Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
Πρόσεξες σε ποιόν έκανε παράθεση όπως πάντα..... πάντως εγω πιστεύω ότι είναι κλώνος
κοψε την πρεζα μωρη χανουμισα
Πρόσεξες σε ποιόν έκανε παράθεση όπως πάντα..... πάντως εγω πιστεύω ότι είναι κλώνος
τον κολητο του μποντου?Τι να σου πώ;Aυτήν την εντύπωση μου δίνει.Είναι η ίδια αγάπη που είχε ο σκοτεινός με τον sgti
*Οχι εσυ ρε αδερφε
Πιτσιρικάδες ταλαντούχοι Ελληνες παίκτες με την προσθήκη 4-5 καλών ξένων συν παραμονή των έμπειρων Ελλήνων( ήδη η αρχή έγινε με τον καλαματιανό) δεν μου ακούγεται άσχημα.
*Διάβασα ότι ο manolo θέλει να αυξήσει την ταχύτητα της ομάδας με την αύξηση των νέων που θα έρθουν και θα μπούν στην ομάδα (καλό και αυτό).
**ΓΚΡΕΤΑΡΣΟΝ ΞΥΥΥΥΥΥΥΥΠΠΠΠΠΠΠΠΝΝΝΝΝΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Σιγα μην μπορούσες να παίξεις μπάλα εσύ που τον κοροιδεύεις κιόλαςΠώς να παίξει μπάλλα ο ΜΑΛΑΚΑΣ μετά?Έμαθε και ζειμπεκιές κιόλας........
Εσείς νομίζετε ότι κάνω πλάκα όταν λέω ότι την τύπισσα στα εντός έδρας παιχνίδια θα πρεπει πριν την εναρξη του παιχνιδιού και κατά την διάρκεια του ημιχρόνου να την βάζουν στο κέντρο του γηπέδου σε καμιά εξέδρα πάνω με κανένα στύλο να κάνει σόου. 70 χιλιάδες μέσα και άλλες τότες έξωΣιγα μην μπορούσες να παίξεις μπάλα εσύ που τον κοροιδεύεις κιόλας
ΣωστοοοοοοοόςΕσείς νομίζετε ότι κάνω πλάκα όταν λέω ότι την τύπισσα στα εντός έδρας παιχνίδια θα πρεπει πριν την εναρξη του παιχνιδιού και κατά την διάρκεια του ημιχρόνου να την βάζουν στο κέντρο του γηπέδου σε καμιά εξέδρα πάνω με κανένα στύλο να κάνει σόου. 70 χιλιάδες μέσα και άλλες τότες έξω
για φθορα ξενης περιουσιας και εχει οριστει δικασιμος...λογω του τζαμιου...ελεος πια...οταν δεν ξερετε κατι να ρωτατε...δεν ειναι ντροπη!!!Επίσης εγώ θα ήθελα να μάθω τότε γιατί η εισαγγελέας έδωσε εντολή να συλληφθεί και μάλιστα νοσηλεύθηκε φρουρούμενος. Να διωχθεί πειθαρχικά για παράβαση καθήκοντος η καργιόλα η κρυφοαεκτζού!!!
Γι' αυτό ρώτησα γιατί δεν ήξερα, η απάντηση σου με κάλυψε, ευχαριστώ πολύ!!!για φθορα ξενης περιουσιας και εχει οριστει δικασιμος...λογω του τζαμιου...ελεος πια...οταν δεν ξερετε κατι να ρωτατε...δεν ειναι ντροπη!!!
ασε τις ντριπλες σε μενα...Γι' αυτό ρώτησα γιατί δεν ήξερα, η απάντηση σου με κάλυψε, ευχαριστώ πολύ!!!
Επι8ετικό στυλ Λύμπε, Τζεμπούρ ή Μπλάνκο ΧΩΡΙΣ σκαουτιγκ δε βρίσκεις. Και αν βρεις θα θέλεις μίνιμουμ 600 χιλιάρικα.Ξέχασες και το μεγαλύτερο από τα τεράστια αγωνιστικά σας προβλήματα.
Μετά τον Τζιμπούρ, χάσατε και τον Μπλάνκο τζάμπα.
Μόνο με Λυμπερόπουλο στα 36, δε γίνεται να βγει η χρονιά.
παει αυτος ξεχνα τον!!Εκτός και αν ο Παυλής (είναι ακόμα στην ομάδα) είναι κρυφός γκολτζης και δε το ξέρουμε
Ναι ρε. Απλά είναι σχεδόν 80 χιλιάρικα (με 570 κάτι ξεκίνισαν) σε 4μέρες. Και τώρα που ανακοινώθηκαν οι τιμές για τα διαρκείας ΜΠΟΡΕΙ να αυξηθεί και άλλο η ζήτησηΣύνολο μετρητών τώρα:
651.200 €
Αυτά πάντως για την αδειοδότηση δεν φτάνουν ούτε για πασατέμπο. Γι' αυτό κατεβάσανε τα σώβρακα στις τιμές για όσους πάρουν διαρκείας τον Ιούνιο μπας και γίνει κάτι!