Το ξέρω, απλά σφυρίζω αδιάφορα.Κοντάρι ρε φίλε είναι η αργκό για τον επόπτη...
Ολυμπιακός γαρ........
Το ξέρω, απλά σφυρίζω αδιάφορα.Κοντάρι ρε φίλε είναι η αργκό για τον επόπτη...
εδω περα ταιριαζει η φραση "της κοντης ψωλης οι τριχες της φταιγανε.."
ρε χανουμακια γιατι γκρινιαζετε??ενταξει επρεπε να μετρησει το 2ο γκολ του ηρακλη και να μην παρει το πεναλντι ο παο..ομως ξεχνατε πως εαν ειχατε κερδισει χτες θα ησασταν στην 1η θεση και δεν θα σας ενοιαζε τιποτα απο ολα αυτα σωστα??καλυτερα λοιπον να αφησετε στην ακρη τις μαλακιες περι διαιτησιας και να ασχοληθειτε με την ομαδα σας που χτες ηταν αθλια..(και την εχασα και στο στοιχημα..)
OMG και 1 δις LOL .....
όπου και να κοιτάχω είτε σε θέματα για τον γαύρο είτε σε θέματα για τον βάζελο και την χανούμα βλέπω γκρίνια γκρίνια και μόνο γκρίνια... πουθενά δεν βλέπω ούτε ένα καλό λόγο για τον αστέρα τρίπος.
από εμένα ,λοιπόν, ένα μεγάλο BRAVOOOOO στον αστέρα που μπόρεσε και έκοψε τον κώλο και στους 3 πρώτους. μακάρι να το πάρει ο αστέρας φέτος και μην σας πω και double. μακάρι να λειυουργούσαν όλες οι ομάδες σαν τον αστέρα. είμαι γαύρος και χαίρομαι που έχασε η ομάδα από μία ομάδα που ξέρει να παίζει και χαίρομαι να βλέπω προπονητές που ξέρουν να παίζουν τόσο καλά με τα χαρτιά που έχουν
bravo και πάλι bravo.
φιλε η ομαδα μου ηταν αθλια οντως χθες και εχασε δικαια.και εσενα αθλια ομως ηταν αλλα δε σε αφησαν να χασεις βαθμους αυτη ειναι η διαφορα.βεβαια στο τελος κανεις δεν τα θυμαται αυτα.εδω περα ταιριαζει η φραση "της κοντης ψωλης οι τριχες της φταιγανε.."
ρε χανουμακια γιατι γκρινιαζετε??ενταξει επρεπε να μετρησει το 2ο γκολ του ηρακλη και να μην παρει το πεναλντι ο παο..ομως ξεχνατε πως εαν ειχατε κερδισει χτες θα ησασταν στην 1η θεση και δεν θα σας ενοιαζε τιποτα απο ολα αυτα σωστα??καλυτερα λοιπον να αφησετε στην ακρη τις μαλακιες περι διαιτησιας και να ασχοληθειτε με την ομαδα σας που χτες ηταν αθλια..(και την εχασα και στο στοιχημα..)