Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Ενω ο Αντζας μπορει να καθαριζει το αυτακι του οποτε θελει ο ανθρωπος!!!!

Το θεμα δεν ειναι ο Αντζας. Ο Αντζας, ο Μπλανκο και καθε παιχτης μπορουν να κανουν οτι θελουν και φυσικα να δεχτουν τις συνεπειες, ειτε απο τον διαιτητη κατα τη διαρκεια ειτε απο τον αθλητικο διακαστη μετα τον αγωνα.
Αλλα ειναι εντελως παραλογο ενας διαιτητης ΠΡΙΝ τον αγωνα να συμβουλευει εναν επαγγελματια ποδοσφαιριστη για το πως θα συμπεριφερθει.
Δεν μενει πριν τον αγωνα ο διαιτητης να μαζευει τα παιδακια κοντα του και να τους λεει τι ανεχεται και τι οχι...

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Γεια σου ρε Ryu.Ελπίζω να γίνει ένα καλό ματς μεταξύ μας την Κυριακή κ ο καλύτερος πρόσφυγας ας κερδίσει.Καλή πρόκριση που ελπίζω να συνοδευτεί με νίκη σας εύχομαι κ για την Πέμπτη.Χαιρετίζω κ τον Ακρίτα αδελφό του θρεντ μας τον LEFTY.

Γεια σου κ σενα DARK. Μακαρι να δουμε λιγη μπαλιτσα. Ποσα εισιτηρια εχετε παρει?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν ξέρω ρε συ Ryu.Δεν πρέπει να έχουν βγει.Αλλά κ να βγουν ότι πάρουν οι σύνδεσμοι με βάση τις καλές διαθέσεις του Τσακίρη.Όπως κ να έχει θα το δω από την τηλεόρση γιατί δυστυχώς στα εκτός έδρας ματς γίνονται μαλακίες.Θα γούσταρα να πηγαίναμε όλοι μαζί Χανούμια-Πάνθηρες κ να το βλέπαμε ανακατεμένα.΄Η έστω χωρίς αστυνομία κ να έχει η κάθε ομαδα τηνδική της κερκίδα για ατμόσφαιρα.Τι καλύτερο από το να πάρω τον φίλο μου τον Ryu τον Πανιωνάρα κ να κάτσουμε μαζί να δούμε το ματς,χωρίς τον φόβο να μας επιτεθούν Αεκτζήδες ή Πανιώνιοι;Να πούμε κ για κανά στουντιάκι.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
την απορία θα μας τη λύσει κάποιος που έχει κανονισμό διαιτησίας!
αν ο μπλάνκο  περάσει 5 παικτες, περάσει και τον τερματοφύλακα και λίγο πριν την γραμμή την κοντρολάρει και την σπρώξει στα δίχτυα με την γλώσσα, φαινομενικά τίποτα το μεμπτό. τιμωρείται όμως ως διακωμώδηση του αθλήματος! κάτι παρόμοιο φαντάζομαι ισχύει και με τη μάσκα!
πέρα απο τον χαβαλέ της υπόθεσης, μήπως έχει ενα δίκιο ο κάθε Κάκος?
Με  την  ίδια  λογική  θα  έπρεπε  να  δείχνουν  κίτρινη  κάρτα  και  στον  Λουα-Λουα  για  τις  κωλοτούμπες  μετά  από  κάθε  γκολ!Δεν  είναι σοβαρά  πράγματα  αυτά!!! :idiot:Ας  κοιτάξουν  να  σφυρίζουν  σωστά  που  μέσα  σε  3  αγωνιστικές  έχουν  κάνει  τέρατα  και  ας  αφήσουν  τους  Μπλάνκο και  Λουα-Λούα  να  πανυγηρίζουν  όπως  θέλουν!!!Ασε  που  δεν  προκαλούν  κανέναν  και  δίνουν  λίγο  χρώμα  και  χαβαλέ  σ'  αυτό  το  άθλιο  θέαμα  που  παρακολουθούμε!!!! :idiot:

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Γεια σου ρε Ryu.Ελπίζω να γίνει ένα καλό ματς μεταξύ μας την Κυριακή κ ο καλύτερος πρόσφυγας ας κερδίσει.Καλή πρόκριση που ελπίζω να συνοδευτεί με νίκη σας εύχομαι κ για την Πέμπτη.Χαιρετίζω κ τον Ακρίτα αδελφό του θρεντ μας τον LEFTY.
Σας χαιρετω και εγω ολους σας αδερφια αρρωστοι και εστω και καθυστερημενα καλο μηνα.Αληθεια εβγαλε το aekshop μασκες Μπλανκο?Θελω να παρω μια για την δουλεια. :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ααααα θα παω να πάρω.Θα σου στείλω κ σένα μια LEFTY.Στείλε μου p.m. για διεύθυνση κ.λ.π κ μόλις πάω θα στην στείλω. :dancing: :dancing: :dancing:

lakisok

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Σας χαιρετω και εγω ολους σας αδερφια αρρωστοι και εστω και καθυστερημενα καλο μηνα.Αληθεια εβγαλε το aekshop μασκες Μπλανκο?Θελω να παρω μια για την δουλεια. :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Καλή ιδέα. Θα πάω στον διευθυντή (που είναι και γαύρος) με τη μάσκα του "Ζ" και θα ζητήσω αύξηση....  :sunglasses:  :sunglasses:  :sunglasses:

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Καλή ιδέα. Θα πάω στον διευθυντή (που είναι και γαύρος) με τη μάσκα του "Ζ" και θα ζητήσω αύξηση....  :sunglasses:  :sunglasses:  :sunglasses:
Ναι πες του οπως την διαφημιση οτι την πηρες με την καρτα bonus σου!!!

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
΄

Αυτό θέλω να πετύχω συνάδελφε. Να με απολύσει, να πάρω την αποζημιωσάρα και να ξεκινήσω τη δουλειά που έχω στα σκαριά....
Τότε  να  πάρεις  και  το  σπαθί  του  Ζορό...

lakisok

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Τότε  να  πάρεις  και  το  σπαθί  του  Ζορό...

Λέω να πάρω το φωτόσπαθο του Νταρθ Βέιντερ για να κάνω καλύτερη εντύπωση. Και να πάω πάνω από το κεφάλι του να ανασαίνω βαριά. Δεν μπορεί, θα του τα σπάσω τα νεύρα...  :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Οχι ρε να μην πάρεις κ κανά μαστίγιο κ ντυθείς με ζαρτιέρες όπως ο Χάρυ Κλύνν στην ταινία MEDE IN GREECE που τον έδερνε μαζοχιστικά ο υπηρέτης του.Παρε τις ζαρτιέρες δως του τες κ πεστου να τις βάλει για να τον αρχίσεις με το μαστίγιο. :uglystupid: :idiot: :crazy:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πέμπτη 4/10 το πρωί ,ο ΄΄σκοτεινός΄΄ θα είναι σε οn line σύνδεση με το μαιευτηριο ΛΗΤΩ περιμένοντας νέα από το χανουμάκι του aδερφού KALI που είναι on way. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Με  την  ίδια  λογική  θα  έπρεπε  να  δείχνουν  κίτρινη  κάρτα  και  στον  Λουα-Λουα  για  τις  κωλοτούμπες  μετά  από  κάθε  γκολ!Δεν  είναι σοβαρά  πράγματα  αυτά!!! :idiot:Ας  κοιτάξουν  να  σφυρίζουν  σωστά  που  μέσα  σε  3  αγωνιστικές  έχουν  κάνει  τέρατα  και  ας  αφήσουν  τους  Μπλάνκο και  Λουα-Λούα  να  πανυγηρίζουν  όπως  θέλουν!!!Ασε  που  δεν  προκαλούν  κανέναν  και  δίνουν  λίγο  χρώμα  και  χαβαλέ  σ'  αυτό  το  άθλιο  θέαμα  που  παρακολουθούμε!!!! :idiot:
ναι αλλά στον πανηγυρισμό υπάρχουν κάποια όρια! άλλο να κάνει κωλοτούμπα άλλο να δείξει με τα χέρια τα αρχίδια του στην κερκίδα!
η κάθε μάσκα είναι κάτι που δεν έχει λόγο να υπάρχει στο γήπεδο αρα δεν μπορεί νομικά να μπει κάποιο όριο τι είναι πρέπον και τι όχι!
anyway αμπελοφιλοσοφούμε τώρα, αλλά κάτι μου λέει ότι η κίτρινη για μάσκα είναι για "διακωμώδηση αθλήματος"!
εκτός αν καταργήθηκε και αυτός ο νόμος όπως με την φανέλα

lakisok

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Οχι ρε να μην πάρεις κ κανά μαστίγιο κ ντυθείς με ζαρτιέρες όπως ο Χάρυ Κλύνν στην ταινία MEDE IN GREECE που τον έδερνε μαζοχιστικά ο υπηρέτης του.Παρε τις ζαρτιέρες δως του τες κ πεστου να τις βάλει για να τον αρχίσεις με το μαστίγιο. :uglystupid: :idiot: :crazy:
Δεν το διακινδυνεύω. Κι αν του αρέσει; Ασε που δεν είναι και στα γούστα μου τα μαστίγια και τέτοια. Τέλος πάντων πολύ το  :jerking: . Εδώ μιλάμε κυρίως για την παντοτινή καψούρα της ζωής μας. Εσύ, εσύ της μοίρας μου γραφτό....

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Καλησπέρα αδέλφια.
Αλήθεια μάθατε για την καινούρια ταινία που θα προβληθεί τον Δεκέμβριο.....???? :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• zorro.jpg
    zorro.jpg
    120,9 KB · Εμφανίσεις: 43

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom