Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Mαλάκες φραγκοφονιάδες [size=20pt]γαμώ το σπίτι σας γαμώ[/size]
Δεν είστε ρε ιδιοκτήτες του ψιλικατζίδικου του κυρ-μήτσου μαλάκες :tickedoff:

nikos_s

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Η αποψη μου παντως για σκοκο τζιμπουρ ειναι ανανεωση και πουλημα και να πανε να γαμηθουνε τα μουνοπανα.Οποιος παιζει στην ομαδα να ξερει τι σημαινει η φανελα της.Αλλα εδω θα μου πεις δεν ξερουν οι μετοχοι τι σημαινει,οι παιχτες θα ξερουν...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Η αποψη μου παντως για σκοκο τζιμπουρ ειναι ανανεωση και πουλημα και να πανε να γαμηθουνε τα μουνοπανα.Οποιος παιζει στην ομαδα να ξερει τι σημαινει η φανελα της.Αλλα εδω θα μου πεις δεν ξερουν οι μετοχοι τι σημαινει,οι παιχτες θα ξερουν...
και ποιος θα παιζει μετα ρε νικολα?θα φερουμε πισω τον παυλη;

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
και ποιος θα παιζει μετα ρε νικολα?θα φερουμε πισω τον παυλη;
Σωστά τα λες. μάλλον κάποιοι θέλουν την ΑΕΚ να παίζει με Λαγόύς και Γιάχιτς. Ελληνόπουλα και μαλακίες. Ποια Ελληνόπουλα? Τα είδαμε και καζαντήσαμε. Εάν δεν έχεις καλούς ξένους δεν πας πουθενά. Και κάτι για αυτούς που βρίζουν τον Τζιμπούρ. ποιος ματώνει τελικά πιο πολύ την φανέλα? Ο Τζιμπούρ ή ο Γιάχιτς ή ο πατσατζόγλου ή ο λεονάρντο? Φυσικά ο Τζιμπούρ. Τελικά εάν δεν είχαμε Τζιμπούρ και Σκόκο, σε ποια θέση θα είμασταν άραγε?

Ο Τζιμπούρ πάντως διέψευσε τις δηλώσεις!!!

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ο Τζιμπούρ πάντως διέψευσε τις δηλώσεις!!!

www.aek365.gr/a-91837/%CE%B8%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%89-f-u.htm]Σωστά.[/url]

LIAKOSS, πώς τα βλέπεις για το Σάββατο; Εχθές έγραφαν ότι μπορεί να παίξουμε με Καράμπελα, Γιάχιτς...

Ο Ισπανός πάντως προσπαθεί να προωθήσει πιτσιρικάδες από την ομάδα των νέων.

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
www.aek365.gr/a-91837/%CE%B8%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%89-f-u.htm]Σωστά.[/url]

LIAKOSS, πώς τα βλέπεις για το Σάββατο; Εχθές έγραφαν ότι μπορεί να παίξουμε με Καράμπελα, Γιάχιτς...

Ο Ισπανός πάντως προσπαθεί να προωθήσει πιτσιρικάδες από την ομάδα των νέων.
Ουσιαστικά κατεβαίνουμε χωρίς φορ οπότε τα βλέπω πολύ δύσκολα.Ο Τζιμπούρ είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ απώλεια. Επίσης έτσι όπως παίζουν τα μπακ μας είμαστε για προσευχές. Τι να πω. Μακάρι!!!
Ο ισπανός είμαι σίγουρος πως εάν υπάρχουν παιδάκια που αξίζουν στους μικρούς, θα τα εξελίξει, αλλά η ΑΕΚ το καλοκαίρι πρέπει να κάνει γεναίο ξεσκαρτάρισμα, αλλιώς θα είμαστε μια από τα ίδια.

nikos_s

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια δεν αμφισβητω την αγωνιστικη αξια αυτων των παικτων και ειδικα του τζιμπουρ που στο κατω κατω βγαζει κ ενα παθος μεσα στο γηπεδο.Ουτε πιστευω οτι η ΑΕΚ δεν πρεπει να εχει παικτες αξιας.Εννοειται οτι χωρις παικτες δεν παμε πουθενα,αλλα εχουμ καταντησει ξεφραγο αμπελι,ο καθενας βγαινει και λεει οτι του γουσταρει οποτε του γουσταρει χωρις να υπολογιζει την ομαδα και τον κοσμο της.Οταν λεω να φυγουν εννοω οτι ολοι οι ξενοι οι οποιοι εζησαν την κωμικοτραγικη εποχη θανοπουλου και αφαντης διοικησης θα συμπεριφερονται στην ομαδα λες και ειναι 4ης κατηγοριας για μια ζωη.Ολο δικαιολογιες ειναι.ΤΗ μια φταιει ο μπαγεβιτς την αλλη το γηπεδο την αλλη οι διαιτητες την αλλη οτι δεν εχουμε εδρα την αλλη ειναι απληρωτοι και δεν ξερω κ εγω τι αλλο.ΚΑΝΕΙΣ αναντικαταστατος.Ας πανε αλλου να δειξουνε ποσο παιχταραδες ειναι που δεν μπορουν εδω και 1,5 χρονο να φερουν ουτε μια προταση.Σε γενικες γραμμες συμφωνω με οσα λετε αλλα πανω απο ολα η ΑΕΚ

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
υπεγραψε ο σκοκο μεχρι το 2013...

nikos_s

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Να και ενα ευχαριστο.Μακαρι να παιζει την μπαλα που ξερει και να κερασει το γαβρο κανα δυο τεμαχια.ολοι γηπεδο αδερφια

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
η πλακα ειναι οτι εχουν βγει βαζελογαυρικα σαιτ και το εχουν ριξει στο μαυρο δακρι...
ενα σαιτ ελεγε : Νατσο ο θρυνος δεν παρακαλαει κανεναν.κατσε τωρα τριτοπεμπτος με την υπογραφη που εβαλες... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κλαφτε μαλακες.

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Εγώ πάντως αν και Ολυμπιακός,θεωρώ το ματσάκι ξερο άσσο και φυσικά θα το ρίξω άσσο σε όποια σοβαρή εταιρεία το βρώ.

Βρωμάει απο χιλιόμετρα αυτό το μάτς για όποιον κοζάρει το μάτι του απο στοίχημα.(Δεν ενοοώ στήσιμο η κάτι τέτοιο όποιος κατάλαβε κατάλαβε).

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ πάντως αν και Ολυμπιακός,θεωρώ το ματσάκι ξερο άσσο και φυσικά θα το ρίξω άσσο σε όποια σοβαρή εταιρεία το βρώ.

Βρωμάει απο χιλιόμετρα αυτό το μάτς για όποιον κοζάρει το μάτι του απο στοίχημα.(Δεν ενοοώ στήσιμο η κάτι τέτοιο όποιος κατάλαβε κατάλαβε).

Δεν νομίζω, φίλε μου.

Χωρίς σεντερ φορ θα παίξουμε, με πλάγια μπακ για γιέλια και με τερματοφύλακα τον άγνωστο χ.

Εκτός αν εννοείς ότι θα κάτσει ο γαύρος να χάσει για να τα κονομήσουν κάποιοι, πράγμα λίγο δύσκολο.

Επιτυχία πάντως της διοίκησης, και του Αδαμίδη που τους ξελασπώνει συνέχεια, η παραμονή του υδραυλικού.

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Δεν νομίζω, φίλε μου.

Χωρίς σεντερ φορ θα παίξουμε, με πλάγια μπακ για γιέλια και με τερματοφύλακα τον άγνωστο χ.

Εκτός αν εννοείς ότι θα κάτσει ο γαύρος να χάσει για να τα κονομήσουν κάποιοι, πράγμα λίγο δύσκολο.

Επιτυχία πάντως της διοίκησης, και του Αδαμίδη που τους ξελασπώνει συνέχεια, η παραμονή του υδραυλικού.

Αυτο που στην πραγματικότητα εννοώ είναι οτι η στοιχηματική λογική επιτάσσει να υποστηρίξει κανείς στοιχηματικά το "πληγωμένο θηρίο" παρά τον υπερόπτη ολυμπιακό και ας έχει πολύ καλύτερη ομάδα.Όχι γιατι έτσι μου ήρθε...απλά ρίξε μια ματιά στην στατιστική των ματς ντέρμπυ τύπου "Δαυίδ-Γολιάθ"..όπως κάποια περσινά και θα καταλάβεις τι εννοώ.

φυσικά μπορεί να κάνω και λάθος.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
εγινε το αυτονοητο και ξαφνικα...σηκωθειτε απο καρεκλες/κρεβατια/ντιβανομπαουλα  :2funny: :2funny:
επιτελους το θεμα με τον καλυτερο παικτη του πρωταθληματος εκλεισε οπως επρεπε...η ηττα θα ταν τεραστια σε οποιοδηποτε αλλο ενδεχομενο!

***παρτε και κατι να γελασετε :2funny: :2funny:

αυτα γιατι γραφω και απο κινητο...τα λεμε!

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
εγινε το αυτονοητο και ξαφνικα...σηκωθειτε απο καρεκλες/κρεβατια/ντιβανομπαουλα  :2funny: :2funny:
επιτελους το θεμα με τον καλυτερο παικτη του πρωταθληματος εκλεισε οπως επρεπε...η ηττα θα ταν τεραστια σε οποιοδηποτε αλλο ενδεχομενο!

Αγοράσαμε επιτέλους τον Μιραλάς; :grin: Κουραστικό έχει καταντήσει τόσο καιρό το θέμα...

Το θετικό είναι ότι ο Σκόκο μένει Ελλάδα, γιατί τέτοιους παίκτες γουστάρουμε να βλέπουμε και όχι τον κάθε αμπαλίνιο.
Και φυσικά τον ήθελα στο γαύρο.

Μην ασχολείσαι με αυτό το σάιτ. Μπες red planet (συγκεκριμένα Red Duckling και Υπέρυθρο)
αν θες να μη σου μείνει άντερο, έχουν αφήσει χιλιόμετρα πίσω το Κουρκούτι του Sport24.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Παίζω 15 χροναι στοιχημα, νομιμο και παρανομο και ομολογω ΔΕΝ καταλαβαινω τι εννοεις.
Και οχι, μολονοτι ΑΕΚτζης δεν βλεπω ασο.
Αν θελεις γινε πιο συγκεκριμενος. Αυτα τα "οποιος καταλαβε καταλαβε" τα λενε παιδακια στο δημοτικο που θελουν να δειξουν σπουδαια, και καποιοι στο καφενειο μετα το τεταρτο τσιπουρο.

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Προβλεψη 11αδας για το ντερμπυ με τον γαβρο=4-3-3.αραμπατζης,μανωλας,δελλας,αριστερα λαγος,δεξια γιαχιτς,στο κεντρο μακος,καφες,ντιοπ και μπροστα λυμπε κορυφη,αριστερα μπερνς,δεξια σκοκο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Προβλεψη 11αδας για το ντερμπυ με τον γαβρο=4-3-3.αραμπατζης,μανωλας,δελλας,αριστερα λαγος,δεξια γιαχιτς,στο κεντρο μακος,καφες,ντιοπ και μπροστα λυμπε κορυφη,αριστερα μπερνς,δεξια σκοκο.
Ο Καφές ειναι τραυματιας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom