Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αυτα που λες δεν ισχυουν και το ξερεις... απλα τα λες για να ξεπλυθεις... εισαι γαυρογειτονια και με τη βουλα, πως να το κανουμε? θες να πουμε ψεματα? τι παιχτες να σου δωσει ο γαυρος? φετος εχει να ταισει και τον ατρομητο... αν δεν τα καταφερει ο λεμονης μεχρι τον γεναρη να σε κρατησει εκτος υποβιβασμου θα ερθουν και οι παιχτες μην αγχωνεσε... και για να ξερεις εγω οταν επιμενω τοσο πολυ σε κατι σημαινει οτι το εχω μαθει απο εγκυρη πηγη και δεν καθομαι να στα λεω απλα για να σου κανω χαβαλε... μολις ερθω αθηνα σε κανα δυο βδομαδες ελα να κερασω καφε να σου πω ξεκαθαρα και απο που τα ξερω... εισαι ο νεος γαυρος, παρε χαμπαρι...
mmm...και πού είσαι τώρα αδερφέ;
εγώ αυριο πετάω για την δευτεροπατρίδα σου ;)

Επισκέπτης
δεν ειπα οτι ολοι ειναι παραρτηματα... μη τα λες οπως θελεις... για την γειτονια να διορθωσω οτι οι περισοτεροι ειστε εκει μαζεμενοι, οκ εχεις και 10 ατομα στην σαλονικα, καμια 100ρια στην πελλοπονησο αντε να βαλουμε και καμια 200ρια στην υπολοιπη ελλαδα... θες και το εξωτερικο? οκ εχετε και 1000 ατομα μεταναστες, ευχαριστημενος?
πως δεν το ειπες;οταν λες ολοι οσοι δεν εχουν δυναμη των  μεσων και πουλανε παιχτες τη εννοεις;τωρα αν εσυ ειρωνευεσαι καλα κανεις εγω ξερω οτι το 79 ειχα 15000χιλιαδες στο τελικο με την αεκ.τωρα ξερω θα πεις ηταν γαυροι :2funny: :2funny:οπως και με το βαζελο παλι ειχα 12000χιλιαδες και παλι θα μου πεις ηταν γαυροι και αεκτζηδες :2funny:ξαναλεω μπορει να μην εχω το κοσμο των τριων μεγαλων αλλα να εισαι σιγουρος οτι ο πανιωνιος κοσμο εχει αναλογα με το βεληνεκες του. ;)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
mmm...και πού είσαι τώρα αδερφέ;
εγώ αυριο πετάω για την δευτεροπατρίδα σου ;)
εγω κατω ειμαι ακομα... περιμενω να τελειωσω με κατι χαρτουρες,διαδικαστηκα θεματα... αν ολα πανε βαση σχεδιου βλεπω αεκ-γαυρο στο οακα και την επομενη ειμαι πανω  ;)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
πως δεν το ειπες;οταν λες ολοι οσοι δεν εχουν δυναμη των  μεσων και πουλανε παιχτες τη εννοεις;τωρα αν εσυ ειρωνευεσαι καλα κανεις εγω ξερω οτι το 79 ειχα 15000χιλιαδες στο τελικο με την αεκ.τωρα ξερω θα πεις ηταν γαυροι :2funny: :2funny:οπως και με το βαζελο παλι ειχα 12000χιλιαδες και παλι θα μου πεις ηταν γαυροι και αεκτζηδες :2funny:ξαναλεω μπορει να μην εχω το κοσμο των τριων μεγαλων αλλα να εισαι σιγουρος οτι ο πανιωνιος κοσμο εχει αναλογα με το βεληνεκες του. ;)
δεν θα σου πω τιποτα αλλα αν εσυ μου πεις οτι ο κοσμος που ειχες στους τελικους ηταν ολοι πανιωνιοι τοτε πρεπει να σε σκουντιξει καποιος να ξυπνησεις...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
παω να δω καμια ταινια,καλο βραδυ σε ολους...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Καλημερα Ενωσιτες! :rockon:

Συνημμένα

• aekLaos2011.jpg
    aekLaos2011.jpg
    69,4 KB · Εμφανίσεις: 34

Επισκέπτης
δεν θα σου πω τιποτα αλλα αν εσυ μου πεις οτι ο κοσμος που ειχες στους τελικους ηταν ολοι πανιωνιοι τοτε πρεπει να σε σκουντιξει καποιος να ξυπνησεις...
εαν μου πεις οτι ολοι οι τελικοι που εχεις παιξνει ηταν μονο οπαδοι της αεκ τοτε σκουντηξε με εσυ ;)να σου πω οτι με το γαυρο στο 3-3 και με το βαζελο ημουν μεσα ;)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
εαν μου πεις οτι ολοι οι τελικοι που εχεις παιξνει ηταν μονο οπαδοι της αεκ τοτε σκουντηξε με εσυ ;)να σου πω οτι με το γαυρο στο 3-3 και με το βαζελο ημουν μεσα ;)
σε ολους τους τελικους ερχοντε και οπαδοι αλλων ομαδων... αλλα οταν μια μικρη ομαδα (πχ πανιωνιος) παιζει με μια μεγαλη (πχ αεκ) τοτε εχει περισοτερους αλλοθρησκους... εσυ οχι μονο στους τελικους αλλα και στην πλατεια εχεις γαυρους πλεον οταν παιζεις με βαζελο η με αεκ... ποσοι γαυροι ηταν τις προαλες? ειχατε καμια 6-7 χιλιαδες κοσμο? κανα χιλιαρικο γαυρους ειχες στανταρ και ασε τα ψοφια τωρα...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πολυ νεκρα σημερα  :grin:
Ρε Αλανι μηπως πηρε το ματι σου τον γαμαικανο :think: Μετα το χηναρι εξαφανιστηκε η κανω λαθος? :grin:
Αν ψάξεις 3-4 σελίδες πίσω , πριν το πάρε δώσε αλανιού-Καν, θα δεις ότι έκανε μια γκεστ σταρ εμφάνιση....Μετά ίσως κατάλαβε ότι θα του την πούμε όλοι μαζί και την πούλεψε....Μάλλον πήγε να δει το Παραλίμνι και τη Λάτσιο (που θα κάνούν νταμπλ σε Κύπρο και Ιταλία αντίστοιχα) γιατί του την χάλασε ο Άρης και σε 3 ματς έχει 2 βαθμούς και το νταμπλ στην Ελλάδα και το χτίσιμο της αυτοκρατορίας ανεβλήθει...Α! Μπορεί να πήγε να τα χώσει και στον "καλύτερο" έλληνα προπονητή!!!

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Αν ψάξεις 3-4 σελίδες πίσω , πριν το πάρε δώσε αλανιού-Καν, θα δεις ότι έκανε μια γκεστ σταρ εμφάνιση....Μετά ίσως κατάλαβε ότι θα του την πούμε όλοι μαζί και την πούλεψε....Μάλλον πήγε να δει το Παραλίμνι και τη Λάτσιο (που θα κάνούν νταμπλ σε Κύπρο και Ιταλία αντίστοιχα) γιατί του την χάλασε ο Άρης και σε 3 ματς έχει 2 βαθμούς και το νταμπλ στην Ελλάδα και το χτίσιμο της αυτοκρατορίας ανεβλήθει...Α! Μπορεί να πήγε να τα χώσει και στον "καλύτερο" έλληνα προπονητή!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε τον κερατα

Επισκέπτης
σε ολους τους τελικους ερχοντε και οπαδοι αλλων ομαδων... αλλα οταν μια μικρη ομαδα (πχ πανιωνιος) παιζει με μια μεγαλη (πχ αεκ) τοτε εχει περισοτερους αλλοθρησκους... εσυ οχι μονο στους τελικους αλλα και στην πλατεια εχεις γαυρους πλεον οταν παιζεις με βαζελο η με αεκ... ποσοι γαυροι ηταν τις προαλες? ειχατε καμια 6-7 χιλιαδες κοσμο? κανα χιλιαρικο γαυρους ειχες στανταρ και ασε τα ψοφια τωρα...
σε πλα τα παιχνιδια πανε και αλλοι φιλαθλοι.εγω ας πουμε πηγαινα πολυ γηπεδο και στην αεκ και στον παο και στον οσφπ και ειδικα οταν παιζατε μεταξυ σας.φυσικα και στον τελικο υπηρχαν και αλλοι αλλα οχι ρε τυπε οτι δεν μπορω να εχω 10000 κοσμο ημαρτον.μονο η νεα σμυρνη εχει 250000 χιλιαδες κοσμο τη διαλο ουτε το 10%δεν ειναι πανιωνιοι; ;)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
σε πλα τα παιχνιδια πανε και αλλοι φιλαθλοι.εγω ας πουμε πηγαινα πολυ γηπεδο και στην αεκ και στον παο και στον οσφπ και ειδικα οταν παιζατε μεταξυ σας.φυσικα και στον τελικο υπηρχαν και αλλοι αλλα οχι ρε τυπε οτι δεν μπορω να εχω 10000 κοσμο ημαρτον.μονο η νεα σμυρνη εχει 250000 χιλιαδες κοσμο τη διαλο ουτε το 10%δεν ειναι πανιωνιοι; ;)
ρε τυπε και 50% μπορει να ειναι οι πανιωνιοι, το θεμα μας ειναι ποσοι ασχολουντε με την ομαδα γιατι αν βαλουμε τους καναπεδατους και αυτους που δεν ξερουν καν σε ποια εδρα παιζει η ομαδα τους που και καλα λενε ειμαι πχ αεκ τοτε εγω εχω 1,5 μυριο φιλαθλους... δεν ειναι ετσι τα πραγματα ομως...

Επισκέπτης
ρε τυπε και 50% μπορει να ειναι οι πανιωνιοι, το θεμα μας ειναι ποσοι ασχολουντε με την ομαδα γιατι αν βαλουμε τους καναπεδατους και αυτους που δεν ξερουν καν σε ποια εδρα παιζει η οαμδα τους που και καλα λενε ειμαι πχ αεκ τοτε εγω εχω 1,5 μυριο φιλαθλους... δεν ειναι ετσι τα πραγματα ομως...
παιζεις εναν τελικο κυπελλου οσο καναπεδατος και να ειναι καποιος σε αυτο το παιχνιδι θα θελει να παει.θυμαμαι το 89 οταν επαιξα με το βαζελο στο οακα ειχα περιπου 20-25 χιλιαδες κοσμο.επισης στον τελικο του μπασκετ στο σεφ το 91 με τον παοκ ειχαμε παρει 6000 εισητηρια δεν εφτασαν ουτε για κουκου.επισης επειδη ειμαι λιγο παλιος στα μπαραζ σε βολο και λαρισα αν δεις τη κοσμος πηγε δεν θα μιλαγες τοσο υποτιμητηκα.μπορει να μην εχω τον κοσμο του παο της αεκ του οσφπ ακομα και του παοκ αλλα οχιρε τυπε να μην μπορω να μαζεψω 10000χιλιαδες κοσμο.την πρωτη χρονια εστογιανοφ ρεκομπα στο ματς με το βαζελο ειχαμε 10000κοσμο στη νεα σμυρνη στο πρωταθλημα ..τη διαολο ολοι αυτοι ασχετοι ειναι;

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
απλα ειναι τα πραγματα ο τσιωλης ειχε αβαντα τον μπεο, χωρις να θελω να πω οτι ειναι μουφα προπονητης... οκ για να φτιαξει μια ομαδουλα που θα παραμεινει κατηγορια και με λιγο τυχη θα μπει πλευ οφ καλος ειναι αλλα φετος χωρις τον αχιλεα σκουρα τα πραγματα...  σκασμενος ο γαμαικανο δεν θα μιλιετε σου λεω στο σαλονικα, ευτηχως που τον εχω στειλει 2-3 ταμεια με τα προγνωστικα μου τωρα τελευταια και θα γαμει καμια βιζιτα να ξεχαστει...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
παιζεις εναν τελικο κυπελλου οσο καναπεδατος και να ειναι καποιος σε αυτο το παιχνιδι θα θελει να παει.θυμαμαι το 89 οταν επαιξα με το βαζελο στο οακα ειχα περιπου 20-25 χιλιαδες κοσμο.επισης στον τελικο του μπασκετ στο σεφ το 91 με τον παοκ ειχαμε παρει 6000 εισητηρια δεν εφτασαν ουτε για κουκου.επισης επειδη ειμαι λιγο παλιος στα μπαραζ σε βολο και λαρισα αν δεις τη κοσμος πηγε δεν θα μιλαγες τοσο υποτιμητηκα.μπορει να μην εχω τον κοσμο του παο της αεκ του οσφπ ακομα και του παοκ αλλα οχιρε τυπε να μην μπορω να μαζεψω 10000χιλιαδες κοσμο.την πρωτη χρονια εστογιανοφ ρεκομπα στο ματς με το βαζελο ειχαμε 10000κοσμο στη νεα σμυρνη στο πρωταθλημα ..τη διαολο ολοι αυτοι ασχετοι ειναι;
οκ ρε τυπε οτι πεις... οι πανιωνιοι (που ασχολειστε) ειστε 10 χιλιαδες... ευχαριστημενος τωρα?

Επισκέπτης
οκ ρε τυπε οτι πεις... οι πανιωνιοι (που ασχολειστε) ειστε 10 χιλιαδες... ευχαριστημενος τωρα?
ο.κ τυπε εσεις οι αεκτζηδες ειστε οι περισοτεροικαι καλυτεροι οπαδοι εχετε την καλυτερη ομαδα και το γεγονος οτι ειστε σε αυτη τη θεση ειναι το γαμημενο το κατεστημενο του μαρινακη τοθυ κοκαλη και του βαρδινογιαννη...ειδες......τα ειπα και ξελαφρωσα και εγω ...δεν αντεχω πια αυτη την αδικια εις βαρος της ομαδαρας...ευχαρηστημενος τωρα;

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ο.κ τυπε εσεις οι αεκτζηδες ειστε οι περισοτεροικαι καλυτεροι οπαδοι εχετε την καλυτερη ομαδα και το γεγονος οτι ειστε σε αυτη τη θεση ειναι το γαμημενο το κατεστημενο του μαρινακη τοθυ κοκαλη και του βαρδινογιαννη...ειδες......τα ειπα και ξελαφρωσα και εγω ...δεν αντεχω πια αυτη την αδικια εις βαρος της ομαδαρας...ευχαρηστημενος τωρα;
οχι,ειμαστε λιγοτεροι αλλα καλυτεροι ετσι επρεπε να πεις... επισης ξεχασες να αναφερεις οτι εμεις σας μαθαμε στο ελλαντα το συγχρονο ποδοσφαιρο αλλα και το μπασκετ... τωρα παιζει να σας μαθουμε και χαντμπολ... εσεις το μονο που θα μας μαθετε ειναι το ψαρεμα μιας και τελευταια εχετε πιασει λιμανι μερια  :2funny:

Επισκέπτης
οχι,ειμαστε λιγοτεροι αλλα καλυτεροι ετσι επρεπε να πεις... επισης ξεχασες να αναφερεις οτι εμεις σας μαθαμε στο ελλαντα το συγχρονο ποδοσφαιρο αλλα και το μπασκετ... τωρα παιζει να σας μαθουμε και χαντμπολ... εσεις το μονο που θα μας μαθετε ειναι το ψαρεμα μιας και τελευταια εχετε πιασει λιμανι μερια  :2funny:
η ημιμαθεια τυπε μου ειναι το χειροτερο που μπορει να εχει καποιος σαν ελατωμα.και εσυ το εχεις.απο που ρε η αεκ μας εμαθε μπαλιτσα;ξεχασες οτι τον πρωτο σας και ισως καλυτερο παιχτη της ιστοριας σας το νεστοριδη τον πηρες απο εμενα και μετα φυσικα εκανες οτι εκανες;στο μπασκετ για ποιος θεμα μιλαμε για το στημενο παιχνιδι στο παναθηναικο σταδιο επι χουντας;στημενα ηταν μεχρι και τα φαναρια που δεν υπηρχαν τοτε ;)α;λλα ξεχασα η χουντα ηταν μονο για το βαζελο εισεις ησασταν η εξαιρεση τοτε ;)αυτο με το συγχρονο ποδοσφαιρο πραγματικα με εκανε να γελασω.να σε καλα ρε αλανακο με τα αστεια σου :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom