Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εφυγε πρωτος και κυπελουχος... μονο στην ελλαδα γινοντε αυτα... πουθενα αλλου...
εδώ έχει φύγει πρωταθλητής από ελληνική ομάδα
έχει φύγει άλλος έχοντας κάνει μόνο μια ισοπαλία...
χαχχαχαχ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τα λεφτά από το Γιουρόπα θα μπουν τον Φλεβάρη. Αυτό δε το ήξερα. Και επίσης, ΑΝ θυμάσαι, είχα γράψει πως ο Νοτιάς θα βάλει , για τελευταία φορά, περίπου 1,5 με 2 μύρια ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ. Τόσα είναι περίπου και τα λεφτά που χρειάζεται η ΑΕΚ για να ξεπληρώσει ένα μεγάλο μέρος των χρωστούμενών της προς παίκτες και προπονητικό τιμ. Όμως αυτός έβαλε 300χιλιάρικα. Να με συμπαθάς αλλά άλλο 300χιλιάρικα και άλλο 1,5 μύρια. ΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΤΙΑ η διαφορά. Και αν δεις καλύτερα τα λεφτά που δεν έβαλε ο Νοτιάς προσπάθησε να τα βρει από το μικρό κάστρο (το ποσό είναι περίπου το ίδιο). 
1. δεν με νοιάζει τι προσπάθησε ο Νοτιάς
2. δεν με νοιάζει τι έβαλε και τι δεν έβαλε
3. με υποθετικά σενάρια (το ξαναλέω) δεν χτίζεις ούτε ομάδα ούτε επιχείρηση - ειδικά με μελλοντικά έσοδα. Αν έχεις δίνεις. αν δεν έχεις τουμπεκί μέχρι να έχεις.
4. Όταν χρωστάς της Μιχαλούς δεν κάνεις μεταγραφές και ανεβάζεις ταλέντα
5. επομένως όπως τα λες το Φλεβάρη θα έχεις πλεόνασμα; Καλά περίμενε

6. τις ίδιες μαλακίες κάνανε και στη χώρα. ΘΑ έχουμε λεφτά. και αντί να έρχονται λεφτά έρχονται οι πούτσες

ACE 21

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Τουλάχιστον αυτό δήλωσε ο Παππάς στα ίσια, και πλαγίως ο Νοτιάς. Κάποιοι που ήταν στην ομάδα του Ντέμη έφυγαν επειδή έφυγε ο Ντέμης τον οποίο τον έβριζαν οι οργανωμένοι. Και αλήθεια γιατί πάταγαν στο γήπεδο οι γνωστές μπλε καρέκλες; Μήπως επειδή οι οργανωμένοι ήταν σε ανοιχτό πόλεμο με την διοίκηση; Συγγνώμη αν σου έβρισα την προεδράρα τον Χατζημαλάκα, αλλά αυτά τα ξέρουν (δυστυχώς) και οι πέτρες.
Καλά Γρηγόρη δεν ασπάζονται όλοι τις απόψεις σου 100% για τους οργανωμένους, μην είσαι τόσο απόλυτος

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Kαλημέρα αδέρφια!

Απόσπασμα απο το άρθρο του Βαγγέλη Αρναούτογλου:
Μέσα σε όλα αυτά, ο Νίκος Κωστένογλου επιστρέφει. Με την αγνή καρδιά του, την ανιδιοτελή αγάπη για την ΑΕΚ, το πάθος του για τη δουλειά και την αυτοπεποίθηση ότι θα καταφέρει να δώσει ξανά χαρά στους ανθρώπους που νιώθουν όπως και αυτός: πληγωμένοι για αυτό το κατάντημα. Μακάρι να αντέξει στο ναρκοπέδιο που ετοιμάζεται να πατήσει και πάνω από όλα να μην χάσει την πίστη του ότι η κατάσταση είναι αναστρέψιμη. Διότι οι περισσότεροι έχουμε πάψει να ελπίζουμε εδώ και καιρό...

www.sport24.gr/Columns/Arnaoutoglou/h_aek_diasuretai_aytoi_adiaforoun.1399090.html]http://www.sport24.gr/Columns/Arnaoutoglou/h_aek_diasuretai_aytoi_adiaforoun.1399090.html[/url]

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Νέος τιμονιέρης από σημερα...Με άνωθεν βοήθεια... :priest: :priest: :priest: :priest:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
1. δεν με νοιάζει τι προσπάθησε ο Νοτιάς
2. δεν με νοιάζει τι έβαλε και τι δεν έβαλε
3. με υποθετικά σενάρια (το ξαναλέω) δεν χτίζεις ούτε ομάδα ούτε επιχείρηση - ειδικά με μελλοντικά έσοδα. Αν έχεις δίνεις. αν δεν έχεις τουμπεκί μέχρι να έχεις.
4. Όταν χρωστάς της Μιχαλούς δεν κάνεις μεταγραφές και ανεβάζεις ταλέντα
5. επομένως όπως τα λες το Φλεβάρη θα έχεις πλεόνασμα; Καλά περίμενε

6. τις ίδιες μαλακίες κάνανε και στη χώρα. ΘΑ έχουμε λεφτά. και αντί να έρχονται λεφτά έρχονται οι πούτσες
Ρε μάστορα στη προ μηνών αντιπαράθεση μας στα ΕΣΟΔΑ σου είχα βάλει και το 1.5 με 2 μύρια του Νοτιά (που  έλεγε τότε ότι θα βάλει και θα φύγει). Με αυτά τα λεφτά ήμασταν ίσα βάρκα ίσα νερά. Τώρα που δε θα έχουμε αυτά τα λεφτά πως είναι  δυνατόν να έχουμε πλεόνασμα;;;;  Θα έχουμε έλλειμμα τουλάχιστον 2μυρίων. Και επειδή βλέπω και ο μέσος όρος των εισιτηρίων να είναι  λιιιιιγο πάνω από τα δέκα χιλιάρικα (περίπου 12 το βλέπω) θα είναι πιο μεγάλο. Ξαναλέω (για να σε προλάβω) πως στη προ μηνών αντιπαράθεσή μας είχα πει ότι ο μέσος όρος θα ήταν περίπου 15χιλιάρικα και από αυτά είχα βγάλει τα 8χιλιάρικα από τα διαρκείας (λίγο μπακαλίστικο αυτό που έκανα αλλά δε γινόταν αλλιώς). Επίσης ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ (δεν ρώταγα; ) ότι τα λεφτά από την Ευρώπη μπαίνουν τον Φλεβάρη μήνα. Εγώ νόμιζα πως τα λεφτά από την πρόκριση μπαίνουν μετά από καμιά βδομάδα, δέκα μέρες.

Καλά Γρηγόρη δεν ασπάζονται όλοι τις απόψεις σου 100% για τους οργανωμένους, μην είσαι τόσο απόλυτος
ΣυνΑΕΚτζη η άποψή μου για τον Χατζημαλάκα και τους γύρω του (όπως και για όλους τους αρχηγούς των οργανωμένων φιλάθλων ΟΛΩΝ των ομάδων) δεν αλλάζει. Και ναι είμαι ΑΠΟΛΥΤΟΣ σε αυτό. Είναι τύποι που δεν έχουν δουλέψει ΠΟΤΕ στη ζωή τους (ρεμπεσκέδες του κερατά) που επειδή έχουν κάποιους παρατρεχάμενους που τα σπάνε για χάρη τους και κάνουν φασαρίες νομίζουν πως θα πρέπει να κάνουν και κουμάντο στην ομάδα με το σύνθημα γλιφιτζούρι «η ΑΕΚ είμαστε εμείς». Αφού είστε εσείς ρε μάγκα πάρε την ομάδα βάλε και λεφτά και κάνε κουμάντο. Το έκανε ο Χατζημαλάκας και πήγε το μπάσκετ στην Α2 (και πάλι καλά να λέμε). Και αν δε τους πληρώνουν οι πρόεδροι για να μη λένε τίποτα (δες Τάκης στον ΟΣΦΠ, Άκης κτλπ) πάνε με τη μία κόντρα και αρχίζουν να βρίζουν τον κάθε πρόεδρο ως ρουφιάνο κτλπ (δες ανακοίνωση της Ορίτζιναλ όταν ο κοντός ΤΟΛΜΗΣΕ να βγάλει τις φωτό των «καλοπαίδων»  που τα έκαναν πουτάνα στη Λειβαδιά). Φυσικά δεν είναι και όλοι στην ίδια μοίρα. Αλλά η αρχηγική ομάδα και αυτή που κάνει κουμάντο είναι άντε μη πω τι.

