raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.713
- Πόντοι
- 5.006
ΑΕΚ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ
Μα και εμείς αυτό θέλουμε.ΑΕΚ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ
ΟΣΟ ΖΩ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩΩΩΩ!!!!Μα και εμείς αυτό θέλουμε.
Μην κάνετε κανένα αστείο να ξαναπαιξετε Β και Γ Εθνική.
Σας θέλουμε σούπερ Λίγκα για να σας ρίχνουμε 4,5 και 6 γκολ.
Για να χτίζετε γήπεδα και να σηκώνουμε ευρωπαϊκά.
Τετοιες πελάτισσες χανουμακια που θα ξαναβρούμε?
![]()
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΚΛΟΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ!Καμία έκπληξη σήμερα, η ομάδα εμφανίστηκε χωρίς αρχή μέση και τέλος. Φάγαμε μόνο 4...ισως θα έπρεπε να φάμε παραπάνω γιατί με 4 δεν βλέπω να ξυπνάνε.
Ο προπονητής έχει χάσει τη μπάλα και όσο πιο γρήγορα φύγει τόσο το καλύτερα
Με άλλο προπονητή και αυτούς τους παίχτες πιστεύεις θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα ;Καμία έκπληξη σήμερα, η ομάδα εμφανίστηκε χωρίς αρχή μέση και τέλος. Φάγαμε μόνο 4...ισως θα έπρεπε να φάμε παραπάνω γιατί με 4 δεν βλέπω να ξυπνάνε.
Ο προπονητής έχει χάσει τη μπάλα και όσο πιο γρήγορα φύγει τόσο το καλύτερα
Αν είχαμε άλλο προπονητή δεν θα είχαμε αυτούς τους παίχτες... Έχουμε γεμίσει συνταξιούχους παλαιμαχους...Με άλλο προπονητή και αυτούς τους παίχτες πιστεύεις θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα ;
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝ ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΒΑΣΙΚΑ ΜΟΝΟ Ο ΟΜΑΡ ΖΑΡΙΦ!!!Με άλλο προπονητή και αυτούς τους παίχτες πιστεύεις θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα ;
Ναι άλλο ο επόμενος θα έχει αυτούςΑν είχαμε άλλο προπονητή δεν θα είχαμε αυτούς τους παίχτες... Έχουμε γεμίσει συνταξιούχους παλαιμαχους...
αυτος?ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝ ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΒΑΣΙΚΑ ΜΟΝΟ Ο ΟΜΑΡ ΖΑΡΙΦ!!!
Τασοοοοοοοοοοοοοο η αεκ ΤασοοοοοοοοοοοοοοοΜΟΝΟ ΑΕΚ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ!!!!
ΤΟΝ ΒΟΗΘΟ ΤΟΥ ΑΛΜΕΙΔΑ ΕΝΩΩ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ...ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΤΑ 7 ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΓΙΟΥΒΕ ΚΑΙ ΤΑ 4 ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΌΖΕΝΜΠΟΡΓΚ!!!ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΧΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΠΤ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΧΑΡΑΩ ΜΠΡΟΣΤΆ!!!αυτος?
![]()
Εμείς σας λέμε ποσα σας ρίχνουμε εμείς, εσείς σα μικρή ομάδα Αεξαρα που είστε ψάχνετε να βρείτε κανένα ευρωπαϊκό καζο του Θρύλου.ΤΟΝ ΒΟΗΘΟ ΤΟΥ ΑΛΜΕΙΔΑ ΕΝΩΩ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ...ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΤΑ 7 ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΓΙΟΥΒΕ ΚΑΙ ΤΑ 4 ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΌΖΕΝΜΠΟΡΓΚ!!!ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΧΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΠΤ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΑΡΑΩ ΜΠΡΟΣΤΆ!!!
Τα 7 απο την Γιουβε...ΤΟΝ ΒΟΗΘΟ ΤΟΥ ΑΛΜΕΙΔΑ ΕΝΩΩ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ...ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΤΑ 7 ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΓΙΟΥΒΕ ΚΑΙ ΤΑ 4 ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΌΖΕΝΜΠΟΡΓΚ!!!ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΧΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΠΤ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΧΑΡΑΩ ΜΠΡΟΣΤΆ!!!
Ο νιαου του έχει κάνει αν θυμάμαι καλά 5ετές κλειστόΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΚΛΟΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ!
Να μας λέτε ότι θέλετε πάλι ΑΕΚ θα είμαστε!!Εμείς σας λέμε ποσα σας ρίχνουμε εμείς, εσείς σα μικρή ομάδα Αεξαρα που είστε ψάχνετε να βρείτε κανένα ευρωπαϊκό καζο του Θρύλου
Ολυμπιακός-ΑΕΚ: 6 το 1981, 4 το 1991, 6 το 2001, 6 το 2011, 5 το 2021!