καλημέρα αδέλφια ψηλά το κεφάλι κοιτάμε μπροστά μια μάχη χάσαμε όχι τον πόλεμο.
με τα στρινγκάκια κατεβασμένα!
καλημέρα αδέλφια ψηλά το κεφάλι κοιτάμε μπροστά μια μάχη χάσαμε όχι τον πόλεμο.
φίλε αν εννοείς κάνεις λάθος εγώ ποτέ δεν είπα ότι έχουμε την υπέρ ομάδα άλλοι κλαίγονταν μέχρι τώρα βλέποντας την μπροστά και την δικιά τους εύνοια νόμιζαν ότι θα την έχουμε και εμείς.παιδια αυτη η κλαψουρα ειναι γαμησε τα. μια φορα δηλαδη να πεις ρε φιλε εχασα και τελος. οτι η αεκ ας πουμε δεν εχει ευνοηθει ποτε ? αλλα να μου πεις τι λεω μαλακας εισαι?σιγα μη το λεγες και χαλασεις την ολη κλαψα. παρτο χαμπαρι δεν εισαι ανωτερος απο τον ολυμπιακο. τωρα τι να λεμε πεντακαθαρα πεναλτι και μπουρδες των παιδιων που τα λενε το πρωι στο σχολειο για να μην τους κοροιδευουν τα αλλα παιδακια
φίλε αν εννοείς κάνεις λάθος εγώ ποτέ δεν είπα ότι έχουμε την υπέρ ομάδα άλλοι κλαίγονταν μέχρι τώρα βλέποντας την μπροστά και την δικιά τους εύνοια νόμιζαν ότι θα την έχουμε και εμείς.
εγώ προσωπικά ασχολήθηκα περιληπτικά με τα της ομάδας μου, δεν είμαι αιθεροβάμων να πιστεύω ότι σε 5 αγώνες πιάσαμε ταβάνι εγώ προσωπικά εκτιμώ την όλη κατάσταση παίρνοντας υπ όψιν την θέση που βρέθηκε η ομάδα μου πριν μερικά χρόνια και προς το παρόν είμαι ικανοποιημένος γιατί αυτή είναι απαλλαγμένη από πολλά λάθη του παρελθόντος, η συνεχείς αρνητική ενασχόληση ατόμων που ανήκουν σε άλλους χώρους με τον τρόπο που το κάνουν αλλά ο τρόπος που το κάνουν δείχνουν και την ποιότητα τους και την αποδοχή τους στην κοινωνία εμένα με γεμίζουν χαρά γιατί έχουν αρχίσει και τρέμουν μπροστά στην ιδέα ότι κάτι καινούργιο γεννιέται.
όλους αυτούς τους αφήνω στην κρίση άλλων να τους κρίνουν που δέχτηκαν και αυτοί φραστικές επιθέσεις εμείς εδώ οι φίλοι της ΑΕΚ δεν θα πέσουμε τόσο χαμηλά.
Το ίδιο λέμε φίλε!Εδώ έχουν φθάσει στο σημείο οι μεγάλοι της Θεσσαλονίκης να μπαίνουν σε κάποιο άρμα κατά περιόδους...δεν θα πούμε μπράβο στον Αστέρα που στην πρώτη του χρονιά καταφέρνει να στέκεται μόνος του στα πόδια του???Αν αυτό βέβαια αλλάξει...εδώ είμαστε να το σχολιάσουμε!Τί μπράβο και τί αρμα μου λες ρε φίλε; Γιατί να του πούμε μπράβο; Και γιατί να μπει σε κάποιο άρμα; Το ξέρεις οτι αυτή τη στιγμή ο Αστέρας έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ στην Ελλάδα μετά τους 3 του ΠΟΚ; Τι να το κάνει το άρμα;
φίλε gato εχθές μπορεί να κέρδισε ο Αστέρας αλλά το ποδόσφαιρο που έπαιξε στο χθεσινό παιχνίδι δεν είχε σχέση με τα άλλα παιχνίδια. απλά συγκυρίες έφεραν την νίκη του ενώ μέχρι την στιγμή που έβαλε το πρώτο γκολ άλλο ήταν το αφεντικό στο γήπεδο, φυσικά αυτό δεν αμφισβητεί την νίκη του την χθεσινή και μπράβο σε αυτή την ομάδα γιατί το Ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από ομάδες σαν αυτή για να γίνει ποιο ανταγωνιστικό και να εξαναγκάσει στο μέλλον της αποκαλούμενες μεγάλες ομάδες σε ποιο ουσιαστικές κινήσεις αλλά και της μικρότερες σε επανασχεδιασμό των σχέσεων τους με άλλες ομάδες, το παράδειγμα του ΟΦΗ είναι ένα παράδειγμα στο που έχει καταντήσει μετά την περιπέτεια με την σχέση του παλαιότερα με την οικογένεια Βαρδινογιάννη.Χθες δεν μου πολυάρεσε αλλά οφείλουμε ένα ΜΠΡΑΒΟ στον Αστέρα που στην πρώτη του χρονία στην Α' Εθνική νίκησε ΑΕΚ , Ολυμπιακό , Πάο , Πάοκ και βρίσκεται με την λήξη του πρώτου γύρου στην τέταρτη θέση!Και το κυριότερο, το ότι δεν ψάχτηκε να μπει στο άρμα κάποιας μεγάλης ομάδας για να μην κινδυνέψει...
Καλημέρα και καλή χρονιά φίλε Νταρκ,τι περίμενες να ακούσεις δηλαδή απο τον γίγατα της αθλητικής δημοσιογραφίας Αλέξανδρο Θεοφιλόπουλο???? από ένα σημείο και μετά δεν ήξερα να κλάψω ή να γελάσω με τις μαλακίες που έλεγε... και τελικά αποφάσισα να κλείσω τελείως τη φωνή και ηρέμησαΣημ:Απαράδεκτη η μετάδοση από την ΝΕΤ.Τα μισά ονόματα τα έκανε μονίμως λάθος.Ο Ράμος είχε βαφτιστεί Αρουαμπαρένα κ ο Μανού,Μάχο
Eγω επιμενω. Το εχω πει 10 φορες. Ειμαι αντιολυμπιακος αλλα πιστευω οτι το πρωταθλημα θα το παρει ο γαυρος οτι και να γινει. Ειναι καλυτερος σαν εταιρια και σαν ομαδα απο την ΑΕΚ. Εχει καλυτερους παιχτες και πιο εμπειρο προεδρο. Δε ξερω αν το παρει δικαια η αδικα αλλα θα το παρει. Και παρακαλω μην αρχισετε να με βριζετε, την αποψη μου λεω και μπορει να κανω λαθος. Απλα εγω δεν ειμαι φανατισμενος.
Γιατί να μην τον κερδίζαμε?Είδες εσύ από την εικόνα του ματς ότι είμασταν χαμένοι από χέρι?Για μια ακομη φορα φαινεται οτι ειχα δικιο.
Εμενα μου κανει εντυπωση που περιμενατε να κερδισετε τον Αστερα.
Μιας και είναι πολύ πρόσφατο το παράδειγμα του ΟΦΗ, παραμένει υπο εξέλιξη, οι μικρές ομάδες δεν κουνάνε ρούπι απο του σταύλους.αλλά και της μικρότερες σε επανασχεδιασμό των σχέσεων τους με άλλες ομάδες, το παράδειγμα του ΟΦΗ [size=15pt]είναι ένα παράδειγμα [/size] στο που έχει καταντήσει μετά την περιπέτεια με την σχέση του παλαιότερα με την οικογένεια Βαρδινογιάννη.
100%Μιας και είναι πολύ πρόσφατο το παράδειγμα του ΟΦΗ, παραμένει υπο εξέλιξη, οι μικρές ομάδες δεν κουνάνε ρούπι απο του σταύλους.
Να συμπληρώσω τα χθεσινά τους χάλια που παρότι η ομάδα έπαιξε καλά έχασε απο τον Άρη και δεν τους έδωσαν δυο πέναλτι.
Άγιος ο Πολατιάν μπροστά στον χθεσινό του ΟΦΗ-Άρης....
Του κόρνερ εννοείς? Αλλάξτε ταΟ Πολατιάν δεν έκανε τίποτα, το κοντάρι είχε τσίμπλες...