Επισκέπτης
γρηγορη μην προσπαθεις να βρεις ακρη με το μοικανο.αν θες να συμφωνησεςι και να πεις την αποψη σου απλα διαφωνησε με αυτο που θες να πεις και αυτος αμεσως θα συμφωνησει :2funny: :2funny:ειπαμε διφωνει για να διαφωνησει..κουβεντα να κανουμε δηλαδη.τωρα οσο για κωστενογλου αυτα ειναι πισωγυρισματα με  :priest: δεν κανεις ομαδα.αυτη ειναι η αποψη μου.και αυτο που φαινεται οτι πλεον δεν υπαρχει διοικηση ακομα και ο αδαμιδης ειναι πολυ λιγος.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/Soccer/article1399331.ece/ALTERNATES/w460/ximeneth1.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/files/Image/06-10-2011/resized/XIMENETH3_533_355.jpg[/img[/URL]]

[flash=600,400][URL unfurl="true"]http://www.dailymotion.com/swf/xli5cf_manolo-jimenez-the-forecast-and-the-faith_sport?start=50#from=embed[/flash[/URL]]

Βουρκωμένος και με ένα χτύπημα στην καρδιά του, ο Ισπανός τεχνικός άφησε πίσω του το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ και δήλωσε περήφανος που φόρεσε τον δικέφαλο στο στήθος........

*Εκδιώχθηκε ένας κανονικός προπονητής και φέρανε έναν μαθητευόμενο μάγο (ευτυχώς για να κάθεται στον πάγκο θα πληρώνει)
άλλωστε πειράματα στου κασίδι (ΑΕΚ) το κεφάλι ούκ ολίγα τα τελευταία χρόνια

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Κοίτα να δεις. Ακόμα και ΑΝ υποθέσουμε ότι ο Κωστένογλου είναι καλύτερος προπονητής από τον Χιμένεθ, με την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην ΑΕΚ δε νομίζω να κάνει και πολλά πράγματα. Για να πω ένα παράδειγμα. Πες ότι εμένα η εταιρεία μου έχει να με πληρώσει ένα 6μηνο. Είναι φυσικό εγώ να έχω αλλού το μυαλό μου (στο πως θα τα φέρω βόλτα, στο να κοιτάξω να πάω κάπου αλλού κτλπ) και να μην αποδίδω καλά στην εργασία μου. Ρε δε πα να έρθει και καλύτερος ναυπηγός και να γίνει προιστάμενος μου δε πρόκειται να αλλάξει κάτι. Μπορεί για κάποιες μέρες να βελτιώσω την απόδοσή μου, αλλά μετά θα ξαναγυρίσω στα προβλήματά μου.

Πάντως εγώ δε πιστεύω ότι ο Κωστένογλου είναι καλύτερος του Χιμένεθ. Και πιστεύω (ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΓΩ ΛΑΘΟΣ) πως η ήττα από τον ΟΣΦΠ θα είναι βαριά. Πάντα ήμουν υπέρ της άποψης ότι δεν αλλάζεις προπονητή όταν έχει αρχίσει το πρωτάθλημα εκτός αν τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (και όχι οι εμφανίσεις, γιατί οι εμφανίσεις αν δε συνδιάζονται με αποτελέσματα ΔΕ ΦΕΡΝΟΥΝ ΒΑΘΜΟΥΣ) είναι τοοοοοοοοοοοοοοοοοσο χάλια (πχ μόνο ήττες ή ισοπαλίες). Τώρα η διοίκηση διώχνει κάποιον που σε 4 ματς τα 3 εκ των οποίων εκτός έδρας έχει 3 νίκες και μια ήττα. Και όχι μόνο αυτό. Αλλά είναι πρώτος (με συγκατοίκους) και έχει μαζέψει τους 2πλάσιους βαθμούς από πέρσι που είχες πιο εύκολο ξεκίνημα. Αν κάποιος μπορέσει να μου δικαιολογήσει αυτή την απόφαση (χωρίς να μου πει για τις εμφανίσεις της ομάδας) !!!
γρηγορη μην προσπαθεις να βρεις ακρη με το μοικανο.αν θες να συμφωνησεςι και να πεις την αποψη σου απλα διαφωνησε με αυτο που θες να πεις και αυτος αμεσως θα συμφωνησει :2funny: :2funny:ειπαμε διφωνει για να διαφωνησει..κουβεντα να κανουμε δηλαδη.τωρα οσο για κωστενογλου αυτα ειναι πισωγυρισματα με  :priest: δεν κανεις ομαδα.αυτη ειναι η αποψη μου.και αυτο που φαινεται οτι πλεον δεν υπαρχει διοικηση ακομα και ο αδαμιδης ειναι πολυ λιγος.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/Soccer/article1399331.ece/ALTERNATES/w460/ximeneth1.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/files/Image/06-10-2011/resized/XIMENETH3_533_355.jpg[/img[/URL]]

[flash=600,400][URL unfurl="true"]http://www.dailymotion.com/swf/xli5cf_manolo-jimenez-the-forecast-and-the-faith_sport?start=50#from=embed[/flash[/URL]]

Βουρκωμένος και με ένα χτύπημα στην καρδιά του, ο Ισπανός τεχνικός άφησε πίσω του το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ και δήλωσε περήφανος που φόρεσε τον δικέφαλο στο στήθος........

*Εκδιώχθηκε ένας κανονικός προπονητής και φέρανε έναν μαθητευόμενο μάγο (ευτυχώς για να κάθεται στον πάγκο θα πληρώνει)
άλλωστε πειράματα στου κασίδι (ΑΕΚ) το κεφάλι ούκ ολίγα τα τελευταία χρόνια

[/quote]
Πες και ότι δε ζήτησε ΟΥΤΕ ευρώ αποζημίωση από το υπόλοιπο του συμβολαίου του, όπως θα έκαναν, και έχουν κάνει ΑΛΛΟΙ. Αυτό για αυτούς που έλεγαν πως έχει κάτσει στο συμβόλαιό του. Αν ήταν έτσι το πρώτο πράγμα που θα ζητούσε θα ήταν αποζημίωση. Το μόνο που ζήτησε ήταν να πληρωθεί τα δεδουλευμένα του. Και γι αυτούς που λένε πως είχε μεγάλο συμβόλαιο, να πω πως ότα διαπραγματευόταν με την ΑΕΚ ζήτησε κάποια λεφτά. Η ΑΕΚ μπορούσε να αρνηθεί. Δε της έβαλε το πιστόλι στον κρόταφο για να τον πάρει

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Πες και ότι δε ζήτησε ΟΥΤΕ ευρώ αποζημίωση από το υπόλοιπο του συμβολαίου του, όπως θα έκαναν, και έχουν κάνει ΑΛΛΟΙ. Αυτό για αυτούς που έλεγαν πως έχει κάτσει στο συμβόλαιό του. Αν ήταν έτσι το πρώτο πράγμα που θα ζητούσε θα ήταν αποζημίωση. Το μόνο που ζήτησε ήταν να πληρωθεί τα δεδουλευμένα του. Και γι αυτούς που λένε πως είχε μεγάλο συμβόλαιο, να πω πως ότα διαπραγματευόταν με την ΑΕΚ ζήτησε κάποια λεφτά. Η ΑΕΚ μπορούσε να αρνηθεί. Δε της έβαλε το πιστόλι στον κρόταφο για να τον πάρει
Kοίτα να δείς που βρήκαμε ακόμη έναν ντούσαν  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Κοίτα να δεις. Ακόμα και ΑΝ υποθέσουμε ότι ο Κωστένογλου είναι καλύτερος προπονητής από τον Χιμένεθ, με την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην ΑΕΚ δε νομίζω να κάνει και πολλά πράγματα. Για να πω ένα παράδειγμα. Πες ότι εμένα η εταιρεία μου έχει να με πληρώσει ένα 6μηνο. Είναι φυσικό εγώ να έχω αλλού το μυαλό μου (στο πως θα τα φέρω βόλτα, στο να κοιτάξω να πάω κάπου αλλού κτλπ) και να μην αποδίδω καλά στην εργασία μου. Ρε δε πα να έρθει και καλύτερος ναυπηγός και να γίνει προιστάμενος μου δε πρόκειται να αλλάξει κάτι. Μπορεί για κάποιες μέρες να βελτιώσω την απόδοσή μου, αλλά μετά θα ξαναγυρίσω στα προβλήματά μου.

Πάντως εγώ δε πιστεύω ότι ο Κωστένογλου είναι καλύτερος του Χιμένεθ. Και πιστεύω (ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΓΩ ΛΑΘΟΣ) πως η ήττα από τον ΟΣΦΠ θα είναι βαριά. Πάντα ήμουν υπέρ της άποψης ότι δεν αλλάζεις προπονητή όταν έχει αρχίσει το πρωτάθλημα εκτός αν τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (και όχι οι εμφανίσεις, γιατί οι εμφανίσεις αν δε συνδιάζονται με αποτελέσματα ΔΕ ΦΕΡΝΟΥΝ ΒΑΘΜΟΥΣ) είναι τοοοοοοοοοοοοοοοοοσο χάλια (πχ μόνο ήττες ή ισοπαλίες). Τώρα η διοίκηση διώχνει κάποιον που σε 4 ματς τα 3 εκ των οποίων εκτός έδρας έχει 3 νίκες και μια ήττα. Και όχι μόνο αυτό. Αλλά είναι πρώτος (με συγκατοίκους) και έχει μαζέψει τους 2πλάσιους βαθμούς από πέρσι που είχες πιο εύκολο ξεκίνημα. Αν κάποιος μπορέσει να μου δικαιολογήσει αυτή την απόφαση (χωρίς να μου πει για τις εμφανίσεις της ομάδας) !!!
νομιζω οτι συμφωνουμε .ο κωστενογλου ειχε δειξει οτι δεν μπορει καταρχηννα επιβληθει στα αποδυτηρια.ειδκα αυτη τη δυσκολη στιγμη ο ισπανος ηταν η πιο σωστη λυση ασχετα αν εγω δεν τον θεωρω κατι ιδιαιτερο αλλα τωρα νομιζω οτι ασχετα και απο τα αποτελεσματα που εχει φερει ηταν μια λαθος κινηση χωρις καμια λογικη.ο κωστενογλου με την τωρινη κατασταση δεν μπορει να διαχειρειστει τα αποδυτηρια και μακαρι να βγω λαθος.δες εμεις αν δεν υπηρχε ο λεμονης αυτη τη στιγμη θα ειμασταν μπουρδελο :grin:ευτυχως που μενει ακομα γιατι ειναι ο μονος που μπορει να κρατησει τους παιχτες ενωμενους.το ιδιο και ο χιμενεθ και αυτο φανηκε στη νεα σμυρνη που ολοι οι παιχτες ετρεξαν πανω του.βλεπω οτι αυτη η κινηση μπορει να γυρισει μπουμεραγκ στην αεκ και η προβλεψη που ειπες να για το ματς με τον οσφπ να βγει αληθινη.

Επισκέπτης
αυτο για καποιον που μιλουσε υποτιμητικα για τον πανιωνιο και που ελεγε οτι η αεκ μας διδαξε συγχρονο ποδοσφαιρο.για οσους γνωριζουν εστω και λιγο ας κανουν τον κοπο να δουν αυτη η ομαδα που καποια ψυχη μιλησε ειρωνικα τη καταφερε.και το ειχα  αναφερει και δες που ειχαμε και επετειο της ιστορικης προκρισης.γαιμακανο δες πως πρωτοι ημασταν που καναμε το θαυμα και μαλιστα σε αγωνες νοκ-αουτ :2funny:                                         

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Kοίτα να δείς που βρήκαμε ακόμη έναν ντούσαν   :2funny: :2funny: :2funny:
Όποια και αν είναι η άποψη μου για τον Ντούσαν, είναι και αυτή μια σωστή ενέργεια (σημ νομίζω πως ακόμα του χρωστάνε δεδουλευμένα). Πάντως για την ιστορία πίστευα πως όταν ο Ντούσαν γύρισε για 3η φορά και τελίωσε η σεαζόν πως η διοίκηση έπρεπε να αποφασίσει. Ή παίκτες και άλλος προπονητής ή ίδιος προπονητής και άλλοι παίκτες. Πάντως το μεγαλύτερο λάθος του Ντούσαν, πέραν των κακών αποτελεσμάτων που συνδιάστηκαν και με κακές ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ, ήταν που βγήκε να πει πως η ΑΕΚ η περσινή του θυμιζε την ΑΕΚ των 90 ς...Αυτά όπως και να το κάνεις δε λέγονται!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
νομιζω οτι συμφωνουμε .ο κωστενογλου ειχε δειξει οτι δεν μπορει καταρχηννα επιβληθει στα αποδυτηρια.ειδκα αυτη τη δυσκολη στιγμη ο ισπανος ηταν η πιο σωστη λυση ασχετα αν εγω δεν τον θεωρω κατι ιδιαιτερο αλλα τωρα νομιζω οτι ασχετα και απο τα αποτελεσματα που εχει φερει ηταν μια λαθος κινηση χωρις καμια λογικη.ο κωστενογλου με την τωρινη κατασταση δεν μπορει να διαχειρειστει τα αποδυτηρια και μακαρι να βγω λαθος.δες εμεις αν δεν υπηρχε ο λεμονης αυτη τη στιγμη θα ειμασταν μπουρδελο :grin:ευτυχως που μενει ακομα γιατι ειναι ο μονος που μπορει να κρατησει τους παιχτες ενωμενους.το ιδιο και ο χιμενεθ και αυτο φανηκε στη νεα σμυρνη που ολοι οι παιχτες ετρεξαν πανω του.βλεπω οτι αυτη η κινηση μπορει να γυρισει μπουμεραγκ στην αεκ και η προβλεψη που ειπες να για το ματς με τον οσφπ να βγει αληθινη.
Ναι μαζί σου. Αλλά εγώ ξέρω ότι διώχνεις κάποιον για να φέρεις κάποιον καλύτερο. Εκτός και αν στη διοίκηση πθστεύουν πως ο Κωστένογλου είναι καλύτερος του Χιμένεθ!! Εγώ προσωπικά δε το πιστεύω. Θες κόλλημα, θες αγάπη προς τον παίκτη, εγώ πιστεύω πως ο Κετσπάγια είναι καλύτερος του Χιμένθ. Μπορεί στον ΟΣΦΠ να μην έπιασε, αλλά τη Κυπριακή ομάδα μια χαρά την πήγε στο Τσ Λ.
Πάντως όντως στο μάτς με εσάς οι παίκτες έδειξαν πως θέλουν Χιμένεθ και μου θύμισε άλλο ένα ματς της ΑΕΚ με προπονητή τον Δώνη που όταν η ομάδα γύρισε το ματς (ενώ οι Οριτζινάλες και όχι μόνο αποδοκίμαζαν !!!!!!!!!!!!!!!!  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ) οι παίκτες έγιναν ένα κουβάρι με τον Δώνη (και πάλι μπορεί να μη μου άρεσε σα προπονητής ο Δώνης αλλά θεωρούσα την απομάκρυνσή του λάθος, συν ότι αν τη δεις την περίπτωσή του πιο χαλαρά θα δεις ότι ήταν και γκαντέμης. Έρχεται και πάνω που χτίζει την ομάδα γύρω από τον Ρίμπο αυτός φεύγει και μετά από λίγο την κάνει και Ντέμης)

gletzes

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
1
Τουλάχιστον αυτό δήλωσε ο Παππάς στα ίσια, και πλαγίως ο Νοτιάς. Κάποιοι που ήταν στην ομάδα του Ντέμη έφυγαν επειδή έφυγε ο Ντέμης τον οποίο τον έβριζαν οι οργανωμένοι. Και αλήθεια γιατί πάταγαν στο γήπεδο οι γνωστές μπλε καρέκλες; Μήπως επειδή οι οργανωμένοι ήταν σε ανοιχτό πόλεμο με την διοίκηση; Συγγνώμη αν σου έβρισα την προεδράρα τον Χατζημαλάκα, αλλά αυτά τα ξέρουν (δυστυχώς) και οι πέτρες.

Τους μετοχους τους εβριζε ολο το γηπεδο επειδη σταματησαν να χρηματοδοτουν την ομαδα και να χαριζουν τις μετοχες τους δεξια κ αριστερα.Οσο για το μπασκετ στις μπλε καρεκλες ηταν μονο οι οργανωμενοι γιατι οπως παντα οι αλλοι αφαντοι(πλην ελαχιστων εξαιρεσεων).Για τον χχ που λες ειναι η γνωστη καραμελα και προφαση για εξαφανισμο των χιλιαδων αεκτζιδων στα αλλα τμηματα εκτος ποδοσφαιρου....

Επισκέπτης
Ναι μαζί σου. Αλλά εγώ ξέρω ότι διώχνεις κάποιον για να φέρεις κάποιον καλύτερο. Εκτός και αν στη διοίκηση πθστεύουν πως ο Κωστένογλου είναι καλύτερος του Χιμένεθ!! Εγώ προσωπικά δε το πιστεύω. Θες κόλλημα, θες αγάπη προς τον παίκτη, εγώ πιστεύω πως ο Κετσπάγια είναι καλύτερος του Χιμένθ. Μπορεί στον ΟΣΦΠ να μην έπιασε, αλλά τη Κυπριακή ομάδα μια χαρά την πήγε στο Τσ Λ.
Πάντως όντως στο μάτς με εσάς οι παίκτες έδειξαν πως θέλουν Χιμένεθ και μου θύμισε άλλο ένα ματς της ΑΕΚ με προπονητή τον Δώνη που όταν η ομάδα γύρισε το ματς (ενώ οι Οριτζινάλες και όχι μόνο αποδοκίμαζαν !!!!!!!!!!!!!!!!  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ) οι παίκτες έγιναν ένα κουβάρι με τον Δώνη (και πάλι μπορεί να μη μου άρεσε σα προπονητής ο Δώνης αλλά θεωρούσα την απομάκρυνσή του λάθος, συν ότι αν τη δεις την περίπτωσή του πιο χαλαρά θα δεις ότι ήταν και γκαντέμης. Έρχεται και πάνω που χτίζει την ομάδα γύρω από τον Ρίμπο αυτός φεύγει και μετά από λίγο την κάνει και Ντέμης)
ο κετσπαγια δεν τον θεωρω κατι ιδιαιτερο και αυτον...αλλα σιγουρα μπορει να κοντρολαρει καλυτερα τα αποδυτηρια απο το νικολα λογο οτι εμπνεει μεγαλυτερο σεβασμο.ο νικολας μπορει να ειναι το καλυτερο παιδι αλλα για προπονητης και ειδικα σε αυτη την αεκ δεν κανει.τωρα οσο αφορα τη συγκριση που εκανες νομιζω οτι ειναι λιγο ατυχεις.... οσο για το δωνη ηταν μεγαλο λαθος η απομακρυνση του αν τον αφηναν νομιζω οτι θα εκανε πολλα πραγματα .ειναι προπονητης που αν δεις το εργο του φαινεται οχι σε 2-3 μηνες αλλα σε βαθος χρονου.δες και στη λαρισα και στον ατρομητο.μπορει να μην ειναι κατι εξαιρετικο αλλα δειχνει να μπορει να κρατησει μια πειθαρχεια και δουλευει πολυ τις ομαδες που εχει εργαστει με πολυ καλα αποτελεσματα.και για να μην κρυβομαστε ο κωστενογλου ηρθε γιατι πολυ απλα το ..τσαμπα...ειναι και το καλυτερο ;)

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Οπως και να έχει, ο Χιμένεθ φεύγει, ο Νίκος Κωστένογλου έρχεται και από τη στιγμή που η διοίκηση αποφάσισε αυτή την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία αν και η βαθμολογία είναι μια χαρά για την ΑΕΚ, είναι σαν να λέει ο Αδαμίδης και οι συνεργάτες του ότι αυτή η ομάδα μπορεί να παίξει τρομερό ποδόσφαιρο και να τους σαρώσει όλους! Ο Χιμένεθ δεν κατάφερε να το πετύχει αυτό, να δούμε αν θα το πετύχει ο «Κωστέ»...

Καλημέρα αδέρφια!!!

"Είστε οι καλύτεροι παίκτες στην Ελλάδα και έχουμε τον καλύτερο προπονητή" δήλωνε ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ τον Σεπτέμβρη ( ) και χτες, αρχές Οκτώβρη, τελείωσε τον "καλύτερο προπονητή", ο οποίος μάλιστα και προς τιμήν του χάρισε την αποζημίωση του ζητώντας μόνο τα δεδουλευμένα του. Ο Μανόλο Χιμένεθ, παρά τα λάθη του τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε επικοινωνιακό επίπεδο, αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ εχοντας κατακτήσει τον πρώτο τίτλο για την ομάδα μετα το 2001 (και όσοι κακοπροαίρετοι ισχυρίζονται πως του το χάρισε ο... Καρνέζης, ας μην ξεχνάν πως ο Μιτσελ που εξαπέλυσε την οβίδα απο τα 50μ αποτέλεσε εισήγηση του Ισπανού τεχνικού και χαρις σ'αυτόν ήρθε και στην ομάδα) και αφήνοντας την ΑΕΚ στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Σίγουρα υπάρχουν ματς που θέλουμε να ξεχάσουμε με τον Χιμένεθ, όμως στη μνήμη μας θα παραμείνουν ματς όπως το ντεμπούτο του Ισπανου στο Χαριλάου και το απίστευτο 4-0 ή το διπλό της ΑΕΚ στην Ευρώπη μετα από αρκετα χρόνια απέναντι στους Κροάτες της Χάιντουκ με σκορ 1-3. Όπως και να'χει ο Χιμένεθ ήταν και είναι προπονητής επιπέδου ΑΕΚ και κυρίως μπορούσε να προσφέρει με τις γνώσεις και τις γνωριμίες του στην ισπανική αγορά (δεν παίρνεις δανεικό απο την Ρεαλ ή την Σεβίλλη κάθε μέρα), η μοίρα ωστόσο τα φερε χτες το βράδυ να χωρίσουν οι δρόμοι μας ευτυχώς συναινετικά και σε καλό κλίμα. Ενδεικτικό το "εις το επανιδείν" του Ισπανού. Muchas grazias amigo!!!! Un bientot!
Στα καθ'ημας τώρα, η ΑΕΚ είναι υπεράνω όλων, οπότε ευχόμαστε ολόψυχα στον Κωστένογλου καλή δύναμη, καλό κουράγιο και καλά αποτελέσματα! Η αρχή προβλέπεται και είναι δύσκολη, αλλά είναι και το ήμισυ του παντός. Όσο για τους παροικούντες την ΠΑΕ καλό θα ήταν να αρχίσουν να στηρίζουν έμπρακτα την ομάδα και κυρίως να μην επιτρέπουν σε κανέναν να προσβάλει το κύρος της δημοσιοποιόντας τα "του οίκου της". Τα εν οικω μη εν δήμω Σταύρο. Κατάλαβες?

Καλό κουράγιο Ενωσίτες και όλοι δίπλα στην ομάδα μας!

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Καμια θαυματουργη εικονα πηρε μαζι του ο Νικολας στα σπατα? η πηγε με αδεια χερια?  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom