Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
η ημιμαθεια τυπε μου ειναι το χειροτερο που μπορει να εχει καποιος σαν ελατωμα.και εσυ το εχεις.απο που ρε η αεκ μας εμαθε μπαλιτσα;ξεχασες οτι τον πρωτο σας και ισως καλυτερο παιχτη της ιστοριας σας το νεστοριδη τον πηρες απο εμενα και μετα φυσικα εκανες οτι εκανες;στο μπασκετ για ποιος θεμα μιλαμε για το στημενο παιχνιδι στο παναθηναικο σταδιο επι χουντας;στημενα ηταν μεχρι και τα φαναρια που δεν υπηρχαν τοτε ;)α;λλα ξεχασα η χουντα ηταν μονο για το βαζελο εισεις ησασταν η εξαιρεση τοτε ;)αυτο με το συγχρονο ποδοσφαιρο πραγματικα με εκανε να γελασω.να σε καλα ρε αλανακο με τα αστεια σου :2funny: :2funny:
μαλλον εσυ εισαι ημιμαθης τυπε... ξεχασες οτι η αεκ ηταν η πρωτη ομαδα που επαιξε τη συγχρονη μπαλαρα την δεκαετια 90? ξεχασες οτι ηταν η πρωτη ομαδα που επαιξε συγχρονο ποδοσφαιρο σε ομιλους του τσουλου? εβγαλες καμια 10ρια παιχτες στην πλατεια και το παραδεχομε δεν λεω οχι αλλα δεν μπορεις να συγρινεις την ομαδα σου με την δικια μου και ουτε την ιστορια αυτων... εσυ ασχολησε με μια ομαδα που εχει ενα γηπεδο 10-12 χιλιαδων θεσεων και οπως μας λες και εσυ το γεμιζει καθε φορα που περναει ο κομητης του χαλει κοντα απο τη γη... και μετα μου λες οτι σε κανω εγω να γελας... εσυ λες καλυτερα και απο τα ποντιακα ρε τυπε...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.307
Πόντοι
5.097
οχι,ειμαστε λιγοτεροι αλλα καλυτεροι ετσι επρεπε να πεις... επισης ξεχασες να αναφερεις οτι εμεις σας μαθαμε στο ελλαντα το συγχρονο ποδοσφαιρο αλλα και το μπασκετ... τωρα παιζει να σας μαθουμε και χαντμπολ... εσεις το μονο που θα μας μαθετε ειναι το ψαρεμα μιας και τελευταια εχετε πιασει λιμανι μερια  :2funny:
ελα γελαει ο κοσμος μη πετας τετοια
το μπασκετ στην ελλαδα το εφερε ο αρης του 80 με γκαλη γιαννακη κλπ μη λες οτι θες και μην πεταχτεις να μου πεις για το καλλιμαρμαρο γιατι κοτσανα θα πεταξεις
οσο για το ποδοσφαιρο δεν θελει σχολιασμο  :2funny:

Επισκέπτης
μαλλον εσυ εισαι ημιμαθης τυπε... ξεχασες οτι η αεκ ηταν η πρωτη ομαδα που επαιξε τη συγχρονη μπαλαρα την δεκαετια 90? ξεχασες οτι ηταν η πρωτη ομαδα που επαιξε συγχρονο ποδοσφαιρο σε ομιλους του τσουλου? εβγαλες καμια 10ρια παιχτες στην πλατεια και το παραδεχομε δεν λεω οχι αλλα δεν μπορεις να συγρινεις την ομαδα σου με την δικια μου και ουτε την ιστορια αυτων... εσυ ασχολησε με μια ομαδα που εχει ενα γηπεδο 10-12 χιλιαδων θεσεων και οπως μας λες και εσυ το γεμιζει καθε φορα που περναει ο κομητης του χαλει κοντα απο τη γη... και μετα μου λες οτι σε κανω εγω να γελας... εσυ λες καλυτερα και απο τα ποντιακα ρε τυπε...
εισαι η ομαδα που επαιξε συγχρονο ποδοσφαιρο στην 10ετια του 90 και αν θυμαμαι αυτη η ομαδαρα δεν ειχε κανει ποτε της νικη στους ομιλους επι 15 χρονια :2funny: :2funny:και μετα μου λκες να μην γελαω :2funny: :2funny:δεν περιγραφω αλλο που ελεγε και χελακης :2funny: :2funny:συνεχισε  ετσι :grin:μονο 10 παιχτες θυμασαι εσυ να εχω βγαλει;οταν σου λεω οτι εισαι ημιμαθης εχω κανει λαθος!!!αμαθης εισαι τυπε ;)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
εισαι η ομαδα που επαιξε συχρονο ποδοσφαιρο στην 10ετια του 90 και αν θυμαμαι αυτη η ομαδαρα δεν ειχε κανει ποτε της νικη στους ομιλους επι 15 χρονια :2funny: :2funny:και μετα μου λκες να μην γελαω :2funny: :2funny:δεν περιγραφω αλλο που ελεγε και χελακης :2funny: :2funny:συνεχισε  ετσι :grin:μονο 10 παιχτες θυμασαι εσυ να εχω βγαλει;οταν σου λεω οτι εισαι ημιμαθης εχω κανει λαθος!!!αμαθης εισαι τυπε ;)
καλα αρχισες τα παπατζιλικια σου παλι... βγες λιγο κατα το εξωτερικο και μιλα με κανα ποδοσφαιροφιλο,πες του τη λεξη πανιωνιος,αν ξερει τι ειναι αυτο ελα να τα πουμε... θα σου πει τι ειναι αυτο μαι φρεντ? φαγητο?

Επισκέπτης
καλα αρχισες τα παπατζιλικια σου παλι... βγες λιγο κατα το εξωτερικο και μιλα με κανα ποδοσφαιροφιλο,πες του τι λεξη πανιωνιος,αν ξερει τι ειναι αυτο ελα να τα πουμε... θα σου πει τι ειναι αυτο μαι φρεντ? φαγητο?
εγω δεν ειπα οτι διδαξα συγχρονο ποδοσφαιρο εσυ το ειπες.εσυ εχεις ρωτησει τη εστι αεκ στην ευρωπη και τη εχει κανει;εγω θα σου πω οτι με το 13 των συμετοχων σε ευρωπαικα κυπελλα εχω βρεθει δυο φορες στους 8 ευρωπαικης διοργανωσης,εσυ τη παραπανω εχεις πετυχει απο εμενα τον ασημο που δεν με ξερει κανενας :uglystupid:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ελα γελαει ο κοσμος μη πετας τετοια
το μπασκετ στην ελλαδα το εφερε ο αρης του 80 με γκαλη γιαννακη κλπ μη λες οτι θες και μην πεταχτεις να μου πεις για το καλλιμαρμαρο γιατι κοτσανα θα πεταξεις
οσο για το ποδοσφαιρο δεν θελει σχολιασμο  :2funny:
ελα μπαρος σε αδικησε η διαιτησια και εμφανιστικες? :2funny:
και ομως στο καλιμαρμαρο μαθατε την καλαθοσφαιριση... και ομως την δεκαετια του 90 ολα τα γαυρακια καθοσασταν στην τιβι και χαζευατε την ομαδα με το δικεφαλο και αναρωτιωσαστνα ποτε θα δουμε και εμεις τετοια μπαλα... και ομως ολα αυτα ειναι αληθεια... δυστηχως το μονο που μας διδασκετε εσεις τα τελευταια χρονια ειναι ΗΘΟΣ!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.307
Πόντοι
5.097
και ομως στο καλιμαρμαρο μαθατε την καλαθοσφαιριση... και ομως την δεκαετια του 90 ολα τα γαυρακια καθοσασταν στην τιβι και χαζευατε την ομαδα με το δικεφαλο και αναρωτιωσαστνα ποτε θα δουμε και εμεις τετοια μπαλα... και ομως ολα αυτα ειναι αληθεια... δυστηχως το μονο που μας διδασκετε εσεις τα τελευταια χρονια ειναι ΗΘΟΣ!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
χωρις πλακα στο κκε ξερω κανουν πλύση εγκεφαλου το ιδιο κανει η ενωση μηπως  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
εγω δεν ειπα οτι διδαξα συγχρονο ποδοσφαιρο εσυ το ειπες.εσυ εχεις ρωτησει τη εστι αεκ στην ευρωπη και τη εχει κανει;εγω θα σου πω οτι με το 13 των συμετοχων σε ευρωπαικα κυπελλα εχω βρεθει δυο φορες στους 8 ευρωπαικης διοργανωσης,εσυ τη παραπανω εχεις πετυχει απο εμενα τον ασημο που δεν με ξερει κανενας :uglystupid:
γιατι οποτε γραφεις στο θρεντ της αεκ εσυ η κανα αλλος πανιωνιος τσουπ πεταγετε και απο ενας γαυρος να σας υποστηριξει???  :think:

τυχαιο???  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Επισκέπτης
ρε μαγκα να σε ρωτησω κατι σοβαρα.ολα αυτα που λες τα πιστευεις η τα λες για πλακα;εχεις περασει οταν οπως λες επαιξες τρομερη μπαλα στην επομενη φαση;δεν θυμαμαι καποια ευρωπαικη σου διακριση τα τελευταια συγχρονα χρονια που επαιξες μπαλαρα.αν εσυ θυμασαι περιμενω να την καταθεσεις.εγω να σου θυμησω οτι αποκλειστηκα στους 8 απο την μετεπειτα κυπελουχο λατσιο στους 8 το 2000 ;)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
χωρις πλακα στο κκε ξερω κανουν πλύση εγκεφαλου το ιδιο κανει η ενωση μηπως  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μιλατε εσεις για πλυσεις εγκεφαλου? :think: σε ενα ντερμπι ετυχε να μην σας ζμπρωξει το κορακι και φωναζετε για μεγαλη αδικια... ελα τωρα σοβαρεψου λιγο εγω μιλαω για ομαδες και ιδεες εδω περα και οχι για εταιριες, πολυεθνικες κτλ.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.307
Πόντοι
5.097
γιατι οποτε γραφεις στο θρεντ της αεκ εσυ η κανα αλλος πανιωνιος τσουπ πεταγετε και απο ενας γαυρος να σας υποστηριξει???  :think:

τυχαιο???  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
ειδες καμια υποστηριξει :birdman: αλλα μη πετας κοτσανες αν δεν ηταν η εθνικη με το ευρωμπασκετ και ο αρης που προειπα μπασκετ στην ελλαδα χλωμο αν υπηρχε :uglystupid:
και οπως βλεπεις δεν λεω οτι ο ολυμπιακος εφερε το μπασκετ στην ελλαδα την αληθεια λεω ο ΑΡΗΣ το εφερε,για πες μου την τελευταια 30ετια που αναβαθμητηκε το μπασκετ στην ελλαδα μια χρονια με την μεγαλη ομαδα της αεκ :uglystupid:

Επισκέπτης
μιλατε εσεις για πλυσεις εγκεφαλου? :think: σε ενα ντερμπι ετυχε να μην σας ζμπρωξει το κορακι και φωναζετε για μεγαλη αδικια... ελα τωρα σοβαρεψου λιγο εγω μιλαω για ομαδες και ιδεες εδω περα και οχι για εταιριες, πολυεθνικες κτλ.
τυπε απο το συγχρονο ποδοσφαιρο το γυρισες στις ιδεες και τα ιδανικα.μηπως τα εχεις μπερδεψει λιγο στο μυαλο σου ολα;

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.307
Πόντοι
5.097
τωρα παλι μιλας σοβαρας λες για εταιριες και πολυεθνικες ομαδα που ειχε ιδικτητη την ενικ  :headbang: :headbang: :headbang: ελεος ρε δεν ασχολουμε αλλο αν θες τα λεμε στο στοιχημα γιατι εσυ θα με τρελανεις  :headbang: :headbang:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ρε μαγκα να σε ρωτησω κατι σοβαρα.ολα αυτα που λες τα πιστευεις η τα λες για πλακα;εχεις περασει οταν οπως λες επαιξες τρομερη μπαλα στην επομενη φαση;δεν θυμαμαι καποια ευρωπαικη σου διακριση τα τελευταια συγχρονα χρονια που επαιξες μπαλαρα.αν εσυ θυμασαι περιμενω να την καταθεσεις.εγω να σου θυμησω οτι αποκλειστηκα στους 8 απο την μετεπειτα κυπελουχο λατσιο στους 8 το 2000 ;)
και εγω στους ομιλους με το ζευγαρι του τελικου επαιζα δεν εχει να λεει... προημιτελικα κυπελουχων σου λεει κατι? για να μη παμε και ποιο πισω απο 90 για κατι ΚΠΡ κτλ. δεν θελω να μιλαω για εποχες που δεν εζησα... εσυ μπραβο ειπαμε εισαι αξιος καθε 100 χρονια παιζεις ευρωπη και τα πας καλα... και οταν ξαναπερασει ο κομητης που λεγαμε θα γεμισεις και το γηπεδο (αφου φωναξεις και κανα δυο χιλιαδες γαυρους)  :tooth:

Επισκέπτης
τωρα παλι μιλας σοβαρας λες για εταιριες και πολυεθνικες ομαδα που ειχε ιδικτητη την ενικ  :headbang: :headbang: :headbang: ελεος ρε δεν ασχολουμε αλλο αν θες τα λεμε στο στοιχημα γιατι εσυ θα με τρελανεις  :headbang: :headbang:
δεν τα λες καλα τυπε.ο πρωτος διδαξας ηταν η αεκ και σε αυτα τα κολπα με ξενες εταιρειες.αυτα βεβαια δεν τα θυμαται η μνημη του εχει πολλα κενα.ειναι σαν να λεμε δεν συνεβη ποτε.δεν βλεπειοι απο εκεινη την περιοδο ξεκινανε τα προβληματα για την ομαδα του :uglystupid:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
αλλο επενδυτες απο πολυεθνικη και εταιρια και αλλο να εχει γινει η ομαδα μου μαγαζι που πουλαει ηθος εχει διαφορα... στο στοιχημα οποτε τα λεμε παω κουβα με τα χιλια γιαυτο κατσε εδω καλυτερα να τα πουμε με τον ολιβερ (γαυρος ειναι και αυτος φανατικος)... σας εχουν τρελανει αλλοι εσας,αν δεν σας δινουν μαπα σφυριγματα βλεπετε αδικιες...

Επισκέπτης
και εγω στους ομιλους με το ζευγαρι του τελικου επαιζα δεν εχει να λεει... προημιτελικα κυπελουχων σου λεει κατι? για να μη παμε και ποιο πισω απο 90 για κατι ΚΠΡ κτλ. δεν θελω να μιλαω για εποχες που δεν εζησα... εσυ μπραβο ειπαμε εισαι αξιος καθε 100 χρονια παιζεις ευρωπη και τα πας καλα... και οταν ξαναπερασει ο κομητης που λεγαμε θα γεμισεις και το γηπεδο (αφου φωναξεις και κανα δυο χιλιαδες γαυρους)  :tooth:
τελικ αρχιζω και πιστευω οτι δεν στεκεις καλα :headbang:πηγες προημιτελικα και το θυμασαι ..εσυ που εχεις διδαξει συγχρονο ποδοσφαιρο :2funny:εγω που βγαινω μια στο τοσο καταφερα να παω στους 8 οπως εκανες και εσυ τη παραπανω εχεις πετυχει εσυ.αν θες να παμε και πιο πισω εκει που ουτε εγω τα ειχα δει να σου θυμησω σε παιχνιδια νοκ-αουτ τον αποκλεισμο της ατλετικο μαδριτης και την προκριση στους 8  ;)εσυ που παιζεις καθε χρονο μας κανεις υπερηφανους με τα αποτελεσματα αλλα κυριως με το ποδοσφαιρο που παιζεις :2funny:

Επισκέπτης
αλλο επενδυτες απο πολυεθνικη και εταιρια και αλλο να εχει γινει η ομαδα μου μαγαζι που πουλαει ηθος εχει διαφορα... στο στοιχημα οποτε τα λεμε παω κουβα με τα χιλια γιαυτο κατσε εδω καλυτερα να τα πουμε με τον ολιβερ (γαυρος ειναι και αυτος φανατικος)... σας εχουν τρελανει αλλοι εσας,αν δεν σας δινουν μαπα σφυριγματα βλεπετε αδικιες...
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:βρισκεσαι σε παραληρημα τυπε,εχεις μπερδεψει την πουτσα με την βουρτσα.ηθος στοιχημα πολυεθνικες.αποφασισε τελικα ολα μαζι δεν γινονται.φιλικα σου λεω σταματα γιατι εκτιθεσαι με αυτα που λες ;)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
δεν τα λες καλα τυπε.ο πρωτος διδαξας ηταν η αεκ και σε αυτα τα κολπα με ξενες εταιρειες.αυτα βεβαια δεν τα θυμαται η μνημη του εχει πολλα κενα.ειναι σαν να λεμε δεν συνεβη ποτε.δεν βλεπειοι απο εκεινη την περιοδο ξεκινανε τα προβληματα για την ομαδα του :uglystupid:
μια χαρα ξερω απο που ξεκινανε τα προβληματα και απο που κραταει η σκουφια του καθενα... εγω κενα δεν εχω μαλλον εσυ καποιο προβλημα επαθες απο το προχτεσινο στο 92' και μας λες παπατζιλικια πολλα τελευταια... κασκολαρα θρυλου αγορασες προχτες απο την πλατεια? :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom