Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πάμε στα δικά μας.
Μια πολύ ωραία είδηση διάβασα τώρα πρωί-πρωί,για τη νέα μεταγραφή που επίκειται

Είμαστε ομάδα όμως ρε πούστη μου,με φοβέρη παράδοση στα λίμπερο,και αποδεικνύουμε ότι την διατηρούμε.

Η ομάδα παρόλο ότι έχει μειωμένο ρόστερ,δείχνει ότι μεταγραφικά κινείται σε σωστή κατευθυνση.
Μια πλήρως Ελληνοποιημένη ΑΕΚ,και τον κόσμο θα γυρίσει στο γήπεδο και πιο ατσάλινη γίνεται μιας και ο Έλληνας ξέρει την φανέλα που θα φορέσει της ΑΕΚ τι σημάινει.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ.
απλα να μην μας βγει σαν τον αργυριου η σαν τον αλλον τον πιτσιρικα που πηραμε,και δεν τον ειδαμε καν.Μακαρι να μας βγουν ολα τα ελληνακια,και να εχουμε 4-5 ξενους αλλα καλους.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
σορυ αλλα αν ξεκινας μεταγραφη τον κοντοε τα επισας τα λεφτα σου.ο γιαννακης ειναι ενα παιδι φιλοτιμο αλλα μεχρι εκει.μπαλα δεν ξερει για να τον βαλεις μπακ μην κοιτας στο πανιωνιο που επαιξε φετος αφου απλα δεν υπηρχε κανανενας αλλος ψηλος[1.78] για να τον βαλεις στοπερ παλι δεν ειναι.το να περνεις ελληνες ειναι καλο το θεμα ειναι να μπορουν να σταθουν στο επιπεδο που τους πηρες.για να καταλαβεις ο κοντοες περσι ηταν αναπληρωματικος φετος μεχρι και ο φανουρης εγινε ηρωας ;)τελος παντων πιστευω οτι ομανατζερ του εκανε καλη δουλεια παλι :grin:
Ναι για αυτο εκανε προσπαθειες ο νεος πανιωνιος να τον κρατησει.Δεν παιζει ρολο με το τι ξεκιναει τις μεταγραφες τις η καθε ομαδα.αλωστε ο Κοντοες δεν ειναι μεταγραφη,ελευθερος ερχεται γιατι η μικρη ομαδα που επαιζε δεν μπορουσε να τον κρατησει.Απο εκει και περα θα δειξει τι ψαρια πιανει σε μεγαλη ομαδα.οπως και να  ειναι καλη επιτυχια να εχει.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
απλα να μην μας βγει σαν τον αργυριου η σαν τον αλλον τον πιτσιρικα που πηραμε,και δεν τον ειδαμε καν.Μακαρι να μας βγουν ολα τα ελληνακια,και να εχουμε 4-5 ξενους αλλα καλους.
Στον Αργυρίου δε δώθηκε ούτε μισή ευκαιρία. Θέλω να πιστεύω πως αν δουλευτεί σωστά ο παίκτης θα είναι μια αξιοπιστη λύση στα μπακ. Καλύτερος πάντως από τον Ντάτομο  :grin:.

Αν ο Γκρεταρσον μας φέρει κανέναν επιθετικό λαχείο εγώ θα σταματήσω να λέω το οτιδήποτες γι αυτόν. Γιατί η ομάδα του χρόνου εκεί θα έχει το σημαντικό της πρόβλημα..

Σήμερα συναντιόνται με Δέλλα και Λύμπε. Για να δούμε, θα δεχτούν μείωση συμβολαίου; Η λογική λέει πως ναι. Γιατί στα 36 τους δύσκολα θα βρούνε συμβόλαιο πάνω από 400 χιλιάρικα

Άσχετο αλλά τόσο ο Δέλλας όσο και ο Λύμπε που δίνουν την εντύπωση πως είναι άνθρωποι που θα συνεχίσουν να είναι στο ποδόσφαιρο και μετά το κρέμασμα των παπουτσίων τους (σκάουτιγκ, προπονητές κτλπ)

ACE 21

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Στον Αργυρίου δε δώθηκε ούτε μισή ευκαιρία. Θέλω να πιστεύω πως αν δουλευτεί σωστά ο παίκτης θα είναι μια αξιοπιστη λύση στα μπακ. Καλύτερος πάντως από τον Ντάτομο  :grin:.

Αν ο Γκρεταρσον μας φέρει κανέναν επιθετικό λαχείο εγώ θα σταματήσω να λέω το οτιδήποτες γι αυτόν. Γιατί η ομάδα του χρόνου εκεί θα έχει το σημαντικό της πρόβλημα..

Σήμερα συναντιόνται με Δέλλα και Λύμπε. Για να δούμε, θα δεχτούν μείωση συμβολαίου; Η λογική λέει πως ναι. Γιατί στα 36 τους δύσκολα θα βρούνε συμβόλαιο πάνω από 400 χιλιάρικα

Άσχετο αλλά τόσο ο Δέλλας όσο και ο Λύμπε που δίνουν την εντύπωση πως είναι άνθρωποι που θα συνεχίσουν να είναι στο ποδόσφαιρο και μετά το κρέμασμα των παπουτσίων τους (σκάουτιγκ, προπονητές κτλπ)
Έχω πάντως την εντύπωση ότι και με τους δύο έχουν γίνει συζητήσεις για να αξιοποιηθούν στην ομάδα όταν αποσυρθούν.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τι να σου πω ρε Άσε! Είμαι μακριά και είναι δύσκολο να παρακολουθώ ΟΛΕΣ τις εξελίξεις. Μπορεί να έχεις δίκιο και να πέρασε στα ψιλά από τις ιντερνετικές εφημερίδες

ACE 21

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Αυτές είναι μπίζνες ρε πούστη μου!!!

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας άσκησε ποινική δίωξη κατά του Σωκράτη Κόκκαλη και άλλων τεσσάρων προσώπων με την κατηγορία της κακουργηματικής απιστίας από κοινού και κατ' εξακολούθηση και ηθική αυτουργία.

Η ποινική δίωξη στον πρώην ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού αφορά στις συμβάσεις της περιόδου 2005-2007 για την προμήθεια πληροφοριακού συστήματος της Intralot στον ΟΠΑΠ. Αρχικά, η αξία του έργου ανερχόταν σε 96 εκ. ευρώ και στην πορεία έφτασε τα 300 εκ. ευρώ.

Εγγρ.
11 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ΑΕΚΑΡΑ ΚΥΠΕΛΟ!

Συνημμένα

• 9874539.jpg
    9874539.jpg
    80,2 KB · Εμφανίσεις: 34

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι!
Όσοι πάντως τα προλάβαμε σίγουρα μελαγχολούμε με τη σημερινή κατάντια!!!

Το έχω ξαναγράψει. Όταν ηρθαμε στην Αθήνα ο πατέρας μου, ΑΕκτζης γαρ που έγινε όταν είδε το Νέστορίδη, με πήγε Ν. Φιλαδέλφεια. Ούτε 5 χρονών δεν ήμουν δε καταλάβαινα και πολλά. Δε θυμάμαι ποιος ήταν ο αντίπαλος, αυτό που θυμάμαι είναι πως πρώτη φορά είδα τον πατέρα μου να βρίζει "άλλαξε το παιχνίδι ρε μαλάκααααααα! Μη το πεις στη μάνα σου σε έφαγα" και πως όταν σκόραρε ο Μαύρος όλο το γήπεδο φώναζε "Ποιος, ποιος ο Μάυρος ο θεός". Στην παιδική μου αφέλεια σκέφτηκα πως για να παίζει ένας τέτοιος παίχτης σε αυτήν την ομάδα ε δεν υπάρχει καλύτερη.
Στο ματς με τον Πανιώνιο, μεγαλύτερος πλέον ήμουν μέσα. Όλο το στάδιο "ποιος ποιός ο Μάυρος ο θεός".
Μια διοίκηση που άκουσε τον Αλέφαντο τον μαλάκα γααύρο και έδιξε τον Μαύρο τον ΑΕΚτζή  :jerking: :jerking: :jerking:. Καλό είναι να μαθαίνουμε από τα λάθη του παρελθόντος.

ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ; Ο ΜΑΥΡΟΣ Ο ΘΕΟΣ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εκδιωχθηκε η ζωντανη ιστορια της ΑΕΚ για μια εισηγηση του πιο τρελου ανθρωπου που περασε απο το ποδοσφαιρο.ενος ανοητου που εμεινε 1 μηνα στην ΑΕΚ?εναμιση?

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εκδιωχθηκε η ζωντανη ιστορια της ΑΕΚ για μια εισηγηση του πιο τρελου ανθρωπου που περασε απο το ποδοσφαιρο.ενος ανοητου που εμεινε 1 μηνα στην ΑΕΚ?εναμιση?
Δε πα να έκατσε και ένα χρόνο!!! Η διοίκηση ήξερε ότι ήταν και είναι άρρωστος γαύρος. Η κατάντια που είχαμε φτάσει τότε (και εύχομαι να μην την ξαναφτάσουμε). Πήραμε έναν γαύρο να βγάλει από το τέλμα την ΑΕΚ. Βάλαμε τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα!!!! Αφού το 89 (; ) δε πήραμε και τον Αναστό στην ομάδα, να μας (τους) χτυπάνε από μόνα τους τα τσιμέντα, πάλι καλά.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Παίκτης της ΑΕΚ και επίσημα είναι ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης ο οποίος υπέγραψε την Τρίτη (31/05) συμβόλαιο συνεργασίας με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, το οποίο θα έχει ισχύ έως τις 30/06 2014.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Μαυρουδή Μπουγαΐδη για έναρξη επαγγελματικού συμβολαίου από την 1/7/2011 έως τις 30/6/2014".
Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο 18χρονος αμυντικός δήλωσε: "Αισθάνομαι ευτυχισμένος γιατί έχω έρθει σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Ξαφνιάστηκα όταν ο εκπρόσωπός μου με ενημέρωσε για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, αλλά δεν το σκέφθηκα δεύτερη φορά γιατί θεώρησα την πρότασή της πολύ τιμητική. Θα κάνω ότι μπορώ για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με έφεραν εδώ. Είμαι μικρός σε ηλικία και θα δουλέψω σκληρά για να πάρω ευκαιρίες από τον προπονητή και να ικανοποιήσω τους φιλάθλους μας".

*Καλώς ήρθες αγόρι μου στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ και να είσαι σιδεροκέφαλος.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Παίκτης της ΑΕΚ και επίσημα είναι ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης ο οποίος υπέγραψε την Τρίτη (31/05) συμβόλαιο συνεργασίας με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, το οποίο θα έχει ισχύ έως τις 30/06 2014.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Μαυρουδή Μπουγαΐδη για έναρξη επαγγελματικού συμβολαίου από την 1/7/2011 έως τις 30/6/2014".
Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο 18χρονος αμυντικός δήλωσε: "Αισθάνομαι ευτυχισμένος γιατί έχω έρθει σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Ξαφνιάστηκα όταν ο εκπρόσωπός μου με ενημέρωσε για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, αλλά δεν το σκέφθηκα δεύτερη φορά γιατί θεώρησα την πρότασή της πολύ τιμητική. Θα κάνω ότι μπορώ για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με έφεραν εδώ. Είμαι μικρός σε ηλικία και θα δουλέψω σκληρά για να πάρω ευκαιρίες από τον προπονητή και να ικανοποιήσω τους φιλάθλους μας".

*Καλώς ήρθες αγόρι μου στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ και να είσαι σιδεροκέφαλος.
Καλη αρχη με ελληνοπουλο.αυριο μαλλον ανακοινωνεται του Κοντοε,που κανει το μεγαλο βημα στην καριερα του.Μακαρι να πιασουν ολα τα νεα ελληνοπουλα που θα ερθουν.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Καλημερα ΑΕΚαρες! σας ελειψα?  :P δεν εχω ιντερνετ εδω που βρισκομαι και σε καφε λιγακι δυσκολο να κανω χρηση του σαιτ... θα επιστρεψω συντομα ομως  :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Καλημερα ΑΕΚαρες! σας ελειψα?  :P δεν εχω ιντερνετ εδω που βρισκομαι και σε καφε λιγακι δυσκολο να κανω χρηση του σαιτ... θα επιστρεψω συντομα ομως  :grin:
Kαλημέρα και καλό μήνα να έχουμε αδέρφια :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

*Πήρες τα βουνά δράκουλα;;; :grin:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.Καλημέρα Κυπελλούχοι.Καλημέρα ΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.
Καλημέρα και στα απολολά πρόβατα που επανήλθαν :zfuck: :zfuck: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Έτσι όπως γουστάρουμε εμείς οι Αεκτζήδες,άρχισε η διοίκηση να κινείται μεταγραφικά.Νέους,φέρελπεις παίχτες χτυπάει ανά την Ελλάδα,κανοντας το ρόστερ Ελληνικό-ελληνικότατο,νεανικό και ελπιδοφόρο.
Πέραν του Μαυρούδη Μπουγαϊδη η ομάδα χτυπάει άμεσα τους Κοντοέ,Σιαλμά(θεωρούνται βεβαιοι),Τριανταφυλλάκος,Γεωργιάδης και Ανάκογλου-μεταγραφές που θα φέρουντον κ΄ποσμο στο γήπεδο αφού τετοια παιχτάκια γουστάρει ο Αεκτζής να δει.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Έτσι όπως γουστάρουμε εμείς οι Αεκτζήδες,άρχισε η διοίκηση να κινείται μεταγραφικά.Νέους,φέρελπεις παίχτες χτυπάει ανά την Ελλάδα,κανοντας το ρόστερ Ελληνικό-ελληνικότατο,νεανικό και ελπιδοφόρο.
Πέραν του Μαυρούδη Μπουγαϊδη η ομάδα χτυπάει άμεσα τους Κοντοέ,Σιαλμά(θεωρούνται βεβαιοι),Τριανταφυλλάκος,Γεωργιάδης και Ανάκογλου-μεταγραφές που θα φέρουντον κ΄ποσμο στο γήπεδο αφού τετοια παιχτάκια γουστάρει ο Αεκτζής να δει.
Ο manolo κουνάει μαντήλι ή ιδέα μου είναι; :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom