Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αεκαρα ημουν απο παντα αλλα δεν το ειχα παρει χαμπαρι γιατι παιζει και γαμω της μπαλες   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τυπε η ΑΕΚ παιζει χαλια δεν το αμφισβητει κανεις αυτο,αλλα και εσεις δεν παιζεται καμια πανδαισια.Εχθες μετα το 60 παιξατε καλα παντως.

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
αεκ ολε ολε θα μας τρελανεις δικεφαλε αετε αεκ ολε ολε θα μας τρελανεις δικεφαλε αετε

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Τυπε η ΑΕΚ παιζει χαλια δεν το αμφισβητει κανεις αυτο,αλλα και εσεις δεν παιζεται καμια πανδαισια.Εχθες μετα το 60 παιξατε καλα παντως.
εγω δεν ειπα ποτε οτι παιζω μπαλαρα. αλλα εσεις που ΙΣΩΣ σωθηκατε .....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
χαχαχαχαχααχαχαχαχχααχ ναι ρε βλαμενο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και η μπαρτσα αυτο αντεγραψε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Λογικα εκεινη την εποχη θα ησουν μικρος και δεν θα τα ειχες προλαβει.Γαυροβαζελοι αντι να πηγαινουν να βλεπουν την ομαδα τους πηγαιναν να βλεπουν ΑΕΚ.Αλλες εποχες τοτε,δεν υπηρχε αυτη η φανατιλα που υπαρχει σημερα.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Λογικα εκεινη την εποχη θα ησουν μικρος και δεν θα τα ειχες προλαβει.Γαυροβαζελοι αντι να πηγαινουν να βλεπουν την ομαδα τους πηγαιναν να βλεπουν ΑΕΚ.Αλλες εποχες τοτε,δεν υπηρχε αυτη η φανατιλα που υπαρχει σημερα.
λογικα αυτην την εποχη ημουν αρκετα μεγαλος και απλα παιζατε καλη μπαλα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ναι τοτε τα επαιρνε ο καπετανιος ηταν πιο αθωα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ποιος ειπε οτι ηταν πιο αθωα ρε συ;Σε καποιον αγωνα βαζελος-παοκ ειχανε σηκωθει και φυγει τα παοκια γιατι τους ειχε παει γαμωντας ο διαιτητης.Τοτε δεν υπηρχε ιντερνετ και ηταν οι αντιδρασεις πιο ηπιες.Οι μεγαλυτεροι τα θυμουνται.Τριβελας-καπετανιος και σια.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Ποιος ειπε οτι ηταν πιο αθωα ρε συ;Σε καποιον αγωνα βαζελος-παοκ ειχανε σηκωθει και φυγει τα παοκια γιατι τους ειχε παει γαμωντας ο διαιτητης.Τοτε δεν υπηρχε ιντερνετ και ηταν οι αντιδρασεις πιο ηπιες.Οι μεγαλυτεροι τα θυμουνται.Τριβελας-καπετανιος και σια.
μαλακιες που λενε στης τηλεορασεις ειναι αυτα ...το ξυλο της αρκουδας επεφτε και τοτε αλλα μαλλον εσυ εισαι μικρος και δεν τα προλαβες.
Εχουν δει τα ματια μου ξυλο στο οακα με μπαοκια (δεκαετια 80 αρα) που σημερα ....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μαλακιες που λενε στης τηλεορασεις ειναι αυτα ...το ξυλο της αρκουδας επεφτε και τοτε αλλα μαλλον εσυ εισαι μικρος και δεν τα προλαβες.
Εχουν δει τα ματια μου ξυλο στο οακα με μπαοκια (δεκαετια 80 αρα) που σημερα ....
Ξυλο επεφτε παντα εγω μιλαω για τις αντιδρασεις που τοτε δεν υπηρχαν τα μεσα που υπαρχουν σημερα για να εκφραζεται ο κοσμος οπως τωρα.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
ναι τοτε τα επαιρνε ο καπετανιος ηταν πιο αθωα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Οχι , το ελληνικο ποδοσφαιρο δεν ηταν ποτέ αθωο. Οι καταστασεις πάντα άλλαζαν και υπηρχαν ομαδες που κολλαγαν σε μεγαλυτερες είτε για βοηθεια , ειτε γιατι τα αφεντικα τους ειχαν επαφες και περα απο το ποδοσφαιρο. Τοτε υπηρχαν προεδροι που επηρεαζαν 1-2 διαιτητες , αλλά δεν μπορουσαν να στησουν ολους τους αγωνες του πρωταθληματος , όλων των ομαδων. Αποδειξη τα πρωταθληματα που πηραν και αλλες ομάδες, ΑΕΚ, ΛΑΡΙΣΣΑ , ΠΑΟΚ. Το να συγκρινεις ομως τον καπετάνιο , με το συστημα που εφτιαξε ο Κοκκαλης μολις ξεκινησε το τσουλου και ειδε τι εκατομμυρια υπηρχαν πλεων στο τραπεζι , ειναι σαν να λες οτι ο πορτοφολας στο μετρο και η σπειρα με τα καλασνικοφ ειναι και οι δυο κλεφτες άρα και οι δυο ειναι το ιδιο και χρηζουν της ιδιας τιμωριας. :sunglasses:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Ξυλο επεφτε παντα εγω μιλαω για τις αντιδρασεις που τοτε δεν υπηρχαν τα μεσα που υπαρχουν σημερα για να εκφραζεται ο κοσμος οπως τωρα.
σε αυτο καλα τα λες...απλα σημερα αντι για καφενεια υπαρχουν τα φορουμ

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Οχι , το ελληνικο ποδοσφαιρο δεν ηταν ποτέ αθωο. Οι καταστασεις πάντα άλλαζαν και υπηρχαν ομαδες που κολλαγαν σε μεγαλυτερες είτε για βοηθεια , ειτε γιατι τα αφεντικα τους ειχαν επαφες και περα απο το ποδοσφαιρο. Τοτε υπηρχαν προεδροι που επηρεαζαν 1-2 διαιτητες , αλλά δεν μπορουσαν να στησουν ολους τους αγωνες του πρωταθληματος , όλων των ομαδων. Αποδειξη τα πρωταθληματα που πηραν και αλλες ομάδες, ΑΕΚ, ΛΑΡΙΣΣΑ , ΠΑΟΚ. Το να συγκρινεις ομως τον καπετάνιο , με το συστημα που εφτιαξε ο Κοκκαλης μολις ξεκινησε το τσουλου και ειδε τι εκατομμυρια υπηρχαν πλεων στο τραπεζι , ειναι σαν να λες οτι ο πορτοφολας στο μετρο και η σπειρα με τα καλασνικοφ ειναι και οι δυο κλεφτες άρα και οι δυο ειναι το ιδιο και χρηζουν της ιδιας τιμωριας. :sunglasses:
αν θες να παμε στην κοντρα οκ....
λοιπον επειδη δεκαετια του 80-90 μας γαμησαν οι βαζελες με τα στησηματα τους τι καναμε? ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
για να παμε σοβαρα ομως οσο γινετε απλα αλλαξανε οι εποχες φιλε.Το λιχνεσταιν στηνανε απο οτι ειδες δεν φταει για ολα ο ολυμπιακος αυτος ειναι αλλοθι για τα προβατα μονο

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Αυτο ακριβως λεω και εγω. Η ουσια ειναι το χρημα και για αυτο γινονται όλα. Οσο αυξανεται το κερδος , τοσο αυξανονται και αυτοι που ειναι διατεθειμενοι να κανουν τα παντα για αυτο.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Νομίζω ήδη ότι είναι ισάξια σχεδόν στα εισιτήρια.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ "ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ" 2012-2013 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΝΑ ΟΜΑΔΑ
ΟΜΑΔΕΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Μ.Ο. ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Α.Ε.Κ. 11 96.892 8.808
ΟΣΦΠ 10 177.285 17.729
Την μπάλλα  που έχει παίξει η ΑΕΚ,το πρώτο μισό της δεκαετίας του 90,ούτε το είδε ποτέ κανείς άλλοτε,ούτε θα το δει ξανά ποτέ κανείς-ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ.
Κατά κοινή ομολογία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό του Γουλανδρή δεν ξαναβγήκε στην Ελλάδα. Βροχή τα γκολ (και το ξέρετε πολύ καλά).

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Αυτο ακριβως λεω και εγω. Η ουσια ειναι το χρημα και για αυτο γινονται όλα. Οσο αυξανεται το κερδος , τοσο αυξανονται και αυτοι που ειναι διατεθειμενοι να κανουν τα παντα για αυτο.
ΤΟΤΕ? πες μου οτι γουσταρες το γκολ του μητρογλου να σου πω οτι γουσταρω να μπειτε 5αδα να δουμε λιγο μπαλα και της αλλες μαλακιες αστες για αυτους που ειναι ζωα

Επισκέπτης
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ "ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ" 2012-2013 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΝΑ ΟΜΑΔΑ
ΟΜΑΔΕΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Μ.Ο. ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Α.Ε.Κ. 11 96.892 8.808
ΟΣΦΠ 10 177.285 17.729Κατά κοινή ομολογία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό του Γουλανδρή δεν ξαναβγήκε στην Ελλάδα. Βροχή τα γκολ (και το ξέρετε πολύ καλά).
Επισης ο Θρυλος εχει ολα τα ντερμπι μεσα στο δευτερο γυρο,οταν λενε οτι ειναι "αδειο" το Καραισκακι εννοουν 17-18 χιλιαδες εισητηρια σε μετρια ματς,οσα δηλαδη κοβουν στη Σουπερ λιγκ ολες οι υπολοιπες ομαδες μαζι ;)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Επισης ο Θρυλος εχει ολα τα ντερμπι μεσα στο δευτερο γυρο,οταν λενε οτι ειναι "αδειο" το Καραισκακι εννοουν 17-18 χιλιαδες εισητηρια σε μετρια ματς,οσα δηλαδη κοβουν στη Σουπερ λιγκ ολες οι υπολοιπες ομαδες μαζι ;)
αστους μωρε και εσυ τωρα...Ναι ρε η αεκαρα χρονια τωρα κοβει πιο πολλα εισητηρια απο τον θρυλο  ;)

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
ΤΟΤΕ? πες μου οτι γουσταρες το γκολ του μητρογλου να σου πω οτι γουσταρω να μπειτε 5αδα να δουμε λιγο μπαλα και της αλλες μαλακιες αστες για αυτους που ειναι ζωα
Το γκολ μου αρεσε . Ειναι κινηση φορ που εχει και <αέρα> και τεχνικη γκολτζη.
Μην πεις να μπουμε 5νταδα , δεν το θελω  :grin: Πες να βρουμε προεδρο να συμμαζεψει την κατασταση και να ξαναδουμε παιχιδια σαν το τελικο κυπελλου πριν 3 χρονια

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Το γκολ μου αρεσε . Ειναι κινηση φορ που εχει και <αέρα> και τεχνικη γκολτζη.
Μην πεις να μπουμε 5νταδα , δεν το θελω  :grin: Πες να βρουμε προεδρο να συμμαζεψει την κατασταση και να ξαναδουμε παιχιδια σαν το τελικο κυπελλου πριν 3 χρονια
η αεκ ειναι πιο υγειης απο τον βαζελα να το ξερεις,αν ειναι να βρειτε τον τσακα σας το απευχομαι

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Καλά εκει... γινονται τα πιο τρελά πραγματα φετος. Με τι κριτηριο διωχνουν παικτες και περνουν αλλους , δεν μπορω να βγαλω ακρη. Και μην πει κανεις το οικονομικο , γιατι και αυτους που διωχνουν , τους αποζημιωνουν και σε συνδιασμο με τα λεφτα που δινουν για τους αμφιβολης ποιοτητας καινουριους , δεν κανουν καμια τρελη οικονομια. Τελως παντων , αυτα ας τα βρουν μεταξυ τους. Εγω ευχαριστημενος ειμαι που τσιμπησα ελληνα φορ με ορεξη για μπαλα καισε καλη ηλικια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom