Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μια χαρα ξερω απο που ξεκινανε τα προβληματα και απο που κραταει η σκουφια του καθενα... εγω κενα δεν εχω μαλλον εσυ καποιο προβλημα επαθες απο το προχτεσινο στο 92' και μας λες παπατζιλικια πολλα τελευταια... κασκολαρα θρυλου αγορασες προχτες απο την πλατεια? :tooth:
οταν σου λεω οτι μπερδευεις τα πραγματα να με ακους.βαζεις τωρα στο 92 που εχασα οτι ειμαι γαυρος και ...μπραβο νικησες :jerking:τη να σου πω ρε κακομοιρη που σου εκανα κηδεια στο οακα και εχασες πρωταθλημα απο το χουτο και απο τον τζιμπουρ.αληθεια και οι δυο στο γαυρο δεν ανηκουν-ανηκανε; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
 :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:βρισκεσαι σε παραληρημα τυπε,εχεις μπερδεψει την πουτσα με την βουρτσα.ηθος στοιχημα πολυεθνικες.αποφασισε τελικα ολα μαζι δεν γινονται.φιλικα σου λεω σταματα γιατι εκτιθεσαι με αυτα που λες ;)
οκ εγω εκτιθομε ρε τυπε... εσυ που παιζεις ντερμπυ με την αεκ και παρακαλας τους γαυρους να ερθουν μπας και γεμισεις το γηπεδο εισαι οκ... και ερχεσε εδω και μας λες παπατζιλικια οτι εχεις και κοσμο... αλλα οκ οπως λες εγω ειμαι εκτεθιμενος που καθομαι και σου τα εξηγω... παω πασο...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
παω να δω κανα εργακι... καλο βραδυ στην παρεα

Επισκέπτης
οκ εγω εκτιθομε ρε τυπε... εσυ που παιζεις ντερμπυ με την αεκ και παρακαλας τους γαυρους να ερθουν μπας και γεμισεις το γηπεδο εισαι οκ... και ερχεσε εδω και μας λες παπατζιλικια οτι εχεις και κοσμο... αλλα οκ οπως λες εγω ειμαι εκτεθιμενος που καθομαι και σου τα εξηγω... παω πασο...
καλα...μιλαμε εσυ εχεις φοβερες εμονες.φωναξαμε τους γαυρους..οχι και τους βαζελους να γεμισουμε το γηπεδο...που δεν γεμισε ..για να κερδισουμε την αεκ που παει για πρωταθλημα :2funny: :2funny:τελικα τυπε πραγματικα ο πανιωνιος σου εχει κανει μεγαλη ζημια και εχεις πολλα υπολειματα απο το παρελθον ;)σου εχω παρει κυπελλο στη μουρη και σου εχω κοψει και πρωταθλημα .αυτα ειναι αρκετα ;)οσο για τη νικη ελπιζω να σε βοηθησει να βγεις ευρωπη και να διδαξεις συγχρονο ποδοσφαιρο :2funny:

Επισκέπτης
καλο βραδυ ...και φιλικη συμβουλη ξεκολα απο τις εμονες σου..θα καταντησεις σαν τα παοκια στο τελος ;)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πωωωωωωωωωωωωωωωω ρε τι έχετε πάθει 2 μέρες τώρα;;;; Πάντως να πω και εγώ 2 λόγια για το ΑΝ οι Έλληνες είδαν σύγχρονο ποδοόσφαιρο από την ΑΕΚ. ΝΑΙ ΕΙΔΑΝ. Και αυτό δε το λένε οι ΑΕΚτζήδες. Το λένε δημοσιογράφοι του κύρους του Σωτηρακόπουλου, του Τσώχου κτλπ. Εκτός αν ο Καν θεωρεί πως ξέρει περισσότερα από τον Σωτηρακόπουλο οπότε ελπίζω να είναι μικρός και να προλάβει να αλλάξει καριέρα. Και μιλάω για την διετία 94-96 όπου η ΑΕΚ έπαιξε 4-3-3 με τους πλάγιους να είναι με ανάποδα πόδια και τα χαφ (βλέπε Κετσπάγια) να πατάνε περιοχή κτλπ, κάτι που μέχρι τότε στην Ελλάδα δεν είχε ξαναεμφανιστεί και το οποίο στην Ευρώπη το εφάρμοζαν οι ομάδες. Τώρα για τις επιτυχίες ή μη στην Ευρώπη. Στο μακρινό 94-95 ΑΝ μια Ελληνική ομάδα ήταν τα παίξει με μια από τις 2 μεγάλες Σκωτσέζικες ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΚΑΝ ότι έχει η ομάδα πιθανότητες. Όλοι μας λίγο πολύ ξέραμε ότι θα χάναμε (οποιαδήποτε ελληνική ομάδα και αν έπαιζε) και απλά ελπίζαμε σε μια ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ εμφάνιση. Και όμως η ΑΕΚ νίκησε με ένα καθαρό 2-0 (με τον μεγάλο μικρό του Ελληνικού ποδοσφαίρου που έφυγε και αυτός σα τελιωμένος από τον ΠΑΟ) στην Φιλαδέλφεια και πήρε την προκριση ΣΤΗΝ ΣΚΩΤΙΑ (αυτό είναι ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ). Τώρα στους ομίλους να με συμπαθάει και ο Καν και ο Μπόμπας και οποιοσδήποτε άλλος αλλά στον όμιλο ήταν οι 2 ΦΙΝΑΛΙΣΤ του Τσάμπιονς Λιγκ. Και ούτε 4άρες φάγαμε ,ούτε 5άρες ούτε 7άρες...Δε διασυρθήκαμε...Ίσα ίσα που στην έδρα μας τους δυσκολέψαμε αρκετά. Αν πχ ο ΟΣΦΠ (και λέω αυτόν γιατί αυτός παίζει στο Τσ Λ) του καθόταν στον ίδιο όμιλο Μπάρτσα και Γιουν οι οποίες έφταναν να είναι και οι φιναλίστ, και έκανε μια αξιοπρεπή εμφάνιση και πορεία δε θα μας έπρηζαν τον πούτσο και τ αρχίδια οι φίλαθλοι του ΟΣΦΠ; Και δικαιολογημένα. Έτσι και εμείς, εδώ στην Ελλάδα παίζαμε διαστημική μπάλα, στην Ευρώπη όμως και μάλιστα απέναντι στον Άγιαξ και στη Μίλαν (δε θυμάμαι πια ήταν η άλλη ομάδα) κάναμε αξιοπρεπείς εμφανίσεις και δε διασυρθήκαμε. Τώρα αν θέλετε να το πάμε και αλλού και πιο παλιά, η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ. Ούτε ο ΠΑΟ, ούτε ο ΟΣΦΠ, ούτε ο ΠΑΟΚ, ούτε ο Άρης, ουτε καμία άλλη. ΜΟΝΟ Η ΑΕΚ.

Τώρα για το μπάσκετ. Αν έρθει αύριο κάποιος και μου πει ότι το μάτς στο Καλλιμάρμαρο ηταν στημένο, δε θα πέσω και από τα σύννεφα. Το ίδιο θα συμβεί και αν κάποιος μου πει ότι ΔΕΝ ήταν στημένο. Από εκεί και πέρα μπάσκετ οι Έλληνες έμαθαν οχι από τον Άρη, αλλά από τον ΓΚΑΛΗ του Άρη, και συγχρονο μπάσκετ από τον Ομπράντοβιτς του ΠΑΟ.

Αυτά τα ολίγα.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Πωωωωωωωωωωωωωωωω ρε τι έχετε πάθει 2 μέρες τώρα;;;; Πάντως να πω και εγώ 2 λόγια για το ΑΝ οι Έλληνες είδαν σύγχρονο ποδοόσφαιρο από την ΑΕΚ. ΝΑΙ ΕΙΔΑΝ. Και αυτό δε το λένε οι ΑΕΚτζήδες. Το λένε δημοσιογράφοι του κύρους του Σωτηρακόπουλου, του Τσώχου κτλπ. Εκτός αν ο Καν θεωρεί πως ξέρει περισσότερα από τον Σωτηρακόπουλο οπότε ελπίζω να είναι μικρός και να προλάβει να αλλάξει καριέρα. Και μιλάω για την διετία 94-96 όπου η ΑΕΚ έπαιξε 4-3-3 με τους πλάγιους να είναι με ανάποδα πόδια και τα χαφ (βλέπε Κετσπάγια) να πατάνε περιοχή κτλπ, κάτι που μέχρι τότε στην Ελλάδα δεν είχε ξαναεμφανιστεί και το οποίο στην Ευρώπη το εφάρμοζαν οι ομάδες. Τώρα για τις επιτυχίες ή μη στην Ευρώπη. Στο μακρινό 94-95 ΑΝ μια Ελληνική ομάδα ήταν τα παίξει με μια από τις 2 μεγάλες Σκωτσέζικες ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΚΑΝ ότι έχει η ομάδα πιθανότητες. Όλοι μας λίγο πολύ ξέραμε ότι θα χάναμε (οποιαδήποτε ελληνική ομάδα και αν έπαιζε) και απλά ελπίζαμε σε μια ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ εμφάνιση. Και όμως η ΑΕΚ νίκησε με ένα καθαρό 2-0 (με τον μεγάλο μικρό του Ελληνικού ποδοσφαίρου που έφυγε και αυτός σα τελιωμένος από τον ΠΑΟ) στην Φιλαδέλφεια και πήρε την προκριση ΣΤΗΝ ΣΚΩΤΙΑ (αυτό είναι ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ). Τώρα στους ομίλους να με συμπαθάει και ο Καν και ο Μπόμπας και οποιοσδήποτε άλλος αλλά στον όμιλο ήταν οι 2 ΦΙΝΑΛΙΣΤ του Τσάμπιονς Λιγκ. Και ούτε 4άρες φάγαμε ,ούτε 5άρες ούτε 7άρες...Δε διασυρθήκαμε...Ίσα ίσα που στην έδρα μας τους δυσκολέψαμε αρκετά. Αν πχ ο ΟΣΦΠ (και λέω αυτόν γιατί αυτός παίζει στο Τσ Λ) του καθόταν στον ίδιο όμιλο Μπάρτσα και Γιουν οι οποίες έφταναν να είναι και οι φιναλίστ, και έκανε μια αξιοπρεπή εμφάνιση και πορεία δε θα μας έπρηζαν τον πούτσο και τ αρχίδια οι φίλαθλοι του ΟΣΦΠ; Και δικαιολογημένα. Έτσι και εμείς, εδώ στην Ελλάδα παίζαμε διαστημική μπάλα, στην Ευρώπη όμως και μάλιστα απέναντι στον Άγιαξ και στη Μίλαν (δε θυμάμαι πια ήταν η άλλη ομάδα) κάναμε αξιοπρεπείς εμφανίσεις και δε διασυρθήκαμε. Τώρα αν θέλετε να το πάμε και αλλού και πιο παλιά, η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ. Ούτε ο ΠΑΟ, ούτε ο ΟΣΦΠ, ούτε ο ΠΑΟΚ, ούτε ο Άρης, ουτε καμία άλλη. ΜΟΝΟ Η ΑΕΚ.

Τώρα για το μπάσκετ. Αν έρθει αύριο κάποιος και μου πει ότι το μάτς στο Καλλιμάρμαρο ηταν στημένο, δε θα πέσω και από τα σύννεφα. Το ίδιο θα συμβεί και αν κάποιος μου πει ότι ΔΕΝ ήταν στημένο. Από εκεί και πέρα μπάσκετ οι Έλληνες έμαθαν οχι από τον Άρη, αλλά από τον ΓΚΑΛΗ του Άρη, και συγχρονο μπάσκετ από τον Ομπράντοβιτς του ΠΑΟ.

