Καλώστο το καλό μου φίλο κ αδερφό.
Και βέβαια ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ κ ίσως να μπορούσε να κερδίσει χθες το ματς.Εγώ μέσα μου το πίστευα.Δεν πείστηκα όμως αδελφέ μου ότι τελικά άξιζε να κερδίζαμε.Τι θα σε έκανε να πιστεύεις ότι κ αν έδινε την πεναλντάρα τελικά θα κερδίζαμε;Η ομάδα έπαιζε χωρίς σύστημα κ χωρίς αρχή κ τέλος.ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ.Έγιναν τα ίδια λάθη όπως με τον Ηρακλή.Λέμε ότι μπροστά είμαστε μια χαρά κ γαμάμε κ δέρνουμε κ πίσω σκορποχώρι.Ο Ράμμος είναι μεγάλος παίχτης κ τσαμπούκι κ θα το δεχτώ.Έκανε θείο δώρο κ πάλι φετος κ την πατήσαμε.Καθαρόαιμα άκρα πλην του λίγου Μπούρμπου κ του περιέργως λίγου Αρουαμπαρένα δεν έδουμε.ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΥΤΌ.
Ο Μαντούκα δεν τραβάει ούτε σε ένα ματς κ παίζει ενδεκαδάτος.ΓΙΑΤΙ;
Ο Λύμπε περισσότερο κακό κάνει παρά γκολ κ παίζει ενδεκαδάτος.ΓΙΑΤΙ;
Ο Λαγός δεν είναι μπακ ρε πούστη μου κ τον βαφτίζεις.ΓΙΑΤΙ;
Και εντάξει,δεν σου δωσε ένα πέναλντι ο Φωρτιάδης.Πρωτη φορά είναι που δεν πήρες;Αλλά ρε πούστη μου πότε έφαγες 3 γκολ από ομάδα του βεληνεκούς του Πανιωνίου στην έδρα σου;;;Στιβω από χθες το μυαλό μου να βρω κ δεν βρίσκω,στα 26 χρόνια που βλέπω μπάλλα.Θυμάμαι μόνο ένα 0-2 με τον Ιωνικό πριν καμμιά δεκαριά χρόνια στην Φιλαδέλφεια.
ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΑΡΑ.
Ας κοιτάμε πρώτα την καμπούρα μας κ ας αφήσουμε την διαιτησία.
Στο κατω-κάτω κ στον Πανιώνιο έπνιξε πέναλντι.
Αλλά ποια δεν με νοιάζει.Βαρέθηκα να τα ρίχνω όλα στην διαιτησία.
Για πρώτη φορά χθες,ήταν ο Ντέμης,για μένα λάθος.Που τον έχω στηρίξει εμπράκτως κ με λόγια και με έργα.