Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πρώτη επικοινωνία με αδελφό KALI στις 9.45.
Τα νέα είναι καλά.Στις 5.00 έσπασαν τα νερά κ μόλις εισ΄η΄χθη η γυναίκα του αδελφού KALI.Η γέννα θα γίνει με καισαρική.Ο αδελφός KALIS έχει πεθάνει από την αγωνία.ΕΕΡΧΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

[move]ΈΛΑ-ΈΛΑ-ΈΛΑ-ΈΛΑ-ΈΛΑ-ΈΛΑ :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα ΑΕΚΑΡΕΣ και φιλοι μας!!!!!!

ερχετε......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Πρώτη επικοινωνία με αδελφό KALI στις 9.45.
Τα νέα είναι καλά.Στις 5.00 έσπασαν τα νερά κ μόλις εισ΄η΄χθη η γυναίκα του αδελφού KALI.Η γέννα θα γίνει με καισαρική.Ο αδελφός KALIS έχει πεθάνει από την αγωνία.ΕΕΡΧΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

[move]ΈΛΑ-ΈΛΑ-ΈΛΑ-ΈΛΑ-ΈΛΑ-ΈΛΑ :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

Φαντάζομαι την αγωνία του KALIS!!! Έχω περάσει 2 φορές αυτό το στάδιο!!! Μόλις όμως έρθει το μωρό και το δεις.........

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν έχει κοιμηθεί όλο το βράδυ.Τον καταλαβαίνω.Εδώ μου είπαν να βαφτίσω ένα παιδάκι στην Κύπρο κ έχω τρελλαθεί από την χαρά μου,λες κ έχω εγώ παιδί.Πάμε Ορέ KALI.Βάστα γεράααααααααααααααααααααααα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Βγαίνει-βγαίνει-βγαίνει-βγαίνει :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Άντε  με  το καλέ  ρε  KALI!!!! :rockon:
Μεγάλη  νίκη-πρόκριση  και  για  την  μπασκετική  ΑΕΚΑΡΑ  χθες  στο  Ρέθυμνο!!!
:rockon: :rockon: :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πολύ μεγάλη,όντως.Ο Ββασιλίεβιτς έβαλε 19 συνεχόμενους πόντους. :rockon:
Νικήσαμε κ στο χάντμπλ 29-32 τον Βύρωνα νομίζω. :rockon: :rockon:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697
καλή επιτυχία και τύχη εύχομαι σήμερα στην ΑΕΚ.
το ματς δεν θα είναι ευκολο, για αυτό χρειάζεται και τύχη.
Ελπίζω ο μέγας Ριμπο να επαναλάβει την εμφάνιση που έκανε με τον Λεβαδιακό,

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Πολύ μεγάλη,όντως.Ο Ββασιλίεβιτς έβαλε 19 συνεχόμενους πόντους. :rockon:
Νικήσαμε κ στο χάντμπλ 29-32 τον Βύρωνα νομίζω. :rockon: :rockon:
Η ΑΕΚ ήταν η νικήτρια του ντέρμπι με τον Ιωνικό Ν.Φ., που ολοκλήρωσε την τέταρτη αγωνιστική της Α1 χάντμπολ των ανδρών. Η «Ένωση επικράτησε των «κυανόλευκων» με 32-29 στο κλειστό των Αγίων Αναργύρων και βρέθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, όπου ισοβάθμησε με τον αντίπαλό της. Αμφότεροι βρίσκονται τέσσερις βαθμούς μακριά από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Πανελλήνιο. 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Γεννήθηκε  ηκοράκλα του KALI .

3,5 κιλά κ 55 πόντους ύψος!!!!!!!! :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Μπασκετμπολίστρια μιλαμε θα γίνει η κόρη του.
Πάμε χανούμια,γιορτάστε το για τον αδερφό μας :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΟΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
Άντε κ μπασκετμπολίστρια στην ΑΕΚΑΡΑ μας.Νίκη σήμερα σίγουρα,γιατί έχουμε το καλύτερο γούρι.

:2funny: :2funny: :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :boobies: :boobies: :boobies: :booty: :booty: :booty: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: >:cheesy: >:cheesy: 0:) 0:) *P :badair: :badair: :thumbsup: :thumbsup: :cool2: :cool2: :grouphug: :grouphug: :ak: :ak: :blowup: :blowup: :smitten: :smitten: :police: :police: :cussing: :cussing: :knuppel: :knuppel: :* :* :< :< :crazy: :crazy: :uzi: :uzi: :hammer: :hammer: :sperm: :humpleg: :humpleg: :knockinb: :knockinb: :headbang2: :headbang2: :boff: :boff: :blahblah1: :argue: :bounce: :bounce: :new_shocked: :new_shocked: :tooth: :tooth: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :fart-in-bed: :fart-in-bed: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Να ζήσει αλλά θέλει λίγο ακόμα ν φτάσει την πρώτη μου........ 4400kgr και 57cm ;)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλά εσύ όπως λες είσαι σαν τον ξάδερφο teras.Οπότε είναι αθέμιτη η σύγκριση.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
create.php

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Το παρακάτω με τρομάζει λίγο σε συνδυασμό με τον Ιταλό Τραπατόνι!!!!

"Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Πάολο Ταλιαβέντο. Ο 35χρονος Ιταλός ρέφερι, που είχε εμπλακεί στο σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες, αλλά αθωώθηκε, έγινε διεθνής τον περασμένο Ιανουάριο. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μασιμιλιάνο Γκρίλι και Φελίτσε Στρόκια και τέταρτος διαιτητής ο Ρόλαντ Χέρμπεργκ."

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
να σου ζήσει η κοράκλα φίλε kalis

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το παρακάτω με τρομάζει λίγο σε συνδυασμό με τον Ιταλό Τραπατόνι!!!!

"Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Πάολο Ταλιαβέντο. Ο 35χρονος Ιταλός ρέφερι, που είχε εμπλακεί στο σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες, αλλά αθωώθηκε, έγινε διεθνής τον περασμένο Ιανουάριο. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μασιμιλιάνο Γκρίλι και Φελίτσε Στρόκια και τέταρτος διαιτητής ο Ρόλαντ Χέρμπεργκ."

Δεν τρομάζω,έχουμ καλό γούρι για απόψε.

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Εμπρός Αετέ Δικέφαλε...

η σοβαρή ΑΕΚ (μέχρι στιγμής μόνο αυτό το πρόσωπο έχει παρουσιάσει) σε συνδυασμό με το πολύ καλό αποτέλεσμα του 1ου αγώνα δεν πιστεύω να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα απόψε με τα Red Bulls...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.220
Πόντοι
12.056
Πολλες ευχες και απο εμενα για τον μελλοντικο μου συμπεθερο  :dancing: :dancing:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Απόψε η ΑΕΚ θα πετύχει μια από τις πιο ευρείες,σε έκταση,νίκη πυο έχει πετύχει εκτός έδρας.Θυμηθείτε με που σας το λέω.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ανταποκριση απο ....τρελοπατερα......!!!!

σας ευχαριστει ΟΛΟΥΣ για τις ευχες.....το μεσημερακι θα ερθει μια ......βολτα απο εδω...
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:boobies: :dancing: :boobies: :dancing: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :dancing: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

:blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :new_shocked: :new_shocked: :knockinb: :humpleg: :knockinb: :humpleg: :knockinb: :humpleg: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :grouphug: :grouphug:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom