Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο manolo κουνάει μαντήλι ή ιδέα μου είναι; :think:

Στο καλό να πάει.Για μένα ούτε κρύο,ούτε ζέστη.Μην σου πω ότι για τα λεφτά που παίρνει δεν αξίζει τον κόπο.Αν θέλει να φλυγει καλά ξεκουμπίδια και καμμιά κάρτα που και που.Δεν είδαμε και καμμιά σπουδαία βελτίωση.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Φεύγω για δουλειά.
Την καλημερα μου στον απέραντο Κιτρινόμαυρο λαό :rockon:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καλημερα ΑΕΚαρες! σας ελειψα?  :P δεν εχω ιντερνετ εδω που βρισκομαι και σε καφε λιγακι δυσκολο να κανω χρηση του σαιτ... θα επιστρεψω συντομα ομως  :grin:
πού είσαι ρε παπάρα;
την επόμενη εβδομάδα θα είμαι στο δρακουλιστάν, στην πρωτεύουσα

ACE 21

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Ανακοινώθηκε και του Κοντοέ!!!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Κοντοέ για έναρξη συμβολαίου από την 1/7/2011 έως τις 30/6/2014

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Έτσι όπως γουστάρουμε εμείς οι Αεκτζήδες,άρχισε η διοίκηση να κινείται μεταγραφικά.Νέους,φέρελπεις παίχτες χτυπάει ανά την Ελλάδα,κανοντας το ρόστερ Ελληνικό-ελληνικότατο,νεανικό και ελπιδοφόρο.
Πέραν του Μαυρούδη Μπουγαϊδη η ομάδα χτυπάει άμεσα τους Κοντοέ,Σιαλμά(θεωρούνται βεβαιοι),Τριανταφυλλάκος,Γεωργιάδης και Ανάκογλου-μεταγραφές που θα φέρουντον κ΄ποσμο στο γήπεδο αφού τετοια παιχτάκια γουστάρει ο Αεκτζής να δει.
:think:
καλη 3-4-5 θεση μαζι με ΠΑΟΚ
με τετοιους παιχτες δεν πας πουθενα

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Επίσης δεν πας πρωτοδικείο, διότι κοστίζουν φθηνότερα από τον κάθε απίθανο ξένο που κουβαλάνε οι μανατζαραίοι
και σου δίνουν τη δυνατότητα συμφέρουσας μεταπώλησης αν πιάσουν.

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ελληνοποιηση,νοικοκυρεμα στους μισθους να δουμε,πολλους ελληνες και λιγους ξενους,και ας ειμαστε και στην μεση της βαθμολογιας.αυτο το τσιρκο με τους δεκαδες ξενους ας σταματησει καποια στιγμη.εγω δεν το γουσταρω αλλο στην ομαδα μου.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
πως πηγε σημερα ρε περηφανες αεΞαρες;;;κανατε καμμια ενσταση;;;δεν εχω παρακολουθησει ειδησεις;;;;διεκδικειτε τιποτα στα χαρτια και τα δικαστηρια;;;κυνηγησατε κανενα κακομοιρη να τον ριξετε κατηγορια;;;ε περηφανοι ;;;;

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
πως πηγε σημερα ρε περηφανες αεΞαρες;;;κανατε καμμια ενσταση;;;δεν εχω παρακολουθησει ειδησεις;;;;διεκδικειτε τιποτα στα χαρτια και τα δικαστηρια;;;κυνηγησατε κανενα κακομοιρη να τον ριξετε κατηγορια;;;ε περηφανοι ;;;;
tsoy
τα αφηνουμε για την προεδραρα σου αυτα!!

αντε γαμηθητε

Επισκέπτης
ελληνοποιηση,νοικοκυρεμα στους μισθους να δουμε,πολλους ελληνες και λιγους ξενους,και ας ειμαστε και στην μεση της βαθμολογιας.αυτο το τσιρκο με τους δεκαδες ξενους ας σταματησει καποια στιγμη.εγω δεν το γουσταρω αλλο στην ομαδα μου.
καλα ολα αυτα αλλα το να δινεις 550χιλιαρικα σεεναν παιχτη σαν τον κοντοε νομιζω οτι ειναι οχι απλα λαθος εκτιμηση για αλλη μια φορα αλλα υπερεκτιμηση.ο γιαννακης οπως εχω ξαναπει ειναι ενας πολυ φιλοτιμος παιχτης που ομως ουτε μπαλα ξερεις για να μπορει να καλυψει καποια πλαγια πλευρα αλλα ουτε ειναι πρωτο μποι για να παιξει στοπερ,στο πανιωνιο δεν ξεπερνουσε τα 50χιλιαρικα και του εγινε προταση απο οσο ξερω κοντα στα 90-100 χιλιαρικα.εσεις του δωσατε κοντα στα 180 το  χρονο οταν τρεχατε μονοι σας χωρις αντιπαλο και εφοσον ηθελε να παει αλλου και να κανει το αλμα θα μπορουσε η αεκ να του δωσει τα ιδια λεφτα που του εδινε ο πανιωνιος.αλλωστε ελευθερος ηταν ;)αυτο δειχνει οτι δεν υπαρχει σωστη αξιολογηση ποδοσφαιριστων και συμβολαιων.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
καλα ολα αυτα αλλα το να δινεις 550χιλιαρικα σεεναν παιχτη σαν τον κοντοε νομιζω οτι ειναι οχι απλα λαθος εκτιμηση για αλλη μια φορα αλλα υπερεκτιμηση.ο γιαννακης οπως εχω ξαναπει ειναι ενας πολυ φιλοτιμος παιχτης που ομως ουτε μπαλα ξερεις για να μπορει να καλυψει καποια πλαγια πλευρα αλλα ουτε ειναι πρωτο μποι για να παιξει στοπερ,στο πανιωνιο δεν ξεπερνουσε τα 50χιλιαρικα και του εγινε προταση απο οσο ξερω κοντα στα 90-100 χιλιαρικα.εσεις του δωσατε κοντα στα 180 το  χρονο οταν τρεχατε μονοι σας χωρις αντιπαλο και εφοσον ηθελε να παει αλλου και να κανει το αλμα θα μπορουσε η αεκ να του δωσει τα ιδια λεφτα που του εδινε ο πανιωνιος.αλλωστε ελευθερος ηταν ;)αυτο δειχνει οτι δεν υπαρχει σωστη αξιολογηση ποδοσφαιριστων και συμβολαιων.
100 χιλιαρικα μπορουσε να του προσφερει ο πανιωνιος,και αλλα 100 εδινε ο τσακιρης,για να μεινει,την τελευταια στιγμη.δηλαδη 200.για μενα 180 χιλιαδες μια χαρα ειναι για τον κοντοε.θα φανει στο γηπεδο αν τα αξιζει η οχι.

Επισκέπτης
100 χιλιαρικα μπορουσε να του προσφερει ο πανιωνιος,και αλλα 100 εδινε ο τσακιρης,για να μεινει,την τελευταια στιγμη.δηλαδη 200.για μενα 180 χιλιαδες μια χαρα ειναι για τον κοντοε.θα φανει στο γηπεδο αν τα αξιζει η οχι.
100 χιλιαρικα για 3 χρονια εδινε συνολικα.ο τσακιρης δεν εδινε φραγκο ;)τωρα αν εσυ που θες να ριξεις συμβολαια και δινεις 180χιλιαρικα σε εναν παιχτη που πολυ αμφιβαλω αν θα ειναι βασικος εκτος βεβαια αν δεν παρεις κανεναν αλλο ειναι παρα πολλα για τον συγκεκριμενο.η πορεια θα δειξει.εγω προσωπικα το κοντοε δεν τον γνωρισα στο πανιωνιο αλλα στο φωστηρα ;)πιστεψε κατι ξερω.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

Κλάμα τώρα τα βαζελάκια.  :'( :'( :'(
Εκεί που θα έβρισκαν ΤΖΑΜΠΑ έναν αξιόπιστο σέντερ φορ για να αντικαταστήσει τον άμπαλο,
που μάλλον θα τον πουλήσουν, τώρα πρέπει να βρούνε άλλον, επιλογή που θα εμπεριέχει ρίσκο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Κλάμα τώρα τα βαζελάκια.  :'( :'( :'(
Εκεί που θα έβρισκαν ΤΖΑΜΠΑ έναν αξιόπιστο σέντερ φορ για να αντικαταστήσει τον άμπαλο,
που μάλλον θα τον πουλήσουν, τώρα πρέπει να βρούνε άλλον, επιλογή που θα εμπεριέχει ρίσκο.
o αμπαλος ειναι ο Σισσε?ο αντικαταστατης του θα ηταν ο Ισμα?μετα αμα σου λεει για ηλεκτροσοκ ο Χιτμαν παρεξηγησαι.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
o αμπαλος ειναι ο Σισσε?ο αντικαταστατης του θα ηταν ο Ισμα?μετα αμα σου λεει για ηλεκτροσοκ ο Χιτμαν παρεξηγησαι.
Δεν τον λες και Ιμπαγάσα τον Σισέ όσον αφορά την τεχνική...
Από τον Μπλάνκο δηλαδή είναι πιο τεχνίτης; Πιο γρήγορος και αλτικός είναι,
από τεχνική και οι 2 απλά δε μπορούν να ντριμπλάρουν (όπως και ο Ρόμενταλ...)

Τα επιχειρήματά σας είναι φοβερά πάντα. Δεν έχετε τι να γράψετε και καταφεύγετε
στα ηλεκτροσόκ και στην πρέζα. Όταν έγραφα πχ γιατί δεν παίζει ο Σοϊλέδης στη θέση
του άμπαλου του Όσκαρ, δεν είδα κανέναν να γράψει "ο Σοϊλέδης είναι πιο αργός από τον Όσκαρ"
ή "επειδή οι σέντρες του πάνε στα περιστέρια". Γιατί θα ήταν αναληθές, οπότε πάλι γράφατε "γιατί δεν κάνει το παιδί, κόψε την πρέζα"

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν τον λες και Ιμπαγάσα τον Σισέ όσον αφορά την τεχνική...
Από τον Μπλάνκο δηλαδή είναι πιο τεχνίτης; Πιο γρήγορος και αλτικός είναι,
από τεχνική και οι 2 απλά δε μπορούν να ντριμπλάρουν (όπως και ο Ρόμενταλ...)

Τα επιχειρήματά σας είναι φοβερά πάντα. Δεν έχετε τι να γράψετε και καταφεύγετε
στα ηλεκτροσόκ και στην πρέζα. Όταν έγραφα πχ γιατί δεν παίζει ο Σοϊλέδης στη θέση
του άμπαλου του Όσκαρ, δεν είδα κανέναν να γράψει "ο Σοϊλέδης είναι πιο αργός από τον Όσκαρ"
ή "επειδή οι σέντρες του πάνε στα περιστέρια". Γιατί θα ήταν αναληθές, οπότε πάλι γράφατε "γιατί δεν κάνει το παιδί, κόψε την πρέζα"
ρε πας καλα?ενταξει σκορερ και οι δυο.αλλα δεν εχει τεχνικη ο Σισσε?μην τρελαθουμε.ο μπλανκο σουπερ σκορερ,αλλα δεν μπορουσε να κανει πασσα στο μισο μετρο,καλα για ντριμπλα δεν το συζηταμε.ο Σισσε τα εχει αυτα.
και πασσες εχει βγαλει,και καλος ντριμπλαδορος ειναι.Ο Οσκαρ αμπαλος ηταν,αλλα ο Σοιλεδης πολυ πιο αμπαλος ακομη.οι πραγματικοι παιχτες που αξιζαν,φανηκαν.ο Κυριακος ο Παπ,ο Φετφατζιδης,που ακομη δεν εχω καταλαβει γιατι εξαφανιστικε.Τρομερος παιχτης.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Έκανε ντρίμπλα ποτέ ο Σισέ; :think: Στον κενό χώρο ίσως...
Πάσα έχει αξιοπρεπέστατη για σέντερ φορ οφείλω να πω.
Τεχνίτης σέντερ φορ είναι ο Μήτρογλου που κάνει ντρίμπλες, ψαλιδάκια, τακουνάκια και καλά κοντρόλ
(η έλλειψη πειθαρχίας δεν τον κατατάσσει στους άμπαλους)

Ο Σοϊλέδης άμπαλος και μάλιστα πιο άμπαλος από τον Όσκαρ από που προκύπτει;
Είδες να σεντράρει στα περιστέρια ή να μη μπορεί να δώσει πάσα στα 5 μέτρα;
Στην 1η του επίσημη εμφάνιση με την αντρική ομάδα, επί Σερ Τάκη όταν ήταν 16 χρονών, έβγαλε σέντρα-διαβήτη για το Μήτρογλου
και έτσι κερδίσαμε το Σούπερ Καπ από τη Λάρισα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Έκανε ντρίμπλα ποτέ ο Σισέ; :think: Στον κενό χώρο ίσως...
Πάσα έχει αξιοπρεπέστατη για σέντερ φορ οφείλω να πω.
Τεχνίτης σέντερ φορ είναι ο Μήτρογλου που κάνει ντρίμπλες, ψαλιδάκια, τακουνάκια και καλά κοντρόλ
(η έλλειψη μυαλού δεν το κατατάσσει στους άμπαλους)

Ο Σοϊλέδης άμπαλος και μάλιστα πιο άμπαλος από τον Όσκαρ από που προκύπτει;
Είδες να σεντράρει στα περιστέρια ή να μη μπορεί να δώσει πάσα στα 5 μέτρα;
Στην 1η του επίσημη εμφάνιση με την αντρική ομάδα, επί Σερ Τάκη όταν ήταν 16 χρονών, έβγαλε σέντρα-διαβήτη για το Μήτρογλου
και έτσι κερδίσαμε το Σούπερ Καπ από τη Λάρισα.
Και επειδη εκανε μια σωστη σεντρα παει να πει οτι ειναι παιχτουρα?αν δεν κανω λαθος στον ΟΦΗ δεν επαιζε?τι εκανε εκει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom