alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
μαλλον εσυ εισαι ημιμαθης τυπε... ξεχασες οτι η αεκ ηταν η πρωτη ομαδα που επαιξε τη συγχρονη μπαλαρα την δεκαετια 90? ξεχασες οτι ηταν η πρωτη ομαδα που επαιξε συγχρονο ποδοσφαιρο σε ομιλους του τσουλου? εβγαλες καμια 10ρια παιχτες στην πλατεια και το παραδεχομε δεν λεω οχι αλλα δεν μπορεις να συγρινεις την ομαδα σου με την δικια μου και ουτε την ιστορια αυτων... εσυ ασχολησε με μια ομαδα που εχει ενα γηπεδο 10-12 χιλιαδων θεσεων και οπως μας λες και εσυ το γεμιζει καθε φορα που περναει ο κομητης του χαλει κοντα απο τη γη... και μετα μου λες οτι σε κανω εγω να γελας... εσυ λες καλυτερα και απο τα ποντιακα ρε τυπε...η ημιμαθεια τυπε μου ειναι το χειροτερο που μπορει να εχει καποιος σαν ελατωμα.και εσυ το εχεις.απο που ρε η αεκ μας εμαθε μπαλιτσα;ξεχασες οτι τον πρωτο σας και ισως καλυτερο παιχτη της ιστοριας σας το νεστοριδη τον πηρες απο εμενα και μετα φυσικα εκανες οτι εκανες;στο μπασκετ για ποιος θεμα μιλαμε για το στημενο παιχνιδι στο παναθηναικο σταδιο επι χουντας;στημενα ηταν μεχρι και τα φαναρια που δεν υπηρχαν τοτε ;)α;λλα ξεχασα η χουντα ηταν μονο για το βαζελο εισεις ησασταν η εξαιρεση τοτε ;)αυτο με το συγχρονο ποδοσφαιρο πραγματικα με εκανε να γελασω.να σε καλα ρε αλανακο με τα αστεια σου