Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (13 μέλη και 33 επισκέπτες)

oneiros

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
50
Πόντοι
1
Κυρ Γιώργο κουράγιο... πάλεψε το...

έκανε πάρτυ εκείνο τον Απρίλη του 68.. μου λεγε ο πατέρας μου ότι μόλις τελείωσε ο αγώνας οι Αθηναίοι βγήκαν στους δρόμους με κερια και λαμπάδες και γιόρτασαν ανάσταση... 30 πόντους έβαλες αρχηγέ και έκανε η Ελλάδα ανάσταση.. 100.000 άνθρωποι τότε μαζεύτηκαν στο στάδιο να σε θαυμάσουν αρχηγέ και να σε βάλουν στο ρεκόρ γκινες.. Θα νικήσεις και αυτή τη μάχη ποτέ δεν θα είσαι μόνος..

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Κυρ Γιώργο κουράγιο... πάλεψε το...

έκανε πάρτυ εκείνο τον Απρίλη του 68.. μου λεγε ο πατέρας μου ότι μόλις τελείωσε ο αγώνας οι Αθηναίοι βγήκαν στους δρόμους με κερια και λαμπάδες και γιόρτασαν ανάσταση... 30 πόντους έβαλες αρχηγέ και έκανε η Ελλάδα ανάσταση.. 100.000 άνθρωποι τότε μαζεύτηκαν στο στάδιο να σε θαυμάσουν αρχηγέ και να σε βάλουν στο ρεκόρ γκινες.. Θα νικήσεις και αυτή τη μάχη ποτέ δεν θα είσαι μόνος..
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Σημερα με το που ειδα την 11δα με σκοκο,μπλανκο,καφε εκτος και βασικους μιτσελ & μπαχα τα εβαψα μαυρα... αλλα και ετσι θα μπορουσε να ειχε γινει το 2-2 και να ηταν αλιως τα πραγματα,οποιος ειδε το ματς καταλαβαινει,ναι μεν ηταν καλυτερος ο βαζελος γιατι ειχε και μεγαλυτερο κινιτρο αλλα το ματσακι ηταν ανοιχτο σε καθε αποτελεσμα,βγηκαν οι φασεις του βαζελου,κατεβασε 11δα πανικου ο μανολο και εξελιχθηκε ετσι... Το θεμα ειναι οτι και τωρα δεν αλλαζει κατι,ο γαυρος θα το παρει και ας κανει διπλο ο βαζελος στο καραισκακη...

Σαν να ήθελε να το δώσει ο Don Manolo

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Δε νομίζω ότι το έδωσε. Απλά ήθελε να κρατήσει το 0 στην άμυνα, δεχτηκε το γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, μετά αναγκάστηκα κυνήγισε την ισσοφάρηση (άρα ανοίχτηκε) οπότε ήρθαν και τα άλλα 2 γκολ του ΠΑΟ.
Τι κέρδος θα είχε δηλαδή εάν πούμε ότι το έδωσε;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δεν τα λες σωστά
και τα δύο γκολ ξεκίνησαν από λάθος του διαιτητή.
και το 2-1 της ΑΕΚ και το 3-1 του ΠΑΟ.
και τα δύο από μη σφυριγμένο φάουλ ξεκίνησαν....

το φωνάζω τόσο καιρό πως οι διαιτητές έχουνε τρικυμία στο κεφάλι....και δεν έχει να κάνει με χρώμα δυστυχώς...
ρε μοικανε...σουρωμενος εισαι;;;;
ειπα ναι ειναι φαουλ στο λετο στο ξεκινημα του γκολ της αεκ...αλλα θα διαμαρτυρηθουν οι αεκτζηδες γιαυτο η γιατι
1)το 1-0 γινεται απο φαουλ που δεν εγινε ποτε...
2)δεν αποβαλλεται ο σιμαο για το μαρκαρισμα στον μπαχα και παιρνει μονο κιτρινη
3)δεν δινεται πεναλτι του καρα στο σκοκο
4)πριν το 3-1 ο λετο κανει καθαρο φαουλ στον μπαχα...
5)στην φαση του ψευτικου φαουλ πριν το 1-0 ο λετο που εχει ηδη κιτρινη καρτα κανει σπριντ πιανει απο τον ωμο τον παμποριδη και του κανει νοημα να βγαλει καρτα σδτον ντιοπ...
6)κοβεται σε τετ α τετ σε φαση που ειναι καθαρη απο τη ζωντανη ροη σαν οφσαιντ ο μπλανκο...

και δεν ειδα καμμια διαμαρτυρια στην σφαγη αυτη απο κανενα...ουτε απο την επισημη αεκ ουτε απο τους εδω αδικημενους αεκτζηδες....
αν γινοσαντε αυτα με εμας την ιδια αντιδραση θα ειχαν ;;;για να δω να γινει κανενα αναποδο πλαγιο στο τηγανι και να δεις πως θα σκουζουν παλι...
αμφιβαλλεςι μηπως;;;που ειδες οτι δεν τα λεω καλα;;;δεν ειπα οτι ειναι φαουλ στο λετο πριν το γκολ της αεκ;;;

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
και δεν ειδα καμμια διαμαρτυρια στην σφαγη αυτη απο κανενα...ουτε απο την επισημη αεκ ουτε απο τους εδω αδικημενους αεκτζηδες....
αν γινοσαντε αυτα με εμας την ιδια αντιδραση θα ειχαν ;;;για να δω να γινει κανενα αναποδο πλαγιο στο τηγανι και να δεις πως θα σκουζουν παλι...
αμφιβαλλεςι μηπως;;;που ειδες οτι δεν τα λεω καλα;;;δεν ειπα οτι ειναι φαουλ στο λετο πριν το γκολ της αεκ;;;

Μόνο με εμάς κλαίγονται.
Τι πιστεύεις να θέλουν περισσότερο: να πάρουν το Κύπελλο ή να χάσει ο γαύρος το πρωτάθλημα;;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ρε μπηκατε ολοι οι γαυροι για να μας βαλετε χερι επειδη δεν διαμαρτυρηθηκαμε για τη διαιτησια με βαζελο?
Για τα σφυριγματα καλα τα λετε,για το λογο που δεν κλαιω για τη διαιτησια κανετε λαθος... Παραδεχομαι την ηττα μου γιατι πολυ απλα ειχαμε τραγικη αμυνα και λαθος επιλογες στην αρχικη εντεκαδα. Αν επαιζα μπαλαρα και ετρωγα τη φαπα λογο διαιτησιας τοτε θα εκλαιγα... Τωρα δεν εχω λογο.
Εσεις για ποιο λογο φωναζετε? ειχατε βαλει ολοι τα κιτρινομαυρα προχτες? Θελατε να κερδισουμε γιατι φοβαστε το βαζελο στο καραισκακη και τον μπαοκ μετα στην τουμπα? ρε πατε καλα? με ενα Χ το σαββατο ολα τελειωνουν... αλλα και να χασετε λετε να κανει ο βαζελος σερι μεχρι τελος? τοσο υπερομαδα τον βλεπετε?  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ρε μπηκατε ολοι οι γαυροι για να μας βαλετε χερι επειδη δεν διαμαρτυρηθηκαμε για τη διαιτησια με βαζελο?
Για τα σφυριγματα καλα τα λετε,για το λογο που δεν κλαιω για τη διαιτησια κανετε λαθος... Παραδεχομαι την ηττα μου γιατι πολυ απλα ειχαμε τραγικη αμυνα και λαθος επιλογες στην αρχικη εντεκαδα. Αν επαιζα μπαλαρα και ετρωγα τη φαπα λογο διαιτησιας τοτε θα εκλαιγα... Τωρα δεν εχω λογο.
Εσεις για ποιο λογο φωναζετε? ειχατε βαλει ολοι τα κιτρινομαυρα προχτες? Θελατε να κερδισουμε γιατι φοβαστε το βαζελο στο καραισκακη και τον μπαοκ μετα στην τουμπα? ρε πατε καλα? με ενα Χ το σαββατο ολα τελειωνουν... αλλα και να χασετε λετε να κανει ο βαζελος σερι μεχρι τελος? τοσο υπερομαδα τον βλεπετε?  :2funny:
χαχαχαχαχαχα....λες να φοβομαστε;;;να σεβομαστε παιζει και να μην ειμαστε νικητες σε δηλωσεις και σε λογια...
απλα ανεφερα εγω την σταση που κρατατε και οι οπαδοι και η επισημη αεκ σαν ενδεικτικο αυτοθ που λεμε ''μονοι μας και ολοι σας''
αποδεικνυετε οτι ειστε ομαδουλα ...υποτελεις...εμεις το ξερουμε...απλα το λεμε ετσι για να περναει η ωρα...μην περιμενεις οτι περιμενω να το παραδεχτει κανενας...
εμεις ξερουμε ποσο ποναει ο θρυλος και ξερουμε οτι αν κερδισουμε το σαββατο η μιση ελλαδα θα φορεσει πλερεζες....
και να εισαι σιγουρος οτι αυτο και το γουσταρουμε αλλα και μας πεισμωνει ωστε να συνεχισουμε ετσι και ακομα πιο δυνατα....

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
χαχαχαχαχαχα....λες να φοβομαστε;;;να σεβομαστε παιζει και να μην ειμαστε νικητες σε δηλωσεις και σε λογια...
απλα ανεφερα εγω την σταση που κρατατε και οι οπαδοι και η επισημη αεκ σαν ενδεικτικο αυτοθ που λεμε ''μονοι μας και ολοι σας''
αποδεικνυετε οτι ειστε ομαδουλα ...υποτελεις...εμεις το ξερουμε...απλα το λεμε ετσι για να περναει η ωρα...μην περιμενεις οτι περιμενω να το παραδεχτει κανενας...
εμεις ξερουμε ποσο ποναει ο θρυλος και ξερουμε οτι αν κερδισουμε το σαββατο η μιση ελλαδα θα φορεσει πλερεζες....
και να εισαι σιγουρος οτι αυτο και το γουσταρουμε αλλα και μας πεισμωνει ωστε να συνεχισουμε ετσι και ακομα πιο δυνατα....
Ομαδουλα μαλλον ειμαστε στα παρασκηνιακα ισως και στα διοικητικα πλεον (φενετε απο τα σφυριγματα στα περισοτερα ματς της αεκ φετος)... οσον αφορα στα αγωνιστικα το ποιος ειναι ομαδουλα το ειδαμε στον πρωτο γυρο του οακα αλλα και περσυ στο καραισκακη αλλα και στο οακα τελευταια αγωνιστικη πλευ οφ ματς στα οποια υπηρχε κινητρο και απο τις δυο ομαδες... τωρα πλεον η αεκ το μονο κινητρο που εχει στους αγωνες πρωταθληματος ειναι να μπει στα πλευ οφ... και προσωπικα εμενα σαν αεκτζη (δεν ξερω τι κανει η υπολοιπη μιση ελλαδα που λες) δεν με ενδιαφερει το αποτελεσμα του σαββατιατικου ντερμπυ.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ομαδουλα μαλλον ειμαστε στα παρασκηνιακα ισως και στα διοικητικα πλεον (φενετε απο τα σφυριγματα στα περισοτερα ματς της αεκ φετος)... οσον αφορα στα αγωνιστικα το ποιος ειναι ομαδουλα το ειδαμε στον πρωτο γυρο του οακα αλλα και περσυ στο καραισκακη αλλα και στο οακα τελευταια αγωνιστικη πλευ οφ ματς στα οποια υπηρχε κινητρο και απο τις δυο ομαδες... τωρα πλεον η αεκ το μονο κινητρο που εχει στους αγωνες πρωταθληματος ειναι να μπει στα πλευ οφ... και προσωπικα εμενα σαν αεκτζη (δεν ξερω τι κανει η υπολοιπη μιση ελλαδα που λες) δεν με ενδιαφερει το αποτελεσμα του σαββατιατικου ντερμπυ.
αδερφε θα δουμε μετα το ματς στο τηγανι αν θα υποστηριξεις αυτα που λες τωρα...
πιστευω να δεσμευτεις πως αν μπει εστω και ενας απο τους γνωστους κλαψες εδω μεσα μετα το ματς και πει το παραμικρο για διαιτησια θα ειναι ΜΕΓΑΛΗ ΡΟΜΠΑ....
η οποισδηποτε ''παραγοντας'' της ομαδας που χθες και προχθες ψωναξαν με την σιωπη τους...
συμφωνεις;;;
εγω δεν ξεχναω...καλα να ειμαστε εδω θα ειμαστε και θα τα πουμε...θυμισου την μερα που τα λεμε...  ;) ;) ;) ;)

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Εγω είμαι μαζί σου το Σαβατο και έχω εξηγησει το λόγο..Οπότε ..ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Εγω είμαι μαζί σου το Σαβατο και έχω εξηγησει το λόγο..Οπότε ..ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
δεν μιλαω για σενα ναυαρχε...δεν σε εχω κατηγορησει ποτε για κομπλεξικο...αν ειναι δυνατον...
στους κομπλεξικους αναφερομαι που κλαινε μεροληπτικα... ;) ;) ;)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
αδερφε θα δουμε μετα το ματς στο τηγανι αν θα υποστηριξεις αυτα που λες τωρα...
πιστευω να δεσμευτεις πως αν μπει εστω και ενας απο τους γνωστους κλαψες εδω μεσα μετα το ματς και πει το παραμικρο για διαιτησια θα ειναι ΜΕΓΑΛΗ ΡΟΜΠΑ....
η οποισδηποτε ''παραγοντας'' της ομαδας που χθες και προχθες ψωναξαν με την σιωπη τους...
συμφωνεις;;;
εγω δεν ξεχναω...καλα να ειμαστε εδω θα ειμαστε και θα τα πουμε...θυμισου την μερα που τα λεμε...   ;) ;) ;) ;)
Για το μεταξυ μας παιχνιδι μιλας? προσωπικα δεν με ενδιαφερει ουτε αυτο... το μονο που εχει μεινει για την αεκ ειναι το κυπελο και η 3η θεση στα πλαυ οφ... αν χασω απο τον γαυρο δεν θα παθω τιποτα... αν δεν παρω το κυπελο τοτε θα με πειραξει στανταρ...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
xvXBsepr7vcqmt9nuaxDFV.jpg

alani30