Αυτά τα ολίγα.
ρε γρηγορη δεν εχεις καταλαβει οτι ολοι τα εχουν με την αεκ? γιατι πολυ απλα οσα λεφτα και να ριχνουν οι ομαδες τους ποτε δεν θα αισθανουν περηφανοι για τους τιτλους και τις ευρωπαικες τους πορειες... ο ολιβερ χωρις να θελω να το θιξω το παιδι,προσπαθει εδω και μερες να αποδειξει οτι δεν ειναι παραρτημα, ο κοσμος το χει τουμπανο και αυτοι κρυφο καμαρι... ασε που προσπαθει να μας πεισει για τη λαοθαλασσα του πανιωνιου που γεμιζει τα γηπεδα και μετα λεει οτι θα τον τρελανουμε εμεις... ημαρτοοοοοοοοοοοον ρε (που λεει και ο φαφουτης)... χτες μπηκα να δω τι γραφουν στο θρεντ του πανιωνιου ετσι απο περιεργεια μπες και εσυ να γελασεις... γραφτηκε οτι το ματς στην ν. σμυρνη ηταν στημενο να το παρει η αεκ γιατι λενε περσυ τους δωσαμε εμεις το Χ στο οακα... και μετα ερχετε να μου πει ο καν οτι επειδη λεω για την αεκ και το συγχρονο ποδοσφαιρο θα εκτεθω... ειναι να μην φωναζεις μετα ημαρτοοοοον ρε παιδια?  :priest: :priest:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Οπως φενετε ο Μανωλο τελειωνει... και λεω εγω τωρα, φταιει ο προπονητης που δεν εχει η ομαδα αξιοπιστες λυσεις για την αμυνα? φταιει ο προπονητης που αντικαταστηθηκε ο ντιοπ τελευταια στιγμη? φταιει ο προπονητης που δελλας-λυμπε πατησαν τα 36 και δεν μπορουν να βγαλουν το 90λεπτο? δεν νομιζω... εκανε και αυτος τα λαθοι του τα οποια ειναι λιγοτερα απο αυτα που κανουν αλλοι σε αλλες ομαδες στην ελλαδα... Ο Αδαμιδης δηλαδη τωρα τελειωνει τον Χιμενεθ,χρεωνει την ομαδα με την αποζημιωση του και φερνει τον Κωστενογλου... οκ καλος χρυσος ο Κωστενογλου και τον αγαπαμε,αλλα τι μπορει να κανει παραπανω? βουντου? η μηπως θα μπει να παιξει στοπερ? η μηπως θα ξανανιωσει ο δελλας μολις τον δει?  :think:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Οπως φενετε ο Μανωλο τελειωνει... και λεω εγω τωρα, φταιει ο προπονητης που δεν εχει η ομαδα αξιοπιστες λυσεις για την αμυνα? φταιει ο προπονητης που αντικαταστηθηκε ο ντιοπ τελευταια στιγμη? φταιει ο προπονητης που δελλας-λυμπε πατησαν τα 36 και δεν μπορουν να βγαλουν το 90λεπτο? δεν νομιζω... εκανε και αυτος τα λαθοι του τα οποια ειναι λιγοτερα απο αυτα που κανουν αλλοι σε αλλες ομαδες στην ελλαδα... Ο Αδαμιδης δηλαδη τωρα τελειωνει τον Χιμενεθ,χρεωνει την ομαδα με την αποζημιωση του και φερνει τον Κωστενογλου... οκ καλος χρυσος ο Κωστενογλου και τον αγαπαμε,αλλα τι μπορει να κανει παραπανω? βουντου? η μηπως θα μπει να παιξει στοπερ? η μηπως θα ξανανιωσει ο δελλας μολις τον δει?  :think:
AEK είσαι ρε........
στα αρχίδια σου όποιος και να έρθει όποιος και να φύγει  :rockon: :rockon: :rockon:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Όποιος πιστεύει πως ΑΝ φύγει ο Χιμένεθ και έρθει ο Κωστένογλου η ΑΕΚ θα βελτιωθεί τα μάλα σαν εικόνα ομάδας τότε πρέπει να πάει να τον διαβάσει κανένας παπάς (και ας του προτείνει έναν ο Κωστένογλου). Λένε για τον Κωστένογλου για το πρωτάθλημα που πήρε στο γήπεδο το 08. Σορρυ αλλά και εγώ να ήμουν προπονητής με παίχτες σαν Ρίμπο, Ζήκο, Λύμπε στα 32 του, Δέλλα το ίδιο, Καφέ, Μπλάνκο κτλπ θα το έπαιρνα. Στη Λάρισσα έκανε μια τρύπα στο νερό.
Δε νομίζω πως ο Χιμένεθ ζήτησε τρελλά πράγματα. Να πληρωθούν οι παίκτες και αυτός (6,7 μήνες αρκετοί) και να στηριχτεί (τι πιο λογικό για να μπορέσει να δουλέψει ανεπηρέαστος) στο μέλλον. ΑΝ το διώξει ο Αδαμίδης θα έχει κάνει μεγάλη βλακεία, εκτός και αν φέρει Κετσπάγια  :grin:. Με Κωστενογλου στον πάγκο ρίχνει και την ποιότητα του προπονητικού τιμ.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
AEK είσαι ρε........
στα αρχίδια σου όποιος και να έρθει όποιος και να φύγει  :rockon: :rockon: :rockon:
Σιγουρα,ΑΕΚ θα ειμαι και στην επομενη ζωη... απλα αναρωτιεμαι ποσο μαλακισμενα σκεφτοντε εκει στην παε...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Όποιος πιστεύει πως ΑΝ φύγει ο Χιμένεθ και έρθει ο Κωστένογλου η ΑΕΚ θα βελτιωθεί τα μάλα σαν εικόνα ομάδας τότε πρέπει να πάει να τον διαβάσει κανένας παπάς (και ας του προτείνει έναν ο Κωστένογλου). Λένε για τον Κωστένογλου για το πρωτάθλημα που πήρε στο γήπεδο το 08. Σορρυ αλλά και εγώ να ήμουν προπονητής με παίχτες σαν Ρίμπο, Ζήκο, Λύμπε στα 32 του, Δέλλα το ίδιο, Καφέ, Μπλάνκο κτλπ θα το έπαιρνα. Στη Λάρισσα έκανε μια τρύπα στο νερό.
Δε νομίζω πως ο Χιμένεθ ζήτησε τρελλά πράγματα. Να πληρωθούν οι παίκτες και αυτός (6,7 μήνες αρκετοί) και να στηριχτεί (τι πιο λογικό για να μπορέσει να δουλέψει ανεπηρέαστος) στο μέλλον. ΑΝ το διώξει ο Αδαμίδης θα έχει κάνει μεγάλη βλακεία, εκτός και αν φέρει Κετσπάγια  :grin:. Με Κωστενογλου στον πάγκο ρίχνει και την ποιότητα του προπονητικού τιμ.
εσυ μπορει να το επερνες, κανας αλεφαντος ομως θα το εχανε :grin:

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Tα δεδουλευμενα ζηταει ο Μανολο γι αυτον και το επιτελειο του, ΤΙΠΟΤΑ παραπανω. Και η επισημη ΑΕΚ ουτε αυτα δε μπορει να δωσει και του προσφερει μερος απ τα τηλεοπτιακ που ΘΑ παρει! Για γελια πραγματικα, τι θελουν να τον διωξουν τοτε ταν ακομα και το μινιμουμ των απαιτησεων του δεν μπορουν να ικανοποιησουν;

Ουτε εγω πιστευω πως θα βελτιωθει η ΑΕΚ με Κωστενογλου (λες και φερνει καναν Μουρινιο και πρεπει να φυγει ο Χιμενεθ, ελεος) αλλα δεν μπορω να παραγνωρισω πως και με Χιμενεθ δεν ειδες καιτι ιδιαιτερο στην αρχη των υποχρεωσεων.

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
ας θυμηθούμε όμως τη πορεία και την απόδοση αυτής της ομάδας- του 08- με αυτούς τους παίκτες πριν αναλάβει ο Κωστένογλου που απλά έκανε τα αυτονόητα. αυτό θα κληθεί πάλι να κάνει αναλαμβάνοντας μια απολύτως αδούλευτη τακτικά ομάδα, σε αυτό πιστεύω πως συμφωνούν όλοι και σίγουρα θα μπορεί να διαχειρίζεται καλύτερα τους αγώνες από τον προκάτοχο που αν στράβωνε κάτι τον έπιανε πανικός.
θα προτιμούσα τα χρήματα που έδωσα για το διαρκείας να του τα έδινα για την αποζημίωση του.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Σιγουρα,ΑΕΚ θα ειμαι και στην επομενη ζωη... απλα αναρωτιεμαι ποσο μαλακισμενα σκεφτοντε εκει στην παε...
πρώτη φορά θα είναι ή και η τελευταία.
ξέρεις τί θέλω εγώ; μπορούμε να γεμίσουμε με 60.000 κόσμου το οακα με τον γαύρο
εκεί σε θέλω δράκουλα
ολα τα άλλα τα ακούω και τα διαβάζω βερεσέ
του λές του άλλου λεφτά δεν έχουμε για να ζήσουμε και κάθεται και συνεχίζει να κάνει κριτική, νομίζεις και είμαστε οικονομικά, διοικητικά σαν την μπάρτσα και μας λείπει το κερασάκι απο την τούρτα γιατί δεν έπαιξε ο τάδε ή ο δείνα και γιατί έβαλες αυτόν δεξί χαφ και όχι αριστερό.
ελάτε ρε μόρτηδες στο οακα
να πάρει μια μικρή ανάσα η ομάδα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Tα δεδουλευμενα ζηταει ο Μανολο γι αυτον και το επιτελειο του, ΤΙΠΟΤΑ παραπανω. Και η επισημη ΑΕΚ ουτε αυτα δε μπορει να δωσει και του προσφερει μερος απ τα τηλεοπτιακ που ΘΑ παρει! Για γελια πραγματικα, τι θελουν να τον διωξουν τοτε ταν ακομα και το μινιμουμ των απαιτησεων του δεν μπορουν να ικανοποιησουν;

Ουτε εγω πιστευω πως θα βελτιωθει η ΑΕΚ με Κωστενογλου (λες και φερνει καναν Μουρινιο και πρεπει να φυγει ο Χιμενεθ, ελεος) αλλα δεν μπορω να παραγνωρισω πως και με Χιμενεθ δεν ειδες καιτι ιδιαιτερο στην αρχη των υποχρεωσεων.
Δεν αντιλέγω. Δε το κρύβω ότι περίμενα μια ΑΕΚ που θα ήταν πολύ δυνατή στην άμυνα. Δε περίμενα να δω μπαλάρα που θα με ξεσήκωνε. Επίσης το λάθος του Χιμένεθ είναι πως πολλές φορές μπροστά στη κάμερα έχει μειώσει ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και γενικά το ρόστερ. ΑΛΛΑ να δούμε τι του έχει ζητήσει και η διοίκηση. 1ον Να περάσει στους ομίλους του Γιουρόπα. Εύκολα ή δυσκολα το έκανε και έτσι θα μπουν 2 με 3 μύρια από εκεί (χωρίς τα τηλεοπτικά δικαιώματα). 2ον Του ζήτησε μια Ελληνική ομάδα. Κατά μέσο όρο 7 Ελληνες παίζουν στην ομάδα (αν είναι καλοί ή όχι ΔΕΝ ευθύνεται ο Χιμένεθ). 3ον Να προωθήσει νέους παίκτες. Για όσους ξέρουν αυτό δε γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη (εκτός και εαν είναι Νίνιδες και Φετφετζίδες) θέλει καιρό. Θέλει στήριξη και από τους οπαδούς. Εδώ στο ματς με την Στουρμ που έβαλε 2 πιτσιρίκια (γιατί δεν είχε άλλους παίκτες) ΟΛΟΙ είπαν για την κακή εικόνα της ομάδας (δε το είχα δει το ματς αλλά μέχρις το 70 τους είχαμε μονότερμα και μπορούσε το ματς να είχε καθαρίσει με το γκολ του Κάρλος, αλλά είναι άλλη κουβέντα αυτή). Πέρσι με ποοοοοοοοοοοοοοοοοοοολύ πιο εύκολο πρόγραμμα η ΑΕΚ είχε χάσει, από Κέρκυρα, Βόλο και είχε κερδίσει μόνο Πανσερακικό (;;; ) και στις πρώτες 4-5 αγωνιστικές είχε 5βαθμούς. Α! Και με υλικό καλύτερο από το φετινό. Φέτος πήγαμε σε Ξάνθη, Τούμπα και Ν Σμύρνη και έχουμε 2 νίκες και μια ήττα (φυσιολογική) και έχουμε νικήσει και Εργοτέλη. Έχουμε 9 βαθμούς και όμως για τις κακές εμφανίσεις φταίει ο Χιμένεθ. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ότι δε φταίει. Αλλά οοοοοοοοχι μόνο αυτός.

ας θυμηθούμε όμως τη πορεία και την απόδοση αυτής της ομάδας- του 08- με αυτούς τους παίκτες πριν αναλάβει ο Κωστένογλου που απλά έκανε τα αυτονόητα. αυτό θα κληθεί πάλι να κάνει αναλαμβάνοντας μια απολύτως αδούλευτη τακτικά ομάδα, σε αυτό πιστεύω πως συμφωνούν όλοι και σίγουρα θα μπορεί να διαχειρίζεται καλύτερα τους αγώνες από τον προκάτοχο που αν στράβωνε κάτι τον έπιανε πανικός.
θα προτιμούσα τα χρήματα που έδωσα για το διαρκείας να του τα έδινα για την αποζημίωση του.
Ο Κωστένογλου ΔΕΝ άλλαξε ΤΙΠΟΤΑ στο σύστημα της ΑΕΚ το 2008. Το μόνο πουτ έκανε ήταν να φέρει την ηρεμία στα αποδυτήρια (αν και είχε μικρο επεισόδια όπως αυτά του Μπλάνκο, όπως ΝΟΜΙΖΩ και ενα του Ρίμπο). Από εκεί και πέρα όπως έπαιζε (το σύστημα, οι επιθέσεις η άμυνα) η ΑΕΚ προ Κωστένογλου, έτσι έπαιζε και με τον Κωστένογλου. Σιγά μη άλλαξε ή δούλεψε Φλεβάρη το σύστημα της ομάδας και σε 2 μήνες (με αγώνες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη) να μπόρεσε να το αλλάξει!!!! Ούτε ο τσίχλας δε μπορεί να το κάνει αυτό!!!
Και τον Κωστενογλου τον είδα πέρσι με την Λάρισσα που έκανε μια τρύπα στο νερό...Και αν πιστέψουμε ότι θα πάρει την ΑΕΚ που είναι αδούλευτη και θα μπορέσει να την μετατρέψει μέχρι τον Δεκέμβρη πχ τότε τι να πω;!!!! Εκτός και αν έχει για βοηθούς του τον θεό, τον Χριστό, το άγιο πνεύμα και την παναγία! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Α! Και ξέχασα να το γράψω και μου το υπενθύμισε ένα σάιτ. Πόσοι από εμάς γνωρίζουν ότι ο κίνδυνος να πάει η ομάδα στο ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ είναι πλέον εμφανής. Αυτό ΜΠΟΡΕΙ και να σημαίνει και υποβιβασμό της ομάδας.

Οι οργανωμένοι "ΑΕΚτζήδες" βρίζουν του μετόχους, και αυτοί ένας ένας αποχωρούν, η ποιότητα των παικτών σιγά σιγά πέφτει, η ομάδα δυσκολεύεται να πληρώσει της υποχρεώσεις της και ο κίνδυνος του ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ και του ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ είναι ορατός. Μήπως λέω ΜΗΠΩΣ σας θυμίζει ΜΟΙΑΖΕΙ Α-Κ-Ρ-Β-Ω-Σ με ότι έγινε στη μπασκετική ΑΕΚ; Συγχαρητήτρια "ΑΕΚτζή" Χατζημαλάκα.....

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Και τον Κωστενογλου τον είδα πέρσι με την Λάρισσα που έκανε μια τρύπα στο νερό...Και αν πιστέψουμε ότι θα πάρει την ΑΕΚ που είναι αδούλευτη και θα μπορέσει να την μετατρέψει μέχρι τον Δεκέμβρη πχ τότε τι να πω;!!!! Εκτός και αν έχει για βοηθούς του τον θεό, τον Χριστό, το άγιο πνεύμα και την παναγία! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

όποιος και να έρθει λίγα θα καταφέρει.
ίσως κάποια στιγμή αυτή η ομάδα οργανωθεί επιθετικά, δεν φταίνε οι νέοι παίκτες, το ίδιο σύστημα επιθετικά, ότι μας κατεβάσει η γκλάβα μας, έπαιζαν και πέρσι, ίσως κάποιος ανακαλύψει πως ο Γκούντγιονσεν παίζει σε συγκεκριμένη θέση, την ίδια με τον Λυμπερόπουλο που μόνο ως αλλαγή πλέον πρέπει να παίζει, ίσως κάποιος ανακαλύψει ότι παίζεις σύστημα ανάλογα με τα χαρακτηριστικά παικτών που διαθέτεις, ίσως κάποιος κάποια στιγμή μου πει που έπαιζε ο Γκούντγιονσεν με την Στρουμ γιατί στην επίθεση δεν κυκλοφορούσε κολλημένος μπροστά από τον αμυντικό χαφ, ίσως κάποιος χριστιανός μου πει γιατί δεν παίζει ο Γκερέιρο (και με τον προπροηγούμενο δεν έπαιζε) αφού άλλον στην θέση δεν έχει, ίσως κάποιος χριστιανός στα βραδινά παιχνίδια να με ξυπνάει για να φεύγω από το γήπεδο.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Α! Και ξέχασα να το γράψω και μου το υπενθύμισε ένα σάιτ. Πόσοι από εμάς γνωρίζουν ότι ο κίνδυνος να πάει η ομάδα στο ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ είναι πλέον εμφανής. Αυτό ΜΠΟΡΕΙ και να σημαίνει και υποβιβασμό της ομάδας.

Οι οργανωμένοι "ΑΕΚτζήδες" βρίζουν του μετόχους, και αυτοί ένας ένας αποχωρούν, η ποιότητα των παικτών σιγά σιγά πέφτει, η ομάδα δυσκολεύεται να πληρώσει της υποχρεώσεις της και ο κίνδυνος του ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ και του ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ είναι ορατός. Μήπως λέω ΜΗΠΩΣ σας θυμίζει ΜΟΙΑΖΕΙ Α-Κ-Ρ-Β-Ω-Σ με ότι έγινε στη μπασκετική ΑΕΚ; Συγχαρητήτρια "ΑΕΚτζή" Χατζημαλάκα.....
ο κινδυνος για την ΑΕΚ αλλα και πολλες αλλες ομαδες δεν ειναι το πρωτοδικειο
αλλα η ΟΥΕΦΑ που απο του χρονου ζητα οικονομικο φαιρ πλαy

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom