You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Άντε ρε....με το καλό και να σου ζήσει....Καλησπέρα αδέλφια..Την Πέμπτη το πρωί περιμένω με το καλό το νέο μέλος της ΑΕΚΑΡΑΣ.Νέο χανουμάκι
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Ευχαριστώ φιλαράκι και στα δικά σου...Άντε ρε....με το καλό και να σου ζήσει....
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Και άλλα???Δεν αντέχω.....Ευχαριστώ φιλαράκι και στα δικά σου...
καλησπερα αδερφια αεκτζηδες.συζητουσα με κατι γαυρους πριν λιγο και μολις με ειδαν με επιασαν απτον λαιμο πριν προλαβω να πω κατι.ξερετε μου ελεγαν να μη χαιρομαι οτι το πρωταθλημα θα τελειωσει παλι στον πρωτο γυρο οτι επαιξαν δυσκολα ματς και εμεις ευκολα και τετοιες μαλακιες.και οταν τους ειπα οτι και προπερσι ειχατε αεκ και παο στην αρχη εκτος και κερδισατε μου ειπαν οτι δεν μπορουν να καθαριζουν το πρωταθλημα απτην αρχη καθε χρονο.αυτο το μονα ζυγα δικα τους δε σας σπαει τα νευρα?βασικα αποφευγω να μιλαω με γαυρους για μπαλα αλλα δε μπορω αυτην την υπεροψια τους και ενδιδω οταν μου τη λενε.παντως εχουν αρχισει και ανησυχουν.1-2 στραβες ακομα να γινουν στο πρωταθλημα και θα τους παρει η κατω βολτα!!
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Σόρρυ φίλε,απλά αυτή η...υπεροψία που λές πηγάζει απλά απο τα 10/11 πρωταθλήματα....και εσείς έτσι θα αντιδρούσατε...άσε που και αυτό έχει βάση...έχοντας βγάλει Λεωφόρο και Χαριλάου(Κλεάνθης Βικελίδης),άσχετα αν έπρεπε να κερδίσουμε(λόγω εμφάνισης δεν κερδίσαμε...μην παρεξηγηθώ...)λόγω ρόστερ....δεν είναι τελικά και τόσο μαύρα...απλά εμείς τα έχουμε με την κακή διαχείρηση του υλικού αλλά με το ελαφρυντικό της νέας ομάδας....μακάρι να μην κριθεί το πρωτάθλημα απο νωρίς αλλά να έχουμε έναν ανταγωνισμό....καλό θα κάνει.....και μην ξεχνάς πως φέτος ο Ολυμπιακός,κατ'εμέ έχει το καλύτερο υλικό τα τελευταία 10 χρόνια...αυτή είναι καθαρά δική μου άποψη.....καλησπερα αδερφια αεκτζηδες.συζητουσα με κατι γαυρους πριν λιγο και μολις με ειδαν με επιασαν απτον λαιμο πριν προλαβω να πω κατι.ξερετε μου ελεγαν να μη χαιρομαι οτι το πρωταθλημα θα τελειωσει παλι στον πρωτο γυρο οτι επαιξαν δυσκολα ματς και εμεις ευκολα και τετοιες μαλακιες.και οταν τους ειπα οτι και προπερσι ειχατε αεκ και παο στην αρχη εκτος και κερδισατε μου ειπαν οτι δεν μπορουν να καθαριζουν το πρωταθλημα απτην αρχη καθε χρονο.αυτο το μονα ζυγα δικα τους δε σας σπαει τα νευρα?βασικα αποφευγω να μιλαω με γαυρους για μπαλα αλλα δε μπορω αυτην την υπεροψια τους και ενδιδω οταν μου τη λενε.παντως εχουν αρχισει και ανησυχουν.1-2 στραβες ακομα να γινουν στο πρωταθλημα και θα τους παρει η κατω βολτα!!
ΥΓ1--->Αυτό που λές πως αποφεύγεις να μιλάς με γαύρους είναι λίγο...τραβηγμένο....μην τα παίρνετε όλοι(και βάζω και εμάς) τοις μετροιτις....χαβαλέ,πείραγμα και όλα καλά....
ΥΓ--->Καλώς ήρθες στο ποιό...sexy site....
δεν εχω προβλημα να συζητησω με καποιον που δεν βγαζει καφριλα οπως φαινεσαι εσυ.ουτε τα παιρνω ολα τις μετρητοις απλα οταν σου πιπιλιζουν δεκα χρονια το κεφαλι καπου καισυ θα ξεσπαγες.μακαρι να υπαρχει ανταγωνισμος φετος μεχρι το τελος και να δουμε και λιγη μπαλιτσα.συμφωνω παντως μαζι σου οτι εχετε φετος καλυτερο υλικο απο περσι αλλα δεν ξερω κατα ποσο μπορουν ο γκαλετι και ο λουα λουα που φαινονται σαν οι καλυτερες μεταγραφες να παρουν την ομαδα στις πλατες τους οπως περυσι ο καστιγιο και ο ριμπο.ο χρονος θα δειξει.Σόρρυ φίλε,απλά αυτή η...υπεροψία που λές πηγάζει απλά απο τα 10/11 πρωταθλήματα....και εσείς έτσι θα αντιδρούσατε...άσε που και αυτό έχει βάση...έχοντας βγάλει Λεωφόρο και Χαριλάου(Κλεάνθης Βικελίδης),άσχετα αν έπρεπε να κερδίσουμε(λόγω εμφάνισης δεν κερδίσαμε...μην παρεξηγηθώ...)λόγω ρόστερ....δεν είναι τελικά και τόσο μαύρα...απλά εμείς τα έχουμε με την κακή διαχείρηση του υλικού αλλά με το ελαφρυντικό της νέας ομάδας....μακάρι να μην κριθεί το πρωτάθλημα απο νωρίς αλλά να έχουμε έναν ανταγωνισμό....καλό θα κάνει.....και μην ξεχνάς πως φέτος ο Ολυμπιακός,κατ'εμέ έχει το καλύτερο υλικό τα τελευταία 10 χρόνια...αυτή είναι καθαρά δική μου άποψη.....
ΥΓ1--->Αυτό που λές πως αποφεύγεις να μιλάς με γαύρους είναι λίγο...τραβηγμένο....μην τα παίρνετε όλοι(και βάζω και εμάς) τοις μετροιτις....χαβαλέ,πείραγμα και όλα καλά....
ΥΓ--->Καλώς ήρθες στο ποιό...sexy site....
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Είναι πολύ νωρίς ακόμα, και κάποια από τα ατού της ομάδας δεν έχουν φορμαριστεί...Ο ΟΣΦΠ, όντως έχει το καλύτερο, κατά τη γνώμη μου, υλικό των τελευταίων χρόνων, αλλά ποιός το διαχειρίζεται;
Να δούμε τί θα γίνει και με τον Πανιώνιο, παίδες...
Να δούμε τί θα γίνει και με τον Πανιώνιο, παίδες...
Έλεος! Βλέπω τον κάφρο το Γεωργίου που στο πρώτο παιχνίδι του γαύρου στην εκπομπή μου μόνο που δεν τον έβγαλε να τον παίξει για το Λούα στο τετράγωνο, ενω είχε χαρακτηρίσει ανύπαρκτο το Μπλανκο. Τωρα που χει βάλει 4 γκολ ουτε που το σχολιαζει. Και το παίζει και μεγάλη δημοσιογραφάρα. Μα τι μαλακας. Για τον Λουα βλέπει ότι θα γίνει Μπαμπαγίντα και Οφορίκουε και το κάνει γαργάρα.Για ονομα.Ξερόλας απίστευτου βεληνεκους...
έχεις ένα δικιο σε αυτό αλλα νομίζω πως συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα!αλλα δεν ξερω κατα ποσο μπορουν ο γκαλετι και ο λουα λουα που φαινονται σαν οι καλυτερες μεταγραφες να παρουν την ομαδα στις πλατες τους οπως περυσι ο καστιγιο και ο ριμπο.ο χρονος θα δειξει.
πέρυσι ρίμπο και καστίγιο είχαν συμπαίκτες μαριτς, καφέ, παπα, οκκά και φορ τον μπόρχα! σύγκριση δηλ χαοτική!
φυσικά θα δείξει ο χρόνος, τώρα μιλάμε θεωρητικά!
όσον αφορά την πρώτη θέση μην ξεχνάμε και τον παράγοντα άγχος
άλλες χρονιές όταν ήσασταν στο τσακ για την κορυφή τα κάνατε θάλασσα!
στη δεύτερη θέση με αρκετούς βαθμούς διαφορά, όταν μέσα σου ξέρεις οτι δύσκολα πιάνεις τον πρώτο είσαι πιο λυμένος, παίζεις και καλύτερη μπάλα
φέτος όμως ισχύει και για εμάς το ίδιο! νέοι παίχτες και απο νωρίς στο κυνήγι! δεν ξέρουμε πως συμπεριφέρονται
ίδωμεν!! όλα δείχνουν οτι θα έχει αγωνία το φετινό
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλημέρα αδέλφια μου.Ο ''σκοτεινός'' είναι κ πάλι ΕΔΩ-άρτης αφιχθείς από την Κύπρο.Τι έγινε ρε παιδιά,έλλειψα μια μέρα κ βάλαμε 4;;;Κ είμαστε κ μόνοι πρώτοι;Κ χωρίς το χορτάρι να είναι ψηλό;;;
Άντε KALI σου ρχεται ορέ το χανουμάκι.
ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ
ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Δεν κοιτάει ο παπάρας ο Κάκος τα χάλια του που έδωσε κίτρινη στον Κονέ στο πέναλντι που του έγινε,έκανε κ προειδοποιήσεις.Καλά ρε παιδιά ,είδαν καλά τα ματάκια μου ή όχι;;;;Τι γκολ - μαιμού έβαλε ο Λουτσιάνο κ κατακυρώθηκε ως κανονικό;;;;
Επισκέπτης
αν είναι όταν είσαι στην Κύπρο να βάζουμε 4 δεν πας για μόνιμα εκεί.Καλημέρα αδέλφια μου.Ο ''σκοτεινός'' είναι κ πάλι ΕΔΩ-άρτης αφιχθείς από την Κύπρο.Τι έγινε ρε παιδιά,έλλειψα μια μέρα κ βάλαμε 4;;;Κ είμαστε κ μόνοι πρώτοι;Κ χωρίς το χορτάρι να είναι ψηλό;;;
Επισκέπτης
Παιδια τη κυριακη δεν σαs βλεπω καλα η πανιωναρα εχει αγριεs διαθεσειs και ο Τζιμπουρ πολλεs ορεξειs.
Επισκέπτης
Kαι εγω αυτο νομιζω παιζπυμ οι πιο φορμαρισμενεs ομαδεs του πρωταθληματοs.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις