει επιστρέψει στο σπίτι του, όντας ακόμη στο γραφείο του στον Πειραιά.
www.zougla.gr/sports/article/sto-spiti-tou-tigri-opadi-tis-aek]http://www.zougla.gr/sports/article/sto-spiti-tou-tigri-opadi-tis-aek[/url]
sad-012.gif

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Στο σπίτι του «Τίγρη» οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ

Έξω από το σπίτι του Δημήτρη Μελισσανίδη βρίσκεται αυτήν την ώρα αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ.

Οι φίλοι της «Ένωσης», κυρίως της Original 21 ξεκίνησαν από το «Δωματιάκι» μαζί με τον Δημήτρη Χατζηχρήστο και κατευθύνθηκαν προς την οικία του άλλοτε μεγαλομετόχου της ομάδας, προκειμένου να του ζητήσουν να αναλάβει διοικητικές πρωτοβουλίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν είχε κλειστεί κάποιο ραντεβού, αλλά οι οπαδοί πήραν αυτήν την πρωτοβουλία, καθώς εκτιμούν πως ο «Τίγρης» θα τους δεχτεί και θα ακούσει τι έχουν να του πουν.

Μάλιστα άπλωσαν πανό που απευθύνεται στον Μελισσανίδη και γράφει «Δεν μπορεί να μη ματώνει η καρδιά σου».

Πάντως μέχρι στιγμής οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ δεν έχουν καταφέρει να συναντήσουν τον«Τίγρη», καθώς ο τελευταίος δεν έχει επιστρέψει στο σπίτι του, όντας ακόμη στο γραφείο του στον Πειραιά.
www.zougla.gr/sports/article/sto-spiti-tou-tigri-opadi-tis-aek]http://www.zougla.gr/sports/article/sto-spiti-tou-tigri-opadi-tis-aek[/url]
sad-012.gif
η τσεπη στην προκημενη περιπτωση φαινεται να ποναει πιο πολυ,δεν θελει ο ανθρωπος να ασχοληθει και προσωπικα εμενα δε με απασχολη καθολου,με ΝΟΙΑΖΕΙ  και πιο πολυ να ειναι ο κοσμος της αεκ ενωμενος και καθε κυριακη 30 με 35 χιλιαδες στο γηπεδο,ετσι μονο θα ερθουν επενδυτες ο κοσμος μονο μπορει να φερει τα πανω κατω
ΥΓ.παρακαλανε αυτοι που διωχνουν τον κοσμο καθε κυριακη και μικραινουν την ΑΕΚ

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
η τσεπη στην προκημενη περιπτωση φαινεται να ποναει πιο πολυ,δεν θελει ο ανθρωπος να ασχοληθει και προσωπικα εμενα δε με απασχολη καθολου,με ΝΟΙΑΖΕΙ  και πιο πολυ να ειναι ο κοσμος της αεκ ενωμενος και καθε κυριακη 30 με 35 χιλιαδες στο γηπεδο,ετσι μονο θα ερθουν επενδυτες ο κοσμος μονο μπορει να φερει τα πανω κατω
ΥΓ.παρακαλανε αυτοι που διωχνουν τον κοσμο καθε κυριακη και μικραινουν την ΑΕΚ
Αν δεν με απατά η γέρικη μνήμη μου στο πρότζεκτ Αγία Σοφία για την ερασιτεχνική και ο Χ.Χ. έφραξε τον δρόμο στον Μελισσανίδη.
Τώρα εαν είναι και αυτός (χατζηχρήστος) μαζί με τους οργανωμένους και ζητήσει γονυπετής συγγνώμη, δεν ξέρεις τί μπορεί να γίνει.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Η δικη μου γερικη μνημη,θυμαται ποσο χρεωσε την ομαδα ο γατουλης για τα κιτρινα τουβλακια της γωνιας και ποσο πουλησε την μεγαλη του αγαπη στον τραχανα....

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Ά ρε κατακαημένη Ένωση απο ποιούς περιμένει ό λαός σου σωτηρία  :'( !

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

[size=20pt]Τίγρης: Αν φτιαχτεί ομάδα με άλλους επιχειρηματίες μπαίνω στην ΑΕΚ![/size]

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να εμπλακεί στην ΠΑΕ ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης σε συνάντηση που είχε με οργανώμενους οπαδούς της Ενωσης. Η αντιπροσωπεία των πάνω από 300 οπαδών που επισκέφτηκαν το σπίτι του πρώην προέδρου και ιδιοκτήτη της ΑΕΚ επισκέφτηκε μετά από συνενόηση το εστιατόριο όπου έτρωγε ο Μελισσανίδης και συζήτησε μαζί τους. Για αρχή από την πλευρά της ORIGINAL του ζητήθηκε συγνώμη, και εκ μέρους του Χατζηχρήστου που δεν ήταν εκεί, για ότι έγινε στο παρελθόν και συγκεκριμένα στις εκλογές της Ερασιτεχνικής το 2005 και ότι όλοι είναι ενωμένοι στην προσπάθεια σωτηρίας της ΑΕΚ και πιστεύουν πως αυτός μπορεί να δώσει την καλύτερη λύση για την ομάδα. Από την πλευρά του ο Μελισσανίδης είπε πως δεν χρειάζεται να ζητήσει κανείς συγνώμη απλά κάποιοι κατάφεραν στο τέλος να του κόψουν το γήπεδο.

Από εκεί και πέρα έγινε μια συζήτηση αρκετών λεπτών για όλα τα θέματα της ΑΕΚ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Μελισσανίδης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να εμπλακεί στην ΑΕΚ αλλά επανέλαβε για άλλη μια φορά πως δεν μπορεί κυρίως λόγω πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων να το κάνει μόνος τους. Οπως έχει πει και στο παρελθόν τόνισε και πάλι πως αν φτιαχτεί επιχειρηματική ομάδα με κάποιους από τους πρώην μετόχους, προ μηνών είχε ζητήσει συνάντηση με Παππά, Νοτιά και Χατζηιωάννου, ή άλλους επιχειρηματίες τότε θα συμμετάσχει:." Αν βρεθούν κι άλλοι δεν με νοιάζουν τα χρέη, θα το σηκώσουμε το βάρος όσο και να είναι αυτό. Ομως είναι άδικο να είμαι μόνος μου και να σηκώσω τα βάρη που δημιούργησαν άλλοι. Ημουν, είμαι και θα είμαι εδώ για την ΑΕΚ. Σε περίπτωση που βρεθούν άλλοι, μπορούμε να ξαναφτιάξουμε ομαδάρα και να φτιάξουμε και γήπεδο".  Είναι δεδομένο πως η κίνηση αυτή έβαλε... φωτιά στον Μελισσανίδη αφού μετά από τόσα χρόνια ΕΝΩΜΕΝΟΙ όλοι οι σύνδεσμοι της ΑΕΚ με μπροστάρη την ORIGINAL του ζήτησαν να βοηθήσει την ΑΕΚ σε αυτές τις δύσκολες ώρες και βέβαια δεν τον άφησε ασυγκίνητο το ότι τόσοι πολλοί οπαδοί πήγαν έξω από το σπίτι του.

www.aek365.com/a-248860/tigrhs-an-ftiaxtei-omada-me-allous-epixeirhmaties-mpainw-sthn-aek.htm]http://www.aek365.com/a-248860/tigrhs-an-ftiaxtei-omada-me-allous-epixeirhmaties-mpainw-sthn-aek.htm[/url]

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
έγινε μια συζήτηση αρκετών λεπτών για όλα τα θέματα της ΑΕΚ........δηλαδη ποσα λεπτα? 10,12,15?....αντε να ερθει με το καλο,να φερει και τον πριγκηπα πανω στο ασπρο αλογο.....δεν γαμιομαστε λεω εγω....

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
έγινε μια συζήτηση αρκετών λεπτών για όλα τα θέματα της ΑΕΚ........δηλαδη ποσα λεπτα? 10,12,15?....αντε να ερθει με το καλο,να φερει και τον πριγκηπα πανω στο ασπρο αλογο.....δεν γαμιομαστε λεω εγω....
Εικοσάλεπτη συνάντηση.....  :rolleyes:

www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/aek/sto-spiti-toy-melissanidh-oi-organwmenoi.2121240.html]http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/aek/sto-spiti-toy-melissanidh-oi-organwmenoi.2121240.html[/url]

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
ΕΙΚΟΣΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ λεπτα?  πω πω για να διαθεσει ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟ χρονο,ενδιαφερεται πραγματικα :headbang: :headbang: :headbang:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σε εστιατόριο της Γλυφάδας ήταν ο Μελισσανίδης όταν δέχτηκε τους οπαδούς της ΑΕΚ.
Και πάλι καλά που τους δέχτηκε.Δεν ήταν υποχρεωμένος.

Εγώ πάντως βαρέθηκα τα ΄΄Αν΄΄....

ΑΝ....
ΑΝ......
ΑΝ.......
ΑΝ........

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Δικο του ειναι το εστιατοριο? τους δεχτηκε για να μη γινει βαβουρα....αραγε τις πορτοκολαδες τις κερασε η περιμενει τη συμμετοχη των α-μετοχων?

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
ΕΙΚΟΣΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ λεπτα?  πω πω για να διαθεσει ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟ χρονο,ενδιαφερεται πραγματικα :headbang: :headbang: :headbang:
Τι ζόρι τραβάς δεν καταλαβαίνω αλλά δε μας το λες να το βγάλεις από μέσα σου;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δικο του ειναι το εστιατοριο? τους δεχτηκε για να μη γινει βαβουρα....αραγε τις πορτοκολαδες τις κερασε η περιμενει τη συμμετοχη των α-μετοχων?

Οι οπαδοί πήγαν στο σπίτι του να τον βρουν,δίχως να ξέρουν αν ήταν εκεί.Για μένα βλακεία τους-έπρεπε να τον πάρουν πρωτίστως τηλ.για να τον ρωτήσουν που είναι όπερ και εγένετω όταν δεν τον βρήκαν.Εκείνος τους είπε είμαι στην Γλυφάδα στο τάδε εστιατόριο,ελάτε να με βρείτε.
Θα μπορούσε να μην έλεγε καν που ήταν και δεν υπήρχε περίπτωση να τον βρουν οι οπαδοι.Θα τους έκλεινε ένα ραντεβού οποτεδήποτε.
Προς τιμήν του ήταν που τους δέχτηκε,αλλα΄θεωρώ ότι δεν ΄γίναμε σε κάτι σοφότεροι.Το μόνο που ενδεχομένως θα άλλαξε,θα είναι τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων αύριο.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Τι ζόρι τραβάς δεν καταλαβαίνω αλλά δε μας το λες να το βγάλεις από μέσα σου;
Αστο.....τι να σου πω και τι να καταλαβεις....να ειστε ετοιμοι να υποδεχθειτε τον σωτηρα....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ο γατουλης προφανως ηθελε να ξεφορτωθει τους οπαδους και τους ειπε παλι μαλακιες.Λες και αν υπηρχε ομαδα επιχειρηματιων που θα ηθελε να μπει στην ΑΕΚ θα περιμενε τον γατουλη.ΑΝ ηθελε να μπει θα ειχε μπει ηδη.Η θα εβρισκε τον Βιντιαδη και θα του ελεγε ποσα εχεις 14?βαζω και εγω αλλα τοσα να φτιαξουμε την ΑΕΚ.Βριζετε τον Βιντιαδη που τουλαχιστον προσπαθει χωρις να χρωσταει τιποτα σε κανεναν,και περιμενετε για σωτηρα αυτον που πεταξε την ΑΕΚ στον τροχανα ενω υπηρχαν προτασεις απο πολυ πιο σοβαρους επειχηρηματιες (π.χ. Φιλιππου)και αρχισε η διαλυση της ομαδας.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα στα αδέρφια μου.

Για μένα τα πράγματα είναι απλά.

Ψάχνει λέει ο DVΝτιάδης συμπαίκτη για να μπει στην ΑΕΚ,ΟΚ;
ΟΚ
Θέλει λέει ο Τίγρης να φτιαχτεί ομάδα επιχειρηματιών,για να μπει στην ΑΕΚ,ΟΚ;
ΟΚ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΙΩΝΤΑΙ ΟΙ 2 ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝΕ,ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ,ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ; :think:

Γιατί άμα δουν και άλλοι επιχειρηματίες ότι κάτι κινείται στον πλανήτη ΑΕΚ,και μάλιστα κάτι δυνατό,θα το δουν με διαφορετικό μάτι το να μπούνε στην ομαδα

ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΥΡΙΟ.

[move]ΕΜΠΡΟΣ ΑΗΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/move]

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Καλημέρα στα αδέρφια μου.

Για μένα τα πράγματα είναι απλά.

Ψάχνει λέει ο DVΝτιάδης συμπαίκτη για να μπει στην ΑΕΚ,ΟΚ;
ΟΚ
Θέλει λέει ο Τίγρης να φτιαχτεί ομάδα επιχειρηματιών,για να μπει στην ΑΕΚ,ΟΚ;
ΟΚ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΙΩΝΤΑΙ ΟΙ 2 ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝΕ,ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ,ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ; :think:

Γιατί άμα δουν και άλλοι επιχειρηματίες ότι κάτι κινείται στον πλανήτη ΑΕΚ,και μάλιστα κάτι δυνατό,θα το δουν με διαφορετικό μάτι το να μπούνε στην ομαδα

ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΥΡΙΟ.

[move]ΕΜΠΡΟΣ ΑΗΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/move]
Πολύ καλά τα λες. Γράφουν σήμερα ότι ο Βίντι θέλει 60 δόσεις αντί για 48, δηλαδή μια διαφορά 90.000 ευρώ το μήνα. Ας τα καλύψει ο Τίγρης να τελειώνουμε. ;)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αν υπάρχει θέληση πραγματική και αγάπη για την ΑΕΚ μας,ολα γίνονται.

Άμα μπει ο Μελισσανίδης στην ομαδα με μια ομάδα επιχειρηματιών στο επόμενο ματς 50.000 κόσμο υα έχουμε στο ΟΑΚΑ.

Και άμα δημιοργηθεί αυτή η ομάδα θέλω και τον Ντέμη μέσα σε αυτή.Θα είναι μοναδική του ευκαιρία να εξιλεωθεί για τα λάθη του παραλθοντος,αλλά είναι ΑΕΚΑΡΑ και πονάει την ομάδα όσο λίγοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom