gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Ποίος πανηγύρισε την ήττα από τους ρώσσους; Αυτό που έγραψα είναι πως με βάση αυτά που ΑΚΟΥΣΑ και αυτά που μου είπε ο αδερφός μου (που είναι ΟΣΦΠ και είδε το ματς) η εμφάνιση της ΑΕΚ ΙΣΩΣ να ήταν η καλύτερη της ομάδας στην Ευρώπη τα 2 τελευταία χρόνια. Και πως το 3-1 είναι λιγο πλασματικό με την έννοια πως προς το τέλος η ομάδα είχε βγει μπροστά για να ισοφαρίσει και δέχτηκε το 3ο γκολ. Αυτό και μόνο, πως δηλαδή στο 2-1 βγήκε μπροστά για να κάνει το 2-2 είναι κάτι που μετράει. Άλλο το ένα άλλο το άλλο.μονο;;εδω πανηγυρισαν ηττα με μια ρωσικη και σε λιγο θα πανηγυρισουν που δεν εφαγαν 4 απο τον μουστακια...οι ανθρωποι λεμε ειναι η διασκεδαση μας...να'ναι παντα καλα...στηριξη ο κωστενογγλου οσο δεν παιρνει...πηγαν να μας τρελλανουν οτι εχασαν αδικα στη ρωσια...αν ειναι δυνατον...δεν πειραζει...οσο πιο πολυ το πιστευουν τοσο θα τσουζει το καβλι περισσοτερο
Για τον Κωστένογλου είχα γράψει πως στα 2 του πρώτα ματς έδειξε πως τον είχε διαβάσει τον αντίπαλο και τον είχε μπλοκάρει. Και πως περίμενα να δω τι θα κάνει με τον ΟΦΗ. Η διαφορά του ματς στη Κρήτη με τα άλλα 2 είναι πως τόσο με τον ΟΣΦΠ όσο και με τη Ρωσική ομάδα η ΑΕΚ περίμενε από τον αντίπαλό της τη πρωτοβουλία των κινήσεων. Να κάνουν παιχνίδι αυτοί. Στο ματς με τον ΟΦΗ έπρεπε να κάνει παιχνίδι η ΑΕΚ. Το ματς ούτε το είδα ούτε το άκουσα. Στο μέηλ του ο αδερφός μου μου είπε πως απλά δε βλεπόμασταν και πως η μόνη μας διακαιολογία (κακώς) ήταν μια αμφισνητούμενη φάση στο γκολ του Μανωλά που ακυρώθηκε. Κατά τα άλλα απλά υπήρχαν 11 ερασιτέχνες παίκτες με κίτρινες φανέλες.
Το έχω γράψει πολλές φορές. Καλό θα είναι οι ΑΕΚτζήδες να μη λένε πολλά ούτε στις νίκες, ούτε στις ισοπαλίες ούτε στις ήττες. ΑΠΛΑ ΔΕ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ!