Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.imageshack.gr/images/3d5gund0zmkctobmdozz.jpg[/img[/URL]]

καλημερα καλη εβδομαδα καλο μηνα!!!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Έτσι...μου  αρέσει  να  βλέπω  τη  βαθμολογία! :dancing: :dancing:
Το  μόνο  που  με  προβλημάτισε  λίγο  χτες  ήταν  3-4  συνεχόμενες  άστοχες  προσπάθειες  του Μάχο  για έξοδο ο  οποίος  βέβαια  έκανε  και  2  πολύ  καλές  επεμβάσεις!Για  να  δούμε... :think:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
πολυ καλη ομαδα ο αρης!!!!!!!αμα δεν φυγει ο βατραχος και δεν εχουν διοικητικα προβληματα του χρονου θα παει για μεγαλα πραγματα..!!!

αντε να τελειωσει το ματσακι με σαλτσμπουργκ και μετα εχουμε το πρωτο δυσκολο ματς με πανιωνιο!!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Στον Σερ με αγάπη και κόκκινο χρώμα  ;)

Συνημμένα

• grass-maintenance.jpg
    grass-maintenance.jpg
    42,5 KB · Εμφανίσεις: 22

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Καλημέρα αδέρφια και καλό μήνα.....
enwsh_b.jpg

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
Βρε παιδια εχω κουραστει να το λεω.
Ποια χανουμα και βλακειες?
Πειτε καλυτερα το ΑΕΚΑΚΙ.
Εχει παιξει με ολες τις ανυπαρκτες ομαδες και κανετε λες και κερδισατε τη μικτη κοσμου. Τη Σεβιλη τη ξεχασατε?
Δε θελω να γινομαι κακος αλλα η ΑΕΚ ειναι ανυπαρκτη οπως ολες οι Ελληνικες ομαδες αλλωστε.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Εχει παιξει με ολες τις ανυπαρκτες ομαδες και κανετε λες και κερδισατε τη μικτη κοσμου. Τη Σεβιλη τη ξεχασατε?
Δε θελω να γινομαι κακος αλλα η ΑΕΚ ειναι ανυπαρκτη οπως ολες οι Ελληνικες ομαδες αλλωστε.

Θα παρακαλέσω μετά το παραλήρημα σου να επιστρέψεις στο μίζερο thread  σου ;)

Επισκέπτης
μην τους την σπας ρε φιλε..αστους να χαρουν την πρωτη θεση στην βαθμολογια..εδω δεν μιλαμε εμεις που καθε ημερα πλακωνομαστε μαζι τους..καλα παλληκαρια ειναι γιατι τους την λες???

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
Ko
Θα παρακαλέσω μετά το παραλήρημα σου να επιστρέψεις στο μίζερο thread  σου ;)

Ε τωρα τα παραλες. Εσεις υπερβαλετε. Εγω ειμαι ρεαλιστης. Ευχομαι ομως η ομαδα σας να ανεβει πολυ και να το παρει το πρωταθλημα γιατι βαρεθηκα καθε χρονο τα ιδια. Αλλα επιμενω οτι μεχρι στιγμης δεν εχει κανει τιποτα το φοβερο (εννοω στο νεο πρωταθλημα). Αντε καλη τυχη και προσεχε με τις προσωπικες επιθεσεις γιατι εσυ εκτιθεσαι.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Πάλι καλά που το καταλάβατε χορταροκυνηγοί!!! Άντε στο λιμάνι σας γιατί έρχεται και Βέρντερ....και άντε να κρυφτείτε μετά.Εγώ πάντως έστειλα mail στο site της Βέρτνερ να έχει φρεσκοκουρεμένο το χορτάρι γιατί ο Γαβρος δεν μπαίνει μέσα να παίξει.........

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ko
Ε τωρα τα παραλες. Εσεις υπερβαλετε. Εγω ειμαι ρεαλιστης. Ευχομαι ομως η ομαδα σας να ανεβει πολυ και να το παρει το πρωταθλημα γιατι βαρεθηκα καθε χρονο τα ιδια. Αλλα επιμενω οτι μεχρι στιγμης δεν εχει κανει τιποτα το φοβερο (εννοω στο νεο πρωταθλημα). Αντε καλη τυχη και προσεχε με τις προσωπικες επιθεσεις γιατι εσυ εκτιθεσαι.

Τουλάχιστον γράφω ότι παπαριά θέλω στο thread της ομάδας μου......ενώ κάποιοι άλλοι εκτίθονται σε ξένα λημέρια. Καλή σου μέρα!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ko
Δεν  είπε  κανείς  ρε  φίλε  ότι  γίναμε  Μπαρτσελόνα ή  ότι  παίξαμε  μπαλάρα!!!Απλά  είμαστε  στην  πρώτη  θέση...τι  θές  να  κάνουμε?Να  κλαίμε??? :idiot:

Επισκέπτης
Πάλι καλά που το καταλάβατε χορταροκυνηγοί!!! Άντε στο λιμάνι σας γιατί έρχεται και Βέρντερ....και άντε να κρυφτείτε μετά.Εγώ πάντως έστειλα mail στο site της Βέρτνερ να έχει φρεσκοκουρεμένο το χορτάρι γιατί ο Γαβρος δεν μπαίνει μέσα να παίξει.........
πιες κανα λεξοτανιλ να κουλαρεις λιγο..

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Άλλοι τα χρειάζονται φίλε μου για να συνέλθουν και να καταλάβουν τι φούμαρα τους ταϊζουνε........

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Δεν  είπε  κανείς  ρε  φίλε  ότι  γίναμε  Μπαρτσελόνα ή  ότι  παίξαμε  μπαλάρα!!!Απλά  είμαστε  στην  πρώτη  θέση...τι  θές  να  κάνουμε?Να  κλαίμε??? :idiot:
ναι ρε να κλαις!!!!!!σιγα τι καναμε? 3 νικες με 0 παθητικο και 9 βαθμους.....ειμαστε για κλαματα...

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
θα παρακαλεσω τα κιτρινόμαυρα αδέλφια να μην ασχοληθούν με τους άξεστους "φίλους μας".....

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Τώρα όσο αφορά το θέμα των σερί θα εκφράσω άποψη μετά από τρεις αγώνες όταν σπάσει το 6 νίκες στις 6 πρώτες αγωνιστικές που έγινε την περίοδο 1980-81.
Κοντά είμαστε...έχουμε φτάσει στα μισά... :rockon: :rockon: :rockon:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
κοιτα....το καλο ειναι οτι μονο στο ματς με λεβαδειακο οι αντιπαλοι μας εκαναν φασεις....στα υπολοιπα 3(βαζω και την σαλτσμπουργκ) ουτε φαση δεν μας εκαναν...

οσου για τους "φιλους" μας μετα απο τοσο καιρο ξερουμε ποιοι ερχονται στο θρεντ μας για να προκαλεσουν και αυτο που τους πρεπει ειναι η αδιαφορια.....υπαρχουν και γαβροι που αξιζει να κανουμε κουβεντα σε αυτο το φορουμ!!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Σωστός! Όσο για το fairplay του Ρίμπο, το έδειξε και το βράδυ, το λένε και τώρα στα ράδια, ο επιθετικός του Λεβαδειακού σηκώνει το κεφάλι του και μόλις βλέπει την ΑΕΚ να βγαίνει μπροστά ξαπλώνει σας να τον χτύπησε το magnum του Κάλαχαν και κάνει ότι σφαδάζει. Επίσης ο Ρίμπο έτρεχε μπροστά και ΔΕΝ είδε τον μαλάκα που έκλαιγε. Αυτά και καλημέρα! Πάω να δουλέψω και λίγο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom